ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H βολεμένη εθνοσωτήρας Αντρούλα Β. και η παράνομη καθ’ ομολογία… Αστυνομία

Οι ψευτοδιεθνισμοί του ΑΚΕΛ γα τους μετανάστες

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Όταν προσδιορίζαμε με άλλη ευκαιρία και σε άλλες περιπτώσεις ότι ανάμεσα στα πολλά πολιτικά φρούτα ευδοκιμεί και ένα που είναι μεν σπάνιο, αλλά με ιδιαίτερη οσμή, δεν γνωρίζαμε ότι θα υπάρχουν τόσο μεγάλες εκτάσεις καλλιεργειών. Κι όμως σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής και κοινωνικής ζωής παρουσιάζεται καθημερινά και δίνει την παρουσία του στην αγορά για να προβληθεί επαρκώς και να μας θυμίζει ότι δεν έχει σημασία το περιεχόμενο, αλλά ο φλοιός, η εμφάνιση. Ονομάζεται για όσους δεν μας παρακολούθησαν προ καιρού όταν το προσδιορίζαμε, σαν ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ. Δηλαδή αυτοί που επωφελήθηκαν τα μέγιστα από το κράτος, τόσο με αξιώματα και πόστα όσο φυσικά και με αρκετό χρήμα, αλλά μας το παίζουν σωτήρες της πατρίδας, μας νουθετούν και επιχειρούν να μας καθοδηγήσουν , πάντα εκ του ασφαλούς.

• Στη συγκεκριμένη περίπτωση η πρώην Ευρωπαία Επίτροπος και πρώην πρώτη κυρία και πρώην σε διάφορα άλλα πόστα ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Αν θυμάστε το καλοκαίρι η κυρία πρωτοστάτησε σε διαδηλώσεις, πορείες και ξέσκισε τα ακριβά φορεματάκια της για τη ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Θυμάστε τις πύρινες δηλώσεις της στα κανάλια και το εξοργιστικό της ύφος που μέχρι και η πολυθρύλητη της κουπ, που προσομοιάζει με κράνος, είχε αναταράξεις με ορισμένες τρίχες να επαναστατούν…Αυτή λοιπόν η εξοργισμένη κυρία που είχε και συμπαραστάτη και άλλους βολεμένους εθνοσωτήρες, όπως την Ατταλίδου, διατράνωσαν ότι θα πρέπει να παραιτηθεί ο Αναστασιάδης και να φύγει αμέσως.

• Με τους «ως δαμέ» τζιαί τους «ποτζεί τζιαί ποδά» (αυτή είναι η συνισταμένη των βολεμένων εθνοσωτήρων στο κίνημα) η Αντρούλα διαδήλωσε έντονα. Ε, και αφού δεν παραιτήθηκε ο Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση του είπε να την υπηρετήσει. Πριτς που θα συνέχισε τους αγώνες η Αντρούλα. Βρήκε αμέσως άλλη σημαία απ’ αυτές που έχουν πλήθος στην αποθήκη το ζεύγος Βασιλείου και την ανέμισε. Πήρε τον διορισμό από τον Νίκαρο , για την θέση του Αντιπροέδρου του Πανεπιστημίου Κύπρου και πλέον δεν διαμαρτύρεται. Καλά Αντρούλα μας όταν υπηρετείς διεφθαρμένους, εσύ πώς ονομάζεσαι;

• Τελικά σ’ αυτό τον τόπο δεν υπάρχει τσίπα, αιδώ ρε παιδί μου. Και μας το παίζουν και αφ’ υψηλού πατριώτες και σωτήρες. Αλλά και ο Νίκαρος κάτσε καλά. Συνεχίζει το έργο του ακάθεκτος . Μα να μην κουτσιήσει (αυτό δεν το γνωρίζει η Αντρούλα γιατί είναι χωριάτικο) ούτε και ένα διορισμό; Μα ούτε και ένα;

• Φοβερό. Το παραδέχτηκε ο Αρχηγός Αστυνομίας και ο Γενικός Εισαγγελέας και μείναμε αποσβολωμένοι ή καλύτερα χρειάστηκαν 5-6 λεπτά για να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβαινε και αν το είπαν οι επικεφαλής των διωκτικών αρχών , όπως τους έλεγαν παλαιότερα οι πρυτάνεις του αστυνομικού ρεπορτάζ που έγραψαν ιστορία ( Μάμας- Χατζηλιασής- Παπαδιάς- Ιωάννου- Χατζηβασίλης) στην κυπριακή δημοσιογραφία και πλέον μάλλον είναι είδος προς εξαφάνιση. Έγινε παρανομία στην διαδικασία πρόσληψης αστυνομικών- πυροσβεστών. Μην κοιτάζετε δεξιά- αριστερά και μην μαλώνετε τον εγκέφαλο σας ότι δεν παίρνει τα μηνύματα και διαστρεβλώνει τα λεγόμενα. Ναι ρε φίλε μου σε εξετάσεις η Αστυνομία …ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ. Πως διαφορετικά να σας το πούμε . Όπως κάποιος κλέβει τα θέματα στις εξετάσεις, άλλος αντιγράφει, άλλος σπάζει τζάμια , άλλος πατάει την γραμμή του αλτ, άλλος λιθοβολεί, χτυπάει ανθρώπους έτσι και η Αστυνομία. Παρανόμησε.

• Φυσικά εσείς αν παρανομήσετε θα σας αρπάξει η Αστυνομία και θα πληρώσετε πρόστιμο. Την Αστυνομία δεν την αρπάζει κανένας. Θα κάνει ότι γουστάρει και θα επαναλάβει τις εξετάσεις και όσοι θέλετε φωνάζετε. Τι ευτυχία είναι να ζεις σ’ αυτό τον τόπο . Καθημερινά ανακαλύπτεις ότι ζεις σε εικονική πραγματικότητα. Λέτε να είμαστε σε άλλο πλανήτη και δεν το συνειδητοποιήσαμε ακόμη και ζούμε στην ψευδαίσθηση ότι είμαστε Ευρωπαϊκή χώρα;

• Ακόμη να συνειδητοποιήσουν στο ΑΚΕΛ ότι πρέπει ν’ αλλάξουν; Τους φωνάζει το 17 % των ποσοστών που τους δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και αυτοί περί άλλων τυρβάζουν. Διαμαρτύρονται γιατί θα εγκατασταθούν κάμερες στην γραμμή κατάπαυσης του πυρός και το σύστημα θα το επιτηρούν Ισραηλινοί. Ε, και. Θα κλέψουν τα μυστικά μας και τον τρόπο στρατιωτικής δράσης μας οι Ισραηλινοί και θα τον μεταφέρουν ; Για τις κάμερες στους δρόμους που χειρίζονται Αμερικάνοι γιατί δεν φωνάζετε; Διαμαρτυρηθείτε και για τον Ζούκεμπεργκ και το φεις μπουκ του.

• Αν διαμαρτύρεστε γιατί θα σταματούν τους παράνομους μετανάστες τότε πάλι υποπίπτετε σε ολίσθημα. Και οι δικοί σας επαναστατούν για την κατάσταση. Δεν κυκλοφορείτε να δείτε το πρόβλημα; Αυτοί οι ψευτοδιεθνισμοί θα σας καταστρέψουν.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Στην Ελλάδα έκαναν νέο ρεκόρ διενέργειας ράπιτ- τεστ βαυκαλιζόταν η Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έκαναν 68 χιλιάδες. Και το Κυπριστάν μια χώρα που είναι το 1/8 της Ελλάδας διενεργούνται καθημερινά 60-70 χιλιάδες ράπιτ τεστ. Κι όμως ο Τσιούτης, που αν δεν το ξέρετε είναι και παρτ- τάιμ δημοσιογράφος στον Φιλελεύθερο, ζητεί να αυξηθούν και να κάνουν περισσότερα και οι εμβολιασμένοι. Μάλιστα εξοργίζεται αυτός και ο άλλος ο Πέτρου, που φώναζαν εμβολιαστείτε για να χτίσουμε τείχος ανοσίας, αλλά τελικά μας έμειναν η τρομολαγνεία και το άγχος, αφού αυτό ( τείχος) είναι ψέμα…Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής για ράπιτ δαπάνησε το κράτος πέραν των 70 εκατομμυρίων Ευρώ και συνεχίζουμε. Όπως είπαμε από τον Απρίλιο του 2020 η βιομηχανία του κορωνοιού ανθεί και η οικονομία καταστρέφεται. Μην ακούσω ότι φωνάζετε για αυξήσεις και παραμύθια. Και η Κυβέρνηση από κάπου πρέπει να τα βρει για να δίνει για ράπιτ κ. ά. Από ΦΠΑ και άλλους φόρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X