ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

K. Eυσταθίου VS Μ. Σιζόπουλος - Το ΑΚΕΛ δεν ήθελε Ζελένσκι στην Βουλή - Φιάσκο με Δήμους

Στα πρότυπα του ΚΚΕ της Ελλάδας ήθελε να διαβεί το ΑΚΕΛ- Σχίσμα στην ΕΔΕΚ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΔΕΚΙΤΩΝ

Σε ΠΕΡΙΔΗΝΗΣΗ η ΕΔΕΚ που δείχνει ότι δύσκολα θα αντεπεξέλθει χωρίς πτώση, αφού η ΚΟΝΤΡΑ ηγετικών στελεχών συνεχίζεται και πλέον την ερχόμενη Πέμπτη θα έχουμε νέο επεισόδιο, αυτή την φορά δραματικότερο. Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ πλέον παίρνει και συγκεκριμένη μορφή και θα διαφανεί ενώπιον του Κοινοβουλίου, εκεί όπου και θα ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ οι δυο τάσεις που παρατηρούνται στο κόμμα. Και όλα αυτά υπό την ΑΙΡΕΣΗ πάντα των δικαστηρίων τα οποία και κρατούν στα χέρια τους την τύχη των πυγμάχων- σοσιαλιστών, αλλά και των παρεπομένων τους - που καίει αρκετούς - περί της συμπόρευσης του κόμματος στις Προεδρικές εκλογές.

Αρχίζοντας με την ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΜΕΝΗ πλέον διαμάχη εντός του κόμματος, σύμφωνα με πράκτορα της ΞΥΠ που επιδίδεται στο άθλημα της πυγμαχίας και επιλέχθηκε για την εν λόγω αποστολή γιατί προσομοιάζει το αντικείμενο του με το έμβλημα της ΕΔΕΚ, ο βουλευτής ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ θα ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ την θέση του και θα αντιταχθεί στην τροπολογία του Συναγερμικού βουλευτή ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, η οποία περιγράφει την αφαίρεση του δικαιώματος πολιτών να προσφύγουν στο δικαστήριο για θέματα καταστατικού και λειτουργικότητας των κομμάτων.

Η τροπολογία του γαλάζιου Μήτσου Μήτσου γίνεται κατόπιν της συνεννόησης ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ- ΦΟΥΛΗ που είχε σαφή στόχο να υποβοηθήσει τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ να ξεφύγει από το αδιέξοδο, καθότι δεν διαθέτει νομιμοποιημένα συλλογικά όργανα. Και προσέξτε το σκηνικό που παραπέμπει, όπως εξάλλου και όλη η πολιτική σκηνή του Κυπριστάν, σε εικονική πραγματικότητα. Ο Δημητρίου θα υποστηρίζει την τροπολογία του με ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ ενώ την επόμενη στιγμή θα ανέβει στο βήμα της Ολομέλειας ο βουλευτής της ΕΔΕΚ ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και θα ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ την εν λόγω τροπολογία. Ξέρετε θυμίζει τον γείτονα που επεμβαίνει στην οικογενειακή συζήτηση για να επηρεάσει την κόρη του ζεύγους ποιον θα παντρευτεί…Και προξενητής ο Μήτσος.

Οπόταν αντιλαμβάνεστε το σκηνικό και την δυσκολία των υπόλοιπων βουλευτών του ΔΗΣΥ, ορισμένων του ΔΗΚΟ, της ΔΗΠΑ και Οικολόγων που θα στηρίξουν την τροπολογία του Μήτσου. Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ να τάσσεται αναφανδόν εναντίον και αυτοί να ψηφίζουν υπέρ της τροπολογίας. Μπουρδούκλωμα. Άσε που κατά της τροπολογίας θα ταχθεί και ο έτερος βουλευτής της ΕΔΕΚ ΗΛΙΑΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ, οπόταν η μισή κοινοβουλευτική ομάδα των σοσιαλιστών θα είναι εναντίον…

Θα προηγηθεί μέχρι την Πέμπτη έντονο παρασκήνιο και όπως πληροφορείται η ΞΥΠ, ενδεχομένως στην συνεδρία της Κοινοβουλευτικής ομάδας που θα προηγηθεί της συνεδρίας της Ολομέλειας, ο Σιζό να χρησιμοποιήσει το έσχατο του χαρτί και να επικαλεστεί την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ. Ε, μα μπορεί να λάβει μέτρα και εναντίον του εμβληματικού Κωστή Ευσταθίου; Τότε το ΣΧΙΣΜΑ στην ΕΔΕΚ θα διευρυνθεί και όλα πλέον θα είναι ανοικτά. Εξελίσσεται σε παιχνίδι σκακιού η κατάσταση στην ΕΔΕΚ. Για να δούμε ποιος θα κάνει ματ.

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΚΕΛ

Στα πρότυπα του ΚΚΕ της Ελλάδας ήθελε να διαβεί το ΑΚΕΛ, το οποίο και πάλι βρίσκεται σε ΔΙΛΗΜΜΑ. Τι να προφτάσει και ο φίλος μου ο Γενικός Γραμματέας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, αφού τα προβλήματα στο κόμμα της αριστεράς είναι όπως την λερναία ύδρα. Νέο πρόβλημα καθότι την ερχόμενη Πέμπτη αποφασίστηκε όπως μιλήσει προς την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ.

Ξέρει ο ΣτεφΣτεφ και οι άλλοι του ΑΚΕΛικού κονκλαβίου, ότι η πλειοψηφία των στελεχών του κόμματος και οι ψηφοφόροι τους τάσσονται σιωπηρά, ενίοτε και φωναχτά, υπέρ του Ρώσου Προέδρου ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ. Έλα όμως που δεν μπορείς να ταχθείς υπέρ της Ρωσικής εισβολής, καθότι προσομοιάζει με την αντίστοιχη στο Κυπριστάν. Οπόταν ότι κάνουν θα είναι λάθος οι σύντροφοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και το πρωτοσέλιδο της χθεσινής έκδοσης της ΧΑΡΑΥΓΗΣ το οποίο αναφερόταν στην μείωση των μισθών στο Κυπριστάν ,ενώ βούιζε το παγκόσμιο με τις σφαγές στην Μπούρσα.

Ήδη αντίθεση για να προσκληθεί να μιλήσει ο Ζελένσκι στην Βουλή εξέφρασαν οι εκπρόσωποι του ΑΚΕΛ στην χθεσινή σύσκεψη αρχηγών – εκπροσώπων κομμάτων στην Βουλή. Επιχείρησαν να πείσουν, όπως μας πληροφόρησε κορυφαίος πράκτορας της ΞΥΠ, ότι πρέπει να εξευρεθεί τρόπος - κομψός ή άκομψος - να μετατεθεί η ημερομηνία της ομιλίας Ζελένσκι. Συνάντησαν όμως την αντίθεση των υπολοίπων οπόταν μπαίνουν σε φοβερό δίλημμα. Θα διαφανεί την ερχόμενη Πέμπτη αν θα παραστούν οι ΑΚΕΛικοί στο Κοινοβούλιο. Πάντως κάποιοι ήδη διαδίδουν ότι προσβλήθηκαν από πολιτικο - κορωνοιό, ότι είναι επαφές και ότι άλλοι θα λείπουν ταξίδια. Αν θα παραστούν, και όσοι θα ακούσουν τον Ζελένσκι, θα είναι όπως περιγράφει άψογα η ρήση: ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ.

Πάντως ο Βλαδίμηρος θα μιλήσει χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις και κυρίως να του υπομνήσει κάποιος ότι υποφέρουμε κι εμείς από τα παρεπόμενα της εισβολής από μια χώρα που φαίνεται να αναλαμβάνει ρόλο στον πόλεμο στην χώρα του.

ΧΑΤΙΡΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ

Πραγματικά είναι για να κλαις. Εμείς πάντως περιγράψαμε ευκρινώς περί του ΦΙΑΣΚΟ που εξελίσσεται η επονομαζόμενη ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΑΧΤΑΡΜΑΣ και καραγκιοζιλίκια ήταν το αποτέλεσμα, που θα κληθούν να επωμιστούν οι πολίτες και πάλι τις αστοχίες των μετρίων που ονομάζονται πολιτικό προσωπικό. Η ιστορία με την αναπομπή του ΝΙΚΑΡΟΥ για την δημιουργία Δήμου Ακάμα ήταν απλώς η αφορμή να φανερωθεί το φιάσκο της ιστορίας. Και να καταδείξει ότι το Κοινοβούλιο του Κυπριστάν είναι για τα μπάζα ή έστω για θεατρικές παραστάσεις.

Το κλου της ημέρας αποκάλυψαν οι δυο κυρίες της Νομικής Υπηρεσίας που ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ το τοπίο και αυτό να δείτε ευκρινώς και μην σας συγχύζουν. Λοιπόν είπαν οι ΠΙΠΕΡΗ και ΧΑΤΖΗΧΑΝΝΑ και σόκαραν τους αδαείς παρευρισκόμενους βουλευτές ότι η αναπομπή του Προέδρου εδράζεται στο δικαίωμα της εκτελεστικής εξουσίας να καθορίζει τις διοικητικές διαρθρώσεις, στην προκειμένη των Δήμων. Όπερ μεθερμηνευόμενο ο Νίκαρος – φυσικά και το ήξερε - έχει το δικαίωμα να καθορίσει ποιοι Δήμοι θα συνενωθούν, ποιοι θα μείνουν μόνοι τους και που θα γίνουν οι συμπλεγματοποιήσεις.

Γιατί άφησε την Βουλή να βασανίζεται; Δυο τινά. Αφενός για να δείξει ότι έχει την πολιτική βούληση για συναινέσεις με το Κοινοβούλιο, κάνοντας τους το χατίρι να κάνουν παιχνίδι και αφετέρου για να μην επωμιστεί το βάρος από τις διαμαρτυρίες και τα μουρμουρητά των μουκτάρηδων, αζάδων. Τους έκανε ΧΑΤΙΡΙ δηλαδή.

Κι εδώ υπεισέρχεται η ευθύνη της Βουλής που διαθέτει νομικό τμήμα που θα έπρεπε να τους προειδοποιήσει. Αυτοί όμως φαίνεται περί άλλων τυρβάζουν ή δεν τους δίνεται το δικαίωμα να εκφράζουν άποψη. Καλημέρα στην ΑΝΝΙΤΟΥΛΑ και το κονκλάβιο της.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν είσαι κρατικός αξιωματούχος και μάλιστα υψηλόβαθμος σε ευαίσθητη υπηρεσία δεν θέλεις και ΠΑΠΑ να σου πει ότι δεν πρέπει να πηγαινοέρχεσαι στα κατεχόμενα.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση