ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Άθως Α. (ΔΗΚΟ) - Νιαζί (ΑΚΕΛ) - Κανίβαλοι της ακρίβειας

Πώς κατασπαράσσουν τους πολίτες με την ακρίβεια - Μάχη στο ΔΗΚΟ το ξανασκέφτεται ο Λουκαίδης ( ΑΚΕΛ) για Ευρωβουλευτής

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ - Η ΣΙΩΠΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΘΑΘΑΚΙΑΣ ΥΠ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ

• Εφιάλτης κατάντησε η επίσκεψη σε υπεραγορές, αφού οι καταναλωτές προτού μεταβούν καταρτίζουν στρατηγικό σχέδιο για τις αγορές τους οι οποίες είναι πάντα ελλιπείς και περιορισμένες. Και όλα αυτά υπό την ΑΝΟΧΗ του κράτους που είναι και πάλιν απών και περιορίζεται σε φληναφήματα και υποσχέσεις ανεφάρμοστες του Υπουργού Εμπορίου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Ούτε και τα κόμματα έχουν πραγματοποιήσει κάποια αξιόλογη δράση παρά μόνο πετάνε σκόρπιες υποσχέσεις και ανεφάρμοστες πολιτικές. Για το μεταναστευτικό διοργάνωσαν πορείες, επισκέψεις και ενεργοποιήθηκαν τα αντανακλαστικά τους, διοργανώνοντας μάλιστα ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ στην Βουλή όπου επιχειρούσαν να μας πείσουν ότι είναι οι πλέον δημοκράτες και ευαισθητούληδες, αλλά για το καυτό θέμα της ακρίβειας και τους ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ που τρώνε τα σωθικά της κοινωνίας απομυζώντας το χρήμα, ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ - ΠΡΑΤΤΟΥΝ.

ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ

• Κι ενώ θα έπρεπε να ήταν καθημερινά μείζον θέμα στην αντιπροσωπεία του λαού η οποία - υποτίθεται - αφουγκράζεται τα προβλήματα του κόσμου, αυτοί περί του ναρκισσισμού τους τυρβάζουν. Σας παραθέτουμε λοιπόν τις πέντε ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΚΛΟΠΕΣ που γίνονται σε βάρος των πολιτών υπό την υψηλή προστασία της Υπηρεσίας καταναλωτών του Υπουργείου Εμπορίου, η οποία απαρτιζόμενη από εκατομμυριούχους και με τον ομόσταβλο τους ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, δικαιολογούν τις αυξήσεις των τιμών στα προϊόντα από εμπόρους και υπεραγορές. Ακούστε λοιπόν. Στο παλμαρέ- ρεπερτόριο τους, οι υπεραγορές προσέθεσαν και μια νέα «καλλιτεχνική» δράση, ήτοι την πώληση προϊόντων που λήγουν μετά από λίγες μέρες. Και στα παράπονα καταναλωτών παραπέμπουν σε δική τους παρατήρηση. Λες και θα αναποδογυρίζεις το μπουκάλι του αναψυκτικού για να δεις την ημερομηνία λήξης (αν δεν τους εντοπίζουν ο διαφανοκέφαλος Καραγιώργης και η χειλού Ιορδάνου της Υπ. Καταναλωτών η ΞΥΠ να τους ενημερώσει επαρκώς με στοιχεία…).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΥΠΟΥ ΧΛΩΡΑΚΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΙ

• Έτερος κανιβαλισμός. Η ποιότητα των προϊόντων που βρίσκεται πλέον στο χαμηλότερο βαθμό και τρως ντομάτα χωρίς γεύση, καρπούζι που μοιάζει με κάτι άλλο, αγγουράκι σποριασμένο. Η διαφορά στην τιμή από το ράφι στο ταμείο που αναδείξαμε προ αμνημονεύτων μηνών, παραδέχτηκε ότι γίνεται το Υπ. Εμπορίου, αλλά ουδείς ελέγχει αυτή την κλοπή… Προφανώς και οι ψηλές τιμές που είναι το κορυφαίο, αλλά και γι’ αυτό δεν συναινούν οι υπεραγορές για το ηλεκτρονικό καλάθι παρακολούθησης, που θα προσφέρει έστω μια διέξοδο στους καταναλωτές να επιλέγουν το φθηνότερο. Η κοινωνία ΠΝΙΓΕΤΑΙ, είναι κατατεμαχισμένη από τους κανίβαλους και όλοι σιωπάτε …επικίνδυνα και προσποιείστε ότι δεν συμβαίνει κάτι. Μπορεί να αργεί να ξυπνήσει ο Ευρωττοπουζοκυπραίος, αλλά μην παίζεται με την ηρεμία , την ευαισθησία και την ανοχή του. Τα ίδια σας λέγαμε και για την Χλώρακα, αλλά κανείς δεν άκουγε και όλοι σιωπούσατε. Μην ξεσπάσει καμιά ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ και τότε είναι που δεν θα μπορείτε να συμμαζεύετε οτιδήποτε. Εκεί θα είναι όλοι μαζί. Γαλάζιοι - κόκκινοι - πράσινοι - Ελληνοκύπριοι και αλλοδαποί. Εμείς σας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ για να μην έρχεστε εκ των υστέρων να ψευτοκλαψουρίζετε. Κι αν είναι χορηγοί σας όλοι αυτοί που κατατρώνε τα σωθικά της κοινωνίας τότε οι ευθύνες σας θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ…

ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ΓΙΑ ΕΥΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΘΩ Α.

• Πάμε όμως και στην αγαπημένη τους ενασχόληση, αφού δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα επιβίωσης και δεν μετράνε τα Ευρώ για να ψωνίσουν. Αναφερόμαστε στις Ευρωεκλογές και τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων για τα οποία οι κομματικοί στρατοί βρίσκονται σε έξαρση, δεν λέμε σε οργασμό, γιατί είναι ευγενής πράξη και δεν γνωρίζουμε αν μπορούν να φτάσουν σε τέτοιου είδους κορυφώσεις. Στο μεν ΔΗΚΟ σύμφωνα και με τον ανεμογάμη πράκτορα της ΞΥΠ που περιφέρεται στην Γρίβα Διγενή που είναι το επιτελείο του κόμματος, ψάχνουν ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ για να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο και να προσδώσουν δυναμική έτσι ώστε να διατηρήσουν τα ποσοστά τους και την Τρίτη θέση στην κομματική κατάταξη, αφού το ΕΛΑΜ… καραδοκεί.

• Λοιπόν, πέραν από τον ευρωβουλευτή ΚΩΣΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗ που θα επιδιώξει να εκλεγεί για τρίτη συνεχή φορά , τις τελευταίες μέρες εκδηλώνεται και ενδιαφέρον από τον ΑΘΩ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, τέως Γενικό γραμματέα και ηγετικό στέλεχος του Πριγκιπικού κονκλαβίου. Ο Αθούλης το χαρουπόμελο , όπως τον φωνάζουν στο ΔΗΚΟ λόγω και της ατάκας Χριστοδουλίδη στα περιβόητα μηνύματα με τον Μανώλη Κ. ότι «κάνει μόνο για τα τεράτσια», τις τελευταίες βδομάδες επιδίδεται σε διαβουλεύσεις, διερευνητικές επαφές και αναζητήσεις με ΔΗΚΟικούς ώστε να αποτελέσει το αντίπαλο δέος για τον Μαυρίδη. Φαίνεται δε ότι ο ΑΑ έχει και την συμπαράσταση του Πρίγκιπα , ο οποίος θεωρεί ότι χωρίς ισχυρά ονόματα στο ψηφοδέλτιο οι ΔΗΚΟικοί δεν θα προσέλθουν στις κάλπες λόγω και της υπεροχής του Μαυρίδη. Ακόμη υποψήφιοι Ευρωβουλευτές θα είναι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ και άλλα στελέχη του κόμματος όπως ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ, του γραφείου τύπου , ενώ ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ προβαίνει σε παρασκηνιακές διεργασίες για να κάνει τις λεγόμενες μετεγγραφές – βόμβες για να εκτινάξει τα ποσοστά του. Δύσκολο μέχρι στιγμής.

ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΑΖΙ Κ. ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ

• Στο ΑΚΕΛ φαίνεται να έχουν κι αυτοί πανομοιότυπο πρόβλημα αφού ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ που επιθυμούσε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο, φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις μετά την προειδοποίηση που του μετέφερε η στήλη ότι οι νυν κόκκινοι Ευρωβουλευτές ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ και θα δυσκολευτεί να εκλεγεί. Όπερ μεθερμηνευόμενο το ενδιαφέρον των ΑΚΕΛικών περιορίζεται και χωρίς ιδιαίτερα κίνητρα οι σύντροφοι και ο κόκκινος λαός, θα προτιμήσουν τα πρώτα μπάνια του Ιουνίου 2024. Έτσι ο Λουκαίδης εξασφάλισε επανεκλογή του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές μετερχόμενη η ηγεσία ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΙΚ( δικαίωμα διεκδίκησης και τέταρτης θητείας στην Βουλή) και δεν μπήκε σε περιπέτειες… Βρυξελλών.

• Όπως προαναφέραμε ο ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ παρά το ότι αποτελούσε ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΙ ( ε, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κόκκινο …) για την ηγεσία , εντούτοις λόγω των συνθηκών και αναγκών ΥΠΟΧΡΩΘΗΚΑΝ ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και οι λοιποί της κόκκινης πολυκατοικίας να τον εντάξουν στο ψηφοδέλτιο. Αν και ο Νιαζί δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του στο κόμμα όπως οι υπόλοιποι που καταθέτουν την αντιμισθία τους στα ταμεία του ΑΚΕΛ και τους δίνει αντίτιμο που ορίζει το βαθύ κόμμα, παρά τις παλινωδίες και την παρακοή του σε αρκετά θέματα, εντούτοις οι σύντροφοι ΥΠΑΝΑΧΩΡΟΥΝ μπροστά στον κίνδυνο απώλειας ποσοστών και ενδεχομένως και της 2ης έδρας. Από πλευράς του ο ΝΙΑΖΙ Κ. χαχανίζει και τους λέει κόκκινα πουλάκια μπείτε στις φωλίτσες σας και μαγκιές κάνετε εκεί που σας παίρνει. Όπως αποκαλύψαμε υποψήφια θα είναι και η ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑ – ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, σύζυγος του βουλευτή Χρίστου, η οποία και άρχισε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και είναι η μόνη που υπό προϋποθέσεις, μπορεί να σπάσει το δίδυμο Νιαζί – γεωργίου.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ουάου. Προσέξτε σημειολογική κίνηση με προεκτάσεις που μας μετέφερε υψηλόβαθμος πράκτορας της ΞΥΠ. Κατά την χθεσινή σύσκεψη των αρχηγών κομμάτων στο Προεδρικό για το ταμείο ανάκαμψης ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επικαλούμενος τηλεφώνημα από την Αμερική έφυγε από την αίθουσα, παραχωρώντας την θέση του στην ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ουάου. Τα χάπια μου τα γαλάζια τα συναγερμικά. Άρχισε τις πρόβες η Αννίτα Δ. με τον Χριστοδουλίδη σπόνσορα…

• ΥΓ: Τα κορίτσια της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Βουλής ( Χαραλαμπίδου- Ατταλίδου- Σούπερμαν) αφού δεν τους έκατσε το θέμα με τους εκ μητρογονίας πρόσφυγες για να ψηφίζουν στις επαρχίες καταγωγής των μητέρων τους τα παιδιά προσφύγων , επειδή τους το έκοψε ο Υπουργός Εσωτερικών , παρά την οχληρία και τον θόρυβο που προκάλεσαν μέσω των Μέσων Μαζικής εξημέρωσης, περί αλλαγής του εκλογικού χάρτη, ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ σε υπαλλακτική λύση. Λεηλασία του ανθρώπινου πόνου βασανισμένων γονιών για μια περιπέτεια που είχε το παιδί τους με εκδρομή και λεωφορεία. Όπερ μεθερμηνευόμενο ιδού από πού να αρχίσει για καθορισμό αρμοδιοτήτων κοινοβουλευτικών επιτροπών η Πρόεδρος της Βουλής. Από τις φίλες και κολλητές της στην Επ. Δικαιωμάτων που παρεμβαίνουν παντού και μετά προχωρά στα δύσκολα…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση