ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η δίκη του σκληρού ΔΗΚΟ (Κουλ-Ορφ-Μυλ.) - Ηγετικά στελέχη υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Το κονκλάβιο του Πριγκιπάτου αιτία για απόσταση με βουλευτές- Αντιπρόεδροι και άλλη της ηγεσίας απέναντι από τον ανίκητο Μαυρίδη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ

Η παρθενική εμφάνιση του νέου Εκτελεστικού Γραφείου ήταν μάλλον ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ, καθότι έπεσαν απευθείας στα βαθιά, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν το μείζον θέμα που προκύπτει από την στάση του επονομαζόμενου από την στήλη ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΗΚΟ , που αποτελείται από τρεις πρωτοκλασάτους και ιδιαίτερα δραστήριους βουλευτές, τους ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ - ΠΑΥΛΟ ΜΥΛΩΝΑ – ΧΡΗΣΤΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ. Η εν λόγω πλατφόρμα, έδειξε τις προθέσεις της και με την πρόσφατη στάση τους, στην πρόταση νόμου που συνυπέγραψαν με ΑΚΕΛ - ΕΛΑΜ - Οικολόγους- Θεμιστοκλέους - Ευσταθίου και διατήρησαν μέχρι τέλους, ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ (την πρόταση περί εκποιήσεων) παρά τις προτροπές που δέχτηκαν από την ηγεσία του κόμματος.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

Αν και στο κλητήριο μήνυμα του Προέδρου του ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, καταγραφόταν ότι αντικείμενο της δίκης θα ήταν η στάση
των 3 σκληρών Κουλ -Ορφ -Μυλ στο εν λόγω νομοθέτημα , εντούτοις διαφάνηκαν και βαθύτερες αιτίες και προβλήματα που διέπουν τις σχέσεις βουλευτών με την ηγεσία. Όπως πληροφορείται ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και ανεμογάμης, ο Πρίγκιπας δεν θα ήθελε να δοθεί συνέχεια στο θέμα της διαφοροποίησης του σκληρού ΔΗΚΟ, αλλά τους κάλεσε στο Εκτελεστικό Γραφείο, κατόπιν πιέσεων που δέχθηκε από άλλα στελέχη και βουλευτές – κυρίως - οι οποίοι κατηγορούσαν τους συναδέλφους τους για ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

Προς τούτο δε είναι και χαρακτηριστική η ατάκα βουλευτή του ΔΗΚΟ, ο οποίος ακόμη και αμέσως μετά την ψηφοφορία φώναζε στα έδρανα «εμείς δεν είμαστε μακάκες να ψηφίζουμε ότι λέει το κόμμα και να κάνουν άλλοι τους μάγκες. Ούτε εμείς συμφωνούσαμε με την καταψήφιση της πρότασης νόμου αλλά υπακούσαμε στον Πρίγκιπα». Οι ατάκες του βουλευτή του ΔΗΚΟ εμπεριέκλειαν και τις θέσεις
αρκετών άλλων στελεχών που εκδηλώθηκαν στο παρασκήνιο και μετέφεραν την δυσαρέσκεια τους στον Πρίγκιπα και στο βασίλειο ντε α Στρακκέ.

Όμως ο Νικόλας Παπαδόπουλος καθότι πλέον απέκτησε ωριμότητα και δεν κάνει βιαστικές κινήσεις δεν θέλησε να παρασυρθεί από το κύμα απογοήτευσης και να προβεί σε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ στο κόμμα όπως τον προέτρεπαν. Βλέπετε, πλησιάζει η προεκλογική περίοδος και θα χρειαστεί όλες τις τάσεις του κόμματος, ενώ να μην ξεχνούμε και το βεληνεκές και το εύρος του σκληρού ΔΗΚΟ, το οποίο μεν εκπροσωπείται από τους Κουλ -Ορφ -Μυλ, αλλά τις θέσεις τους συμμερίζονται και άλλοι βουλευτές και στελέχη, αλλά και μέρος της βάσης του κόμματος.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Οπόταν με την κλήση τους ενώπιον των νεοσύλλεκτων του Ε.Γ και τις κουβέντες που αντάλλαξαν η κατάσταση εκτονώθηκε και κατέληξαν ότι θα πρέπει όλοι να κινηθούν συντονισμένα, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές. Ο Πρίγκιπας προέτρεψε τους 3 βουλευτές όπως σε άλλες περιπτώσεις στο άμεσο μέλλον να είναι πιο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΙ στην Κυβέρνηση, της οποίας αποτελούν εταίρο, αφού αποτελούν πλέον ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ και η επιτυχία της αντανακλά και στο κόμμα. Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και παρά το ότι σε κάποια σημεία η συζήτηση εκτραχύνθηκε λόγω και του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟΥ των σκληρών , εντούτοις την επανέφερε αφού στόχος ήταν να μην συνεχίσουν αδιαλείπτως τα ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ.

ΑΡΓΟΠΟΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗΣ ΒΟΜΒΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ

Από πλευράς του σκληρού ΔΗΚΟ εκφράστηκαν και παράπονα για την ΜΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για κομματικά θέματα, όπως και άλλα της
επικαιρότητας για τα οποία οι περισσότεροι εκ των βουλευτών κρατούνται σε απόσταση. Αυτή εν προκειμένω η απόσταση που χωρίζει την ηγεσία ακόμη και από βουλευτές πρώτης γραμμής και που διευρύνεται καθημερινά λόγω και του Πριγκιπικού τρόπου σκέψης και αντιμετώπισης, αλλά και από την ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ στάση που εκπέμπει το κονκλάβιο του Πριγκιπάτου, αποτελεί ενδεχομένως το υπ αριθμό 1 πρόβλημα του ΔΗΚΟ και εν πολλοίς ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗ ΒΟΜΒΑ. Όσο δεν υπάρχει συνεννόηση και πιο στενή συνεργασία με τους εκλεγμένους αξιωματούχους ακόμη περισσότερο το ΔΗΚΟ θα τείνει προς την ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.

Ακόμη οι 3 του σκληρού ΔΗΚΟ επέκριναν και την στάση της Κυβέρνησης, η οποία με χαρακτηριστική ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ κατέθεσε τα νομοσχέδια περί εκποιήσεων, ενώ εξέφρασαν και ΕΝΤΟΝΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ κατά πόσον θα είναι έτοιμη να τα φέρει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή το εν λόγω ορόσημο θα αποτελέσει άλλο ένα ΦΙΑΣΚΟ και θα αφήσει εκτεθειμένους τους συγκυβερνώντες. Ο δε Πρίγκιψ εσιώπα…

Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Όσον αφορά τις Ευρωεκλογές και το ψηφοδέλτιο που θα συμπήξει το κόμμα για να εκπροσωπηθεί υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΣΤΟΚΙΑ , αφού κανείς δεν θέλει να μπει στην κούρσα για τις Βρυξέλλες, λόγω του ότι ο νυν Ευρωβουλευτής ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, παρουσιάζεται ΑΝΙΚΗΤΟΣ. Οπόταν δύσκολα θα ανακόψει την πορεία του προς 3 η θητεία οποιοδήποτε στέλεχος, κάτι που προκαλεί πονοκεφάλους στην ηγεσία του κόμματος. Προς τούτο δε ρίχθηκε στο τραπέζι ότι στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, όπως προδιαγράφεται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή το κόμμα να μπει στην μάχη των Ευρωεκλογών με όλα τα δυνατά του στελέχη πρώτης γραμμής για να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων.

Έτσι δεν αποκλείεται πέραν του ΚΩΜΑ και της διευθύντριας του γραφείου τύπου ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ που είναι οι σίγουροι του ψηφοδελτίου, να διεκδικήσουν και οι 3 Αντιπρόεδροι ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ο ΔΗΚΟικός μακάριος της Πάφου, ο οποίος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην επαρχία με την εκλογή και του ημέτερου του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ στην θέση του Επαρχιακού Γραμματέα), ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ (με ερείσματα στην επονομαζόμενη αστική Λευκωσία), ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (Λεμεσό). Ακόμη δεν αποκλείεται υποψήφιος να είναι ο νεοκλεγείς Γενικός Γραμματέας ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ (αμάν Γιωρκούι μου και η ΞΥΠ πληροφορείται ότι θα είσαι υποψήφιος βουλευτής Λευκωσίας) όπως και ο σύμβουλος του Προέδρου του Νικόλα, ο επονομαζόμενος και χαρουπόμελο( θυμάστε ατάκα ΝικΧρι περί της δυσκολίας μαζέματος των τερατσιών) ΑΘΩΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.

Φυσικά αναζητούνται και προσωπικότητες πέραν του ΔΗΚΟικού χώρου αλλά η απροθυμία τους δυσκολεύει τον Πρίγκιπα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ανάγνωση των κονκλαβιούχων του ΔΗΚΟ, οι Ευρωεκλογές είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ τους να ανεβάσουν τα ποσοστά τους, καθότι οι δυο μεγάλοι ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ έχουν ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και μπορούν να υφαρπάξουν ψήφους. Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές γράψαμε επανειλημμένα ότι θα πορευτούν με σχήμα ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ, προς ανάδειξη Δημάρχων σε μητροπολιτικούς δήμους, όπως Λευκωσία- Λεμεσό.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σπατάλησε και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας και οι συνοδοιπόροι του αρκετή πολιτική φαιά ουσία και τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο περί των παρακολουθήσεων, αλλά οι ψηφοφόροι ιεραρχώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τους ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ. Μην παρασυρθούν- διολισθήσουν και οι ΑΚΕΛικοί προς αυτή την κατεύθυνση και τελικά ακολουθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑίικο δρόμο. Οι πολίτες εμπέδωσαν ότι παρακολουθούνται παντοιοτρόπως και δεν τον θεωρούν υψίστης σημασίας. ΑΡΙΣΤΕ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, και ΓΙΩΡΡΚΗΔΕΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ.)

ΥΓ: Για να κλείσουμε το θέμα, γιατί ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ επενδύει για να αποπροσανατολίσει περί των στεφανιών στους καταδρομείς. Οι 18χρονοι στρατιώτες που έβλεπαν τους Τούρκους να αποβιβάζονται ή να προελαύνουν και δεν έριχναν σφαίρα γιατί ΥΠΑΚΟΥΑΝ στις εντολές των ΠΡΟΔΟΤΩΝ αξιωματικών πως πρέπει να χαρακτηρισθούν; Και αν κάποιος απ’ αυτούς δεν έριξε σφαίρα κατόπιν διαταγών και δέχτηκε φονική σφαίρα από τους Τούρκους να μην του βάζουν στεφάνι;

ΥΓ: Για να χαλαρώσουμε με πικάντικο. Η πράκτορας της ΞΥΠ επονομαζόμενη και αππωμένη που ασχολείται με θέματα περί σχέσεων μας, πληροφόρησε ότι σημαίνον πολιτικό στέλεχος και κορίτσι που συναντήθηκαν στις μάχες των προεδρικών εκλογών συνεχίζουν να δίνουν την δική τους όμορφη μάχη σε άλλους τομείς….

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση