ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Γ.Παμπορίδη βάζει στην κούρσα των Προεδρικών εκλογών

Διαθέτει έρεισμα και στους Συναγερμικούς ενώ μπορεί αν γίνει αποδεκτός από ΔΗΚΟ - Οικολόγους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Πρέπει να βρουν τρόπο να ανέβουν στην εξουσία. Η αριστερή λύση που πρότειναν διάφοροι, δεν φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αν και δεν μπορεί να εγκαταλειφθεί εντελώς, κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους και για εσωκομματική κατανάλωση και ισορροπία. Οπόταν και στο ΑΚΕΛ ψάχνουν να βρουν την προσωπικότητα που θα δώσει την ευκαιρία στο κόμμα να συμπήξει συμμαχία με τους άλλους εταίρους στην αντιπολίτευση, κυρίως το ΔΗΚΟ και τους Οικολόγους.

• Έτσι στο τραπέζι των διαβουλεύσεων και σύμφωνα με τον κόκκινο σύντροφο, πράκτορα της ΞΥΠ ρίχθηκε το όνομα του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ, πρώην Υπουργού Υγείας, ο οποίος συνδέθηκε με την εφαρμογή του ΓΕΣΥ. Η συζήτηση σε επίπεδο γραμματείας του ΑΚΕΛ βρίσκεται ακόμη σε αρχικά στάδια, αν και κάποιες άτυπες συναντήσεις και φιλολογικές προσεγγίσεις έγιναν με τον κ. Παμπορίδη από ηγετικά στελέχη του κόμματος. Όλα είναι ρευστά και η υποψηφιότητα Παμπορίδη συγκεντρώνει αρκετούς θαυμαστές εντός του ΑΚΕΛ και απομένει να τροχοδρομηθούν οι εξελίξεις ώστε να προωθήσουν και στα συλλογικά όργανα τον πρώην Υπ. Υγείας.

• Όπως έλεγε ο κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ, ηγετικά στελέχη του ΑΚΕΛ, που θεωρούνται φανατικοί Παμποριδικοί, λένε ότι με τον διαφανοκέφαλο Παμπορίδη, θα βρούμε την υγεία μας και θα κυβερνήσουμε. Πέραν από το δυναμικό του χαρακτήρα και όλη την υπόλοιπη πολιτική του προσέγγιση που διαφάνηκε την περίοδο της Υπουργείας του (έτσι ανατρέπει και τις επιφυλάξεις τα περί αλεξιπτωτιστή και αγνώστου στο πολιτικό σκηνικό), έχει και την δυνατότητα να συγκεντρώσει ψηφοφόρους απ’ όλους τους κομματικούς χώρους.

• Όντας εκλεγμένο στέλεχος του ΔΗΣΥ στο Ανώτατο Συμβούλιο, έχει έρεισμα στον Συναγερμικό κόσμο, καθώς και με προσβάσεις στο ΔΗΚΟ, μπορεί να γίνει δε αποδεκτός και από την κομματική βάση του ΑΚΕΛ, καθότι θα επεξηγηθεί στους συντρόφους των λαϊκών οργανώσεων και λοιπών ακτίβ ότι είναι συναινετικός, δεν εμφυσείται από εθνικιστικές απόψεις, αλλά και το κυριότερο επιχείρημα ότι: Δεν υπάρχει άλλη λύση για να ανέβει το κόμμα στην εξουσία και να ρίξει από τον θρόνο τον δεξιό ΔΗΣΥ. Έστω και με άλλο δεξιό, αλλά το ΑΚΕΛ θα έχει την εξουσία.

• Εξάλλου, η μνημειώδης ατάκα του αείμνηστου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ όταν πρότεινε και εξέλεξαν τον αείμνηστο ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακόμη καθοδηγεί ΅: « Έχει αλλάξει ο άδρωπος σιόρ» και οι σύντροφοι συναίνεσαν. Κι αν μιλήσουμε με όρους του παρελθόντος, αφού οι κομματικές γραμμές και κατευθύνσεις έχουν πλέον διαλυθεί (κάτι σαν την κλιματική αλλαγή ένα πράγμα) ο Τάσσος ήταν δεξιότερος του Παμπορίδη και σκληροπυρηνικός σε θέματα Κυπριακού, σε σχέση με τον ηπιότερο διαφανοκέφαλο πρώην Υπουργό Υγείας. Ας μην ξεχνούν δε οι σύντροφοι, ότι αφού συγκυβέρνησαν με τον Τάσσο και έκαναν κόκαλο, όπως έλεγε ο Δημήτρης Χριστόφιας εξέλεξαν δικό τους Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αμάν φίλε μου ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ να σε δω και Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να χειροκροτήσω παρατεταμένα.

• Όσον αφορά τους άλλους εταίρους, ιδιαίτερα το ΔΗΚΟ, η υποψηφιότητα Παμπορίδη είναι μία λύση που δύσκολα μπορεί να απορριφθεί, αφού συγκεντρώνει όλες τις προδιαγραφές και τα στοιχεία που μπορεί να συνενώσει και να γίνει αποδεκτή από τον Πρίγκιπα και το κονκλάβιο του. Αν και έχουμε κάποιες πληροφορίες από πολύχρωμο πράκτορα της ΞΥΠ, για ορισμένες αποφάσεις του ΔΗΚΟ και την στρατηγική του στις Προεδρικές εκλογές, αλλά ενδεχομένως η πρόταση Παμπορίδη να αλλάξει το παιχνίδι. Ε, ας υποσχεθούν στον Πρίγκιπα ότι θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας , κι ας συνεχίσει να ροκάρει με την κιθάρα του και να το παίζει συγκυβερνήτης για μια πενταετία.

• Ακόμη μια σημαντική πληροφορία που επεξεργάζεται από τους πράκτορες της ΞΥΠ, αλλά δεν είναι και πλήρως διασταυρωμένη αναφέρει ότι ο Γεώργιος Παμπορίδης είναι προσωπικός φίλος του επίδοξου – επενδυτή ΤΖΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, που εποφθαλμιά να πάρει τις μετοχές της Ομόνοιας από τον ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ. Οσονούπω θα το διασταυρώσουμε και θα σας ενημερώσουμε , αφού σε μια τέτοια περίπτωση, ιδιαίτερα αν ευοδωθεί η αγοραπωλησία, θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στον κ. Παμπορίδη , αφού η αγάπη του λαού στην Ομόνοια μπορεί να μεταφραστεί και ψήφο στο ΑΚΕΛ. Αν και η δοκιμασμένη μέθοδος του τριφυλλιού , που για χρόνια χρησιμοποιούσε το ΑΚΕΛ δεν φτουράει επαρκώς τα τελευταία χρόνια ,εντούτοις η εκμετάλλευση της αγάπης των οπαδών στην ομάδα, είναι πάντα υποβοηθητική για τα κόμματα…

• Πάντως σύντροφοι πρέπει να παραδεχτείτε ότι σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής σας δραστηριότητας χρειάζεστε πάντα δίπλα σας ένα δεξιό για να πετύχετε. Από την ομάδα σας έως και το κόμμα και τις συμμαχίες σας. Ζήτω το ροζουλίνι νεοΑΚΕΛ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προς επιχειρηματίες και λοιπούς που επιχειρούν να καταβροχθίσουν και το υστέρημα των πολιτών με τις αυξήσεις στα αγαθά. Ας βγάλουν λιγότερα. Να απορροφήσουν μέρος των αυξήσεων στις πρώτες ύλες Γι’ αυτούς μερικές χιλιάδες Ευρώ λιγότερα δεν θα επηρεάσει τις ζωές τους, για πολλούς όμως είναι ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ. Ο Θεός και οι πολίτες θα το αναγνωρίσουν και θα τους ανταποδώσουν …αναλόγως.

• ΥΓ. Κι επειδή η ΕΡΤ χρησιμοποιεί για την νέα τηλεοπτική σεζόν το σλόγκαν, «Απίστευτο αλλά ΕΡΤ», στα πρότυπα του πιο πάνω δικού μας με το Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό, είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί είμαστε και φανατικοί της ΕΡΤ. Εμείς όμως την εν λόγω ατάκα την χρησιμοποιούμε για 29 συναπτά έτη. Μην ψάχνετε για ηλικία. Ακόμη τώρα αρχίσαμε. Για εμάς που περάσαμε δια πυρός και σιδήρου στην ζωή, τα σύγχρονα προβλήματα είναι παιχνιδάκι αναψυχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση