ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H πλατφόρμα Δημητρίου εντός ΔΗΣΥ - Χαλαρή συμπολιτο - αντιπολίτευση ΑΚΕΛ

Ο Κ. Ιωάννου ρίχνει ευθύνη στον Τσιούτη για τα λοκντάουν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ ΜΕ ΤΟ ΑΚΕΛ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΗΜΗΔΗΜ- ΕΥΚΡΙΝΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ

• Μορφοποιήθηκε σαφέστατα και ξεκάθαρα (σύμπτωση για την χρησιμοποίηση του επιρρήματος που αποτέλεσε το κλου του ΝικΧρι), ότι πλέον ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα ενεργεί στον ΔΗΣΥ, ως μια εσωκομματική πλατφόρμα που θα εκφράζει το 30 + % που πήρε στις πρόσφατες εκλογές για ανάδειξη του Προέδρου της γαλάζιας παράταξης. Ήδη το πρώτο δείγμα παρουσιάστηκε ευκρινώς με το ΣΚΛΗΡΟ έως και ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ ΡΟΚ που «χόρεψε» με το ΑΚΕΛ περί χρηματοδότησης του κόμματος της αριστεράς από Ρωσικά κεφάλαια για να προωθηθούν ψηφίσματα υπέρ της Κριμαίας.

• Ο Δημητρίου με την επανάσταση που ξεσήκωσε χθες και την αντιπαράθεση του με το ΑΚΕΛ, κατέδειξε ότι θα ενεργεί με επιθετικό και σαφή τρόπο έναντι του μεγάλου αντιπάλου και θα ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ εν τη γενέσει και κατασκευή τους οποιεσδήποτε ΓΕΦΥΡΕΣ επιχειρηθούν να στηθούν με το κόμμα της αριστεράς. Οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ γαλάζιων και κόκκινων θα τραβηχτούν από τον ΔΗΜΔΗΜ και την εσωκομματική του πλατφόρμα η οποία και θα επεκταθεί και σε άλλα θέματα μείζονος πολιτικής , για τα οποία και θα εκφράζει τις απόψεις του.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΚΕΛ Η ΑΝΝΙΤΑ Δ.

• Η αιφνιδιαστική επίθεση του ΔΗΜΔΗΜ κατά του ΑΚΕΛ, δεν ήταν σε γνώση της Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, εξ ου και το κόμμα δεν συμμετείχε στον καβγά, παρά το ότι το ΑΚΕΛ επιχείρησε να το εμπλέξει. Τα περί ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ και συμπόρευσης με το ΑΚΕΛ θα είναι θέματα ύψιστης σημασίας για τον Δημητρίου και την πλατφόρμα του, η οποία σε καμία των περιπτώσεων δεν επιθυμεί την αλλοίωση του γενετικού υλικού του ΔΗΣΥ. Οπόταν, στο άμεσο μέλλον θα δούμε τέτοιου είδους πράξεις από τον Δημητρίου και αναμένεται η αντίδραση της Προέδρου της Βουλής, η οποία σήμερα θα βρίσκεται με το καπέλο( το γαλάζιο Αννίτα να πάρεις, όχι να το συγχύσεις με το άλλο, το λευκό με κίτρινες πινελιές του ΠτΒ) του Προέδρου του κόμματος, στην σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στις Βρυξέλλες. Προφανώς η ΑΝΔΗ, θα περιμένει να ξεδιπλωθεί η στρατηγική Δημητρίου, να ολοκληρωθούν οι εσωκομματικές εκλογές και μετέπειτα να τοποθετηθεί. Πάντως, κάποια στιγμή θα πρέπει να διαχειριστεί το θέμα Δημητρίου, με τρόπο που να μην προκαλεί εσωκομματικές αναταράξεις …

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΚΕΛ ΛΟΓΩ ΣΤΑΣΗΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

• Όσον αφορά το ΑΚΕΛ πιάστηκε εξ απίνης, αφού δεν περίμενε επιθέσεις από δεξιά, καθότι στην πρόσφατη μάχη στο Κοινοβούλιο για το θέμα του Πανεπιστημίου Κύπρου και των υπέρογκων μισθών των ακαδημαϊκών, ο ΔΗΣΥ συμπορεύτηκε μαζί τους, αναβιώνοντας το περιβόητο και στόχο ζωής για κάποιους γαλάζιοκόκκινους συμβούλους ΔΗΣΑΚΕΛ. Δείγμα της σύγχυσης που προκάλεσαν οι καταγγελίες Δημητρίου στην Αρχή πάταξης κατά της διαφθοράς περί είσπραξης ρουβλιών με σχετική αποστολή είναι ότι επικαλούνται τις αντίστοιχες καταγγελίες κατά ΝΙΚΑΡΟΥ, που θα επιληφθεί ο Πρόεδρος των αδιάφθορων ΧΑΡΗΣ ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ και η παρέα του.

• Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΔΗΜΗΤΡΗ – ΑΛΛΑ ΑΝΝΙΤΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΡΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ

• Οι παροικούντες στην Πινδάρου γνωρίζουν ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ στήριξε αναφανδόν ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στις εσωκομματικές εκλογές και η χθεσινή του επίσκεψη στην Πινδάρου είχε να κάνει με την ΠΡΟΤΡΟΠΉ έως και ΔΙΑΤΑΓΗ, για να εκλεγεί στην θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ, το δικό του παιδί, που ήπιε όλο το γάλα τριαντάφυλλο του, ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ. Οπόταν προφάσεις εν αμαρτίαις μάλλον σύντροφοι…Εξάλλου, στην καταγγελία Δημητρίου στους αδιάφθορους εμπεριέχεται και δήλωση του τέως Γενικού Γραμματέα ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ( περαστικά χωρκανέ και περιμένουμε αύριο να Προεδρεύσεις στο Κοινοβούλιο) ότι τα χρήματα πήγαν στο κόμμα.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ- ΦΟΥΛΛΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

• Κατά τ’ άλλα το Κοινοβούλιο χθες έζησε ιστορικές στιγμές καθότι ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ έκαναν έντονη την παρουσία τους σε επιτροπές του σώματος. Να σημειώσουμε ότι ο ΦΟΥΛΛΗΣ παρακολούθησε δυο επιτροπές της Βουλής και μάλιστα σ’ αυτή της Εμπορίου και Ενέργειας παρέμεινε για πέραν των δυο ωρών…Μπορεί να ανήκει στον σύλλογο εφησυχαζόντων, αλλά στις συνεδρίες των Κοινοβουλευτικών επιτροπών θα δίνει το παρών του μέχρι εξαντλήσεως της θητείας.

• Όσον αφορά τον ΣΤΕΦΣΤΕΦ μας φάνηκε ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ από την κατάσταση του κόμματος μετά τις Προεδρικές εκλογές και νοιώθει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Στην παρούσα φάση και όπως ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ επιμένει θα ακολουθήσουν μια τακτική που την μεταφέραμε και στον ίδιο τον Γ.Γ του ΑΚΕΛ, την επονομαζόμενη συμπολιτο- αντιπολίτευση. Όπερ μεθερμηνευόμενο θα εξασκεί τον ρόλο του ως κόμμα μείζονος αντιπολίτευσης , αλλά σε ήπιους τόνους ώστε να δοθεί χρόνος για ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ΑΚΕΛ χωρίς πολλά μέτωπα. Εξάλλου, σε εξέλιξη βρίσκεται και η ενημέρωση των συντρόφων μέσω εγγράφου που κυκλοφορεί στις Κομματικές Ομάδες Βάσης του κόμματος – απαλείφθηκε η αναφορά για την μη δράση στον προεκλογικό της ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ!!!- ενώ ετοιμάζονται και οι αλλαγές για το Καταστατικό συνέδριο.

• Έτσι και ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ του ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ θα είναι ήπια αντιπολίτευση εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, ενώ σε κάποιες άλλες όπως της χθεσινής που ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ ΕΚΘΕΙΑΣΕ τα αντανακλαστικά του Υπουργού Εσωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ για το θέμα της αναδόμησης των προσφυγικών πολυκατοικιών. Πάντως το εν λόγω θέμα είναι ιδιαίτερα περίπλοκο καθότι δόθηκαν τίτλοι ιδιοκτησίας σε πρόσφυγες ( για να πάρουν ψήφους επί εποχής ΓΛΑΥΚΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ) , αλλά τα σπίτια πωλήθηκαν από τους πρόσφυγες- ιδιοκτήτες σε ανθρώπους από όλες τις φυλές του Ισραήλ. Έτσι ο Κύπριος φορολογούμενος θα επιδοτήσει και το ενοίκιο και το νέο διαμέρισμα των Βουλγάρων, Ρουμάνων , Πακιστανών. Τελικά τι σαΐνια αυτοί οι πολιτικοί μας. Η ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τους είναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ.

Ο ΙΩΑΝΝΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ

• Ο οποίος στενομάκρουλος ΥΠΕΣ και πρώην Υπουργός Υγείας Κ. ΙΩΑΝΝΟΥ, σε ερώτηση του Διοικητή της ΞΥΠ, ποιος τελικά αποφάσισε για τα περιβόητα λοκντάουν που ταλαιπώρησαν ψυχικά- σωματικά τους πολίτες και κατέστρεψαν την οικονομία , αφού ο Πρόεδρος των επιδημιολόγων ΚΩΣΝΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΟΥΤΗΣ σε συνέντευξη του στον Φ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ της ευθύνης , παρέπεμψε, φανερά εκνευρισμένος, στα πρακτικά των συνεδριάσεων. Προφανώς, υπονοώντας ότι τις αποφάσεις το ΥΠ. Υγείας και η Κυβέρνηση της έπαιρναν με την ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ των επιδημιολόγων που την εποχή εκείνη ήταν και οι εξουσιαστές .

• Δεν σας προκαλεί απορία γιατί πετάγονται όλοι κάτω από το καράβι και δεν ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ευθύνες για τις πρακτικές που ακολούθησαν την περίοδο της πανδημίας; Άραγε, θα βγουν στην επιφάνεια διάφορα που προκάλεσαν τα ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ – όπως ομολογούν οι ίδιοι θιασώτες που τα επέβαλαν, όπως ο Τσιούτης- λοκντάουν και οι καταστροφικοί εγκλεισμοί θα είναι η απαρχή για να λογοδοτήσουν κάποιοι στην κοινωνία και αλλού…Κι ακόμη δεν άνοιξε η συζήτηση για τα ΕΜΒΟΛΙΑ. Την εμπορία τους, την καταλληλότητα τους , τα δισεκατομμύρια στις φαρμακευτικές. Για να δούμε τι θα μας πουν όλοι αυτοί οι εμπνευσμένοι επιστήμονες που δεν μπορούσες να αμφισβητούσες τις ενέργειες των θεόσταλτων γιατί θα δεχόσουν ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ( καλημέρα Σ.Φ- Λ.Φ. που απαιτούσατε να μην αμφισβητούμε κανένα τεράστιο επιστήμονα);

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όχι πολιτικέ θεέ μου. Πώς θα αντέξει η πολιτική ζωή του Κυπριστάν χωρίς τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟ, που θα πάει σπίτι του και δεν διεκδικεί θέση στον ΔΗΣΥ. Μα σε έφαγαν χωρίς να το καταλάβεις ΤζονΚαρ, όχι τα Λευκωσιατούθκια που φώναζες, αλλά τα Σκαλιωτούθκια και τα Λεμεσιανούθκια. Α, κι ελπίζουμε να σου έγινε μάθημα. Ότι δεν παίζουμε παιχνίδια άλλων που κρύβονται ( όπως την περιβόητη δήλωση των Υπουργών ΝΙΚΑΡΟΥ ότι δεν θέλουν να υπουργοποιηθούν που την παρουσίασες σαν δική σου εισήγηση, ενώ την εκπόνησε άλλος εγκέφαλος) γιατί στο τέλος θα μας μείνει η τάτσα και θα καούμε…

• ΥΓ Αν νοιώθετε μια απροσδιόριστη αύρα ασφάλειας και ηρεμίας είναι γιατί Προεδρεύων του κράτους είναι από σήμερα ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ. Πάντως ο Ζάχος μας απέρριψε εισήγηση του προβοκάτορα Διοικητή της ΞΥΠ για προώθηση δια διατάγματος του καθεστώτος της δημοκρατικής δικτατορίας. Οξύμωρο πολιτικό σχήμα αλλά η μόνη διέξοδος για να σωθούμε…Ου θα μας επιτεθούν οι ευαισθητούληδες δημοκράτες, που δεν μπορούν να αντέξουν και σκληρά αστεία…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση