ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταιγισμός κυρώσεων κατά επιφανών - Ο φιλοαμερικανός Στέφανος κατά συνεργατών των Ρώσων

Η Αριστοτέλους διακοπεύει επί 4μηνο και η Αννούλα Κουκ. αγχώνεται

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΔΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ

• Μπαμ, Μπουμ θα ακουστεί οσονούπω στο πολιτικό στερέωμα του Κυπριστάν και οι πάντες θα κληθούν να καταδείξουν, αν όσα ευαγγελίζονται και διακηρύττουν είναι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ή στυγνές πραγματικότητες και οι αλήθειες τους. Η αναμέτρηση με την ιστορία θα είναι καθοριστική για αρκετούς πολιτικούς, οι οποίοι θα έχουν ως αποστολή να ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ τις τιμωρίες που θα επιβάλουν οι Αμερικάνοι, Άγγλοι και θα ακολουθήσει και η Ευρωπαϊκή Ένωση πολύ σύντομα. Οι επονομαζόμενες και ΚΥΡΩΣΕΙΣ κατά Ρώσων είναι πλέον το μεγάλο πολιτικό παιχνίδι που παίζεται σε όλο τον πλανήτη και κανείς δεν μπορεί να μην ενταχθεί σε στρατόπεδο.

• Οι Αμερικάνοι δεν σηκώνουν μεμψιμοιρίες, οπόταν και όλα τα κράτη θα πρέπει να αποφασίσουν. Προφανώς και δεν θα ακολουθήσει ο Πρόεδρος ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ την στάση των προκατόχων του, από Μακάριο και εντεύθεν, που είμαστε ολίγον Αδέσμευτοι, ολίγον Ρωσόφιλοι-ανατολικοί , αλλά προσκυνούμε τους Δυτικούς. Φαίνεται ότι ο ΝικΧρι διάλεξε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ και ανεμίζει τις αμερικάνικες σημαίες, ενώ περιμένουν οι δυτικοί να περάσει και τις εξετάσεις που τον υποβάλουν αυτό το διάστημα, με το θέμα των κυρώσεων σε νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονταν με Ρώσους ολιγάρχες.

ΥΠΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΦΙΛΟΥΣ

• Ιδιαίτερες αντιδράσεις για την επιλογή του στρατοπέδου των Αγγλοαμερικανικών δεν θα αντιμετωπίσει, αφού ο κυριότερος αντίπαλος μιας τέτοιας πρακτικής και προοπτικής το ΑΚΕΛ, φαίνεται σε μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ να κάνει ΣΤΡΟΦΗ 180 μοιρών και να βαδίζει σε νέα μονοπάτια. Ξεκάθαρα έσπευσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ να διακηρύξει με σθένος και πάθος από την Λεμεσό, ότι πρέπει αμέσως να ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ως κράτος στα ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ των Αμερικανών και να επιβάλουμε κυρώσεις κατά των Ελληνοκυπρίων συνεργατών των Ρώσων. Τα απλανή-απορημένα-απελπισμένα βλέμματα των συντρόφων ΑΝΤΡΟΥ ΚΑΥΚΑΛΙΑ- ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΧΑΡΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ που τον περιστοίχιζαν στις δηλώσεις, καταδεικνύουν την μεταστροφή του ΑΚΕΛ , αλλά και την καταπάτηση όσων διακήρυτταν με πάθος για χρόνια. Πλέον οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ θα είναι φιλαράκια των κόκκινων του ΑΚΕΛ… Αν μπορούσαν Καυκα-Τζιορτζ- Πολυ θα αναφωνούσαν μαζί με τα χάπια μου τα σοβιετικά, αλλά είναι ευγενικά παιδιά και δεν θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα στον ΣτεφΣτεφ.

