ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιάσκο με κάμερες - αερολογίες περί Ακάμα - ατάκες…υποψηφίων

ΕΔΕΚίτες επανδρώνουν τα εκλογικά επιτελεία των υποψηφίων Προέδρων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

• Πρόστιμα- πρόστιμα και πάλι πρόστιμα. Σε μια εποχή που η κοινωνία βρίσκεται στα όρια της ψυχολογικής κατάρρευσης – αν δεν έχει συντριβεί ήδη - η Κυβέρνηση δια διαφόρων τύπων που ονομάζονται Υπουργοί, εφαρμόζει προστιμο-κεντρική πολιτική. Επειδή δεν έχουν την ικανότητα να λύσουν προβλήματα, καταφεύγουν στην ακραία μέθοδο της επιβολής προστίμων για να συνετίσουν τους πολίτες. Ακόμη και παραχωρώντας ενός είδους κυριαρχία σε ξένες εταιρείες, που προφανώς δεν τους ενδιαφέρει αν οι πολίτες βρίσκονται στα όρια της ανέχειας και της φτώχειας, αφού η μοναδική τους έγνοια είναι τα κέρδη και το χρήμα.

• Αποδείχτηκε περίτρανα και στην περίπτωση με τις κάμερες φωτοεπισήμανσης στους δρόμους, που παραχωρήθηκαν σε αμερικάνικη εταιρεία που κατασκοπεύει μια χαρά τις κινήσεις των πολιτών. Χωρίς κανένας να ενοχλείται και οποιοσδήποτε να συγκινείται. Τα δήθεν προσωπικά δεδομένα, μετεξελίχθηκαν σε παραμύθι και ανέκδοτο της ημέρας. Και όταν δε η Επίτροπος Προσωπικών δεδομένων, παραπέμπει στην γνωστή ατάκα, που μοιάζει με την κολυμβήθρα του Σιλωάμ, «περί αναλογικότητας» , τότε είναι που διαπιστώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα είναι μια αρλουμπολογία της εποχής.

Ο ΤΖΟΡΤΖ ΚΑΡ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝΑΠΑ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ

• Τώρα ο Υπουργός Μεταφορών ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ, που κρύφτηκε και δεν μας λέει τίποτε για τα προβλήματα που επισωρεύτηκαν με τις κάμερες, επιχειρεί δήθεν, να επιβάλει τάξη μέσω του μαστιγίου των προστίμων. Σιγά τον Γιώρκο τον Κάρ που την ΑγιάΝάπα, τον επιβλητικό που θα επιβάλει την τάξη ο ΚΑΟΥΜΠΟΥ των Κοκκινοχωρίων . Παίξε φίλε μου κανένα ροκ με την κιθάρα σου και άσε την υψηλή πολιτική Αν πάρουμε ως παράδειγμα την εγκατάσταση κάμερας στα φώτα τροχαίας στην Γρίβα- Διγενή στην Λευκωσία, το μόνο που πέτυχε είναι να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο και να ταλαιπωρεί τους πολίτες. Πόσα δυστυχήματα έγιναν Γιώρκο στην εν λόγω περιοχή και εγκατέστησες την κάμερα; Εκτός κι αν ήθελες να κατασκοπεύεις τον κόσμο και να εισπράττεις και πρόστιμα.

• Άσε που γίνονται χιλιάδες λάθη από την εταιρεία που εκδίδει τα πρόστιμα και οι πολίτες δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους. Τις προάλλες ο Διευθυντής της Ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας στο ραδιόφωνο και σε ερώτηση της καλής συναδέλφου Ελένης Βρετού, για το που να απευθύνονται οι πολίτες όταν διαπιστώνουν λάθος στα πρόστιμα, παρέπεμψε στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Και ποια είναι αυτή του λέει η Ελένη; Και η φοβερή απάντηση του, αφού άκουγες τα χαρτιά που έψαχνε αγωνιωδώς. Ε, μα δεν ξέρω. Αμάν ρε τα χάπια μου. Δηλαδή οι πολίτες είναι έρμαιο στα χέρια κάποιων αμερικανών που αποφασίζουν ανάλογα με τον τζίρο και τις επιθυμίες τους, που θα επιβάλουν την τάξη; Καλά αυτό είναι κράτος; Μα με Υπουργό σαν τον Γιώρκο τον Κάρ τι να περιμένεις;

ΦΩΝΑΣΚΙΕΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΑΚΑΜΑ. ΣΩΠΑΣΑΝ ΠΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

• Προχωρούμε. Φώναζαν για τον Ακάμα και τα συμφέροντα που εξυπηρετούνται από κάποιους εξωγήινους, διάφοροι Οικολόγοι και παρατρεχάμενοι. Όταν τους κάλεσαν να κατονομάσουν ποιοι έχουν συμφέροντα …σώπασαν όλοι οι λαλίστατοι βουλευτές …Ζητούν τώρα φακέλους, χαρτιά τοπικά σχέδια και κουβέντα να γίνεται να προβάλλονται από τα κανάλια. Ιδιαίτερα οι Οικολόγοι που μας το παίζουν και προστάτες του Ακάμα, δεν μας παρουσίασαν καμία μελέτη, στοιχεία που να τεκμηριώνουν το αφήγημα που έχτισαν για χρόνια και έκαναν και κόμμα περί δήθεν προστασίας του Ακάμα.

• Πάντως για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά του Κοινοβουλίου η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, ένοιωσε ότι την εκπροσωπεί με όσα είπε στην συνεδρία της Επ. Περιβάλλοντος, ο βουλευτής του ΕΛΑΜ ΛΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ. Τόσο καλά τα ανέλυσε για προστασία του περιβάλλοντος και μαζί και της παράλληλης βιωσιμότητας των κατοίκων με ορθολογιστική ανάπτυξη, που η ευφορία στο πρόσωπο της Αλέκας ( τι ωραίο προσωνύμιο και δεν της αρέσει) ήταν εμφανής…ΚρυφοΕΛΑΜίτισσα η Αλέκα.

• Κατά τ’ άλλα εισέβαλε στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής κυρία που παρίστανε την δημοσιογράφο. Γιαλαντζί ή ψευτο δημοσιογράφος είχε τους λόγους της παρουσίας της . Προφανώς το ρηθέν από την στήλη ότι θα έχουμε πολλά θύματα αν κάποιος επιχειρήσει να εξολοθρεύσει τους δημοσιογράφους επαληθεύεται.

• ΠΡΩΗΝ ΕΔΕΚΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

• Προσέξτε παρακαλώ όσα κατέγραψε η στήλη μετά από έρευνα πρακτόρων της ΞΥΠ, που αποτυπώνουν το εύρος της διαρροής από την ΕΔΕΚ, αλλά και του υψηλού πολιτικού επιπέδου πρώην στελεχών της. Αυτά πρέπει να προβληματίσουν τον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ και να αφήσει τα υπόλοιπα με πολέμους, διαμάχες και παραγκωνισμούς.

• Παρακολουθήστε λοιπόν τα στοιχεία: Επιτελείο ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ: Γιώργος Αγαπίου- Γιάννος Ευσταθίου. ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ: Κυριάκος Πιερίδης, Λάρκος Λάρκου, ΜΑΡΙΟΥ ΗΛΙΑΔΗ: Κώστας Λυμπουρής. Σημειώνεται ότι ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΔΕΚ στην Λευκωσία Σπύρος Χριστοφίδης είναι αδελφός του υποψηφίου για την Προεδρία και πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου ΚΩΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ. Πέραν φυσικά από όσους αποστασιοποιηθέντες ΕΔΕΚίτες που δεν εμφανίζονται αλλά στηρίζουν υποψηφίους Προέδρους γιατί αναμένουν την έκβαση της επανάστασης των διαφωνούντων. Αυτά για να αντιληφθεί κάποιος την αιμορραγία από την ΕΔΕΚ και που θα βρισκόταν το κόμμα αν ήταν ενωμένο …

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΝΙΚΑΡΟ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ.

• Θα κλείσουμε με ατάκες που εν πολλοίς μπορεί να προσφέρουν μια δεύτερη ανάγνωση περί των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Την έμπνευση είχε ο Τμηματαρχης Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ και σας την παραθέτουμε : ΦΟΥΛΗΣ: Το αόρατο χέρι του παρασκηνίου. ΧΡΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Το πολιτικό ψυχοπαίδι του Νίκαρου. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: Ο Φιλιππινέζος του Νίκαρου στο Κυπριακό, ΝΙΚΑΡΟΣ: Την μέρα στηρίζει Φούλη και όταν σουρουπώσει Χριστοδουλίδη, Μαυρογιάννης: Ο υποψήφιος του οποίου ο χορηγός είναι συνέταιρος άλλου υποψηφίου…Τα χάπια μου πάλι ρε τα χάπια μου.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όσους δαγκώσουν μολυσμένα κουνούπια θα τους παρουσιάζεται σαν ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων και θα προκαλείται πανικό και αχρείαστο συναγερμό; Αυτό το βίτσιο να φοβίζεται την κοινωνία με ανύπαρκτες φαντασιοπληξίες

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X