ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φυλακές VS Aστυνομία: Στέφη τα δρακουλίνια σου...παρεκτρέπονται

Χρειάζεται για να τους επιβληθείς να χτυπάς το χέρι στο τραπέζι και να πέφτουν τα τασάκια

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Θελήσαμε να ξεπεράσουμε και την Μποτσουάνα. Επιχειρήσαμε να διαλύσουμε κάθε έννοια κράτους και έννομης τάξης. Πέστε μας σε ποια χώρα του κόσμου, ακόμη και στην Ουγκάντα, την νήσο Άου - άου και όλες οι συναφείς αφρικάνικες χώρες, ανταλλάσσουν δημόσια επιστολές με τέτοιου είδους περιεχόμενο η Αστυνομία και η Διεύθυνση των Κεντρικών φυλακών. Ποια εικόνα μεταφέρεται στους πολίτες. Ότι η κατάσταση ξέφυγε γιατί βρήκαν πρόσφορο έδαφος να παριστάνουν όλοι τους βασιλείς και να μην δέχονται παρεμβάσεις στην επικράτεια τους. Αυτά γίνονται όταν οι πολιτικοί προϊστάμενοι περί άλλων τυρβάζουν και ακόμη ψάχνονται να βρουν που είναι το γραφείο τους και να γεμίσουν την καρέκλα τους.

• Έτσι και η Υπουργός Δικαιοσύνης – Δημόσιας Τάξης ΣΤΕΦΗ ΔΡΑΚΟΥ παρακολουθεί λες και πρόκειται για κινηματογραφική ταινία την δημόσια διαμάχη της Διεύθυνσης των φυλακών με την Αστυνομία. Χαλόου είστε Υπουργός Στέφη Δράκου και τα δρακουλίνια σου…παρεκτρέπονται. Όταν δεν μπορούν να συνεννοηθούν για επιχείρηση που έχει στόχο την επιβολή της έννομης τάξης, τότε κάτι δεν πάει καλά. Οι θεματοφύλακες της επιβολής του νόμου, τα δρακουλίνια σου, να μαλώνουν δημόσια ωσάν να είναι αρχηγοί κομμάτων, τότε ξέφυγε η κατάσταση. Οδηγείται σε άλλου είδους περιπέτειες το κράτος και η πρώτη πρόκληση στην θητεία της Στέφης, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη. Μέχρι στιγμής δεν ακούσαμε κάτι από πλευράς Υπ. Δικαιοσύνης. Μόνο συσκέπτεται με τα δρακουλίνια αλλά αποτέλεσμα…μηδέν.

• Αν διαβάσει κάποιος τις ανακοινώσεις του Συνδέσμου Αστυνομικών και του Τμήματος Φυλακών θα σοκαριστεί…Και ιδιαίτερα αυτή του Συνδέσμου Αστυνομικών, σε χώρες που έχουν οι ηγήτορες τους την ανάλογη ευαισθησία, θα ξήλωναν υπηρεσίες και θα διέλυαν κλίκες. Προσέξτε τι λέει ο Σύνδεσμος Αστυνομικών για μέλη της, αφού να μην ξεχνάμε ότι η Διευθύντρια των Φυλακών ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ και η συνεργάτιδα και οιονεί υποδιευθύντρια του Σωφρονιστικού καταστήματος ΑΘΗΝΑ ΛΟΙΖΙΔΟΥ, είναι μέλη της Αστυνομίας και μάλιστα υψηλόβαθμα.

• Λοιπόν, κατηγορούν τις συναδέλφους τους για « χαοτική κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές, για εγκληματικές ενέργειες εντός των φυλακών από κρατούμενους και για Όσκαρ σκηνοθεσίας σε σχέση με την επιχείρηση που διεξήγαγαν μέλη του ΤΑΕ στις φυλακές και παρεμποδίστηκαν εσκεμμένα από τους δεσμοφύλακες , προφανώς με εντολή της Διεύθυνσης. Μιλάμε για σοκαριστικά πράγματα που δεν τα λέει κάποιος στους καφενέδες για να κάνει επίδειξη, αλλά οι ίδιοι Αστυνομικοί και μάλιστα εναντίον συναδέλφισσας τους που προσωρινά ηγείται του Τμήματος Φυλακών.

• Τα περί εσκεμμένης καθυστέρησης από τον Φρούραρχο στην είσοδο των αστυνομικών στις Φυλακές, για να διεξάγουν έρευνες για ανεύρεση ναρκωτικών και άλλων στοιχείων προκαλεί προβληματισμό και η Στέφη δεν έπρεπε να κοιμάται τα βράδυα, ακούγοντας τέτοιου είδους κατηγορίες. Το δε άλλο, ότι βρέθηκαν εκτός των κελιών τους κρατούμενοι για προσωπικές τους ανάγκες ( ήθελαν να ουρήσουν όλοι ταυτόχρονα;) και πάλι προκαλεί ερωτηματικά.

• Η δε απάντηση της Διεύθυνσης των Φυλακών ότι δεν τους επιδεικνυόταν το ένταλμα έρευνας εξ ου και τους καθυστέρησαν είναι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πανεύκολα από τις κάμερες ασφαλείας.

• Έχει την τόλμη, την όρεξη, την δύναμη και το τσαγανό να μπει σε τέτοιου είδους δύσκολες καταστάσεις η Στέφη μας; Α, πα, πα, κομματάκι δύσκολο το βρίσκω να έχει τέτοιου είδους κότσια που απαιτούν αποφασιστικότητα κι ενώ εμείς περιμένουμε να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη. Τα δρακουλίνια ( Αστυνομία- Τμήμα Φυλακών) χρειάζεται για να τους επιβληθείς να χτυπάς το χέρι στο τραπέζι και να πέφτουν τα τασάκια. Ε, μα η Στέφη θα σπάσει το χεράκι της και δεν είναι της κλάσης της κυρίας να προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες. Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της, αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προωθεί την κατάσταση που περιγράφεται ως μότο ζωής και πρακτικής για τον πληθυσμό του Κυπριστάν και ιδιαίτερα τους προύχοντες. « Ησυχία να περάσει κι αυτό να βγάλουμε την θητεία και να πάρουμε την σύνταξη. Ε, θα αλλάξουν όλα μέσα σε λίγο διάστημα;» Α, μπα.

• Άντε μην πούμε και κουβέντες παραπάνω. Ε, ναι γιατί αν ήταν η προκάτοχος της Στέφης, θα βρισκόταν στην Ύδρα καβάλα στα γαιδουράκια και όλα θα έκλειναν σικάτα…Που να τρέχει από την Μύκονο στις Φυλακές . Μπλιαχ. Χωρκατιλίκια.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάντως η δημόσια τηλεόραση στην Ζιμπάμπουε δεν διακόπτει την μεσημβρινή ζώνη ενημέρωσης. Δεν είναι εργοστάσιο και πρέπει οι εργάτες να πάνε όλοι ταυτόχρονα άδεια. Με 3 παρουσιαστές που μπορούσαν να εναλλάσσονται όλα μπορούσαν να γίνουν και το ΡΙΚ να ξεχωρίσει ως ίδρυμα που πληρώνεται από τους φορολογούμενους. Τι λέμε τώρα; Αφού θέλουν ίδρυμα ελεγχόμενο και ανθρώπους άσχετους με το αντικείμενο, να διοικούν…

• ΥΓ. Κλασική περίπτωση δικολαβισμών που κανείς δεν καταλαβαίνει -προφανώς και η Αννιτούλα- συνιστά η ανακοίνωση της Βουλής περί κρατικών χορηγιών προς τα κόμματα. Μα δεν απευθύνεστε σε Δικαστές και επιχειρηματολογείτε για να κερδίστε την δίκη, αλλά σε πολίτες. Απλά και καθαρά. Δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτε για να μην ενοχληθούν τα κόμματα και ας πληρώσουν οι μακάκες ακόμη 300 χιλιάδες για χορηγίες σε όσους δεν πήραν από την μοιρασιά. Όσο για εκείνους που τα πήραν παράνομα καλά φαγωμένα. Δοξάστε το κράτος μας και τους υπηρέτες του λαού…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X