ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραμπόλες βολέματος βουλευτών με Τορναρίτη Δήμαρχο - Επενέβη η Στράκκα

Πως επωφελούνται με αλλαγή πόστων γαλάζιοι - Αποφεύγεται ο εμφύλιος σπαραγμός Πριγκίπων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΔΗΣΥ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

• Διακωμώδηση της πολιτικής αλλά και του γαλάζιου κόμματος, μετεξελίσσεται το ανατολίτικο παζάρι για τις Δημοτικές εκλογές. Αν και το Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό είναι σε άλλο μέρος που τοποθετείται στην στήλη, εντούτοις τα όσα συμβαίνουν στο γαλάζιο στρατόπεδο, παραπέμπουν σε πολιτικά παίγνια που προκαλούν από θυμηδία έως και απόγνωση (αναλόγως της γωνίας που το αντικρίζει ο καθένας), για τους ηγέτες του μεγαλύτερου κόμματος. Τουτέστιν, ο μέγιστος ΔΗΣΥ που κυριαρχούσε στο πολιτικό σκηνικό και πρωτοπορούσε, κατάντησε το ΣΚΥΛΑΚΙ του ΔΗΚΟ και του γενόσημου της ΔΗΠΑ που το τραβάει από το λουρί και του δίνει ξηρά τροφή κατά το δοκούν. Συμπαρασύρθηκε σε περιπέτειες πολιτικών παρασκηνίων που προσομοιάζουν με επιχειρηματικές δράσεις. Κι επειδή η πολιτική δεν είναι μπίζνες, στην γαλάζια πολυκατοικία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι γαλάζιοι οπαδοί τους δεν είναι απολίτικοι , αμπάλατοι και πρόβατα που με το πρώτο σφύριγμα θα μπουν στο μαντρί. Μάλλον θα γίνουν ελεύθερης βοσκής και η γαλάζια πολυκατοικία θα μαυρίσει στις 9 Ιουνίου του 2024.

ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

• Ο ΔΗΣΥ αποδείχθηκε στην προκειμένη ότι άγεται και φέρεται σαν άβουλο κόμμα ή φοβισμένο κατασκεύασμα, αφού ενέδωσε στις απειλές κατά κύριο λόγο ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ (στην προκειμένη συνέπραξαν στον κοινό στόχο - σκοπό ξεχνώντας τις διαφορές τους και αποδείχθηκε ότι έχουν το ίδιο DNA) και ΑΚΥΡΩΣΕ τις εξαγγελίες, διαδικασίες και όσα ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΑΝ εδώ και μήνες, τόσο η Πρόεδρος του κόμματος ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ όσο και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ. Μα καλά αυτοί δεν έλεγαν ότι θα επιλέξουν τους υποψηφίους Δημάρχους του κόμματος βάσει δημοσκοπήσεων; Και καλά γιατί να μην ισχύει για τον Δήμο Λευκωσίας και τον ΑΝΤΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που πρώτευσε στις δημοσκοπήσεις του ΔΗΣΥ (η πλάκα είναι ότι έκαναν και συγκεντρώσεις με τον εκλογολόγο - δημοσκόπο της PULSE για να στηρίξουν τις θέσεις τους) η διαδικασία; Και από πού ως που οι άλλοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον όπως ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ να μην είναι υποψήφιος; Γιατί ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΥΡΙΛΛΗΣ να υπακούσει στο κόμμα και να μην είναι υποψήφιος Δήμαρχος όταν δεν τον υποδεικνύει ο ΔΗΣΥ, λόγω της χαμηλής του αποδεκτικότητας στην δημοσκόπηση; Στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση η νέα ηγεσία του ΔΗΣΥ αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΤΕ ΛΑ ΣΤΡΑΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ

• Πάμε παρακάτω. Η ΞΥΠ δραστηριοποιήθηκε και ο βασιλικός πράκτορας, σας μεταφέρει παρασκήνιο από το παλάτι ντε λα Στρακκέ. Για να αποφευχθεί η διαφαινόμενη κόντρα και ο εμφύλιος στο παλάτι μεταξύ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ, παρενέβη η βασιλομήτωρ και αποκατέστησε την τάξη. Ε, μα αφού δεν θα στήριζαν ΑΝΤΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ το ΔΗΚΟ, τότε και ο ΔΗΣΥ διεμήνυε και μέσω διαρροών σε γαλάζια παπαγαλάκια, ότι δεν στηρίζει για Πρόεδρο του Επαρχιακού Συμβουλίου τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ (διάδοχος του θρόνου ή θα καταλάβει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για να μην τσακώνονται τα αγόρια). Όπερ μεθερμηνευόμενο στο βασίλειο θα προκαλείτο χαμός για τα Δημαρχιλίκια. Έτσι η εντολή από το παλάτι προς τον Πρίγκιπα Νικόλαο ήταν να βρει λύση και ο Κωνσταντίνος να παραμείνει περιφερειάρχης. Ε, που θα περνούσε την ώρα του αν δεν πάρει άλλο πόστο; Στο σπίτι ή στις επιχειρήσεις; Α, πα, πα. Η Κοινωνία τους οφείλει και πρέπει πάντα να τους βρίσκει πόστα και θέσεις. Τα χάπια μου τα βασιλικά. Οπόταν ο Νικολάκης ο Πρίγκιπας, άφησε κατά μέρος τις μαγκιές και προσέτρεξε να βρει λύσεις με τον Αννίτα Δημητρίου. Άστε που δραστηριοποιήθηκαν και οι ΓΙΩΡΚΑΤΖικοί που πάντα έχουν ρόλο στα τεκταινόμενα Τότε έπεσε στο τραπέζι και η λύση ΝΙΚΟΥ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ που βολεύει αφάνταστα, αφού ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ ανήκει στην επονομαζόμενη ελίτ της Λευκωσίας με προσβάσεις στα παλάτια. Βλέπετε ο τρίτος τη τάξει στον ΔΗΣΥ διάγει την 5η θητεία του στο Κοινοβούλιο, οπόταν το 2026 θα έψαχνε νέα πρόκληση. Ε, να δοκιμάσει και Δήμαρχος της πρωτεύουσας. Θα χάσει κάτι; ΘΥΣΙΑ για το κόμμα…

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ

• Όσον αφορά τον ΑΝΤΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που του πρότειναν την αντιδημαρχία Αγλαντζιάς , αν και τον διαβεβαίωσαν ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ (πράκτορας της ΞΥΠ το επιβεβαίωσε) του προβάλουν ως δέλεαρ την υποβοήθηση να εκλεγεί βουλευτής το 2026. Το σκέφτεται ο μικρός με τις ΠΙΕΣΕΙΣ να είναι αφόρητες και ενδεχομένως να του κάμψουν τις αντιρρήσεις και την αξιοπρέπεια, αφού άρχισε τον προεκλογικό αγώνα, έστησε επιτελεία και έκανε συγκεντρώσεις.

• Ωστόσο, προσέξτε παρακαλώ (μάλλον θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια στον κλάδο πολιτικές μηχανορραφίες) πως θα ΒΟΛΕΥΤΕΙ η πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών με την ενδεχόμενη νίκη ΝΙΚΟΥ Τορναρίτη στην Δημαρχία Λευκωσίας.

ΠΟΙΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

• Πρώτη επιλαχούσα και είσοδο στο Κοινοβούλιο για δεύτερη φορά με τον ίδιο τρόπο, πετυχαίνει η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος τύπου ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

• Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος αναβαθμίζεται ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ, που θα κατέχει δυο καίρια πόστα και ετοιμάζεται και για τον γαλάζιο θρόνο. Άξιο τέκνο του ΝΙΚΑΡΟΥ. Τα περί πρότασης προς τον βουλευτή ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για να αναλάβει Κ.Ε εντάσσονται στο πνεύμα της προσπάθειας για υποταγή του στην ηγεσία, αλλά μάλλον το απορρίπτει.

• Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο βουλευτής Αμμοχώστου ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΚΟΥΛΛΑ. Ενδεχομένως να παραχωρήσει την θέση του εκπροσώπου τύπου αν του προσφερθεί και κάτι άλλο.

• Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών (την οποία κατείχε ο ΝικΤορνα) η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ, η οποία αθόρυβα ανεβαίνει σε καίριο πόστο όπου θα μπορέσει να εδραιωθεί στο πολιτικό σκηνικό

• Από εκεί και έπειτα κενώνονται ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ θέσεις σε αντιπροσωπείες που συμμετείχε ο ΝικΤορνα και θα καταλάβουν άλλοι βουλευτές. *Αρχηγός αντιπροσωπείας Βουλής στην ασιατική κοινοβουλευτική συνέλευση. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης. * Rapporteur για συμφωνίες Ηνωμένων Εθνών για πρόσφυγες – μετανάστες. Μέλος στον Κοινοπολιτειακό κοινοβουλευτικό σύνδεσμο. * Μέλος στην διάσκεψη επιτρόπων ευρωπαϊκών υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ε.Ε. * Μέλος της διακοινοβουλευτικής διάσκεψης για σταθερότητα. Πόσοι βουλευτές τακτοποιούνται; Κάντε το μέτρημα. Πως το έλεγε ο φοβερός και τρομερός ΜΙΜΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ. «Ε, δεν ξέρω αν το προσέξατε Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Και μη χειρότερα να λέμε».

• Κι επειδή όλο αυτό είναι ιδιαιτέρως χιουμοριστικό να βάλουμε κι εμείς την δική μας πινελιά Αφού η ηγεσία του ΔΗΣΥ είναι έτοιμη σαν άλλη Ιφιγένεια να θυσιαστεί για να φυσήξει ούριος άνεμος και να ξεκινήσουν τα καράβια για την μάχη, να εισηγηθούμε όπως στην Λάρνακα που υπάρχει δυστοκία να κατέβει υποψήφια Δήμαρχος η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, στην Λεμεσό ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ ή μπορεί και ο ΝΙΚΑΡΟΣ αν ευκαιρεί, στην Πάφο ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, οπόταν ο ΔΗΣΥ θα κερδίσει στα σίγουρα. ΕΛΕΟΣ. ΕΛΕΟΣ.

• Το θέμα είναι το ΑΚΕΛ τι θα κάνει στην προκειμένη; Θα στηρίξει τον ΝΙΚΟ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ λόγω και της φιλίας με τον ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΛΑΙΔΗ; Α, μπα. Ποιο θα έχει υποψήφιο; Θα ΚΡΥΒΕΤΑΙ σαν φοβισμένο ανθρώπακι το ΑΚΕΛ και η ηγεσία του περιμένοντας να ολοκληρώσουν τα ερωτικά τους οι άλλοι; Τι κάνει τέλος πάντων; ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ; Εγερτήριο σύντροφοι ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ – ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΈΛΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Είμαστε ανεπανάληπτο μόρφωμα. Ξεπεράσαμε την Μαδαγασκάρη, το Μάλι την νήσο Άου-άου. Εμφανίστηκε ο αγροτοπάτερας Πρόεδρος του Παναγροτικού (οργάνωση ΔΗΣΥ) ο οποίος στις Προεδρικές στήριξε λίγο Αβέρωφ και λίγο Χριστοδουλίδη, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙΛΑΣ στις κάμερες και με ύφος επαναστάτη της αγροτιάς έξω από το Προεδρικό διαμήνυσε σε όλους τους τόνους. «Πριν από λίγο με πήρε ο Υπουργός Γεωργίας και μου διεμήνυσε ότι αν πάμε στο Προεδρικό δεν θα δοθεί η επιχορήγηση. Εμείς δεν λειτουργούμε υπό εκβιασμούς». Ρε μα τα χάπια μου τα αγροτικά. Την στιγμή που εκβίαζε τον Πρόεδρο του κράτους με απεργία ΚΑΙ ΚΟΥΒΆΛΗΣΕ τα τρακτέρ έξω από το Προεδρικό έκανε τον μάγκα και απειλούσε ότι δεν δέχεται εκβιασμούς. Άσε το άλλο. Που εκ μέρους της Προεδρίας το υπόμνημα διαμαρτυρίας παράλαβε ο ΝΕΚΤΑΡΥΟΣ ΚΑΡΥΟΣ που εργάζεται στον μηχανισμό - Πρωθυπουργικό γραφείο της ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΙΚΗ, αδελφός του επικεφαλής των πατατοπαραγωγών που συμμετέχουν στην απεργία ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΡΥΟΥ. Ουφ πλέον. Άστε που κορυφαίος πράκτορας της ΞΥΠ μου διαμηνύει ότι όλες οι κινητοποιήσεις γίνονται για να ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΙ ο Υπουργός Γεωργίας ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ και την θέση του να καταλάβει εκλεκτός των αγροτοπατέρων. Ποιος; ΚΟΥΙΖ. Δεν πίνει αλλά το επίθετο του έχει σχέση με το πότο. Γαλάζιος σε όλα του ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ – Συναγερμικός, πρώην ΚΟΠίστας. Α, να σημειώσουμε ότι ο Ευρωαγροτικός με τον ΛΑΜΠΡΟ ΑΧΙΛΛΕΩΣ διαχωρίζει την θέση του και χαρακτηρίζει παράλογα τα αιτήματα, αχρείαστη και εκβιαστική την κινητοποίηση πατατοπαραγωγών - σιτοπαραγωγών σε βάρος άλλων ομάδων αγροτών και τσαλαπατούν τους θεσμούς.

• ΥΓ: Πως το είπε η ψυχολόγος στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Ελλάδας περί της νεανικής παραβατικότητας: «Ο φόβος της πανδημίας τώρα ξεσπά σε επιθετικότητα. Στην καραντίνα χάθηκαν τα όρια μέσα στο σπίτι». Οι μάστερ της ψυχολογίας στο Κυπριστάν τι λένε; Όταν φωνάζαμε ότι διαλύονται οι άνθρωποι, ισοπεδώνονται οι διαπροσωπικές σχέσεις ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ οι ψυχολόγοι μας. Τώρα τα χάπια επιβάλλονται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση