ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιδιόρρυθμες ακροβασίες επιτελείου Χριστοδουλίδη απωθούν - δυσαρεστούν κόμματα

Τίθεται και στον Πρίγκιπα από ΔΗΚΟικούς - Η ΣΥΤΑ λειτουργεί με όρους ιδιωτικού τομέα εντός δημοσίου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΕΥΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ

• Οι ακροβάτες στο τσίρκο προσφέρουν θέαμα και συνήθως χειροκροτούνται, αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να έχουν κάποιο ατύχημα και σε ορισμένες περιπτώσεις και οδυνηρό… Όταν δε οι εν λόγω ακροβασίες γίνονται από αλαζόνες αθλητές (συνήθως είναι πρωταθλητές ενόργανης γυμναστικής) μετατρέπονται σε επικίνδυνες και σίγουρα κατονομάζονται και ως ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΕΣ.

• Αλληγορικά θέσαμε το θέμα για να μεταφέρουμε όσες πληροφορίες δεχόμαστε καθημερινά από πράκτορες της ΞΥΠ, οι οποίοι προσδιορίζουν την κατάσταση σαν ιδιαιτέρως προβληματική για τον υποψήφιο για την Προεδρία ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, κυρίως λόγω της αντιμετώπισης των εταίρων και συμμάχων του. Ενδεχομένως η ευφορία των δημοσκοπήσεων και η προσέλκυση κομμάτων που μπήκαν στην φαρέτρα του τέως ΥΠΕΞ να προσδίδουν άλλες διαστάσεις στους εγκεφάλους του κονκλαβίου και των επιτελών του.

ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ ΝΙΚΧΡΙ

• Η στυγνή προεκλογική πραγματικότητα όμως περί άλλων αναφέρεται, ότι η επίδειξη ενός προσώπου εντελώς ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ενδεχομένως να στοιχίσει. Και οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και όχι με φασαρία στις κερκίδες. Αντιλαμβανόμαστε ότι η διεξαγωγή ενός προεκλογικού αγώνα μπορεί να παραλληλισθεί και σαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, που χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες, αλλά οι θεατές και οι οπαδοί δεν ενδιαφέρονται για τους τεχνοκράτες αλλά για το θέαμα που θα παρακολουθήσουν.

• Όλη αυτή η προσέγγιση γίνεται και μετά από χθεσινή σύσκεψη της ΞΥΠ, στην οποία εμφανίστηκε ΕΞΑΛΛΟΣ ο πράκτορας - ανεμογάμης (αυτός που κυριαρχεί σε ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ), ο οποίος εξέφρασε την οργή του για τον ερασιτεχνισμό που αντιμετωπίζεται ο προεκλογικός αγώνας. Δεν είναι δυνατό φώναζε να μην παίρνουν τηλέφωνο τους βουλευτές, τους τοπικούς άρχοντες και να γίνεται συνεννόηση εκ των προτέρων για τους τρόπους και τις μεθόδους που θα προσεγγιστούν οι ευαίσθητοι κάτοικοι κάθε περιοχής. Εξάλλου αυτοί – κυρίως οι ΔΗΚΟικοί - έχουν τις πολιτικές τους ιδιορρυθμίες και δεν αντέχουν στις ακροβασίες και τους ΔΗΘΕΝ …

ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ

• Και όπως καταγράφει στην έκθεση του ο ανεμογάμης – πράκτορας θα τεθεί εκ νέου το θέμα στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς επερχόμενης συνάντησης ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΑ. Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγινε δέκτης της δυσαρέσκειας των κομματικών του παραγόντων οι οποίοι εν πολλοίς θεωρούν ότι ΑΠΩΘΟΥΝΤΑΙ έως και ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ από το συνονθύλευμα που περιτριγυρίζει τον ΝικΧρι.

• Όπως έλεγε και ΔΗΚΟικός βουλευτής, καλά είναι τα χάπενινγκ με τα λεωφορεία( δεν ξέρουμε αν είπαν και το παιδικό τραγούδι με τον κλήρο και ποιος θα φαγωθεί), αλλά οι μάχες γίνονται επί του εδάφους και για να χτυπήσεις τους ψήφους, θα πρέπει να σε οδηγούν οι ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ που ξέρουν την κατάσταση των οχυρών και των ιδιομορφιών των συγκεκριμένων περιοχών, τις οποίες και γνωρίζουν παθκιά – παθκιά, όπως λένε και στην Γεροσκήπου. Εν πάσει περιπτώσει, όλα θα αναλυθούν και αν και εφόσον προκύψει αποτέλεσμα τότε θα το καταγράψουμε οσονούπω, αν και αμφιβάλουμε ότι θα αλλάξει κάτι… Οι κονκλαβιούχοι πάντα και σε όλους τους χώρους έχουν τους τρόπους να επηρεάζουν τους αρχηγούς τους και να τους οδηγούν σε ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ.

• Κατά τ’ άλλα ο προεκλογικός του ΝικΧρι συνεχίζεται και μετά την παρουσίαση του προγράμματος για την παιδεία θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και οι υπόλοιπες ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ώστε να ολοκληρωθεί η παρουσίαση του προγράμματος έως και το τέλος Σεπτεμβρίου, αφού τον Οκτώβριο θα αρχίσουν οι τηλεμαχίες και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις.

• ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

• Κλείνουμε το κεφάλαιο με την αυθόρμητη αναφορά – ερμηνεία του Διευθυντή Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ ο οποίος επισήμανε ότι το πολιτικό σκηνικό έγινε ΑΧΤΑΡΜΑΣ, τα κόμματα μετατράπηκαν κομματιασμένα κομματίδια και ο κάθε ξεπεσμένος προσφεύγει στον ΝικΧρι, με την ψευδαίσθηση ότι θα νεκραναστήσει το πολιτικό του μέλλον με κανένα κοκαλάκι εξουσίας.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ AIRFORCE ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

• Πάμε και σε κάτι πιο χαλαρό. Αφαίρεσαν από το Προεδρικό αεροπλάνο την ένδειξη AIRFORCE για να μην δοθεί η εντύπωση ότι διαθέτουμε πολεμική αεροπορία. Και όλο αυτό αφού προηγήθηκε παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και αναφορές μεταξύ Υπουργείων Άμυνας Ελλάδας - Κύπρου και ΓΕΕΘΑ-ΓΕΕΦ. Τελικά αφαιρέθηκε η επιγραφή και όπως μας πληροφορεί ο πράκτορας της ΞΥΠ, που εξειδικεύεται σε στρατιωτικά θέματα αποτελεί μια απόδειξη ότι ακόμη είμαστε ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ως κράτος και τρέμουμε τους αιμοδιψείς Τούρκους. Ο ΝΙΚΑΡΟΣ πάντως δεν εξέφρασε άποψη γιατί σημασία έχει να πετάξει με το αεροπλάνο και δεν τον ενδιαφέρουν πλέον οι ταμπέλες…

ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ CYTA ΚΑΙ ΟΙ Σ(Υ) ΤΑρένιοι ΠΟΥ ΠΡΟΤΩΠΟΡΟΥΝ

• Α, και το άλλο που προκύπτει από σχετική αναφορά του Σ(Υ) ΤΑρένιου πράκτορας της ΞΥΠ ότι προσλήφθηκαν στην ανώτατη ηγεσία του τηλεπικοινωνιακού οργανισμού δυο άτομα από τον ιδιωτικό τομέα με πενταετή συμβόλαια. Μια κοπέλα με εμπειρία στην COSMOTE στο τμήμα Μάρκετινγκ και το άλλο παιδί μέχρι πρότινος εργαζόμενος στο ΤΕΠΑΚ στο τμήμα στρατηγικής του οργανισμού.

• Πρόοδος και εξέλιξη για την CYTA που εφαρμόζει στρατηγική ιδιωτικού τομέα σε πλαίσιο δημοσίου. Τι θα γεννήσει αυτή η ΠΡΟΣΜΙΞΗ , για να μην την ονομάσουμε και αιμομιξία, θα μάθουμε οσονούπω αν και τις βαπτίσεις των μωρών τις κάνουν οι συντεχνιακοί, οπόταν έχουν εξασφαλισμένη την προίκα τους και κυρίως την ήρεμη παιδική ηλικία. Για να δούμε τι θα προκύψει με το δίδυμο της Σ(Υ) ΤΑ ρένιας ηγεσίας των ΜΙΧΑΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ (Πρόεδρος Δ.Σ) και ΑΝΤΡΕΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ (Γ. Διευθυντής). Μιλάμε για μεγάλο πείραμα οι δημόσιοι υπάλληλοι του Κυπριστάν να προσαρμοστούν σε όρους ιδιωτικού τομέα. Α, και όσους διερωτούνται, να τους πληροφορήσουμε ότι κατά 90 % θα ανανεώσει ακόμη μια πενταετία το συμβόλαιο του ο Νεοκλέους αφού προηγουμένως γίνουν αποδεχτά και κάποια αιτήματα του…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Φαντάζομαι ότι τώρα που οι Σουηδοί ψηφίζουν διαφορετικά από όλους τους προοδευτικούς θα πάψουν να είναι κοινωνικά πρότυπα σε όλους τους τομείς και να τους επικαλούνται συχνά- πυκνά σε αντιπαραβολή με τους Ευρωττοπουζοκυπραίους και το Κυπριστάν. Οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη όπως τους δημιούργησε ο ΠΛΑΣΤΗΣ διαφέρουν μόνο σε χρώμα και κάποια άλλα επιμέρους χαρακτηριστικά. Και ψηφίζουν τους άρχοντες που τους διοικούν αναλόγως των προσδοκιών τους. Χωρίς φυσικά αποκλεισμούς.

• ΥΓ Είμαστε μαθαίνουμε στην 45η θέση στον κατάλογο των χωρών κατάταξης για τον δείκτη νοημοσύνης. Άτε ρε στημένη ιστορία που θα αμφισβητήσουν το ψηλό IQ των κατοίκων του Κυπριστάν και θα βάλουν τους Ασιάτες στην κορυφή. Δηλαδή όλοι οι γείτονες μας έπαιρναν μυαλά και εμείς ανοίγαμε ομπρέλες; Γι’ αυτό τους βγάλαμε διαβατήρια. Για να τους κάνουμε πειραματόζωα και να δούμε πως απέκτησαν τόσο ψηλό δείκτη. Ε, νομίσατε τυχαία έγιναν όλα αυτά με πολιτογραφήσεις. Ε, όχι και μόνο για το χρήμα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X