ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φράξια υποσκάπτει Στεφάνου…θέλει να τον κάνει Τσίπρα

Ποιος είναι ο Πριγκόζιν στο ΑΚΕΛ - Αποκαθιστούν τις στυμμένες λεμονόκουπες

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΥΜΑ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ

• Ο πύρινος λόγος του περί της νέας εποχής που προοιωνίζεται στο ΑΚΕΛ μπροστά στα παραληρούντα ΕΔΟΝόπουλα , με μουσικό υπόστρωμα τον στίχο από το άσμα του ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (μόνιμος θαμώνας των φεστιβάλ της ΕΔΟΝ) « το ντέρμπι ήταν στημένο/ κι από πριν ξεπουλημένο», συνθέτουν το σκηνικό που επικρατεί στα ενδότερα του κόμματος της αριστεράς εκεί όπου ο Γενικός Γραμματέας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ περί άλλων τυρβάζει, όταν μια ομάδα κόκκινων φραξιονιστών του ετοιμάζουν εκπλήξεις. Η προσπάθεια τους έχει σαφή προσανατολισμό και απορρέει από το ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΥΜΑ δυσαρέσκειας για τον τρόπο που ηγείται του κόμματος, αλλά και της επικείμενης απομόνωσης του ΑΚΕΛ στις δημοτικές εκλογές, όπου και θα κινδυνεύσει να χάσει προπύργια.

• Αν σε αυτά προστεθεί και η ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ για σύμπηξη της ούτω καλούμενης ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, η οποία θα αποτελούσε μετεξέλιξη των νέων δυνάμεων, οι καθυστερήσεις και η ΑΤΟΛΜΙΑ να προχωρήσει σε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στο ΑΚΕΛ, δίνουν επιχειρήματα στην ΦΡΑΞΙΑ που κινείται στο παρασκήνιο και σπρώχνει τον ΣτεφΣτεφ στο πολιτικό βάραθρο. Κινούμενοι οι φραξιονιστές στο μοτίβο των συντρόφων τους ΣΥΡΙΖΑίων που κατάφεραν- με την ανοχή φυσικά και τις ευθύνες και του ιδίου- να οδηγήσουν στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ και στην παραίτηση τον ταλαντούχο ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, χρησιμοποιούν αντίστοιχες πρακτικές και στο ΑΚΕΛ.

ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

• Η εκ των έσω ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ του Γ. Γρ του ΑΚΕΛ που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, γίνεται όπως πληροφορούν με συνεχείς εκθέσεις τους οι κόκκινοι σύντροφοι της ΞΥΠ, βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμού και οι αντιΣτεφανικοί κινούνται με άκρα μυστικότητα και σε στενό κύκλο, αλλά με σαφή στόχο να οδηγήσουν τον Γ.Γ στην έξοδο. Μετά την ΗΤΤΑ των Προεδρικών εκλογών , αν ακολουθήσουν άλλες δυο στις ταυτόχρονες εκλογές των Ευρωεκλογών - δημοτικών εκλογών τότε το σχέδιο θα έχει υλοποιηθεί πλήρως. Σύμφωνα με όσα διαμείβονται μεταξύ των φραξιονιστών, αν το ΑΚΕΛ χάσει παραδοσιακούς κόκκινους Δήμους στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως Λάρνακα, και συνάμα μέρος της εκλογικής του δύναμης, θα είναι πλήγμα για τον ΣτεφΣτεφ.

• Ωστόσο, το κυριότερο πλήγμα θα επέλθει στο ενδεχόμενο, όπου το ΑΚΕΛ δεν καταφέρει να εκλέξει δεύτερο Ευρωβουλευτή και προφανώς το ποσοστό του θα κυμαίνεται στο 22-23%. Τότε είναι που ο ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ του ΑΚΕΛ θα ζητήσει εξηγήσεις και θα δείξει στον ΣτεφΣτεφ την ΕΞΟΔΟ. Σημειολογικά, προσομοιάζουμε τον επικεφαλής της φράξιας στο ΑΚΕΛ, με τον αντίστοιχο Ρώσο μισθοφόρο της Βάγκνερ, ο οποίος ανατράφηκε και έγινε εκατομμυριούχος χάρη στον Πούτιν και τελικά επιχείρησε πραξικόπημα σε βάρος του για να τον ανατρέψει…Αυτά συμβαίνουν και στην κόκκινη πολυκατοικία της Εζεκία Παπαϊωάννου, όπως και στην Αγία Πετρούπολη κατά αντίστοιχο τρόπο από τον Πριγκόζιν. Τώρα αν θα έχει ο σύντροφος του Κυπριστάν την ίδια τύχη με τον Ρώσο διαφανοκέφαλο μισθοφόρο και θα καταφύγει σε άλλες χώρες για να γλιτώσει την οργή του ηγέτη, θα το μάθουμε σε ένα χρόνο από σήμερα. Κρατήστε τις ημερομηνίες…

Η ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ

• Όσον αφορά τα μέλη της φράξιας η οποία είναι ολιγομελής αλλά με προσβάσεις στα ανώτατα δώματα προφανώς και έχει στις τάξεις της και ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ του ΑΚΕΛ, καθώς και επιφανή πρωτοκλασάτα και δευτεροκλασάτα στελέχη που έδωσαν και τον απαραίτητο ΟΡΚΟ ΣΙΩΠΗΣ. Ο κώδικας επικοινωνίας είναι παραδοσιακός με συναντήσεις δια ζώσης αφού οι σύγχρονοι τρόποι επικοινωνίας με τα κινητά τηλέφωνα είναι πάντα επικίνδυνοι προς παρακολούθηση.

• Όπως και να έχουν τα πράγματα στο ΑΚΕΛ είναι δύσκολες οι συνθήκες αφού τα ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ κάνουν τους δύσκολους και δεν πλησιάζουν στο κόμμα και στις δημοτικές εκλογές μετά το ΟΧΙ του ΔΗΣΥ είναι απομονωμένο και ψάχνει επιλογές συμμαχίας. Στις Ευρωεκλογές επιχειρεί να στήσει ΙΣΧΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ με επικεφαλής τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΪΔΗ ώστε να συγκρατήσει τα ποσοστά του.

• Η ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΥΜΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ

• Σε μια παράλληλη εξέλιξη απέδειξαν για μια ακόμη φορά την ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της πολιτικής τους. Ακόμη ΔΙΑΤΡΆΝΩΣΑΝ για να καταλάβουν άπαντες και τις μεθόδους που μετέρχονται για γνήσιους ανθρώπους της αριστεράς , οι οποίοι σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή είχαν διαφορετική άποψη από την εκάστοτε ηγεσία του ΑΚΕΛ , αλλά θα έπρεπε να ΕΞΟΒΕΛΙΣΤΟΥΝ. Όπως αναφέραμε η μέθοδος των ΣΤΥΜΜΕΝΩΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΩΝ είναι παγκόσμια πολιτική πρωτοτυπία για το ΑΚΕΛ, αφού σημαίνοντα στελέχη, αφού τα απομυζήσουν τα πετάνε στον καλάθο των πολιτικών αχρήστων. Τώρα από βίτσιο ή μεταμέλεια, μικρή σημασία έχει αφού η ιστορία κατέγραψε ότι για μια ακόμη απόφαση του το ΑΚΕΛ δείχνει ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟ και κυρίως θέλει να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ σε δικούς του ανθρώπους που τους έριξε στον κάλαθο λόγω των διαφορετικών τους απόψεων.

• Στην προκειμένη πρόκειται για δυο ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ προσωπικότητες, λόγιους και οξύνους ανθρώπους που υπηρέτησαν και την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο ΑΔΑΜ ΑΔΑΜΑΝΤΟΣ (Δήμαρχος Αμμοχώστου) και ο ΠΛΟΥΤΗΣ ΣΕΡΒΑΣ (Δήμαρχος Λεμεσού και 1ος Γ. Γ ΑΚΕΛ), αποβλήθηκαν ή καλύτερα ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ από το ΑΚΕΛ, γιατί δεν αποδέχτηκαν την μεταστροφή στην πολιτική του κόμματος – προσέξτε παρακαλώ- υπέρ της ΕΝΩΣΕΩΣ της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. Τότε, το 1948 αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ πήρε οδηγίες από τον Γ.Γ. του ΚΚΕ ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ να επιμένουν υπέρ της Ένωσης και οι Αδάμαντος και Σέρβας που διαφωνούσαν …αποκεφαλίστηκαν. Σημειώνεται ότι την εισήγηση για την υιοθέτηση της πολιτικής υπέρ της ΕΝΩΣΗΣ την μετέφερε στην Κεντρική Επιτροπή από όπου και εκλέγηκε ως Γ.Γ του ΑΚΕΛ ο ΕΖΕΚΙΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ. Προσέξτε, οι φανατικοί Ενωτικοί του ΑΚΕΛ που σε λίγα χρόνια έκαναν ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ και πάλι και τάχθηκαν εναντίον της ΕΝΩΣΗΣ, όπου και στην συνέχεια εγκολπώθηκαν τον Μακάριο στην εξουσία Τώρα τους ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ και την περασμένη βδομάδα ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ έκανε αναφορά στην δράση τους και τα επιτεύγματα επί Δημαρχίας τους για να ΜΑΖΕΨΕΙ ψήφους.
• ΟΞΥΜΩΡΟ: Ε, μα όταν το έλεγες ΣτεφΣτεφ που να ξέρεις ότι κάποιοι ετοιμάζουν το έδαφος για να σε γράψουν κι εσένα στο ΠΑΝΘΕΟ των στυμμένων λεμονόκουπων δίπλα από Σέρβα- Ζιαρτίδη – Κατσουρίδη και άλλους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ που το ΑΚΕΛ στην ιστορία του εξοβέλισε από το κόμμα …Κάνε την ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ σου προτού είναι αργά και η ΞΥΠ θα σε ενημερώνει τακτικά. Τα χάπια μου ρε αυτά που έπινε ο Πριγκόζιν ο ομόκκελος – διαφανοκέφαλος.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάντως έχουν πλάκα στους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ. Απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ως κόμμα, βρίσκονται σε ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ και οι επόμενες εκλογές θα τους ρίξουν στο βάραθρο. Αν είναι δυνατό δηλαδή να συγκαλούν έκτακτη διάσκεψη τύπου στην παρουσία και του Προέδρου του κόμματος ΧΑΡΑΑΜΠΟΥ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ, για να εκφράσει τις φοβίες της και κάποιες ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ που έκανε η βουλευτής του κόμματος ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και το επιτελείο της. Κι ενώ προηγήθηκε η σαφής ΥΠΟΜΝΗΣΗ του Πρόεδρου της Επιτροπής Εσωτερικών – βουλευτή του ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, λειτουργών του ΥΠΕΣ , της Νομικής Υπηρεσίας ότι δίνουν λανθασμένη ερμηνεία στα σχετικά άρθρα περί τοπικής ατυοδιοίκησης. Τίποτε, η ΑΛΑΤΤΑ επέμενε και ο Παμπίνος υπάκουσε. Κατέθεσε και σχετική τροπολογία στην Ολομέλεια. Πήραν 3 ψήφους τους κατσάδιασαν όλοι οι βουλευτές των άλλων κομμάτων και έγιναν ΡΕΖΙΛΙ. Όμως έκανε το δικό της η Ατταλίδου. Αυτό είχε στο μυαλό της έτσι ήθελε και οι Οικολόγοι υπάκουσαν. Πάντως μια ΚΡΥΑΔΑ την πήραν και οι ΑΚΕΛικοί με την ΑλΑττα. Μην εκκολάψουν νέα Ειρήνη Χαραλαμπίδου ( που χάθηκε αυτή η κυρία;)

• ΥΓ: Τώρα γιατί η ΣΕΚ – ΔΕΟΚ και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ το δικαίωμα - το προνόμιο, να παρουσιάζεται σαν εκπρόσωπος των συνταξιούχων ΜΟΝΟ ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΡΠΑΡΗΣ της ΕΚΥΣΥ- ΠΕΟ είναι συντεχνιακός γρίφος . Χρειάζεστε μάτσα να πέσει στο κεφάλι να σας ξυπνήσει κ. Μάτσα. Καλά οι δημοσιογράφοι παίρνουν όποιον ανταποκρίνεται στις κλήσεις τους και δεν γνωρίζουν καν ότι είναι της ΠΕΟ. Αφού μέχρι και τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης παίρνουν τον Σκαρπάρη να τους εξηγήσει…

• ΥΓ Η θεσπέσια θα περάσει το Σ/Κ της υπέροχα με τους δικούς της ανθρώπους και ο πολιτικός άντρας θα αναπολεί τα λίγα ψίχουλα αγάπης που του προσέφερε. Τα καλά κόποις κτώνται φίλε μου . Βάλε και το άσμα αερικό και κοιμήσου μέχρι η καλλίπυγος θεσπέσια να δεήσει να ξεφύγει από τα κουτιά που είναι κλεισμένη…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση