ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καβγάς Στέφανου - Άντρου για υποψήφιο - O καπιταλιστής Βύρας προβαίνει σε ιδιωτικοποιήσεις

Σε περίπτωση ήττας θα τον περιμένει ο Άντρος Κ. και η ομάδα του στη γωνία, για να του αποδώσουν ευθύνες

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο Άντρος φωνάζει για Πρύτανη Χριστοφίδη

• Επιμένει ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και μην εκπλαγείτε να επιβάλει στο ΑΚΕΛ την θέση του ότι κατάλληλος υποψήφιος για τις Προεδρικές εκλογές είναι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου ΤΑΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ. Μάλιστα όπως μας πληροφόρησε ο κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ είχε και ΚΑΒΓΑ με τον διάδοχο του ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, αποδίδοντας του και αδιέξοδες επιλογές και κυρίως την βραδυκινησία στην επιλογή του υποψηφίου που θα εκπροσωπήσει το κόμμα στις Προεδρικές εκλογές. Η λεκτική ανταλλαγή απόψεων – έτσι το λένε στην πολιτική- επεκτάθηκε και στο θέμα των διαβουλεύσεων με το ΔΗΚΟ για τις οποίες ο Άντρος Κ., θεωρεί ότι παρατράβηξαν και τραυματίζουν το κόμμα.

• Και ο Αντρίκος δεν μένει σε επισημάνσεις, αλλά προτείνει και υποψήφιο που θα μπορέσει να αντιπαραταχθεί, όπως διατείνεται, στους δεξιούς που θα έχει σαν αντιπάλους. Και φυσικά την διατυπωμένη εδώ και ενάμιση χρόνο άποψη ότι το ΑΚΕΛ μόνο με Χριστοφίδη μπορεί να έχει αξιόλογη παρουσία στις Προεδρικές και υπό προϋποθέσεις να έχει και πιθανότητες εκλογής. Προς τούτο παραθέτει το προφίλ του Πρύτανη καθώς και ότι δεν θα μπορέσει να του επισυνάψει κάποιος οτιδήποτε σε σχέση με διαφθορά και άλλες πολιτικές περιπλοκές.

• Ακόμη ο Αντρίκος μας θεωρεί ότι ο Τάσος Χριστοφίδης με τους χαμηλούς τόνους θα καλύψει τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΑ που τον χαρακτηρίζουν, αφού η εμπλοκή του με το άθλημα της πολιτικής, ήταν μόνο σε ακαδημαϊκό επίπεδο και παρακολούθησης τηλεοπτικών συζητήσεων. Κάτι που οπωσδήποτε θεωρείται μειονέκτημα, αφού μπαίνοντας στην αρένα της πολιτικής θα πρέπει να είναι έτοιμος να ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙ και να δεχθεί παντός είδους χτυπήματα, ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ , πολυβολισμούς και όλα τα συναφή από πολιτικούς αντιπάλους και ΜΜΕ.

• Πάντως στο παλμαρέ του ο Πρύτανης έχει και περασμένες κόκκινες εξετάσεις ,αφού στο θέμα του ακαδημαϊκού - Ευρωβουλευτή ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ έδωσε με απαράμιλλο πάθος την μάχη για να τον διατηρήσει σαν διπλοθεσίτη και να τον περιμένει η θέση του στο Πανεπιστήμιο, όταν ολοκληρώσει την θητεία του στις Βρυξέλλες. Με κινδύνους για την προσωπικότητα του, πάλεψε στην Βουλή, αλλά δέχτηκε ήττα και την φορτώθηκε χωρίς να αποδίδει ευθύνες στο κόμμα.

• Σημειώνεται ότι δύσκολη είναι και η θέση του Γενικού Γραμματέα ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ο οποίος δεν μπορεί να προσπεράσει αβρόχοις ποσί την επιμονή του προκάτοχου του γιατί σε περίπτωση ήττας θα τον περιμένει ο Άντρος Κ. και η ομάδα του (Πάμπης Κυρίτσης- Χρίστος Αλέκου- βουλευτής Χρίστος Χριστοφίδης) στην γωνία, για να του αποδώσουν ευθύνες για τις επιλογές. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες του ΣτεφΣτεφ και ακόμη περισσότερο κατρακυλήσουν και τα κομματικά ποσοστά, τότε ο Άντρος Κ. θα ανεμίσει τις χατζάρες και όποιο πάρει ο κομματικός Χάρος. Οπόταν αναμένεται στο ακουστικό και δεν αποκλείεται οσονούπω ο επίμονος Αντρίκκος να ΕΠΙΒΑΛΕΙ την άποψη του.

Το ΑΚΕΛικό χειροκρότημα για την καλή ιδιωτικοποίηση λιμανιού Λάρνακας

• Α, πα, πα. Μα ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ αυτός ο φέρελπις πολιτικός που το ΑΚΕΛ τον είχε στην προμετωπίδα του κόμματος αποδεικνύεται ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟΣ και των πλέον ΣΤΥΓΝΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ; Φοβερό πάντως και φυσικά περνάει στο ντούκου από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, που επιδίδονται σε άλλο ένα ντελίριο διάχυσης φόβου με τον πόλεμο και την Ρούλα Πισπιρίγκου. Συμπτωματικά ζήλεψε και η ΖΩΗ ΔΩΡΟΘΕΑ ΠΑΝΑ και εμφανίστηκε σαν σπουδαία παιδίατρος να μας εκφοβίσει ότι δεν τέλειωσε η πανδημία και οι αχάπαροι συνάδελφοι της στις άλλες χώρες δεν έχουν ιδέα. Ε, μα πληρώνεται από το Υπ. Υγείας να συνεννοείται με τους Ευρωπαίους για όλα αυτά, αλλά δεν συμμερίζεται τις απόψεις τους αφού μας θεωρεί όλους ΧΑΖΟΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ.

• Παρασυρθήκαμε και ξεφύγαμε αλλά θα επανέλθουμε με το άσμα του αξεπέραστου ΤΖΙΜΗ ΜΑΚΟΥΛΗ «Β(ί)ρα τις άγκυρες για ξένους τόπους/ να δουν τα μάτια μας άλλους ανθρώπους/ σ’ άλλα λιμάνια/ σ’ άλλα μέρη / μας πάει πρίμα μακριά τ’ αγέρι» που πλέον ερμηνεύει ο Δήμαρχος Λάρνακας. Που λέτε ο Δήμαρχος Λάρνακας ήταν πρωτοστάτης για να δοθεί το λιμάνι και η μαρίνα Λάρνακας σε ιδιώτες και να το εκμεταλλευτούν καταλλήλως. Προς τούτο τον ΕΚΘΕΙΑΣΕ και ο Νίκαρος αποκαλώντας τον και ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ Δήμαρχο.

• Αμάν Βυρούι μου μα τι είναι αυτά; Μα δεν σου έμαθαν στα αναμορφωτήρια των Περβολιών για τις επαίσχυντες ιδιωτικοποιήσεις κρατικών υπηρεσιών και της αποξένωσης της κρατικής γης που θεωρούνται ΚΑΤΑΡΑ για το ΑΚΕΛ ; Τώρα τι είναι αυτά που κάνεις και ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ μαζί με τους υπόλοιπους ΑΚΕΛικούς της Σκάλας τον Νίκαρο που παραδίδει γη στους ιδιώτες. Μα γίνεται φίλε μου, όταν στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού Λεμεσού το κόμμα σου (κατ’ ακρίβεια ο βουλευτής Λεμεσού ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑ) δίνει μάχες για να αποδείξει ότι είναι ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ πράξη και εμπεριέχει ύποπτες συναλλαγές, εσύ να επικροτείς αντίστοιχη ( ιδιωτικοποίηση ) στην Λάρνακα;

• Ε, δεν έχει κόκκινα αγόρια ολίγη ιδιωτικοποίηση, ολίγη παραχώρηση γης σε εταιρείες . Εκτός και αν έχετε ανακαλύψει το ολίγο έγκυος και θέλετε να το μεταφέρετε σε όλους τους τομείς. Μ’ αυτά χάνεται ψηφοφόρους. Ε, δεν μπορείς να αλλάζεις θέση αναλόγως πόλεως , περιπτώσεως και στιγμής. Είτε υποστηρίζεις κάτι αναφανδόν είτε λες αρλούμπες στους ψηφοφόρους σου.

• Και το Βυρούι παρά το ότι μέχρι και για υποψήφιο του κόμματος στις Προεδρικές εκλογές τον σκέφτηκαν κάποιοι, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στο βαθύ ΑΚΕΛ. Εκτός κι αν με την καπιταλιστική στροφή κάνει άνοιγμα και προς τα άλλα κόμματα για το εγγύς μέλλον.

• Ουφ πλέον αυτό κόκκινο έγινε πολλά ροζουλίνι με στρασάκια για το ΑΚΕΛ και χτυπάει στο μάτι.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν βλέπεις Κυριακάτικο δελτίο ειδήσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και δεν πέσει το μάτι σου στο λογότυπο, θα πιστέψεις ότι είναι εκείνο του ΕΧΤΡΑ. Ε, μα δεν γίνεται ΡΙΚάδες με 55 δημοσιογράφους να παρουσιάζεται δελτίο ειδήσεων που είναι αναμετάδοση ρεπορτάζ της ΕΡΤ διανθισμένο με κάποιες διεκπεραιωτικές ειδησούλες από δυο – τρία κοριτσάκια. Τελικά είναι πολύ αναπαυτικές οι καρέκλες ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ (Πρόεδρος Δ.Σ ΡΙΚ) και ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΩΚΟ (Διευθυντή ΡΙΚ) για να χώνεστε μέσα και να αποκοιμάστε…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση