ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γ.Κολοκασίδης: Στήνει αντι-ομοσπονδιακό κόμμα τύπου ΝΕΟ - ΕΥΡΩΚΟ

Προσέγγιση και στους αντιφρονούντες της ΕΔΕΚ-Επίθεση και στο ΕΛΑΜ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 • Ε, μα κάτι θα κυοφορήσουν οι Προεδρικές εκλογές. Το κυριότερο θα είναι ο νέος Πρόεδρος, που θα μας οδηγήσει μέσα από κυκεώνες, βάσανα και οδυρμούς, ελπίζουμε σε μια νέα εποχή . Ωστόσο, θα γεννηθεί και το νέο εκλογικό σκηνικό που θα περιλαμβάνει ανακατατάξεις, ανατροπές και αρκετό κλάμα . Ο κομματικός χάρτης σίγουρα θα είναι νέο κατασκεύασμα , ενίοτε και αλλόκοτο, αλλά σίγουρα δεν θα μοιάζει στο ετεροθαλές αδελφάκι του. Ελπίζουμε μην γεννηθεί και κανένα ΤΕΡΑΣ απ’ αυτή όλη την διεργασία , γιατί δεν αντέχουμε να μας περιτριγυρίζουν κι άλλοι κροκόδειλοι.

ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΣΧΗΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ – ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΕΔΕΚίτες

• Στα πλαίσια αυτά θα γεννηθεί και ένα μωράκι που θα έχει σαν πατέρα τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ, αλλά και αρκετούς νονούς, όπως τον πρώτο διδάξαντα εμβριθή πολιτικό ΝΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΥ. Λοιπόν για να περιοριστούμε σε πολιτικούς όρους να επισημάνουμε ότι ο Κολοκασίδης και τα κολακασούθκια του, ετοιμάζουν τις βάσεις για να χτίσουν νέο πολιτικό σχήμα που θα έχει σαφέστατο προσανατολισμό το Εθνικό θέμα και εν ολίγοις μπορεί και να χαρακτηρισθεί σαν ΑΝΤΙ- ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ.

• Οι οραματιστές του νέου σχήματος Κολακασίδη προσδοκούν ότι θα στεγάσουν ανένταχτους δεξιούς- κεντρώους και λοιπούς πολιτικά άστεγους που έχουν σαν κοινό πρόσημο την αντίθεση τους σε λύση Διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Μαζί τους θα επιδιώξουν να στρατευτούν και αποστασιοποιηθέντες- αντιφρονούντες ΕΔΕΚίτες που κουράστηκαν να αντιμάχονται με τον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ. Αν και στόχος των διαφωνούντων – ανταρτών ΕΔΕΚΙΤΏΝ ήταν να πάνε συντεταγμένα προς στήριξη της υποψηφιότητας Κολοκασίδη, στις Προεδρικές εκλογές , εντούτοις εκ των συνθηκών διαφάνηκε ότι είναι ανέφικτο αφού ήδη αρκετοί εκ των ηγετικών στελεχών της πλατφόρμας των διαφωνούντων εντάχθηκαν σε άλλα στρατόπεδα, όπως οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ που δήλωσαν στήριξη στον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και θα συμπορευτούν για τον στόχο εκλογής του με τον αντίπαλο του , Πρόεδρο της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΑΜ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

• Κατά τ’ άλλα η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ του νέου κόμματος είναι έτοιμη λόγω και του προεκλογικού αγώνα που διεξάγεται και κυρίως της ανταπόκρισης που εισπράττουν από την κοινωνία, αλλά κυρίως γιατί ο κ. Κολοκασίδης και το κονκλάβιο του διαβλέπουν και επισημαίνουν πολιτικό κενό, ανάμεσα στο ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ , με αρκετούς ψηφοφόρους να θεωρούν , για διαφορετικούς λόγους ότι δεν τους εκφράζουν αυτά τα σχήματα.

• Προς τούτο και ο έμπειρος πολεμιστής ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥ, ο οποίος ίδρυσε σε δύσκολους καιρούς το πρώτο αντιομοπονδιακό κόμμα, τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, και μετέπειτα συμμετείχε και με άλλους, όπως τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΛΛΟΥΡΗ- ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑ στην δημιουργία του ΕΥΡΩΚΟ, έδωσε το σύνθημα και προσδιόρισε τους στόχους μέσα και από σχετική αρθρογραφία του στον Φιλελεύθερο. Προ μερικών μερών ο κ. Κουτσού και εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας επιχείρησε να αποδομήσει την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΕΛΑΜ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, με σχετικό άρθρο που επεξηγούσε γιατί δεν πρέπει να τον ψηφίσουν οι πολίτες. Προφανώς ο Χρήστου και το ΕΛΑΜ είναι η μεγαλύτερη ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ , από όπου μπορούν να αντλήσουν ψήφους και προς τούτο με την κλασική πολιτική μέθοδο , απορρόφησης ψήφων μέσω αποδόμησης του κυριότερου πολιτικού αντιπάλου.

• ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

• Ακόμη και ο κ. Κολοκασίδης σε πρόσφατη τηλεμαχία άφησε να διαφανεί ότι ετοιμάζεται να προχωρήσει στην δημιουργία νέου σχήματος, δίνοντας προοπτική στους ψηφοφόρους που θα τον επιλέξουν με την έκφραση ότι μετά τις εκλογές κάτι νέο θα προκύψει για να στεγάσει τα όνειρα τους. Έτσι θα γραφτεί κι αυτός στην ιστορία ως άλλος ένας πρώην ΔΗΚΟικός που αποσκίρτησε από το κόμμα και δημιούργησε νέο πολιτικό σχηματισμό. Η ιστορία – παλαιότερη και σύγχρονη- είναι διάσπαρτη με ΔΗΚΟικούς που έγιναν αρχηγοί κομμάτων ( Αλέξης Γαλανός-Χρυσόστομος Σοφιανός- Αλέκος Μιχαηλίδης- Ντίνος Μιχαηλίδης- Μάριος Κάρογιαν ), ενίοτε και για τυχοδιωκτικούς λόγους , κάποτε για ναρκισσιστικούς, ορισμένες φορές και λόγω πολιτικής ασφυξίας από την ηγεσία του ΔΗΚΟ.

• Όσον αφορά τα οικονομικά που είναι απαραίτητα για την δημιουργία ενός κόμματος , όπως μας πληροφορεί ο πράκτορας της ΞΥΠ, με το προσωνύμιο κολοκασόφυλλο ( πρώην ΔΗΚΟικός που ασπάζεται το σλόγκαν όπου γη πατρίς), είναι εξασφαλισμένα και δεν τίθεται θέμα. Φυσικά μετά τις Προεδρικές εκλογές και αναλόγως του ποσοστού που θα συγκεντρώσει ο κ. Κολοκασίδης θα καθοριστούν νέοι στόχοι για τις επόμενες πολιτειακές αναμετρήσεις, όπως οι Ευρωεκλογές του 2024 που το νέο κόμμα που είπαμε βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα θα συμμετάσχει. Μέχρι τότε προσδοκούν ο πατέρας και οι νονοί ότι το παιδάκι τουλάχιστο θα περπατήσει και δεν θα μπουσουλάει και θα αρθρώσει κάποιες λεξούλες…

ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ- ΜΠΟΥΡΛΑ

• Οι ευαισθητούληδες των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, γιατί δεν προέβαλαν τις δηλώσεις του Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ότι η Εισαγγελία της Ευρωπαϊκής Ένωσης διεξάγει έρευνα για ύποπτα μηνύματα που αντάλλαξαν η Πρόεδρος της Ε.Ε ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ με τον επικεφαλής της PFIZER ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΥΡΛΑ, περί της αγοράς δισεκατομμυρίων Ευρώ εμβολίων. Δεν πρέπει να μαθαίνουμε όλες τις ειδήσεις και να κρίνουμε αναλόγως των διεργασιών του εγκεφάλου μας;

• Αυτό εννοούσε ο Τσιόδρας όταν έλεγε ότι αποτύχαμε παταγωδώς . Δηλαδή την απαξίωση των πολιτών να προσέλθουν για 4η – 5η δόση, όπως καταγράφεται και στο Κυπριστάν . Κάποια στιγμή και οι δικοί μας τηλεπιστήμονες να ζητήσουν κάποια συγνώμη. Η διασπορά του φόβου, η παραβίαση δικαιωμάτων ελευθερίας , διακίνησης, ο εγκλεισμός επέφεραν την απαξίωση της κοινωνίας προς το κατασκεύασμα της επιστήμης. Περιμένουμε από τους Τσιούτηδες, Πανάδες, Καραγιάννηδες, Κωστρίκκηδες, Αρμεύτηδες μια παραδοχή για την διαχείριση της πανδημίας . Ας πουν κι αυτοί το αποτύχαμε όπως είχε το σθένος να το εκφράσει ο Τσιόδρας.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σ’ αυτές όλες τις τηλεμαχίες ακούσαμε κατά κύριο λόγο για το Κυπριακό και τις εσωκομματικές κόντρες και αντιζηλίες. Θέλουμε ως ψηφοφόροι να μάθουμε και τις θέσεις των υποψηφίων και για άλλα θέματα. Ακρίβεια, μεταναστευτικό, τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων ζευγαριών, αλλαγή φύλου, σχέσεις με Εκκλησία, απόψεις για θεσμούς που ταλαιπωρούνται- απαξιώνονται όπως η οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X