ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φούλης προς Αννίτα - δελφίνους: Μαζί τα φάγαμε…Δεν έχουν μία στον ΔΗΣΥ

Όλοι ήξεραν για τα χρέη του ΔΗΣΥ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΛΗ ΕΝΩ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ

• Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξηλεύεται. Επαρκέστατα περιγράφεται στην εν λόγω ρήση η κατάσταση στον ΔΗΣΥ , αφού επιρρίπτουν άπαντες την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ του κόμματος, ΜΟΝΟ στον τέως Πρόεδρο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Αίφνης εμφανίστηκε σε όλα τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης η πληροφορία ότι τα οικονομικά του ΔΗΣΥ είναι σε ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και δυσκολεύει η προσπάθεια της εκκολαπτόμενης νέας ηγεσίας να διαχειριστεί την κατάσταση. Προφανώς και η απάντηση του ΦΟΥΛΗ γίνεται με την αντίστοιχη ατάκα που χρησιμοποίησε ο πρώην ΥΠΕΞ της Ελλάδας, απευθυνόμενους στους διαμαρτυρόμενους πολίτες για την οικονομική κατάντια της χώρας. « ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ».

ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗ. ΩΦΕΙΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

• Μην νομίζετε ότι η ΞΥΠ δεν κατείχε τις πληροφορίες περί της οικονομικής κατάρρευσης του ΔΗΣΥ, αφού τα ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ της Πινδάρου που παρεπιδημούν με φωλίτσες και στο Κοινοβούλιο επιχείρησαν να εμπλέξουν τα ΜΜΕ για να παρουσιαστούν σαν άμωμοι και αμόλυντοι οι εργοδότες τους. Α, μπα, εμείς τέτοια χατίρια δεν κάνουμε σε κανένα. Και να επισημάνουμε το βασικό και θεμελιώδες ότι τα ΧΡΕΗ του ΔΗΣΥ τα γνωρίζουν άπαντες, αφού από την νέα Πρόεδρο του κόμματος ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έως και τον έσχατο υποψήφιο για μια θέση στο Πολιτικό γραφείο και την ηγεσία του κόμματος ήταν όλοι τους εμπλεκόμενοι. Μην ξεχνάμε ότι η Πρόεδρος της Βουλής ήταν μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος και δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί σαν θαμώνας στην καντίνα του γαλάζιου κόμματος. ΩΦΕΙΛΕ να γνωρίζει και το σημαντικό είναι πως ΥΙΟΘΕΤΟΥΣΑΝ όλοι αυτοί τους οικονομικούς λογαριασμούς του κόμματος με την ΣΙΩΠΗ ή ενίοτε και την υπογραφή τους.

• Όσοι παρακολουθούν την στήλη ασφαλώς γνωρίζουν ότι στην περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας των Προεδρικών εκλογών, είχαμε καυτηριάσει την στάση του Φούλη και του επισημάναμε ότι οδηγείται στο ΒΑΡΑΘΡΟ , αλλά και πάλι τα γαλάζια παπαγαλάκια μετατράπηκαν σε σειρήνες και του ερμήνευαν εύηχα άσματα…παρασύροντας τον σε πρόσκαιρες απολαύσεις. Ιδού τώρα πως αντιδρούν όλοι αυτοί οι όψιμοι υποστηρικτές του. Λοιδορώντας την ΥΣΕΡΟΦΗΜΙΑ του και επιχειρώντας να του επιρρίψουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για την οικονομική κατάρρευση του ΔΗΣΥ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ- ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ Η ΑΝΔΗ

• Στο κάτω- κάτω έχουν γνώση τώρα όσοι καμώνονται άγνοια περί των οικονομικών και μπορούν να αποσύρουν την υποψηφιότητα τους και να μην διεκδικήσουν θέση στην ηγεσία του ΔΗΣΥ. Ωστόσο, οι γαλάζιοι δελφίνοι που προαλείφονται θώκους πρέπει να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν. Ο ΔΗΣΥ είναι κόμμα ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ και θα πρέπει από τις 7 Μαΐου να πάρει οδυνηρές αποφάσεις. Επανερχόμενοι στην Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ μπορεί να μας ενημερώσει όταν ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕ τα κλειδιά του κόμματος, πέραν από τον θρόνο και το στέμμα τι άλλο πήρε; Την σφραγίδα του κόμματος, αλλά φυσικά και ενημερώθηκε για την οικονομική κατάσταση και παρέλαβε χωρίς να βγάλει τσιμουδιά. Τα κόμματα είναι όπως και οι επιχειρήσεις. Όταν αγοράσεις θα πρέπει οι λογιστές σου να ψάξουν ενδελεχώς τα οικονομικά του κόμματος μπας και υπάρχουν ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ και πέσεις μέσα και εξαφανιστείς…Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Οπόταν την ευθύνη πλέον, την έχει απόλυτα η ΑΝΝΙΤΑ Δ. και τα υπόλοιπα είναι μουσκουρούθκια , όπως λένε και στους Τρούλους ή προφάσεις εν αμαρτίαις, κατά την αρχαιοελληνική ρήση.

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΡΑΤΟ - ΟΙ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΝΙΚΑΡΟΣ – ΦΟΥΛΗΣΚΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΗ

• Όλες οι διαρροές περί των οικονομικών γίνονται προφανώς και για να δικαιολογήσουν τις επικείμενες απολύσεις προσωπικού , αφού ο ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΣ γαλάζιος στρατός θα πρέπει να συρρικνωθεί αισθητά, ενώ και άλλες δαπάνες θα πρέπει να αποκοπούν πάραυτα. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη είναι το θέμα, αφού όλοι οι γαλάζιοι στρατιώτες επηρεάζουν σημαντική μερίδα των Συναγερμικών γνωρίζουν την λειτουργία του κόμματος και αρκετά μυστικά που αν τα δημοσιοποιήσουν θα κάψουν πολλούς. Τα υπόλοιπα δε που τα γαλάζια παπαγαλάκια διοχέτευσαν περί υπέρογκων μισθών και άλλων παροχών είναι πασίγνωστα και πεπαλαιωμένα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, που τα γνωρίζουν όλοι στον ΔΗΣΥ.

• Και Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ. Αίφνης το φαν κλαμπ της ΑΝΔΗ παρατήρησε μέσω των παπαγάλων της στα ΜΜΕ ότι ΝΙΚΑΡΟΣ και ΦΟΥΛΗΣ την συνθλίβουν σαν μυλόπετρες. Προφανώς και αδιαλείπτως δεν συμμερίζεται την άποψη τους η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, αφού είναι πασίγνωστο ότι οι δυο τέως την ανέδειξαν, την βοήθησαν να ανέβει τα σκαλιά της πολιτικής και να κατέχει ταυτόχρονα δυο υψηλά αξιώματα, που ούτε ΚΟΛΟΣΟΙ της πολιτικής του Κυπριστάν δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν. Τόσο στην Προεδρία της Βουλής όσο και του ΔΗΣΥ συνέβαλαν στην άνοδο της – για διαφορετικούς λόγους- ο Νίκαρος και ο Φούλης σε βάρος άλλων δελφίνων που εποφθαλμιούσαν τα αξιώματα.

• Εκτός κι αν ισχύει και στην προκειμένη η ατάκα που απηύθυνε στον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ, στην υπόδειξη του ότι συνέβαλε και το κόμμα του με τις ψήφους του στην ανάδειξη στην Προεδρία της Βουλής , ότι «δεν χρωστά σε κανένα». Πως το ερμηνεύει αυτό το αξεπέραστο άσμα ο παμμέγιστος ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ « αχάριστη» ; Αμάν . Τα χάπια μου ( μπορεί και βότανα) τα Τρουλιώτικα.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΧΡΗΜΑ ΓΙΟΚ ΑΦΟΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

• Όσοι δε διοχέτευσαν τα περί εκατομμυρίων χρεών του ΔΗΣΥ , θα πρέπει να αντιλαμβάνονται και τις παραμέτρους. Ο ΔΗΣΥ ανήκει στους στρατηγικούς κακοπληρωτές ; Οι τράπεζες γιατί δεν επενέβαιναν όπως σε όλους τους πολίτες να προχωρήσουν σε εκποίηση της ΠΙΝΔΑΡΟΥ (άου – άου τρίζουν τα κόκαλα του ΓΛΑΥΚΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ). Όσο δε για την λύση που προτείνουν περί σύναψης νέων δανείων, να αναφέρουμε ότι ως νομοθέτες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι εφόσον έχουν Μη Εξυπηρετούμενο Δάνειο ( ΜΕΔ) δεν μπορούν να συνάψουν νέο αφού οι τράπεζες δεν τους αφήνουν ούτε απέξω από τα υποκαταστήματα τους να περάσουν. Εκτός κι αν θα τύχουν ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ από τις τράπεζες. ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. Και φυσικά δεν θα λιγοστέψουν και οι επιχορηγήσεις από επιχειρηματίες, αφού όπως δηλώνουν δεν είναι ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ , οπόταν δεν τους έχουν ανάγκη και θα μετακινηθούν παρακάτω…

• Όταν σε ανύποπτο χρόνο ο Διοικητής της ΞΥΠ στο αίθριο του Κοινοβουλίου, όπου γίνονται παρασκηνιακές διαβουλεύσεις επισημάναμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΝΔΗ είναι ότι δεν μπορεί να μετέρχεται των μεθόδων Φούλη για να παίρνει χρήμα και να συντηρεί τον γαλάζιο στρατό, πολλοί το αμφισβήτησαν. Τώρα να βρουν μαζί με το πουλαίν τους την λύση…Α, και οι υποψήφιοι για την ηγετική πυραμίδα του κόμματος, να μην ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ ,αλλά να πληροφορήσουν τους Συναγερμικούς ψηφοφόρους με ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ πως θα εξυγιάνουν τα οικονομικά του κόμματος. Διαφορετικά η Πινδάρου θα είναι η πρώτη που θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα «ενοίκιο έναντι δόσης.»

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό. Ου φόβισε τους πάντες η ΆΝΝΑ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ – ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ όταν επισήμανε ότι είναι ποινικό αδίκημα η διαρροή διοικητικής έρευνας για τα επεισόδια. Α, μάνα μου Αννούλα μου και από τον φόβο τους δεν έφαγαν σούβλα το Σ/Κ αυτούς πουα απείλησες. Σιγά ΑΝΚΟΠΡΟ τα καλσόν μην σκιστούν …

• ΥΓ Πρότειναν στον παρουσιαστή του ΡΙΚ ΑΝΤΡΕΑ ΚΗΜΗΤΡΗ να αναλάβει σαν εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, αλλά απέρριψε την πρόταση λόγω …οικονομικών

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση