ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η υπερχρήση του Γ.Ελεγκτή και οι Δρασίτες που κράτησαν στον αφρό την ΕΔΕΚ

Η ήττα Χασαπόπουλου του τέως πρωτοπαλίκαρου του Οδυσσέα Μιχαηλίδη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Μύθοι καταρρίφθηκαν αρκετοί σ’ αυτές τις εκλογές. Πεποιθήσεις που διαμόρφωσαν κόμματα και πολιτικοί συνεπικουρούμενοι από Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης διαλύθηκαν με το άνοιγμα της κάλπης. Θα επιχειρήσουμε το προσεχές διάστημα να επισημάνουμε ορισμένους από τους μύθους που έπλασαν κόμματα και πολιτικοί και δια της αυθυποβολής θεώρησαν ότι ήταν η συνταγή της επιτυχίας για τις εκλογές.

• Όπως ερμήνευσε αξεπέραστα η Νάνα Μούσχουρη στο άσμα του Μάνου Χατζηδάκη «ένα μύθο θα σας πω», στα πλαίσια αυτά και ο αντίστοιχος (μύθος) που καλλιέργησε το ΔΗΚΟ, πρωτίστως δια του Πρίγκιπα και σεκόνταρε και το ΑΚΕΛ, κάνοντας δεύτερες φωνές, περί της αποδοχής του Γενικού Ελεγκτή στην κοινωνία. Εργαλειοποιώντας τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ θεώρησαν ότι θα τσαλαπατούσαν τους αντιπάλους τους και θα κέρδιζαν τις εκλογές. Πίστεψαν ότι οι αναφορές του Οδυσσέα ήταν ευαγγέλιο και όλοι οι πιστοί θα προσέρχονταν ακολουθώντας και την ρήση «πίστευε και μη ερεύνα».

• Ατύχησαν όμως γιατί η κοινωνία κατέδειξε ότι δεν άκουσε μόνο τις κορώνες των Οδυσσέα - Πρίγκιπα - Άντρου αλλά έκρινε ότι η υπερβολή και η ανάμιξη στα σκάνδαλα είναι κομματικά…οριζόντια. Πίστευαν ότι οι 50 χιλιάδες φίλοι του Γ. Ελεγκτή στο φέισμπουκ θα τον ακολουθούσαν πιστά και θα ψήφιζαν ΔΗΚΟ - ΑΚΕΛ. Και μάλιστα τόσο πολύ παρασύρθηκε ο πολυδιαφημιζόμενος, τέως πρωτοπαλίκαρο του Οδυσσέα , διαχειριστής της σελίδας φίλων του Γ.Ελεγκτή, ο περιβόητος ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ που πίστεψε ότι θα εκλεγεί και βουλευτής. Ε, μα σου λέει από τις 50 χιλιάδες δεν θα με ψηφίσουν 1000-2000 χιλιάδες να εκλεγώ βουλευτής; Κι έφαγε κι αυτός το χαστούκι του αφού πάτωσε κυριολεκτικά παίρνοντας μόνο 408 ψήφους με το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων. Έτσι για να προσγειωθείτε και να διαπιστώσετε και την αποδεκτικότητα σας στην κοινωνία μάστρε Χασαπόπουλε. Η σιωπή των ανθρώπων δεν ήταν λόγω της αριστουργηματικής σας δράσης ως Διευθυντής τεχνικού ελέγχου στην Ελεγκτική Υπηρεσία αλλά απέρρεε ως εκ της θέσεως σας και του φόβου που ενσπείρατε ότι θα διαβάλετε αρκετούς στα μίντια. Φαντάζομαι τώρα προσγειωθήκατε ανωμάλως…

• Μαζί με τον Χασαπόπουλο συμπαρασύρθηκε και η ψευδαίσθηση, ο μύθος ότι όσοι σου βάζουν λάικ και σε παροτρύνουν με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σου δίνουν και την ψήφο τους. Καταρρίφθηκε με σφοδρότητα η πεποίθηση του Χασαπόπουλου που έμεινε και αυτός να κλαίει επί του φέισμπουκ και των δήθεν ακολούθων και φίλων του.

• Όσον αφορά τον Γ.Ελεγκτή εμείς σαν φίλοι του επανειλημμένως τον προειδοποιήσαμε. Μην μετατραπεί και σ’ αυτός στην αγαπημένη συνήθεια των πολιτικών με την στημένη λεμονόκουπα, και αφού τον ξεζουμίσουν τον πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων. Και ψάχνει το λάθος ακυρώνοντας την προσωπική του ζωή και την επαγγελματική του καριέρα.

• Πάμε όμως και στους μάγκες τους πυγμάχους. Φωνάζουν, ωρύονται και γενικώς προκαλούν θόρυβο περί των αντιθέσεων τους με το ΕΛΑΜ και ότι πρεσβεύει. ‘Έλα όμως που ΣΩΘΗΚΑΝ κυριολεκτικά από δυο ομογάλακτους τους, που υπήρξαν Πρόεδροι του ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ, της φοιτητικής οργάνωσης που ίδρυσε ο Αρχηγός της ΕΟΚΑ Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας. Στην Λάρνακα ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ που κατάφερε να εκλεγεί σε μια επαρχία που η ΕΔΕΚ έβλεπε την βουλευτική έδρα με κιάλια και σαν όνειρο απατηλό, παίρνοντας 1151 ψήφους με τον δεύτερο να είναι μακράν. Επίσης είναι ο μοναδικός από την μακαρίτισσα Συμμαχία Πολιτών που κατάφερε να εκλεγεί.

• Ακόμη ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ στην Λεμεσό πήρε 1254 ψήφους και έδωσε δυναμική στο κόμμα. Οπόταν οι ψήφοι των Δρασιτών σας κράτησαν στον αφρό πυγμάχοι και μεγάλη πλειοψηφία εξ αυτών προέρχεται και από το ΕΛΑΜ. Με τις ψήφους αυτές θα έπαιρνε το ΕΛΑΜ το 7.2% και αντιλαμβάνεστε τι θα γινόταν. Οπόταν κάποια τηλεοπτικά ξεσπάσματα ας γίνονται με φειδώ γιατί άλλο οι μαγκιές και οι μύθοι και διαφορετική η κάλπη. Για να μην πούμε και για τον βαφτιστικό του Γρίβα που είναι και βουλευτής σας και συμπληρωθεί το πάζλ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι τρομολάγνοι τηλεοπτικοί αστέρες επιδημιολόγοι, ας βάλουν φρένο στην παραφροσύνη που προκάλεσαν στην κοινωνία. Βγαίνετε χιλιάδες φορές στα ΜΜΕ, Καραγιάννη- Κολιού και αντί να απειλείτε μόνο πέστε και κάτι πιο πρακτικό στους βασανισμένους ανθρώπους. Όπως αν βρίσκονται μόνοι τους ή με την σύζυγο και τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο δεν χρειάζεται η μάσκα. Αν περπατούν σε ανοικτούς χώρους δεν είναι ανάγκη καλοκαιριάτικα να βάζουν και το φίμωτρο. Κυρίως ας μην αποφεύγουν τόσο αισχρά τους άλλους ανθρώπους με τον φόβο μπας και κολλήσουν. Έλεος λυπηθείτε τους . Παραφρόνησαν και εσείς χαμογελάτε στις τι-βι για τα έργα σας….

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X