ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H αδημονία Βότση - Προβοκάτσια σε βάρος Κολοκασίδη για αποχώρησή του

Ανάστατοι στην ΔΗΠΑ μιλάνε και για συμφωνία υπουργοποίησής του

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΟΒΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
• Βάλτε τώρα που γυρίζει. Όλοι στο καράβι της εξουσίας. Ο εθισμός της συμμετοχής στην εξουσία βρίσκεται πλέον στο απόγειο του, καθότι έφθασε ο καιρός που θα πρέπει να πάρουν θέση στην λίστα των υποστηρικτών των υποψηφίων Προέδρων για να έχουν προβάδισμα αλλά και να κόψουν το σχετικό εισιτήριο για το καράβι που θα τους φέρει, όπως αυτοί ονειρεύονται αιθεροβατώντας, στην γη της επαγγελίας. Οπόταν όσα θα παρακολουθείτε το επόμενο διάστημα, με αποχωρήσεις, προσχωρήσεις και στηρίξεις να ξέρετε ότι έχουν ως κοινή αφετηρία την προσδοκία των δελφίνων που προαλείφονται για αξιώματα.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΒΟΤΣΗΣ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΠΑΤΖΗΔΕΣ
• Μια και κάναμε την εισαγωγή γενικώς και απροσδιορίστως, να αναφέρουμε επακριβώς τι συμβαίνει στην Δημοκρατική Παράταξη (ΔΗΠΑ) , η οποία έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που προέκυψε με τον ΑΓΓΕΛΟ ΒΟΤΣΗ. Συμπτωματικά ή αλληγορικά ο Βότσης δια του άσματος που αποδίδει εξαιρετικά παθιασμένα ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και αναφέρει σε στίχους ότι «μετακομίζω γιατί χωρίζω/ παίρνω πίσω την καρδιά μου/ / παίρνω πίσω τ’ όνομα μου / κι όλα τα άλλα στα χαρίζω» παραπέμπει τον ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ και την ΔΗΠΑ, αφού το διάστημα αυτό το κόμμα μετακόμισε σε άλλα γραφεία και προφανώς ο Βότσης δεν θα τα επισκεφτεί…

• Οπόταν και χορωδία ΔΗΠΑτζήδων υπό την διεύθυνση Κάρογιαν και με την συμμετοχή των βαρύτονων ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ - ΤΣΙΓΚΗ - ΓΙΑΚΟΥΜΗ - ΙΩΑΝΝΟΥ - ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ - ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΗ και άλλων, ερμηνεύει το άσμα της εξαιρετικής ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΥΚΑ «δεν υπάρχουν Άγγελοι», όπου στους στίχους άδει τα εξής η ερμηνεύτρια, μετά σχετικού πάθους και κλάματος .«Δεν υπάρχουν Άγγελοι σου λέω/ νόμιζα πως είχα αγκαλιά τον τελευταίο / πόσο λάθος έκανα / που για σένα πέθαινα/ τώρα που με πούλησες το ξέρω» . Εν πάσει περιπτώσει, τα άσματα είναι βγαλμένα και από την ζωή, αν και με μια δόση υπερβολής.

• ΕΝΟΧΛΗΣΕ - ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΔΗΠΑτζήδες Η ΑΔΗΜΟΝΙΑ ΒΟΤΣΗ - ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δ.Δ

• Ωστόσο, στην προκειμένη όπως μας ενημερώνει και ο πράκτορας της ΞΥΠ που περιφέρεται σε ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ, ο επονομαζόμενος και ανεμογάμης (προσωνύμιο λόγω πολιτικής δράσης κομμάτων) ενοχλήθηκαν αρκετοί και σε μεγάλο βαθμό από την ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ στάση του Βότση, ο οποίος δήλωσε την στήριξη ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, χωρίς να αναμένει την απόφαση του κόμματος. Οπωσδήποτε η ΑΔΗΜΟΝΙΑ Βότση να προσχωρήσει στο στρατόπεδο ΝικΧρι, ΕΝΟΧΛΗΣΕ και εν πολλοίς ΕΞΟΡΓΙΣΕ τους ΔΗΠΑτζήδες. Προφανώς τέτοιου είδους ενέργειες δημιουργούν προσκόμματα, προβλήματα και φανερώνουν έλλειψη συνοχής στο κόμμα.

• Κάποιοι μάλιστα ΔΗΠΑτζήδες έφθασαν στο σημείο να μιλούν και για ΔΙΑΓΡΑΦΗ Βότση από το κόμμα, αλλά ο Κάρογιαν ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα ήθελε να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο στον κουμπάρο του και πολιτικό του φίλο εδώ και δεκαετίες. Το θέμα όμως είναι πολυδιάστατο. Γιατί εκτεθειμένους αφήνει και τους συναγωνιστές του της «Συνεργασίας δημοκρατικών δυνάμεων» ( Μουσιούττας- Προκοπίου- Τρυφωνίδης- Τσίγκης- Γιακουμής» αφού ούτε και αυτοί πρόλαβαν να τοποθετηθούν.