• Οι αριστεροί κήρυκες της αντι- αμερικανικής πολιτικής πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω. Ε, δεν είναι τυχαίο που ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ ήταν ο πρώτος και μοναδικός πολιτικός που επιτέθηκε σφοδρώς στην προηγούμενη Κυβέρνηση για τις σχέσεις της με την Ρωσία και τις παροχές προς κάποια επιφανή μέλη της. Φανταζόμαστε αρκετοί εξ αυτών θα ήταν φίλοι-συνεργάτες και ενίοτε χρηματοδότες του ΑΚΕΛ, αφού ανήκαν στο ίδιο ανατολικό στρατόπεδο. Όμως οι καιροί της φιλίας με την Ρωσία παρήλθαν για το ΑΚΕΛ (κάτι ακούγεται να τρίζει ρε παιδιά. Τα κόκαλα Εζεκία- Χριστόφια είναι;) Η ΑΠΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΚΕΛ συνεχίζεται τάχιστα και καλά είναι οι σύντροφοι να προσαρμοστούν στην νέα τάξη πραγμάτων, αφού η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ με σφυροδρέπανα και συνθήματα που την κοσμούσαν, όπως ΝΑΤΟ-CIA-ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, θα κατεδαφιστεί και πλέον θα ανεγερθεί καινούρια, χρώματος ροζ με μπλε ηλεκτρίκ πινελιές για να κοσμεί την Εζεκία Παπαϊωάννου.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ

• Αφήνουμε τους συντρόφους στα ιδεολογικά τους αδιέξοδα να εξηγήσουν το επόμενο καλοκαίρι στα αναμορφωτήρια της ΠΕΟ στα Περβόλια, γιατί πλέον η μαμά Ρωσία δεν είναι η μεγάλη αγάπη και να επιστρέψουμε στις κυρώσεις. Οι πληροφορίες πρακτόρων της ΞΥΠ επιμένουν ότι το επόμενο διάστημα θα καταφθάσουν - αν δεν έχουν ήδη αφιχθεί-φάκελοι με απαιτήσεις για επιβολή ΚΥΡΩΣΕΩΝ σε επιφανή πρόσωπα ή αν προτιμάτε σε προύχοντες του Κυπριστάν. Και εν ολίγοις οι κυρώσεις περιλαμβάνουν ΠΑΓΩΜΑ λογαριασμών και άλλων δραστηριοτήτων των ανθρώπων και εταιρειών τους , οπόταν καταλαβαίνετε ότι θα έχουμε ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ. Μόνο η δημοσιοποίηση των ονομάτων προκαλεί ΖΗΜΙΑ…

• Οι πράκτορες της ΞΥΠ κατέχουν στοιχεία αλλά θα περιμένουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να αποκαλύψει τους άτακτους φίλους των Ρώσων, όπως τους προσδιόρισαν οι Αμερικάνοι. Τώρα με την αποκάλυψη των ονομάτων ποιοι και πόσο θα πληγούν θα διαφανεί πολύ σύντομα, αλλά οι αποκαλύψεις σίγουρα θα επιφέρουν νέο κύκλο συζητήσεων. Ακόμη θα ζητηθούν και εξηγήσεις από την προηγούμενη Κυβέρνηση για όσα δεν έπραξε και ο κύκλος θα κλείσει με ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ. Ενδεχομένως να αποτελέσουν οι κυρώσεις και την απαρχή για να αποκοπούν ΟΜΦΑΛΙΟΙ ΛΩΡΟΙ και να αναδιαμορφωθούν οι συμμαχίες, οι φιλίες και οι αγάπες ανάμεσα στο πολιτικό προσωπικό.

• ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ –ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Γ.Δ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

• Επανέρχεται μας είπαν η ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ μετά από 4 μήνες άδεια στην θέση της στις Κεντρικές φυλακές. Ξεκουράστηκε καλά το κορίτσι με τις ευλογίες-ανοχή, όλων των πολιτικών ταγών και κοριτσιών που διοικούν το Υπουργείο Δικαιοσύνης, χωρίς κανείς να την αγχώσει για την επιστροφή της. Εντάξει είναι η συμπάθεια του Γενικού Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, οπόταν δεν θα κάνει θέμα. Αν ήταν άλλος αξιωματούχος που έπαιρνε διαδοχικές άδειες, θα ζητούσε να παραστεί στην ιατρική εξέταση για να πειστεί…

• Τέλος πάντων το θέμα να σας πληροφορήσουμε ότι δεν θα λυθεί λόγω του ότι η συνονόματη της ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ δεν έχει την ΔΥΝΑΜΗ, τα ΚΟΤΣΙΑ, είναι εξάλλου ευγενικό το κορίτσι λόγω διεθνολογικών, να της ζητήσει να επιστρέψει πάραυτα στο πόστο της. Η κατάσταση θα αιωρείται και οι Αννούλες θα μας κοροϊδεύουν. Οι άλλες παράμετροι είναι οι εξής για να τις πληροφορηθείτε όλοι σας και να μην σας συγχύζουν τα Μέσα μαζικής εξημέρωσης, αναλόγως της συμπάθειας τους. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ σε Υπουργείο δύσκολα μπορεί να γίνει η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ μετά και την χθεσινή ΚΑΤΑΠΕΛΤΙΚΗ απόφαση του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ότι οι φυλακές ήταν ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ παρανομίας και η διεύθυνση δεν προέβη στις δέουσες ενέργειες. Να μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία, όπως την Ελεγκτική που την θέλει ο ΟΔΥΜΙΧ, δεν είναι εύκολο, καθότι η θέση της σαν Διευθύντρια των φυλακών δεν θα μπορεί να πληρωθεί και όποιος διορίζεται θα είναι Αναπληρωτής Διευθυντής μέχρι την αφυπηρέτηση της Αννούλας.

• Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΣΟΥΝΩΤΟ – ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

• Και το έσχατο. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΝΩΤΟΣ δεν πρόκειται να πάθει οτιδήποτε, όσα πορίσματα και να βγουν και έστω και αν του αποδώσουν ευθύνες, ο Γενικός Εισαγγελέας θα ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ τις ποινικές διώξεις, αφού για την δράση του με τν Αριστοτέλους ήταν ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΟΛΟΙ. Από τον ΑΡΧΗΓΟ ΑΣΤΥΟΝΟΜΙΑΣ, έως τον Υπουργό Δικαιοσύνης και ακόμη και τον τέως Πρόεδρο Δημοκρατίας. Οι παρακολουθήσεις γίνονταν στο πλαίσιο αποστολής και καθηκόντων που του ανατέθηκαν, αφού η Αστυνομία είχε στοιχεία και μαρτυρίες ότι οι φυλακές είναι η πηγή του εγκλήματος, όπως εξάλλου το διατύπωσε και χθες το Δικαστήριο. Τα υπόλοιπα είναι μουσκουρούθκια και κουβέντες για να παραπλανάται η κοινωνία.

• Απίστευτο αλλά Κυπρισταντικό: Οι κήρυκες του ηθικού πλεονεκτήματος πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω. Είδατε την νέα στροφή των αριστερών και σοσιαλιστών Ευρωβουλευτών; Αναμειγμένοι σε οικονομικά σκάνδαλα και ύποπτοι για βιασμούς, όπως ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς όμως επηρεασμένοι από την ευρεία χρήση κόκκινων Σοβιετικών χαπιών, να σας πληροφορήσουμε ότι οι ΟΜΟΡΦΟΙ (Εύα Καιλή-Γεωργούλης) αναμείχθηκαν σε όλα αυτά για να καταδείξουν ότι η Ευρωπαϊκή ένωση είναι ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ της ακολασίας, της κατασπάραξης των χρημάτων των πολιτών και εν γένει κινείται στην ΑΣΥΔΟΣΙΑ. Θυσιάστηκαν τα παιδιά για χάρη του σοσιαλισμού. Ας αναφωνήσουμε λοιπόν όλοι και πλέον στεντόρεια ο κόκκινος σύντροφος – πράκτορας της ΞΥΠ και λοιποί ΑΚΕΛικοί ΧΟΡΩΔΟΊ «ελευθερία στην Εύα και τον Αλέξη. ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο( α, συνδυάζεται και με τα προηγούμενα).» Ούστ ρε καταστρέφετε τα καλύτερα παιδιά επειδή πιστεύουν στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Όλα πρέπει να μοιράζονται όπως λέει και κοσμοθεωρία…

• ΥΓ: Κάποιος από όλους αυτούς τους τηλεπιστήμονες που καθημερινά εμφανίζονταν στα κανάλια και ενέσπειραν τον φόβο δεν θα βγει να μας εξηγήσει για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα στο Κυπριστάν, σύμφωνα με στοιχεία Ευρωπαϊκά; ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ Καραγιάννηδες, Τσιούτηδες, Πανάδες…Κολιοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X