ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H διαχρονική κατρακύλα ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ - Oι ευαισθητούληδες παντός είδους…σιωπούν

Πως έφθασαν από το 37.8%-34.9% στο 27.8%-22.3%( Γράφημα)- Γιατί σώπασαν οι κατά συνθήκη προασπιστές της ισότητας;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Στην μέγγενη σοβαρών εξελίξεων θα βρεθούν μετά τις Προεδρικές εκλογές τα δυο μεγάλα κόμματα, αφού η ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ των ποσοστών τους θα επιφέρει μουρμούρες και ανακατατάξεις. Οι Προεδρικές εκλογές, όπως διαφαίνεται και μέσα από σειρά δημοσκοπήσεων, φανερών και όσων παραμένουν ερμητικά κλειστές στα συρτάρια των κομματικών γραφείων, θα αποτελέσουν άλλο ένα ΚΡΙΚΟ στην ΑΛΥΣΙΔΑ του φαινομένου της απώλειας ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ και της συρρίκνωσης τους σε βαθμό ανησυχητικό, της ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ και ΙΣΧΥΟΣ στην κοινωνία.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ …ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

• Προς τούτο και για απόδειξη της ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ, επιστρατεύσαμε σχετική μελέτη με το ανάλογο γράφημα που διενήργησε ο εκλογολόγος ΝΑΣΙΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ, ο οποίος μας την ενεχυρίασε κι εμείς την μεταφέρουμε προς το φιλοθεάμον κοινό. Το γράφημα παρουσιάζει δίκην καρδιογραφήματος τα ποσοστά που κατέκτησαν ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ από τις βουλευτικές εκλογές του 2006 έως και τις πρόσφατες του 2021. Η εκλογική ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ μπορεί να χαρακτηρισθεί και σαν ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ για τις ηγεσίες των κομμάτων, οι οποίες και θα πρέπει να ΑΝΑΝΗΨΟΥΝ αμέσως αν θέλουν να συγκρατήσουν την εναπομείνασα δύναμη τους. Διαφορετικά θα κλαίνε επί ερειπίων γιατί οι άλλοτε ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ έγιναν ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

• Το ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ είναι ότι οι ψηφοφόροι των δυο κομμάτων ΕΣΤΕΛΝΑΝ τα μηνύματα τους, αλλά τους ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ επιδεικτικά θεωρώντας ότι δεν έχουν άλλη επιλογή και θα επιστρέψουν στο γαλάζιο και κόκκινο μαντρί. Επιστρατεύοντας δε και το αγαπημένο τους σπορ, που είναι το ΡΟΥΣΦΕΤΙ, πίστευαν ότι θα κατάφερναν να συγκρατήσουν τα ποσοστά τους. Η έλλειψη παραγωγής πολιτικής και η επίλυση σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία δεν λήφθηκε υπόψη, παρά μόνο απολάμβαναν τα αξιώματα και την δύναμη που τους παρέχουν. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ απόλαυση με αιθεροβάμονες πολιτικούς να μην αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο.

• ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

• Έτσι βλέπουμε τον ΔΗΣΥ από το απώτατο όριο του 37.8 % του 2014 να χάνει μέσα σε 10 χρόνια 10 ποσοστιαίες μονάδες και να φθάνει στο 27.8 %. Και το ΑΚΕΛ από το ανώτατο ποσοστό που πήρε σε πολιτειακές εκλογές το 2009 με 34.9% να κατρακυλάει στο 22.3% το 2021. Τα υπόλοιπα στο κατατοπιστικό γράφημα το οποίο και φυσικά θα απαξιώσουν για να επικαλεστούν ότι αναφέρεται σε βουλευτικές – Ευρωεκλογές- συγκυρίες και άλλα πολιτικά φληναφήματα. Τα μηνύματα στέλνονται αλλά αυτοί έχουν κλειστά τα κινητά τους. Οι προεδρικές εκλογές θα είναι οριακές και προφανώς ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ, ιδιαίτερα εκείνοι που ανήκουν στις ηγεσίες των κομμάτων και δεν μπορούν να ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ όλη την ΕΥΘΥΝΗ- σε περίπτωση αποτυχίας ή περαιτέρω μείωσης των ποσοστών ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ- ΜΟΝΟ οι ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Όλοι απολαμβάνουν αξιώματα και κορδώνουν με κονκάρδες ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ.

• Ενδεχομένως η απώλεια ποσοστών να είναι και σημάδι των καιρών και νομοτελειακή κατάληξη , αλλά πρωτίστως είναι αλυσίδα λαθών και παραλείψεων. Η ΞΥΠ δια γαλάζιων- κόκκινων πρακτόρων, σας μεταφέρει ότι στα εκλογικά επιτελεία υπάρχει σχετικός σκεπτικισμός, αλλά και κάποια νότα αισιοδοξίας. Ωστόσο, τα δεδομένα είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ. Όποιος εκ των δυο υποψηφίων που στηρίζουν ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ δεν περάσει στον β’ γύρο, τότε θα έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα και την μήνη των οπαδών και στελεχών τους με απρόβλεπτες καταστάσεις.

• ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΦΙΕΣ- ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

• Πάμε και στους ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ που κυριαρχούν στην κοινωνία μας και κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ τους ευαισθησία και αντίδραση μόνο σε συγκεκριμένες καταστάσεις που αγγίζουν τα συμφέροντα τους, ενώ για αντίστοιχες αναταραχές σιωπούν και κλείνονται στο καβούκι τους. Θα μεταφέρουμε μερικές σήμερα και θα συνεχίσουμε γιατί αυτοί οι ευαισθητούληδες κυριάρχησαν χωρίς ΑΙΔΩ.

• Πάντως ο ΝΙΚΑΡΟΣ, ΜΟΝΟ φίλους του εργοδότησε ως συμβούλους στο Προεδρικό και τυχαία όλοι τους ανήκαν στην στοά του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ. Τώρα, αν δεν τα βρήκαν στην πορεία και βγάζουν βιβλία για να κατηγορήσουν τον « μαφιόζο» είναι και θέμα πολιτικής διορατικότητας. Φυσικά έχουν και το ανάλογο ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ Εμείς δεν συμμετείχαμε σαν σύμβουλοι σ’ αυτό το κράτος- μαφία και ούτε είμαστε ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥΧΟΙ με υψηλές παρεμβάσεις μέχρι και για επίλυση του Κυπριακού. Η ρήση της στήλης ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ δεν κούτσ(χ) ησε διορισμό επαναλαμβάνεται…

• Οι ευαισθητούληδες κρύφτηκαν και δεν τρόμαξαν για την εισβολή αλλοδαπών φοιτητών και τον ξυλοδαρμό Ελληνοκυπρίων μαθητών και καθηγητών. Ξέσκισαν τα σωβρακάκια τους και τα σλιπάκια τους όμως για τις τρίχες των μαθητών και ξεσήκωσαν επανάσταση μσω των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης. Τώρα δεν ένοιωσαν τις ευαίσθητες τους χορδές να κινούνται και θέλησαν να πάρουν τα συναισθήματα τους για ΜΟΤ. ( πως δεν χρειάζεται έλεγχο η αγανάκτηση- ενσυναίσθηση όταν παρουσιάζει κλίσεις προς μια κατεύθυνση).

• ΤΟ ΡΙΚ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ;

• Τελικά δεν μάθαμε, το ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ -δημοκρατικό κουβαραστράδικο που ονομάζεται κατά συνθήκη ΡΙΚ, ΘΕΩΡΕI την εκλεγμένη Ιταλίδα Πρωθυπουργό ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ, ως νεοφασίστα και την κατσαδιάζει δημοσίως, όπως έπραξε την πρώτη μέρα εκλογής της; Μα οι ευαίσθητοι και κυρίως όλες οι κορούδες που μάχονται για την ισότητα των δυο φύλων, δεν ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ με την εκλογή - γυναίκας Πρωθυπουργού, σε μια μεγάλη χώρα, παρά το ότι η Μελόνι διόρισε και 6 γυναίκες στο Υπουργικό; Α, ναι η ευαισθησία έχει χρώμα και είναι αναλόγως καιρού και συνθηκών. Τα κορίτσια φωνάζουν ΜΟΝΟ για να τις παρακολουθήσουν στα ΜΜΕ και το παίζουν προστάτιδες των γυναικείων δικαιωμάτων, κατά συνθήκη και κυρίως όταν έχει μικρόφωνο ή εξυπηρετούν κάποιες ομάδες. (Καλημέρα στις βουλευτίνες μας, τα Μεσογειακά Ινστιτούτα φύλου και όλους αυτούς τους κατά συνθήκη υπερασπιστές των γυναικείων δικαιωμάτων).

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πλημμύρισε η Λάρνακα με δυο βροχές και ο Δήμαρχος της ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ μας πληροφόρησε ότι δεν αρκούν τα 15 εκατομμύρια για αντιπλημμυρικά έργα . Το ίδιο Αντρικκούι το διαφανοκέφαλο είναι που πανηγύριζε ότι επίλυσε το πρόβλημα και δεν θα πνίγονται οι Λαρνακείς; Τελικά πόσα θέλεις Βύρα -που είσαι και η ελπίδα του ΑΚΕΛ για το μέλλον- για να μην ταλαιπωρούνται οι Σκαλιώτες; Καμιά 100 στη εκατομμύρια; Ε, να ξανακτίσουμε την Λάρνακα τότε.

• ΥΓ. Επιδέχεται πολλών ερμηνειών η ατάκα του ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ότι «αποτύχαμε παταγωδώς στην διαχείριση της πανδημίας.». Όποιος κι αν απέτυχε το θέμα είναι ότι τις επιπτώσεις δέχτηκαν οι πολίτες και τα επίχειρα των πράξεων κατέστρεψαν τις οικονομίες των χωρών . Ποιος θα λογοδοτήσει είναι το θέμα…Οι δικοί μας τηλεπιστήμονες δεν θα μας εξηγήσουν ή θα τραγουδούν και θα χορεύουν μόνο σε παραδοσιακές βραδιές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X