• ΡΥΜΟΥΛΚΕΙ ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ - ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΦΟΥΛΗ

• Το θέμα που προκύπτει είναι ότι με την στήριξη υποψηφιότητας Χριστοδουλίδη θα δημιουργηθούν και οι σχετικοί συνειρμοί, αφού θα διαφανεί ότι η εξαγγελία Βότση ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΕ την ΔΗΠΑ προς το άρμα του τέως ΥΠΕΞ. Οπόταν δύσκολες οι καταστάσεις και τα διλήμματα Κάρογιαν και ΔΗΠΑτζήδων. Λες και ο Βότσης ήθελε να ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ τον φίλο του Μάριο Κάρογιαν, γιατί δεν αποχωρεί από την Βουλή και να του παραδώσει την έδρα. Πάντως το κλίμα στην ΔΗΠΑ δεν είναι και το ιδανικότερο και με την ενέργεια Βότση αναθάρρησαν και οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ζητούν όπως υπό τα δεδομένα, το κόμμα κάνει στροφή προς τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ. Όλα του γάμου δύσκολα αδελφέ Κάρογιαν, αλλά η εμπιστοσύνη στην Αρμένικη σου σοφία να ξεφεύγεις από τις συμπληγάδες, δεν αγχώνει τους ΔΗΠΑτζήδες.

• Ο ΒΟΤΣΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

• Πάντως ο ανεμογάμης της ΞΥΠ επιμένει ότι ο Βότσης θα βρίσκεται και στο Υπουργικό Συμβούλιο Χριστοδουλίδη και μάλιστα του αποδίδει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργού Εμπορίου- Ενέργειας, καθότι έχει γνώση περί του αντικειμένου- προφανώς όχι σαν φαρμακοποιός - αλλά λόγω της θητείας του ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επ. Εμπορίου , όσο και της αντίστοιχης της Οικονομικών όπου θήτευσε με επιτυχία. Άντε και σας βρήκαμε και τον πρώτο Υπουργό. Έτσι για να μην παραπονιούνται οι Αντρίκκοι, Κωστήδες, Λουα- Λούα ότι δεν γράφουμε και για την νέα σύνθεση Κυβέρνησης, φυσικά αν εκλεγεί ο ΝικΧρι.

• ΨΙΘΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ

• Πάμε και σε κάτι που είναι σύνηθες στον προεκλογικό αγώνα αλλά και ιδιαιτέρως σοβαρό. Στα παραπολιτικά πηγαδάκια και λοιπές συνάξεις διαδίδεται υπό μορφή ψιθύρου, ενίοτε και υπό μορφή πεποιθήσεως , αλλά φέροντας και ψήγματα ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, ότι ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ, ενδεχομένως να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ προ των εκλογών και να προτρέψει- εκτρέψει τους υποστηρικτές του προς συγκεκριμένο υποψήφιο.

• Προς τούτο δε η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ που παρουσιάζεται είναι ότι τα χαμηλά ποσοστά των δημοσκοπήσεων, δεν αφήνουν ιδιαίτερες προοπτικές για τον κ. Κολοκασίδη, ο οποίος ως ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ κύριος και πολιτικός θα ήθελε να περάσει το στίγμα του ευκρινώς στους πολίτες με σημαντική παρουσία στο εκλογικό σκηνικό.

• ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΕΔΕΚίτες

• Οι πληροφορίες των πρακτόρων της ΞΥΠ από το στρατόπεδο Κολοκασίδη πάντως ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ τέτοιου είδους προοπτική και μάλιστα παραπέμπουν σε ανακοινώσεις στήριξης που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα από σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα. Η αναφορά στην στήριξη από μερίδα ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, όπως του βουλευτή ΚΩΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, του πρώην μέλους του Π.Γ ΑΔΡΕΙΑΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΩΣ και άλλων, προδιαγράφει , όπως υποστηρίζουν δυναμική της υποψηφιότητας Κολοκασίδη.

• Οσονούπω θα παρακολουθήσουμε τα πάντα και βεβαίως- βεβαίως θα διαφανεί αν η προβοκάτσια έχει περιεχόμενο ή απλώς ήταν και αυτά προεκλογικά έπεα πτερόεντα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Με συγχωρείτε δηλαδή αλλά με ρωτούν συνάδελφοι από την Μοζαμβίκη , το Μαλάουι και την νήσο Άου- άου. Ποιος είναι αυτός ο κύριος ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ που έγινε τόσος σάλος για τον γάμο του και παρέστησαν μάλιστα οι δυο ανώτατοι άρχοντες του τόπου , όπως και 5-6 βουλευτές, ενώ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ενημέρωναν με κάθε λεπτομέρεια για όλα τα σχετικά. Καθηγητής στο Χάρβαρντ, ανακάλυψε το φάρμακο για τον καρκίνο ή κάποιο παιδί που πάλεψε στην ζωή του με τα κύματα και αναδείχθηκε ως κορυφαίος επιστήμονας και αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΟ της κοινωνίας. Έλεος , πραγματικά Έλεος, ειδικά από τα ΜΜΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X