ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιδού το Ευρωψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ με στόχο την πρωτιά

Μαυρογιαννούθκια - κοκκινογούλια και συμμετοχή 3 γυναικών στο ψηφοδέλτιο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟΓΟΥΛΙΑ

• Ο ολοκόκκινος Άγιος Βασίλης έφερε ΔΩΡΑΚΙΑ σε ορισμένα αγόρια και κορίτσια που περιφέρονται στην Εζεκία Παπαιωάννου και προκάλεσε ψυχική ανάταση σε θηλυκές υπάρξεις που βρίσκονταν στην αφάνεια, αλλά τώρα με την ευγενή χορηγία (του Άγιου Βασίλη) ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, θα βάλουν τα κόκκινα φουστάνια, «εκείνα που τις κάνουν να μοιάζουν πυρκαγιά, όπως άδει περιπαθώς στο άσμα της η τρομερή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ. Προφανώς κάποιοι εκ των συνυποψηφίων των κοριτσιών, αντί να σιγοτραγουδούν για τα κόκκινα φουστάνια, προτιμούν άλλους στίχους που ερμηνεύει η Αρβανιτάκη στο σχετικό άσμα και που με την μελωδική της φωνή δημιουργεί εικόνες, όπως εκείνους που αναφέρουν ότι «η νύχτα κατεβαίνει με μαύρο φερετζέ / κι η πόλη διψασμένη για φώτα και σουξέ» .

ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΘΟΣ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΣΤΕΦ-ΣΤΕΦ

• Πάντως το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών για το ΑΚΕΛ είναι σχεδόν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ και για να μην αγωνιούν οι σύντροφοι σε όλες τις λαϊκές οργανώσεις και μετά από απαίτηση προς ενημέρωση για τα εσωκομαμτικά του ΑΚΕΛ που τέθηκε από συγχωριανή μου, σας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ποιοι θα συμμετέχουν στην μάχη της 9ης Ιουνίου, όπου ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΘΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ του ΣτεφΣτεφ και των υπολοίπων ηγετικών στελεχών είναι η ΚΑΤΑΛΗΨΗ της πρώτης θέσης στον πίνακα κατάταξης των κομμάτων. Ο στόχος ετέθη και οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για λογαριασμό του κόμματος και αναλύονται επί τακτικής βάσης από την γραμματεία του ΑΚΕΛ, καταδεικνύουν ότι με σκληρή δουλειά - σωστές επιλογές και οι πολιτικές συγκυρίες, αφήνουν εκ πρώτης όψεως αρκετά θετικά δείγματα.

• Ο Τμηματάρχης υψηλής πολιτικής και λοιποί κόκκινοι σύντροφοι της ΞΥΠ που ΠΑΡΕΙΣΦΡΕΟΥΝ στα ενδότερα της κόκκινης πολυκατοικίας άρχισαν να ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ με στελέχη του κόμματος για την κατάληψη της πρωτιάς, εκμεταλλευόμενοι ταυτόχρονα τα εσωκομματικά προβλήματα του ΔΗΣΥ που επιχειρεί όπως δήλωσε και η Πρόεδρος ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ να ΕΠΑΝΑΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙ τα κομμάτια. Προς το παρόν εξαντλήθηκε το γαλάζιο κολλητικό υγρό ή γόμα όπως την λένε στους Τρούλους. Ωστόσο η πλειοψηφία των ηγετικών στελεχών του ΑΚΕΛ διακατέχεται από αίσθημα ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ που κάποιες φορές φθάνει στα όρια της ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ, με κυρίαρχο σημείο τον ΦΟΒΟ μπας και δεν τα καταφέρουν.

• Θυμίζουν κατά αλληγορία κάποιο μέτριο στην εμφάνιση, που κατάφερε να κατακτήσει μια γκόμενα, που διεκδικούσε ο μεγαλύτερος εχθρός του και ήταν το ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ αρκετών αγοριών και όταν πηγαίνει δια τα περαιτέρω, βομβαρδίζει τον εγκέφαλο του με αμφιβολίες περί της επιτυχίας και των ικανοτήτων του, με αποτέλεσμα να χάσει τις ανυψωτικές του δυνάμεις. Δεν έμαθαν την γυναικεία φύση - στην προκειμένη την θελκτική πρωτιά - ότι τα θηλυκά πρώτα κάνεις έρωτα στον εγκέφαλο και μετά στα υπόλοιπα; Πάλι ανεξόφλητα τιμολόγια θα κόψουμε από τις συνεδρίες ΑΚΕΛικών ηγετών μετά των ψυχολόγων της ΞΥΠ…

• ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ9 – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ - ΒΟΛΤ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ

• Οι κόκκινες δημοσκοπήσεις που φυλάγονται ερμητικά στο γραφείο του ΣτεφΣτεφ φανερώνουν φυσικά και κάποιες αδυναμίες του κόμματος, όσο και ενδεχομένως κενά στην λειτουργία του ΑΚΕΛ, ενώ ο εφησυχασμός λόγω της ευφορίας από την αναδόμηση του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, μάλλον δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Τα ποσοστά δεν ανέβηκαν όσο προσδοκούσαν οι κόκκινοι ταγοί αφού και πάλι υπάρχει ενός είδους ψυχρότητα ανάμεσα στους συντρόφους. Ακόμη υπάρχει και το ΑΓΚΑΘΙ των ΑΠΟΣΧΙΣΘΕΝΤΕΩΝ της ΘΥΡΑΣ 9, ενώ προστέθηκε και η κομμουνιστική πρωτοβουλία του Κουρτελάρη, αλλά και η ανησυχία-φόβος στην Εζεκία Παπαϊωάννου μπας και κατέλθουν στις Ευρωεκλογές με ψηφοδέλτιο και αποκόψουν εκλογικό κομμάτι. Προβληματισμό προκαλεί και η κάθοδος στις Ευρωεκλογές του VOLT, αφού οι ντελιβεράδες της λύσης, θα αρπάξουν ψήφους από το ΑΚΕΛ – κυρίως από τους προερχόμενους από το χώρο του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ - αφού κάποιοι εξ αυτών (ΑλΑττα) ψήφισαν ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ στο δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών και ταυτίστηκαν με το κόμμα της αριστεράς.

• 2 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ - 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

• Έτσι και η επιδίωξη των ηγετών του ΑΚΕΛ είναι όπως στο ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνονται 2 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ και αν είναι δυνατό 3 γυναίκες. Το πρώτο επιτεύχθηκε για το δεύτερο ενδεχομένως να υπάρχει κάποια αλλαγή και αντί τρίτης γυναίκας να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο στέλεχος του κόμματος εξ Αμμοχώστου για να υπάρχει κατανομή των υποψηφίων προερχόμενων από όλες τις επαρχίες. Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές και η ανακοίνωση του αναμένεται να γίνει εντός Ιανουαρίου, αλλά ήδη κάποιοι εκ των υποψηφίων έχουν αρχίσει τον προεκλογικό αγώνα.

• Ωωω μα τι γίναμε κι εμείς όπως τους σκηνοθέτες θρίλερ που προκαλούμε τους τηλεθεατές να παρακολουθούν το έργο καθηλωμένοι, μέχρι να μάθουν τους ένοχους αλλά και τους καλούς αστυνομικούς που θα διαλευκάνουν την υπόθεση. Λοιπόν το Ευρωψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ θα αποτελείται από τους (παρακαλώ να φανταστείτε ότι ακούτε την ανάλογη μουσική με τα τύμπανα και τα άλλα που προηγείται των εξαγγελιών).

• ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ευρωβουλευτής - πρώην βουλευτής Λάρνακας

• ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ: Ευρωβουλευτής - καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου - Λευκωσία

• ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ: Πρώην βουλευτής Συμμαχίας – ανεξαρτητοποιήθηκε κάποια στιγμή – οικονομολόγος- Μαυρογιαννού - Αμμόχωστος

• ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ: πρώην μέλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης - πρώην Γενικός Λογιστής- Μαυρογιαννούι - κοινωνική συμμαχία, Λευκωσία.

• ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ – ΧΡΙΣΤΟΥ: Νομικός, νύμφη του άλλοτε κραταιού Νο2 ηγέτη στο ΑΚΕΛ, πρώην βουλευτή-Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, πρώην Δημάρχου Λεμεσού, ΑΝΤΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥ. Η Φωτεινούλα ήταν υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του 2016 και συγκέντρωσε 2111 ψήφους, όταν τότε τα Λεμεσιανά ΤΟΤΕΜ του κόμματος στην Λεμεσό, Καυκαλιάς - Κώστας Κώστα πήραν πέραν 6447 και 6395 ψήφους αντίστοιχα. Ήδη το κορίτσι άρχισε αρθρογραφία στα κόκκινα μίντια, όπως ΧΑΡΑΥΓΗ – dialogos.com.cy

• Για την 6η θέση κατά προτίμηση γυναίκα υποψήφιες είναι αρκετές κόκκινες κυρίες όπως η ΣΤΑΥΡΗ ΚΑΛΟΨΙΔΙΩΤΗ - η βουλευτής ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ αλλά και κάποια κορίτσια της ΕΔΟΝ που επιθυμεί το κόμμα να βγάλει στην πρώτη γραμμή για να δώσει την εικόνα της ανανέωσης - φρεσκάδας.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Παρουσιάστηκαν οι δήθεν προστάτες της δημοσιογραφίας για να μεταφέρουν το αφήγημα περί της παρακολούθησης δημοσιογράφων βάσει ευρωπαϊκού κανονισμού που βρίσκεται υπό συζήτηση. Προέβησαν δε σε πλειοδοσία δημοσιογραφικής έγνοιας- φροντίδας οι κατά συνθήκη εκπρόσωποι των λειτουργών της κατ’ όνομα τέταρτης εξουσίας. Ο Πρόεδρος της ένωσης Συντακτών (ΕΣΚ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ, αντί να ενδιατρίψει επί των προβλημάτων των δημοσιογράφων και του κλάδου που αργοπεθαίνει, μας παρουσιάστηκε ο μέγας δημοκράτης που δεν ανέχεται καμιά μύγα στο σπαθί δημοσιογράφων. Όταν κατέστησε την ΕΣΚ εξαρτώμενη οργάνωση του ΑΚΕΛ (κάτι σαν ΠΕΟ-ΠΟΓΟ-ΕΚΑ-ΕΚΥΣΥ) με Δ.Σ… ολοκόκκινο. Αλλά και η Πρόεδρος της Επιτροπής δημοσιογραφικής δεοντολογίας ΕΛΛΗ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ, που εξανέστη γιατί δεν έκαναν διαβούλευση μαζί της και να ρωτήσουν τους πεφωτισμένους της δεοντολογίας, όταν η ίδια ηγείται επιτροπής που δικάζει και καταδικάζει αναλόγως φιλιών- επιθυμιών και παροτρύνσεων της εξουσίας. Α, μην ξεχάσουμε να σας πούμε και το σημαντικό που παραβλέπεται από πολλούς δημοκράτες, προοδευτικούς και λοιπούς ευαισθητούληδες. Τον κανονισμό προώθησαν η Γαλλία, με Πρόεδρο τον Μακρόν που ξεκίνησε σοσιαλιστής και έγινε κεντρώος, καθώς και την Ισπανία με σοσιαλιστή Πρωθυπουργό. Εναντίον του κανονισμού τάχθηκαν Ουγγαρία-Πολωνία. Όσον αφορά τα περί παρακολούθησης είναι μάλλον φληναφήματα αφού αν κάποιος θεωρηθεί ύποπτος για λόγους εθνικής ασφαλείας θα πρέπει να εξασφαλίζεται διάταγμα δικαστηρίου για να παρακολουθείται. Όπως συμβαίνει με όλους τους πολίτες

• ΥΓ: Βρήκε τον τρόπο ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ να συντρίψει την κυριαρχία του και να διχάσει το κόμμα του την ΝΔ. Κι ενώ για άλλα νομοθετήματα απειλούσε με διαγραφές και έκανε τον μάγκα, για το νομοσχέδιο περί γάμου ομοφύλων ανέκρουσε πρύμνα και δέχεται και αποχή. Έτσι καταστρέφονται οι αυτοκρατορίες. Με τόσα προβλήματα Εθνικά-φτώχειας η Ελλάδα, ο Μητσοτάκης διαταράσσει τις ισορροπίες, διχάζει τον λαό για να χάσει την παντοδυναμία του. Αυτά να σκεφτούν και όσοι εκ των ταγών του Κυπριστάν θέλουν να φέρουν τέτοιου είδους νομοθετήματα. Δύσκολο με τον Χριστοδουλίδη αλλά όταν επιβάλλεται από την νέα τάξη πραγμάτων ακόμη και οι φανατικοί…γειώνονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση