ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γλάστρες Χριστοδουλίδη... Κάρογιαν - Σιζόπουλος - Χειροκροτητής Νικόλας

Παραδόπιστοι γιατροί ταλαιπωρούν τους πολίτες

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΤΑ 80 ΜΕΤΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

Για να δούμε αν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προπονήθηκε επαρκώς και θα ξεπεράσει τον πήχη που έβαλε πολύ ψηλά, με τις 80 εξαγγελίες του. Καλά είναι να τίθενται ευγενείς στόχοι που θα αλλάξουν το κράτος και θα προσδώσουν στην κοινωνία την ικανοποίηση ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξεφεύγουμε από την κουλτούρα του Ευρωττοπουζοκυπραίου και μετατρεπόμαστε σε πολίτες Ευρωπαϊκού κράτους. Ευγενείς και ευπρόσδεκτες οι αλλαγές, αλλά το θέμα είναι να μπορέσουν να ακολουθήσουν και οι Υπουργοί που έχει στην ομάδα του ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. Κάποιοι εξ αυτών δεν μας φαίνεται ότι μπορούν να σηκώσουν τέτοιο βάρος, οπόταν κάποιοι δεν θα φάνε προεδρική φλαούνα…

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ

Είπαμε ΘΑΘΑΚΗδες Προέδρους και πολιτικούς ταγούς γνωρίσαμε αρκετούς – η συντριπτική πλειοψηφία - οπόταν θα κρίνουμε στην πορεία τους ευγενείς στόχους του ΝικΧρι και κυρίως αν αυτή την φορά καταφέρει να περάσει τον πήχη και θα συντρίψει την επική ατάκα της στήλης που τον ακολουθεί μέχρι τώρα: «Έβαλε τον πήχη ψηλά και πέρασε από κάτω». Την ίδια ώρα φαίνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να πάρει όλο το βάρος απάνω του και να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ χωρίς να έχει συνοδοιπόρους τα συγκυβερνώντα κόμματα. Όσοι δεν το αντιλήφθηκαν επαρκώς, τους το επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά με τις χθεσινές το εξαγγελίες τις οποίες άκουγαν κι αυτοί για πρώτη φορά ψες το βράδυ, όπου και πήγαν στο Προεδρικό με ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ και προσομοίαζαν με νεοσύλλεκτους που τους έκοψαν τις εξόδους οι σκληροί λοχίες, χωρίς να κάνουν κάποιο παράπτωμα, ενώ οι γκόμενες... περίμεναν, ενδεδυμένες καταλλήλως.

ΘΕΜΕΛΙΑΚΟ και πασιφανές είναι πλέον ότι οι ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ και ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, θα αποτελούν τις Κυβερνητικές ΓΛΑΣΤΡΕΣ που θα κοσμούν την διακυβέρνηση του τόπου. Μάνα μου ρε και είναι γλαστρούλες που μέσα τους θα ανθίσουν παντός είδους λουλούδια, τσουκνίδες και αγκάθια. Και υπομένουν πότε θα τις ποτίσει ο ΝικΧρι ή θα δεήσει να τους βάλει λίγο νεράκι με το ραντιστήρι η ΦΙΛΙΠΠΑ. Σε καλύτερη μοίρα και ελαφρώς πιο ενημερωμένος παρουσιάζεται ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος ωστόσο παραμένει ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ΟΛΚΗΣ. Μάλιστα στα παρατεταμένα του χειροκροτήματα, τον συνοδεύει το κονκλάβιο του, που ενίοτε και βγάζουν άναρθρες κραυγές (όμως, ΖΗΤΩ φωνάζουν, ΩΙΜΕ εκστομίζουν, θα σας γελάσουμε και δεν το θέλουμε).

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΙ - ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΕ

Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ στην συντριπτική πλειοψηφία των συγκυβερνώντων είναι ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ και διαπιστώνεται σε κάθε στιγμή και ευκαιρία, για όσους συναναστρέφονται με τους συνοδοιπόρους του Χριστοδουλίδη. Φωνάζουν στο παρασκήνιο, αφήνουν σπόντες και υπονοούμενα με κάθε ευκαιρία - καλημέρα στον φίλο μου βουλευτή ΔΗΠΑ ΑΛΕΚΟ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ, που η ατάκα του «όποιος υποτιμά την νοημοσύνη της κοινωνίας μένει εκτεθειμένος», καταγράφηκε ως κορυφαία μπηχτή ή όπως λένε ο Αλέ (γεια σου ρε Αλέφαντε είσαι παληκάρι) και οι χωρκανοί του στην Λινού - Φλάσου - Ευρύχου, αρσαλοβελόνα - για την ΑΠΑΞΙΩΣΗ προς ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ και σε κάποιο βαθμό και ΔΗΚΟ. Πέραν από τους διορισμούς στους ημικρατικούς που τους πέταξε όλους από ένα κοκαλάκι (ούτε το σκυλάκι του Σιζόπουλου δεν θα ικανοποιείτο) και εξεμάνησαν , όπως μας πληροφορεί ο πράκτορας της ΞΥΠ , επονομαζόμενος και ανεμογάμης, έγιναν έξω φρενών με τις αποφάσεις του Προέδρου Χριστοδουλιδη, περί παραχώρησης ΜΟΕ στους Τ/Κ και εν γένει με την στάση του στο Κυπριακό που – όπως φωνάζουν συνεχώς - ΑΦΙΣΤΑΤΑΙ των θέσεων των κομμάτων που τον στηρίζουν. Και το κυριότερο δεν τους ρωτάει όπως κλαψούριζε ο Πρίγκιπας στα κανάλια. Ε, αφού δεν ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ στα κορυφαία τι κάνετε μαζί;

Πάντως στο παρόν στάδιο δεν θα ξεσηκωθούν οι γλάστρες και να τσακιστούν, χτυπώντας τον ΝικΧρι, αλλά θα μείνουν στην Κυβέρνηση - τουλάχιστο μέχρι τις διπλές εκλογές του Ιουνίου- αλλά όπως διακηρύττουν με κάθε τρόπο και σε οποιαδήποτε ευκαιρία, μεταφέρουν προς τους κατοικοεδρεύοντες στον λόφο, ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΉ ΑΤΆΚΑ «θα τα πούμε σύντομα στην Βουλή». Αμάν τα χάπια μου τα κοινοβουλευτικά, αυτά καλέ που παίρνω εδώ και μια 30ετία περιφερόμενος στο Ναό της Δημοκρατίας. Οπόταν οι όποιες ρυθμίσεις – νομοσχέδια και άλλες κοινοβουλευτικές προσπάθειες της Κυβέρνησης, δεν θα βρουν ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ στο Κοινοβούλιο.

Πάντως ΚΑΡΟΓΙΑΝ – ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ και ΠΡΙΓΚΙΨ να γνωρίζουν ότι όποιος πατάει δυο βάρκες ή όπως λέμε στα χωριά μας, όποιος λειτουρκεί θκιο εκκλησίες της μιας γελάτε της, κατά τον αντίστοιχο τρόπο και με την παρουσία τους εξ αποστάσεως στην Κυβέρνηση. Μεσοβέζικες λύσεις δεν χωράνε και όποιος τις ακολουθεί στην πολιτική… πληρώνει τίμημα.

ΟΡΝΕΑ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

Όταν δηλώσαμε ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ προ λίγων ημερών για την κατάντια των επιφανών και των υποτιθέμενων ΦΑΡΩΝ που θα έπρεπε να μας ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ, αλλά οδηγούν την κοινωνία στο ΒΑΡΑΘΡΟ, με την κατάσταση στο ΤΕΠΑΚ όπου η κλίκα των ακαδημαϊκών λυμαίνεται το δημόσιο χρήμα χωρίς ΑΙΔΩ και ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ (το πήρε πρέφα η καταφερτζού Υπ. Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ περί της αναταραχής ή σσστ να περάσουμε;), ελπίζαμε ότι δεν θα είναι ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ η καταραμένη επιθυμία για συνεχές τρεχαλητό του ΚΕΡΔΟΥΣ και ανάδειξης σαν του μοναδικού θεού που πιστεύουν οι γνωστικοί μας σε όλους τους τομείς, ήτοι του ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΦΕΥ. Οι ιατροί του Κυπριστάν σύμφωνα και με τον Αντιπρόεδρο του ΠΙΣ ΧΑΡΗ ΑΡΜΕΥΤΗ «μετέτρεψαν την ιατρική σε τηλεφωνική επικοινωνία και ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ».

Όρνεα που επιθυμούν να ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ το χρήμα και λες και θέλουν να μας ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ που τους ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΜΕ να μπουν στο ΓΕΣΥ και πλέον δεν μπορούν να κρύβουν το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ. Όποιος παρακολουθούσε την Επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Βουλής και άκουγε τους παρευρισκόμενους, θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι οι ασθενείς έπεσαν πάνω σε μια ΜΑΦΙΑ που επιχειρεί να ΚΛΕΨΕΙ με οποιονδήποτε τρόπο. Αχρείαστες εξετάσεις, ταλαιπωρίες ασθενών, θάνατοι λόγω αμελείας και πλέον ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ. Έλεος, πόσα να φάτε. Τι είναι αυτό το ΑΜΟΚ που σας έπιασε όλους; ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σας που πάει; Με πόσα θα ικανοποιηθείτε; Και δεν τα λέμε εμείς αλλά ο συνάδελφος σας και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της συντεχνίας σας. Θα πουν κάτι άλλο ο ΠΙΣ; Τι, αφού το εκστόμισε όλα ο εκλεγμένος εκπρόσωπος τους.

ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Σας το έγραψα άλλη μια φορά. Πήγατε σε γραφείο ιατρού και να δείτε εικόνα των Αγίων Αναργύρων (ΚΟΣΜΑ - ΔΑΜΙΑΝΟΥ); Αυτοί αν ζούσαν οι ιατροί που δεν έπαιρναν χρήματα από ασθενείς θα τους περνούσαν από εκτελεστικό απόσπασμα. Καλά για χάρη του χρήματος ΤΣΑΛΑΠΑΤΟΥΝ την αξιοπρέπεια τους, την επιστημοσύνη τους; Δεν μιλάμε για τον ΟΡΚΟ του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ γιατί αυτό τον έχουν προ πολλού (με το συμπάθιο) χεσμένο. Ποιος θα τους σταματήσει; Ποιος θα τους βάλει σε τάξη; Όπως είπαμε ο τομέας της υγείας προσομοιάζει με ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ και όπως μας πληροφόρησε και ο νέος Υπουργός ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, δεν υπηρέτησε στο μηχανικό, σαν ναρκαλιευτής. Πόσες νάρκες να αποφύγει; Η υγεία πλέον κατάντησε ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και οι ιατροί στυγνοί επιχειρηματίες. Και το θέμα είναι από ποιον να ζητήσεις τα χάπαια σου.

ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΤΗΣ ΕΣΚ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τελικά και αυτή η ΑΡΧΗ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ είναι μια αππωμάρα των ευαισθητούληδων, δήθεν αδιάφθορων πολιτικών, περιττολογία και κυρίως ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Ζητούν εκατομμύρια και τα διαμοιράζουν σε ερευνητές- δικηγόρους και άλλους και αυτοί τι κάνουν; Η εργασία τους προσομοιάζει με αυτή των ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ ή ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΩΝ ή ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΩΝ δημοσίου χρήματος. Απλώς αναθέτουν σε κάποιους τις έρευνες, καθαρογράφουν το πόρισμα και το μεταφέρουν στον Γενικό Εισαγγελέα. Ουφ ΘΕΕ μου πόσο περιπαίξιμο σ’ αυτόν τον τόπο.

ΥΓ: Είπαμε η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ είναι συνδεδεμένη οργάνωση του ΑΚΕΛ, όπως η ΠΕΟ - ΠΟΓΟ - ΕΚΑ - ΕΚΥΣΥ. Η οργάνωση συρρικνώνεται, οι δημοσιογράφοι παλεύουν για επιβίωση και το Δ.Σ της ΕΣΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο ΓΙΩΡΓΟ ΦΡΑΓΚΟ, φυτεύει δεντράκια με τους Τ/Κ δημοσιογράφους. Προφανώς είναι κατ’ εντολή του ΑΚΕΛ και ακολουθεί την πολιτική του κόμματος που τον διόρισε. Α, και συμπτωματικά τα δέντρα τα φύτεψαν λίγα μέτρα πιο κάτω από τον χώρο όπου βρέθηκε ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ φονευθέντων στρατιωτών – ηρώων του 1974. Ναι ρε οι θόρυβοι που ακούγατε, δεν ήταν λόγω υπέρτασης αλλά ήταν τα κόκαλα των νέων ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους για να κάνετε εσείς τους πολιτικούς παράγοντες…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση