ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Αννίτα θύμωσε - εξοστρακίζει Αβέρωφ και απογαλακτίζεται

Η μάζωξη του κουμπάρου - επικοινωνιολόγου με παρουσία Υπουργών - βουλευτών ΔΗΣΑΚΕΛ - Βύρα και Μαυρογιαννουθκιών - Τεράστια επιτυχία για κλίκα ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΧΩΡΙΣ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ

• Απογαλακτισμός; Ενδεχομένως. Αποκοπή του ομφάλιου λώρου; Ίσως. Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στον ΔΗΣΥ και αναγέννηση του νέου ώστε να μη εξαϋλωθεί το κόμμα, όπως προσδιορίσαμε προ ημερών; Μάλλον. Το δεδομένο που κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες – για να μην προσδιορίσουμε και ώρα συμβάντος- είναι ότι η Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, φαίνεται να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ από τον τέως Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και το κονκλάβιο του και να επιθυμεί να χαράξει την δική της πορεία. Κι αν το άσμα που άδει περιπαθώς η αξεπέραστη ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ, για άλλη ευκαιρία – πολιτική και έρωτας είναι ενίοτε και έννοιες που προσομοιάζουν σε συναισθήματα- και αναφέρει στον στίχο χαρακτηριστικά «συ μου χάραξες πορεία/ εσύ γλυκιά / εσύ γλυκιά μου αμαρτία» , εντούτοις η Αννίτα αναγνωρίζει την προσφορά του Φούλλη , αλλά είπαμε ότι θέλει να απογαλακτιστεί και να καταδείξει τις δικές της ικανότητες.

• Προφανώς και ανυπερθέτως δεν θα είναι και ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση η αποκοπή του ομφάλιου λώρου, καθότι ο Αβέρωφ Ν. θεωρείται ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ της Αννίτας Δ, και ο άνθρωπος που την προώθησε τόσο στην Προεδρία της Βουλής, όσο και της έδωσε το δακτυλίδι του βασιλείου της Πινδάρου. Αν και αρκετοί γαλάζιοι υποστηρίζουν ότι οι συγκυρίες – πολιτικές και άλλες- όσο και η ΑΧΑΠΑΡΟΣΥΝΗ του ΑΚΕΛ στην περίπτωση της Προεδρίας της Βουλής, συνέτειναν ώστε το έργο του Φούλλη για ανάδειξη της ΑνΔη να διευκολυνθεί, εντούτοις τα δεδομένα παραπέμπουν στην ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ βοήθεια του τέως Προέδρου του ΔΗΣΥ στην διάδοχο του. Εξάλλου στην πολιτική η ρήση «φοβού την εκδίκησην των υπό σου ευεργετηθέντων» μοιάζει με ανέκδοτο. Τέλος πάντων οι πλανήτες συνωμότησαν και η Αννίτα βρέθηκε να κατέχει καίρια πόστα στην πολιτική σκηνή.

Άλλη μια νίκη λέει του ΝΙΚΑΡΟΥ, που με μεθοδικό τρόπο κατάφερε να αποκολλήσει την Αννίτα από τον Φούλλη και να αναλάβει εξ ολοκλήρου μέσω των ημέτερων του το κόμμα

ΔΙΑΔΙΔΕΙ Ο ΦΟΥΛΛΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Η ΗΓΕΣΙΑ

• Πάμε όμως και στις εκθέσεις των πρακτόρων της ΞΥΠ που παραθέτουν τα γεγονότα και επιμένουν ότι η Πρόεδρος της Βουλής – ΔΗΣΥ το τελευταίο διάστημα παρουσιαζόταν ΧΟΛΩΜΕΝΗ για την στάση του ΦΟΥΛΛΗ, κάτι που διαφάνηκε τόσο από την κοινή τους παρουσία την Κυριακή στους Τρούλλους, όπου δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, όσο και από τις φωνές της κατά την χθεσινή περιοδεία της ηγεσίας του κόμματος στην Λεμεσό. Ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ μας επισήμανε ότι η Αννίτα, πληροφορήθηκε το τελευταίο διάστημα από σοβαρούς παράγοντες που δεν κουτσομπολεύουν ούτε και μεταφέρουν φληναφήματα, για κατηγορίες του Φούλλη περί έλλειψης πολιτικής παραγωγικότητας από πλευράς ηγεσίας σε κρίσιμες στιγμές όπως π.χ το θέμα των εκποιήσεων. Ακόμη οι αγγελιαφόροι απέδωσαν και επισημάνσεις Φούλλη ότι ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ έχει σαν μοναδική έγνοια το ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ενώ γενικά χαρακτήρισε την ηγεσία του ΔΗΣΥ σαν ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ (α. Φούλλη μου αυτό συνιστά κλοπή πνευματική ιδιοκτησίας της στήλης, αλλά παρέλειψες να αναφέρεις ότι μπήκαν και οι τσουλήθρες).

• Οπόταν η Αννίτα Δ. (α, μην βλέπετε έτσι αυτό το γλυκό μουτράκι και αν τα πάρει στο κρανίο συνταράσσεται το κονκλάβιο από τις φωνές) ΘΥΜΩΣΕ και αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες ότι θα ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΕΙ από τον περίγυρο και το ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ που την καθοδηγούσε μέχρι πρότινος τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Οι όποιες αποφάσεις της πλέον δεν θα περνούν από τον ΦΑΚΟ του εξ Αργάκας, ο οποίος καλείται να περιοριστεί στα βουλευτικά του καθήκοντα και να ενισχύσει το πολιτικό του γραφείο και το γραφείο τύπου του. Εξάλλου, η εκ Τρούλλων πολιτικός ήταν τσαντισμένη με τον Φούλλη και για την έκδοση ανακοινώσεων και τοποθετήσεων, ωσάν να είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΣΥ. Τέλος πάντων θέλει και ο Φούλλης τον χρόνο προσαρμογής του αφού ήταν ΒΙΑΙΗ και ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ του και σίγουρα τον συντάραξε. Εξάλλου έχει ενασχόληση και εξωκοινοβουλευτική. Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΜΑΣ ανακηρύχθηκε εκ νέου βασιλιάς της ΚΟΠ χωρίς αντίπαλο, αφού τα σωματεία εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι είναι μέρος του συστήματος. Και την επόμενη φορά που θα τους ακούσετε να παραπονιούνται για ΚΟΠ - Κούμα βρίστε τους ασύστολα…

ΕΡΓΟ ΝΙΚΑΡΟΥ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ

• Τι φωνάζει αυτός ο πράκτορας της ΞΥΠ, ο επονομαζόμενος άρρωστος συνωμότης; Άλλη μια νίκη λέει του ΝΙΚΑΡΟΥ, που με μεθοδικό τρόπο κατάφερε να αποκολλήσει την Αννίτα από τον Φούλλη και να αναλάβει εξ ολοκλήρου μέσω των ημέτερων του το κόμμα. Όπερ μεθερμηνευόμενο από το Πολιτικό Γραφείο του στην Χύτρων να βράζει τις χύτρες της Παρασκηνίου και να σερβίρει τα εδέσματα του στην πολιτική σκηνή. Έλα καλέ μιλάμε για άρρωστο συνωμότη. Που να δείτε τι λέει για το επόμενο βήμα του ΝΙΚΑΡΟΥ σε σχέση με τον ΔΗΣΥ και την πολιτική του στάση έναντι της Κυβέρνησης. Αμάν ο άνθρωπος. Είπαμε έχεις το προσωνύμιο άρρωστος συνωμότης ΞΥΠατζή, αλλά το σενάριο που εκπόνησε ο ΝΙΚΑΡΟΣ και που περιγράφεις, ήτοι από τον σχεδιασμό της ανόδου του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ στην εξουσία έως και την συνεργασία ΔΗΣΥ- Κυβέρνησης , , μοιάζει με πολιτικό μυθιστόρημα που ούτε ο ΝΙΚΟΛΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ δεν θα μπορούσε να εμπνευστεί…Λέτε ο ΝΙΚΑΡΟΣ; Αμάν. Τα χάπια μου τα γαλάζια…

Η ΜΑΖΩΞΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ

• Καλαματιανό χόρεψε ενθουσιασμένη η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην πανηγυρική μάζωξη του επικοινωνιολόγου - κουμπάρου της ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην έπαυλη του στην Λάρνακα. Εκεί ανακηρύχθηκε και η Κυβέρνηση της πισίνας, αφού στην σύναξη ο επικοινωνιολόγος που κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο με μαεστρία αντίστοιχη με εκείνη που σουβλίζει τον οβελία και τον ψήνει μετέπειτα, συμμετείχαν άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους. Κάτι σαν πολιτική πλατφόρμα ή δεξαμενή σκέψης ή τέλος πάντων Πολιτική «Γιάφκα» οι παρευρισκόμενοι είναι διάσπαρτοι στην πολιτική σκηνή του τόπου και αν θέλετε να τους αποδώσουμε και τον χαρακτηρισμό που λέμε για συγκεκριμένους σε Παλαιχώρι - Πολιτικό, οι επονομαζόμενοι opinion leaders.

• Ναι ρε ττοπουζοχώρκατε Διοικητή της ΞΥΠ αν έλεγες ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, τρέφεις την ψευδαίσθηση, ότι δεν θα έψαχνε τα πτυχία σου ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ για να διερευνήσει αν δικαιούσαι να ασκείς το λειτούργημα της δημοσιογραφίας και να σου επιτρέψει να γράφεις. Άστα, άλλη πονεμένη ιστορία. Λοιπόν στο πάρτι του ΜΗΤΣΟΥ ΜΗΤΣΟΥ που διαθέτει λίγα κιλά περισσότερα, αλλά τεράστια δύναμη λόγω και της δικτύωσης του, συμμετείχε η ΚΟΥΜΕΡΑ του ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ . Κάποιοι λένε ότι ο επικοινωνιολόγος, κάποτε τον ονομάσαμε και ΑΟΡΑΤΟ, είναι ο πρώτος άνθρωπος που παίρνει τηλέφωνο η Πρόεδρος της Βουλής για να συμβουλευτεί. Τώρα αν έχουν και επαγγελματική σχέση πέραν του κουμπαριλικκιού είναι άλλη υπόθεση.

ΒΥΡΑΣ- ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ- ΦΙΛΟΘΕΟΥ – ΞΕΝΙΑ – ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΜΗΜΗ

• Ακόμη συνέφαγαν με την Αννιτούλα , όπως την χαρακτηρίζουν κάποιοι εκ των παρευρισκομένων ο Δήμαρχος Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, τα Μαυρογιαννούθκια ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ- ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΥ, η ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του ΔΗΣΥ, ο Υπουργός Εργασίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ο επικεφαλής της δικοινοτικής επιτροπής για αποκατάσταση των μνημείων ΣΩΤΟΣ ΚΤΩΡΗΣ, αλλά και πολλοί άλλοι που δεν διακρίναμε από το σχετικό βίντεο που κατέχουμε…Σε άλλα πάρτι στην πισίνα συμμετείχε και η Υφυπουργός Πρόνοιας ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ. Καταλαβαίνετε ότι χαλαρά και μεταξύ κοκτέιλ, μουσικής και χορού παράγονται πολλές πολιτικές συζητήσεις και αποφάσεις και δένεται μεταξύ της η ομάδα του ΜΗΜΗ.

• Πάντως ο πατέρας του ΜΗΜΗ , Πρόεδρος της Ακαδημίας Γραμμάτων και τεχνών – πρώην Υπ. Παιδείας επί διακυβέρνησης Χριστόφια, καθηγητής πανεπιστημίων ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, συμπλέει με τον διαφανοκέφαλο Διοικητή της ΞΥΠ, εδώ και 3 χρόνια στην πολιτική θέση ότι το ΑΚΕΛ στις Προεδρικές εκλογές θα έπρεπε να έχει ΚΑΘΑΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΥΣΗ για να επανεύρει τον προσδιορισμό του, καθώς και ότι ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ του παιχνιδιού των Προεδρικών ήταν ο μάστρε ΝΙΚΑΡΟΣ. Ποιος μας ακούει καθηγητά μου.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τεράστια επιτυχία που καταδεικνύει την οργάνωση της κλίκας των δημοσιογράφων του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ , αλλά και τα αντανακλαστικά τους που αντίστοιχα διαθέτει μόνο ο Τερ Στέγκεν της Μπάρτσα, η προώθηση της διαφήμισης των εμπόρων των κατεχομένων, ιδιαίτερα όσων Τούρκων διαθέτουν βενζινάδικα. Μπράβο στους δημοσιογράφους που συνεργάστηκαν ΑΨΟΓΑ και παρουσίασαν εκπρόσωπο της Κομισιόν για να διαφημίσει το εμπόριο με τα κατεχόμενα. Συγχαρητήρια και άξιος ο μισθός τους που λοιδόρησαν την προσπάθεια της Κυβέρνησης να περιορίσει ή να εξαλείψει την ενίσχυση του εχθρού. Μπορεί να πετύχουν σαν διαφημιστές. Εξάλλου η Τουρκία είναι μεγάλη αγορά. Εκτός κι αν θέλουν να μας πουν ότι η βενζίνη παράγεται στα κατεχόμενα από Τ/Κ και δεν την φέρνει ο Ερντογάν από την Τουρκία. Μπράβο γίγαντες της δημοσιογραφίας και της πολιτικής. Να πάτε και στις 20 Ιουλίου να πάρετε κανένα τάνκι βενζίνη δωρεάν, αφού έχετε την έγκριση της Κομισιόν. Όσο για την επικεφαλής του γραφείου της Ε.Ε στην Κύπρο ΜΥΡΤΩ ΖΑΜΠΑΡΤΑ επιμένουμε ότι παραπλάνησε την κοινή γνώμη επιτρέποντας να κυκλοφορεί επί δυο ημέρες ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΗΛΩΣΗ της Κομισιόν. Τι είστε Μυρτούλα. Ταξιδιωτικό γραφείο ή σουβλατζίδικο; Κάποιος να πει στον γερουσιαστή ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΕΝΕΝΤΕΖ να σταματήσει να φωνάζει περί εισβολής- κατοχής στο Κυπριστάν. Ποιος εισέβαλε θα το πουν ; Ο εμπορικός εταίρος της Κύπρου η Τουρκία με διαφημιστές δημοσιογράφους;

• ΥΓ: Μην ξεχάσουμε να μνημονεύσουμε τους νεκρούς της τραγωδίας του Μαρί. Εκεί όπου διαφάνηκε η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ – ΑΧΑΠΑΡΟΣΥΝΗ και στοίχισε την ζωή σε ανθρώπους η έλλειψη αποφασιστικότητας που δεν επηρεάζεται από τις κομματικές ιδεοληψίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση