ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ειρήνη Χ. θέλει να είναι υποψήφια και οι νεοΑΚΕΛικοί εξετάζουν Στ. Πλατή

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, φίλος του Νίκαρου, προκάλεσε αναστάτωση και λεηλάτησε τις ψυχές των Ε/Κ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ντύθηκε με τις πανοπλίες της και εφόρμησε η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, προβάλλοντας την υποψηφιότητα της ως την ιδανικότερη για τις Προεδρικές εκλογές και επιθυμώντας να υπερκεράσει την φίλη της ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που κατέλαβε το δεύτερο τη τάξει αξίωμα στο κράτος. Κι όπως είπαν τα κορίτσια μεταξύ τους σε μια πρόσφατη συνάντηση, καιρός είναι να κυριαρχήσουν οι γυναίκες, μπας και δούμε άσπρη μέρα- στην κυριολεξία θα είναι ξανθή - σ’ αυτό τον τόπο.

Όμως κάντε εικόνα. Δεν θα είναι υπέροχο για την χώρα μας στο εξωτερικό; Να έχουμε Πρόεδρο κράτους και Πρόεδρο της Βουλής δυο ξανθά κορίτσια;

Με πρότυπο λοιπόν την Αννίτα, η Χαραλαμπίδου ξεκαθάρισε και δημόσια στο ΩΜΕΓΑ σε εκπομπή του ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΟΡΤΣΙΟΥ, ότι θέλει να είναι υποψήφια του ΑΚΕΛ στις Προεδρικές εκλογές, διαφορετικά ενδεχομένως και να πεταχτεί από το καράβι και να αρμενίσει σε άλλα κρουαζιερόπλοια, όπως π.χ σ’ αυτό που έκανε τα πρώτα της βήματα σαν θαλαμηπόλος, το ΔΗΚΟ. Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, να τους πληροφορήσει η ΞΥΠ ότι η Ειρήνη Χ. εργαζόταν στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - εκφραστικό όργανο του ΔΗΚΟ - ως συντάκτρια πολιτιστικών θεμάτων. Οπόταν το μήνυμα της ότι αν δεν με έχετε στα υπόψη ενδεχομένως να μεταφέρω τους ψήφους μου σε άλλους είναι και ξεκάθαρος και σαφέστατος.

Μάλιστα η Ειρήνη Χ. εξανίσταται όταν ακούει περί επιλογών, όπως του πρώην Υπ. Υγείας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ, και άλλων παρόμοιων δεξιών περιπτώσεων. Επισημαίνοντας δε στο δίλημμα μεταξύ Πρίγκιπα - Παμπορίδη, ότι δεν ψηφίζει Υπουργούς της Κυβέρνησης Αναστασιάδη και όσους συνυπέγραφαν για την έκδοση πολιτογραφήσεων σε ξένους και χρυσών βιζών. Όσο δε για την ετοιμότητα της να αναλάβει το ύψιστο αξίωμα του κράτους, επισήμανε χαρακτηριστικά και αλληγορικά «ότι έχω αναλάβει μέχρις στιγμής το έχω διεκπεραιώσει και φέρει εις πέρας».

Όπλο της οι δυο φορές που κατετάγη πρώτη σε σταυρούς προτίμησης σε βουλευτικές εκλογές με την σημαία του ΑΚΕΛ, ενώ προέρχεται από τις νέες (ανακατωμένες προσθέσαμε σε ανύποπτο χρόνο) δυνάμεις και ιδιαίτερα στις πρόσφατες (βουλευτικές του 2021) πήρε τους περισσότερους ψήφους απ’ όλους τους υποψηφίους. Καθόλου ευκαταφρόνητη επίδοση σε ένα κόμμα όπως το ΑΚΕΛ, που διατείνονται ότι ο κομματικός μηχανισμός τους ελέγχει ακόμη και το χρώμα των εσωρούχων των ψηφοφόρων του.

Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ στο ΑΚΕΛ δεν άρεσαν καθόλου οι δηλώσεις της Ειρήνης Χ. και για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση και με άλλα στελέχη την κάλεσαν στην Γραμματεία, για της υποδείξουν ότι είναι ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ κόμματος και να περιμένει να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Παρά ταύτα η Ειρήνη Χ. δεν σταματάει με τίποτε και κανένας δεν μπορεί να της επιβληθεί, γιατί όπως αναφέρει με κάθε ευκαιρία έχει την στήριξη της λαϊκής βάσης του ΑΚΕΛ. Εξάλλου διανύει την Τρίτη της θητεία στην Βουλή, οπόταν και βάσει του καταστατικού του κόμματος, δεν δικαιούται να είναι εκ νέου υποψήφια για τα έδρανα της εθνικής αντιπροσωπείας. Ε, θα ψάξει για το μέλλον της το κορίτσι, θέλετε δηλαδή να μείνει …άνεργη; Για να δούμε και τι θα καταδείξουν και οι πρώτες μετρήσεις δημοφιλίας για τους δελφίνους που προαλείφονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας και ξανασυζητάμε, είναι το σλόγκαν της Ειρήνης Χ. που σήκωσε την ρομφαία της επανάστασης και εφόρμησε προς κατάληψη του αντικειμενικού στόχου. Α, και προεκλογικό αγώνα άρχισε και θα συνεχίσει και στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές , ιδιαίτερα στην Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εκεί όπου και θα ξεδιπλώσει τις αρετές της σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα, όπως μεταναστευτικό- ευθανασία και άλλα τέτοια.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν στο ΑΚΕΛ, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα. Και όπως σας περιέγραψε πολλές φορές η ΞΥΠ, την Ειρήνη, μπορεί και να μην την θέλουν οι κομματικοί, οι πράκτορες της επαγρύπνησης, τα στελέχη του βαθέος ΑΚΕΛ , αλλά αυτή έχει πίσω της 17 χιλιάδες ψήφους αριστερών και που, όπως είπε η ίδια, γίνονται τσουνάμι και διαλύουν φραγμούς και τοίχους.

Όμως κάντε εικόνα. Δεν θα είναι υπέροχο για την χώρα μας στο εξωτερικό; Να έχουμε Πρόεδρο κράτους και Πρόεδρο της Βουλής δυο ξανθά κορίτσια; Θα τους τρελάνουμε τους ξένους και θα μας βλέπουν με ενδιαφέρον. Κι αφού όλα έγιναν σ’ αυτό τον τόπο και αυτό δεν είναι απίθανο. Άντε ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και καλά ξεμπερδέματα. Α, φίλε μου ΣτεφΣτεφ δεν θα σου επιβάλουν οι δημοσιογράφοι τι θα κάνει το κόμμα σου στις Προεδρικές εκλογές, όπως παραπονέθηκες στο ΣΙΓΜΑ, φτάνει να ξέρετε τι θέλετε. Και μέχρι στιγμής… σκαλώσατε.

Λοιπόν, η ΞΥΠ ανακάλυψε και την προσπάθεια μιας νέας τάσης στο κόμμα της αριστεράς, που ονομάζουμε ΝΕΟΑΚΕΛΙΚΟΥΣ, οι οποίοι θέλουν να παίξουν ρόλο στο κόμμα. Αυτή η εν λόγω τάση διαπιστώνει ότι χωρίς την υπόδειξη ενός νούσιμου κεντροδεξιού το ΑΚΕΛ δεν βλέπει την εξουσία ούτε με κιάλια. Οπόταν και επιχειρούν να δράσουν με όλους τους τρόπους ώστε να πείσουν το κόμμα να δει τα πράγματα καθαρά και έξω από το ΑΚΕΛικό κουτί. Η μονοκόμματη αντιμετώπιση των καταστάσεων έφερε αρκετές ήττες στο ΑΚΕΛ και υποβοήθησε στην διολίσθηση των ποσοστών του κόμματος. Καιρός είναι για αλλαγή επισημαίνουν στις πρακτικές και τις κατευθύνσεις του κόμματος.

Στα πλαίσια της δράσης τους προτείνουν υποψηφίους και διερευνούν τις δυνατότητες τους. Πέραν από τον Παμπορίδη διερευνούν και τον οικονομολόγο ΣΤΕΛΙΟ ΠΛΑΤΗ. Ο οποίος και σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν σε προηγούμενα μας σημειώματα, συμπαρατάσσεται με όσους θέλουν να απαλλαγούν από την συμμορία, όπως την αποκαλεί, που μας κυβερνά.

Ως κύριο προσόν του είναι η άριστη οικονομική του κατάρτιση που διαλύει το ΑΦΗΓΗΜΑ όσων διστάζουν να ψηφίσουν ΑΚΕΛ, γιατί δεν θέλουν να διαλυθεί οικονομικά η χώρα όπως έγινε και επί προηγούμενης διακυβέρνησης των αριστερών. Η δεξιόστροφη τεχνοκρατική του θέση επί οικονομικών είναι εγγύηση, ενώ και μάχη του στις Ευρωεκλογές 2014 με το κίνημα «Μήνυμα Ελπίδας ήταν αξιοπρεπής, συμπαρατάχθηκε στις Προεδρικές εκλογές με τον Πρίγκιπα και στον β’ γύρο ψήφισε ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΛΑ. Προέρχεται από τις τάξεις της νεολαίας του ΔΗΣΥ, έχοντας και εκεί προσβάσεις που υποβοηθούν. Πάντως στο γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της πρωτεύουσας που έγινε τις μέρες των εορτών με ηγετικό στέλεχος του ΑΚΕΛ και την συνοδεία άλλων δυο νεοΑΚΕΛικών έγινε εις βάθος συζήτηση και συμφωνήθηκε όπως επαναληφθεί σε εύθετο χρόνο και αναλόγως θα προχωρήσουν. Ο πράκτορας της ΞΥΠ που παρακολούθησε την συνάντηση την βρήκε να εξελίσσεται σε ευχάριστο κλίμα και ο Πλατής είναι έτοιμος αν δεν είναι υποψήφιος για την Προεδρία, να υποβοηθήσει παντοιοτρόπως και ακόμη και ως Υπουργός Οικονομικών.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ζαλισμένα είναι και τα αδέλφια του ΔΗΣΥ στην Ελλάδα. Ε, μα πως εξηγείται ο Υπουργός Ανάπτυξης ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ να κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί αμφιβόλου ποιότητας PCR. Μετά επιχείρησε να ανακαλέσει αλλά την ζημιά την έκανε. Καλά ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, φίλος του Νίκαρου, γιατί ανέχτηκε να ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ τους Ελληνοκυπρίους με αστήρικτες κατηγορίες για να δικαιολογήσει τις δικές του ενδεχόμενες παραλείψεις και παρασπονδίες. Δεν θα έπρεπε να τον εξαποστείλει για να μην παίζει με τις ψυχές των βασανισμένων ανθρώπων;

Αλλά και η Ν.Δ Κύπρου που στεγάζεται και στον ΔΗΣΥ δεν ένοιωσε να πέφτει το κτήριο να την πλακώσει; Ου εμείς ασχολούμαστε με ευαισθησίες άλλων ανθρώπων, διαφορετικών αντιλήψεων περί πολιτικής και ηθικής που η αλαζονεία της εξουσίας τις διαλύει.  

Παραθέτουμε προς τούτο και τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ για το θέμα και ο καθένας μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. «Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οι άνθρωποι είναι πλασιέ ιδιωτικών συμφερόντων μέσα σε συνθήκες υγειονομικής τραγωδίας. Και στην προσπάθεια τους να διασφαλίσουν με νύχια και δόντια αυτά τα συμφέροντα δεν θα διστάσουν να ξεπέσουν το τελευταίο σκαλοπάτι της γελοιοποίησης και του αυτοεξευτελισμού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X