ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η φαρσοκωμωδία με το πόθεν έσχες ή αίσχος των βουλευτών και τα fake news των ιατρών

Οι γιατροί διαθέτουν ένα από τα πιο δυνατά ΛΟΜΠΙ στην χώρα μας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Πάλι θα γελάσουμε. Ε, καιρός πέρασε από τις συζητήσεις για λίστες- λιστούλες- χορηγίες και καταχρήσεις. Εξάλλου, κάθε θίασος που σέβεται τον εαυτό του χρειάζεται να ανεβάζει καλοκαιριάτικα κωμωδίες - επιθεωρήσεις, ενίοτε και χαμηλού κόστους με συνεπαγόμενες προχειροκατασκευές, που να προσφέρει γέλιο και χαρά. Κάπως έτσι και το Κοινοβούλιο μας που μπαίνει δυναμικά στην νέα περίοδο προγραμμάτων με την φαρσοκωμωδία που προσφέρει πάντα άφθονο γέλιο και πολλές ωραίες στιγμές.

Το σημαντικό είναι ότι σ’ αυτή την παράσταση ακόμη και ηθοποιοί ολκής εκτίθενται ανεπανόρθωτα, αφού δεν μπορούν να υποκριθούν όπως σε άλλους ρόλους, δημιουργώντας αρνητικά συναισθήματα στην κοινή γνώμη και προκαλώντας αμφισβητήσεις για το εύρος του ταλέντου της. Και όπως καταλάβατε κυρίες και κύριοι αναφερόμαστε στην παράσταση περί της κατάθεσης του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ βουλευτών - υπουργών και λοιπών αξιωματούχων, νυν και τέως, που θα πρέπει να βρεθούν ενώπιον της Προέδρου της Βουλής προς ανάλυση και τεκμηρίωση μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Όλα αυτά φυσικά θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού.

Για να δούμε τι θα δηλώσουν οι πολιτικοί μας που κάποιοι εξ αυτών θα παρουσιάσουν και πάλι τις δηλώσεις τους με τρόπο που θα παραπέμπει στην ανάγκη για εκ νέου άνοιγμα των κοινωνικών παντοπωλείων. Θα θελήσουν να μας παραπλανήσουν, αλλά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μείνουν εκτεθειμένοι ανεπανόρθωτα. Και για μια ακόμη φορά θα επιτείνουν την απαξίωση της κοινωνίας προς τους πολιτικούς, αφού η μοναδική τους έγνοια είναι να κρύψουν και όχι να είναι διαφανείς και ξεκάθαροι. Πάντως αυτές τις μέρες οι λογιστάδες βρίσκονται στα φόρτε τους, αφού θα πρέπει να επιστρατεύσουν όλη την τέχνη τους για να καλύψουν αρκετά και να κρύψουν περισσότερα.

Καλά δεν λέμε ότι έχουν και όλοι κρυμμένα και θαμμένα χρήματα, αλλά μαζί με τους υπόλοιπους τους συμπαρασύρει το ρεύμα. Και όταν προεκλογικά τους παρότρυνε ο Πρόεδρος της Επιτροπής θεσμών της Βουλής ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (αισθητή η απουσία σου φίλε από το Κοινοβούλιο) να ψηφίσουν την νέα εκσυγχρονισμένη νομοθεσία σφύριζαν αδιάφορα… Παρέπεμπαν στην έλλειψη χρόνου και άλλα φληναφήματα. Εμείς λέμε καλά ξεμπερδέματα και οι θεατές καλή απόλαυση με γέλιο. Να κλάψετε; Γιατί; Με το κατάντημα τους ή με τα προφανή ψεύδη τους; Το χειρότερο όλων είναι που μας θεωρούν κάφρους και ευρωττοπουζοκυπραίους που δεν καταλαβαίνουμε τίποτε ή μάλλον που ξεχνούμε εύκολα.

Πάμε και σε ουσιαστικά. Έγκλημα καθοσιώσεως και βλακεία του χειρίστου είδους από χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπους τα επονομαζόμενα fake news περί ανύπαρκτου θανάτου 12χρονου από εμβόλιο. Και καλά έκαναν να δράσουν οι γιατροί τάχιστα και ο εκπρόσωπος τύπου τους, νέο τηλεοπτικό αστέρι, ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ να μετατραπεί σε μαϊντανό των καναλιών να μας επεξηγήσει την δράση τους. Την ίδια σπουδή όμως δεν επιδεικνύει ο κ. Αναστασιάδης και η Επιτροπή δεοντολογίας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου ( ΠΙΣ) που προΐσταται, για τις καταγγελίες περί τσαρλατάνων ιατρών που ταλαιπωρούν τους πολίτες. Εκεί θέλουν νομοθετικές ρυθμίσεις και άλλου τέτοιου είδους υπεκφυγές. Για να δεχτούν την απάντηση και μάλιστα περιποιημένη και σκληρή από τον Πρόεδρο του ΟΣΑΚΑ, των οργανωμένων ασθενών, ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗ που τους επισήμανε ότι «οι γιατροί διαθέτουν ένα από τα πιο δυνατά ΛΟΜΠΙ στην χώρα μας και θα μπορούσαν αν ήθελαν να περάσουν νομοθεσίες». Έλα ρε Δημήτρη μου που θα κάνουν τέτοιου είδους ενέργειες. Μα δεν κατάλαβες ότι μεγάλη μερίδα των ιατρών στην Κύπρο μας βλέπουν ΜΟΝΟ ως χρήμα, λεφτά και πόσα θα μαζέψουν από κάθε επίσκεψη των ταλαίπωρων;

Θυμάσαι πόσα fake news μας αράδιασαν στην εποχή προ του ΓΕΣΥ για να τορπιλίσουν την προσπάθεια και να πάρουν όσο περισσότερα χρήματα μπορούν και να γεμίσουν τους παχυλούς τους λογαριασμούς; Ε, μην καμώνονται τώρα τους ευαίσθητους και να παραπλανούν με επαναστάσεις για κάποιους περιθωριακούς τύπους που προέβησαν σε μια βλακεία.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Άρχισε η προεκλογική για τις Προεδρικές εκλογές; Ε, πως εξηγείται η θέση ΔΗΣΥ κατά της απόφασης της κυβέρνησης να πάρει τα διαβατήρια Τ/Κ ψευδοαξιωματούχων. Ψευδοεπανάσταση του ΔΗΣΥ μάλλον λέγεται αυτή η ενέργεια…

ΥΓ1: Η ΞΥΠ κατέχει φωτογραφία του αόρατου επικοινωνιολόγου με όλο τον πολιτικό του θίασο στην πολυτελή πισίνα της κατοικίας του, αλλά σεβόμενοι την ιδιωτικότητα της στιγμής δεν την μεταφέρει παρά το ότι αναρτήθηκε. Τα μπρατσάκια τους δεν έβαλαν όμως οι πολιτικοί που τον περιτριγυρίζουν. Μπας και πνιγούν γιατί σε τέτοιου είδους πισίνες συνήθως εδρεύουν και κοκκινωποί καρχαρίες ( το πλέον επικίνδυνο είδος).

ΥΓ2: Αν δεν το κάνει σήμερα ο Νουρής μετά την συνάντηση με τον Κάρογιαν θα το κάνει τις επόμενες μέρες εξαγγέλοντας περί αναβολής των δημοτικών εκλογών. Γι’ αυτό μην προετοιμάζεστε…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση