ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φεύγει η Κουκκίδου, έρχεται η Αναστασία Π.- Το τατουάζ του Χριστοδουλίδη

Ζήτημα χρόνου η αντικατάσταση της Υπ. Δικαιοσύνης - Ο χαλάστρας Δημητρίου (ΔΗΣΥ) και οι παραινέσεις προς Χριστοδουλιδικούς

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΦΑΛΑΜΑ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ

• Ζήτημα χρόνου και κυρίως κατάλληλης ευκαιρίας είναι πλέον η αντικατάσταση της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης ΑΝΝΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ η οποία έστω και μετά από έξι μήνες αντιλήφθηκε τόσο η ίδια, αλλά κυρίως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ότι η πολιτική είναι τραχύ άθλημα και ιδιαίτερα ο πολιτικός προϊστάμενος των σωμάτων ασφαλείας θα πρέπει να προσομοιάζει με πυγμάχο βαρέων βαρών. Ακόμη, διαφάνηκε με τον διορισμό της κ. Κουκκίδου σε ένα τόσο νευραλγικό πόστο ότι η τήρηση των κομματικών ισορροπιών και επιθυμιών αποτελεί ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΦΑΛΜΑ για επικεφαλής Κυβέρνησης, ενώ από την άλλη πλευρά, στην πολιτική ζωή θα πρέπει κάποιος να μάθει να λέει και ΟΧΙ όταν του προτείνουν πολιτειακό αξίωμα που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και κυρίως να μην συμπαρασύρεται από συμβουλάτορες ή εγωισμούς που αναφωνούν στον ψυχισμό «είσαι δυνατή θα τα καταφέρεις».

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΟΛΛΟΥΔΕΣ- ΜΕΘΟΔΟΣ ΝΙΚΧΡΙ ΟΠΩΣ ΜΕ… ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

• Οπόταν πλέον και στην περίπτωση Κουκκίδου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης χρησιμοποιεί την δική του μέθοδο και πατέντα , αντίστοιχη με εκείνη που απέδωσε με τον ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ. Απαιτεί επίμονα, ζητεί συνεχώς εξηγήσεις, ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ και φωνάζει (εντάξει δεν φτάνει τις ιαχές ΝΙΚΑΡΟΥ) και ενίοτε ρίχνει και κολλούδες (ε, μα δεν είναι στο ταμπεραμέντο του το ρίξιμο τασακίων) προς τους παρεκτραπέντες Υπουργούς του. Όταν δε σε παίρνει καθημερινά τηλέφωνο και ρωτάει για χίλια- δυο και περιμένει περισσότερα από όσα μπορείς να αποδώσεις, τότε η κατάσταση γίνεται αφόρητη. Κάπως έτσι και η Αννούλα μας με τα κουκκιά που βρίσκεται στα όρια της και ψάχνει ΔΙΕΞΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ. 

ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙ ΔΗΚΟΙΚΟΙ ΑΛΛΆ…

• Όσοι δε την αντίκρισαν την περασμένη Πέμπτη στην Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής διέκριναν ένα πλάσμα που έχασε το αιωνίως ζωγραφισμένο χαμόγελο στο πρόσωπο και συνδυασμένα με την μαύρη της ενδυμασία, παρέπεμπε σε αρχαία τραγωδό. Όπως δε πληροφορούμαστε από πράκτορες της ΞΥΠ η Κουκκίδου αποφάσισε μετά από αρκετούς προβληματισμούς, ότι θέλει να αποχωρήσει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και οσονούπω θα το κοινοποιήσει και στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. Μάλιστα, η ΣΤΗΡΙΞΗ που της παρείχαν οι ΔΗΚΟικοί βουλευτές της Επ. Εσωτερικών προσομοίαζε με τους παρηγορητές- παρηγορήτριες που εμφανίζονται σε ελληνικές ταινίες να λένε διάφορα στους πενθούντες, αλλά προφανώς, εμφανώς ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ.

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Π.

• Τώρα αντικαταστάτρια της θα είναι η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ που είχε στο περιβόητο μαύρο μπλοκάκι του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, αλλά δεν προχώρησε στον διορισμό της ώστε - πως το περιγράψαμε στην αρχή περί διατήρησης των κομματικών ισορροπιών - να μην μπλοκαριστούν οι διαδικασίες, το περιβόητο εκείνο απόγευμα που οι συγκυβερνώντες αρχηγοί, οδήγησαν σε κατασκευή ενός συνονθυλεύματος, που ενέπνευσε τον Πιστολέρο με την περιβόητη φράση για την σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου «ότι έβαλε τον πήχη ψηλά (Χριστοδουλίδης) και πέρασε από κάτω». Μετά από 6 και πλέον μήνες θα επανέλθει, σαν σε σκληρό deja vu το μπλοκάκι και η μνήμη, να υποδεικνύουν στον ΝικΧρι ότι έφθασε η ώρα να διορίσει την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στην θέση της Υπουργού Δικαιοσύνης. 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑΣΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

• Ήδη το βασίλειο ντε λα Στρακκέ έδωσε την έγκριση του και φαίνεται ότι ο ανώτατος άρχοντας του τόπου θα παρασχωρήσει την αδελφή του Πρίγκιπα το χαρτοφυλάκιο της Υπ. Δικαιοσύνης. Εξάλλου, η στήριξη του ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι πανθομολογούμενη και πασιφανής, ακόμη και να εισάγει στην Κυβέρνηση ΚΑΙΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ (μπορεί και δαίμονες) όπως είναι ο τετρατοχομημένος (μέχρι 3 κομμάτια περιγράφουν οι γλωσσολόγοι να διαμελίζονται, ε για τέσσερεις να χωριστούν είναι αδόκιμο…γλωσσικά) ΔΗΣΥ. Οπόταν με την Αναστασία Π. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευελπιστεί να μπει τάξη στους νευραλγικούς τομείς δικαιοσύνης και σωμάτων ασφαλείας , αφού γνωρίζει ότι διαθέτει τα κύρια γνωστά χαρακτηριστικά Τασσικά προτερήματα, ήτοι αμέτρητες ώρες εργασίας, προσήλωση στο καθήκον, άμεσες αποφάσεις και κυρίως εκεί και όπου χρειάζεται να πέφτει η ππάλα με τακτ. Σημειώνεται ότι θα είναι το πρώτο πολιτειακό αξίωμα της αγαπημένης θυγατέρας ( οι πληροφορίες του βασιλικού πράκτορα της ΞΥΠ λένε ότι την ξεχώριζε ελαφρώς ο Τάσσος από τα άλλα παιδιά του) και ενδεχομένως να κρίνει πολλά για το πολιτικό της μέλλον.

ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ

• Α, όσοι δεν το γνωρίζετε και πέσατε από τα σύννεφα για την πρόσκληση Χριστοδουλίδη στον ΔΗΣΥ να συμμετάσχει στην Κυβέρνηση, σημαίνει ότι δεν διαβάζατε την στήλη συστηματικά. Επισημάναμε αρκετές φορές ότι στο Προεδρικό κάθε πρωί γίνεται πέραν από τις άλλες σημαίες και έπαρση εκείνης του ΔΗΣΥ με το έμβλημα της Νίκης του Παιονίου και με τιμητικό άγημα τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ και άλλους Συναγερμικούς του Προεδρικού, ενώ ψάλλει και τον Εθνικό ύμνο, ως επηρεασμένος από την χορωδία της ομάδας του ΑΡΗ Λεμεσού, ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

• Μάλιστα οι πληροφορίες από πράκτορα της ΞΥΠ που ενίοτε μας τρομάζει με τους παραλληλισμούς του, μέχρι και ΤΑΤΟΥΑΖ κτύπησαν στα μπράτσα τους ο Χριστοδουλίδης και ο Λετυμπιώτης , ενώ Πάμπος και Βίκτωρας δεν έκαναν γιατί φοβούνται αλλεργική αναφυλαξία, με το αγγελάκι, όπως λέγεται στην γαλάζια αργκό. Ε, καλά δεν είναι παρεξηγήσιμο από την Φιλίππα, αφού η αγάπη και ο πόθος του ΝικΧρι για τον ΔΗΣΥ είναι πανθομολογούμενος και εκφράζεται πολλάκις σε σημείο παρεξηγήσεως από τους άλλους εταίρους και συγκυβερνώντες. Πως θα καταφέρει να μπει και ο ΔΗΣΥ στην Κυβέρνηση είναι ζήτημα διεργασιών και απλώς θέμα χρόνου, και συγκυριών. Ωστόσο επειδή δεν είμαστε όλοι ευκολόπιστοι να επισημάνουμε ότι η ατάκα του ΝικΧρι ήταν και έμμεση, αλλά σαφέστατη παρακίνηση προς τους επονομαζόμενους ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙκούς που παραμένουν άστεγοι να ψηφίσουν στις διπλές εκλογές του 2024 τον ΔΗΣΥ. Ε, αυτά τα Γεροσχηπιανά κόλπα δεν πιάνουν σ’ εμάς. Η δε απόρριψη της ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για συμμετοχή στην κυβέρνηση παραπέμπει στην αγαπημένη της έκφραση «τραβάτε με τζιαί ας κλαίω»

• Τώρα για την αντίδραση του βουλευτή ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που ενήργησε σαν ΣΑΜΠΟΤΕΡ για να ανατινάξει εν τη γενέσει της την προσπάθεια, καταδεικνύει ότι στον ΔΗΣΥ οι τάσεις υπάρχουν και είναι διακριτές και για να επιτευχθεί η ενότητα χρειάζεται δουλειά πολλή ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Πάντως ο Μήτσος Μήτσου μετά και το χθεσινό σαμποτάζ, αλλά και το προηγούμενο που διενήργησε επί εποχής ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ όταν μετά τις εκλογές έθεσε θέμα ηγεσίας και άνοιξε το κουτί της Πανδώρας η στήλη του αποδίδει το προσωνύμιο ο Μήτσος ο ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ.

• Απίστευτο αλλά κυπριστανικό: Κλαψουρίζει και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ και το ΑΚΕΛ ότι οι δηλώσεις Χριστοδουλίδη και η προσπάθεια συνεργασίας είναι σχέδιο που εκπονήθηκε από τον ΝΙΚΑΡΟ και υλοποιείται. Ε, τι θέλει ο ποιητής Τζιόρτζ Κουμπαράς να μας πει; Ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ τους πήρε τα σώβρακα και τους έκανε σμπαράλια αφού πέτυχε τους αντικειμενικούς του στόχους και αυτοί κλαίνε και παραπονιούνται σαν χήρες που αναζητούν αγάπη και διαλαλούν ότι τους ξεγέλασαν; Ε, μα τι είναι η πολιτική Γιωρκούι μου και λοιποί σύντροφοι; Πόρνη πολυτελείας. Όποιος προλάβει να προβεί σε ακατονόμαστες πράξεις, οι υπόλοιποι ας αρκεστούν στο μπανιστήρι ( ενίοτε είναι ελκυστικό…).

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση