ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξω φρενών Στέφανος-Αννίτα-Νικόλας με Ειρήνη Χ. - διασπά τα κόμματα

Ο Γ. Ελεγκτής μάρτυρας κατηγορίας κατά Κύπρου - Γκρουπ θέραπι στο ΔΗΚΟ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΛΕΓΚΤΟ Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

• Σε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ υπό τις οδηγίες της πρωταθλήτριας των συγκρούσεων και λοιπών ανακατωσούρων, της βουλευτού του ΑΚΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ θα επιδοθούν το προσεχές διάστημα βουλευτές ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ-Οικολόγων. ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ κάθε κομματική πειθαρχία και προσήλωση προς τα θέσμια των κομμάτων θέλησαν να γυμναστούν εντός του Ναού της Δημοκρατίας, παρά την αντίθεση των Αρχιερέων. Για μια ακόμη φορά και σε μείζονα θέματα, αποκαλύπτεται η ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ απόψεων, που παραπέμπει σε μιας μορφής ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ενώ η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ κατάντησε το μεγαλύτερο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

• Και στην προκειμένη οι κομματικές διαδικασίες ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ και ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΗΚΑΝ μόνο και μόνο από μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕΙΡΗΝΑ, όπως είναι η Ειρήνη Χ. που σαγήνευσε με το άσμα της 8 βουλευτές και την ακολούθησαν στην τροποποίηση του Συντάγματος (μιλάμε κατ’ αντιστοιχία με θρησκευτικούς όρους για αλλαγές στο Ευαγγέλιο) για το θέμα των εξουσιών του Γενικού Εισαγγελέα και την εισαγωγή του επονομαζόμενου ΑΝΕΛΕΓΚΤΟΥ, ήτοι της εξουσίας που δίνεται σε Γ.Ε και Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα για να τερματίζουν οποιαδήποτε ποινική υπόθεση για χάρη του δημοσίου συμφέροντος. Ανεξαρτήτως του εύρους , της αναγκαιότητας και της ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΗΣ ΤΟΜΗΣ που επιφέρεται στην λειτουργία της Νομικής Υπηρεσίας η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των βουλευτών των 3 μεγάλων κομμάτων χωρίς την συγκατάθεση των αρχηγών τους παραπέμπει σε ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ. Τι ψάχνουμε κι εμείς. Σε μια εποχή που οι κομματάρχες είναι ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ από τις διεργασίες των διπλών εκλογών Ιουνίου 2024 και ψάχνουν εναγωνίως υποψηφίους και ΤΡΕΜΟΥΝ από την ΕΚΔΙΚΗΣΗ της ΚΑΛΠΗΣ, να τηρούν εσωτερικούς κανόνες – κανονισμούς.

ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Η ΕΙΡΗΝΗ Χ. – ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΛΛΑ…

• Η εν λόγω πρόταση νόμου της Ειρήνης Χ, που πλέον και με βούλα αποκτά τον τίτλο του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗ των κομμάτων, κυριολεκτικά ΕΞΟΡΓΙΣΕ τους 3 αρχηγούς ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. Θεωρούν μεν την Ρένα σαν PERSONA NON GRATA, αλλά τα έχουν και με τους βουλευτές τους που παραβίασαν τις εσωκομματικές διαδικασίες. Ο μεν ΣτεφΣτεφ και οι άλλοι κόκκινοι ηγέτες, όπως μας ενημερώνει ο κόκκινος σύντροφος – πράκτορας της ΞΥΠ, συνηθισμένοι πλέον από την διαφορετικότητα της Ειρήνης Χ, την οποία θεωρούν για το κόμμα ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ, περιορίστηκαν ΜΟΝΟ στις συνήθεις παρατηρήσεις ότι θα έπρεπε να μην προβεί σε τέτοιου είδους πράξεις χωρίς την ομόθυμη στάση της κόκκινης πολυκατοικίας. Όπως μας έλεγε και ηγετικό στέλεχος του ΑΚΕΛ οι παρατηρήσεις προσομοιάζουν με την ρήση της αργκό «σύρνεις αφκά πας τον τοίχο.».

• Πάντως την πρόταση νόμου δεν ΥΠΕΓΡΑΨΕ άλλος ΑΚΕΛικός βουλευτής, ενώ στις επανειλημμένες επισημάνσεις – ερωτήσεις προς την Ειρήνη Χ., αν ενοχλείται που δεν την ακολουθεί το κόμμα της, η βουλευτής των Νέων δυνάμεων δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία ή καλύτερα προσπερνούσε τις ερωτήσεις και του Διοικητή της ΞΥΠ, χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία, μάλλον απαξίωση που παρέπεμπε στο άσμα του τεράστιου ΑΛΕΚΟΥ ΣΑΚΚΕΛΑΡΙΟΥ που ερμηνεύει η συνονόματη της ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, «Κέρκυρα- Κέρκυρα με το ποντικονήσι/ με τα καντούνια τα στενά που τα ‘ χω περπατήσει» . Και συνεχίζει τα ίδια λάθη το ΑΚΕΛ. Παραμερίζει τα δικά του ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ και ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΙ νέες ΕΙΡΗΝΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ με άλλη επωνυμία την ούτω καλούμενη  κοινωνική συμμαχία». Το δις εξαμαρτείν ίδιον ΑΚΕΛικού ηγέτη…

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΑΠΟ ΑΝΝΙΤΑ - ΑΥΣΤΗΡΟ SMS ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΜΥΛΩΝΑ - ΣΑΒΒΙΔΗ

• Η δε ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον ΚΥΚΕΩΝΑ των εσωκομματικών συγκρούσεων δεν θέλησε να ανοίξει άλλο μέτωπο παρά το ότι σημείωσε στο μπλοκάκι της το ΦΑΟΥΛ των ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΡΙΤΑΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ που σύμπλευσαν με την Ρένα και σε δεδομένη στιγμή θα τους ρίξει ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ. Όσο για τον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ σύμφωνα με τον πράκτορα της ΞΥΠ που ασχολείται με το ΔΗΚΟ, επονομαζόμενο ανεμογάμη, ενοχλήθηκε τα μέγιστα και προς τούτο απέστειλε και προς τους βουλευτές ΑΥΣΤΗΡΗ ΝΟΤΑ στην οποία αναφέρει ότι «προτού υπογράψουν οποιαδήποτε πρόταση νόμου θα πρέπει να ακολουθούν τις κομματικές διαδικασίες. Με την Ρένα συμπορεύονται οι βουλευτές ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ – ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ.

• Εξάλλου την πρόταση νόμου που θα συζητηθεί στην Επιτροπή Νομικών και αναφέρεται σε διαχωρισμό εξουσιών του Γ. Εισαγγελέα και για να ψηφιστεί εφόσον είναι συνταγματική τροποποίηση, χρειάζονται τα 2/3 της Βουλής ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ και οι βουλευτές των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ- ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ, οι ανεξάρτητοι ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ. Αυτά. Καλά ξεμπερδέματα και η συνέχεια επί της οθόνης.

ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΕΛΕΓΚΤΗ

• Πάντως, η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ όταν ρωτήθηκε στο ΡΙΚ και από τον καλό συνάδελφο ΤΑΣΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, αν η πρόταση για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΑΝΕΛΕΓΚΤΟΥ του Γ. Εισαγγελέα υιοθετηθεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την εισήγηση - οσονούπω νομοσχέδιο του Προέδρου της Δημοκρατίας για μετατροπή του μονοπρόσωπου Γενικού Ελεγκτή σε τριμελές Ελεγκτικό Συνέδριο το απέρριψε μετά βδελυγμίας, υποστηρίζοντας ότι ο Γ.Ε κάνει άριστα την δουλειά του και δεν χρειάζονται αλλαγές. Όπως λέμε στα χωριά μας Ρένα μου «τώρα εν της παπαθκιάς τα ξύλα». Με όποιο συνεργαζόμαστε δεν τον αγγίζουμε. γιατί βλέπουμε το πρόσωπο και ΟΧΙ το θεσμό που τον εκπροσωπεί, ενώ για τους άλλους ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ να τους αλλάξουμε. Αυτά να ξέρουν και οι πολύχρωμοι συμπαραστάτες σου. Είτε για όλους για ν’ αλλάξουν οι θεσμοί, διαφορετικά η προσπάθεια παραπέμπει σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ και ΑΤΖΕΝΤΕΣ…

ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ 200 ΕΚ. Η ΕΚΘΕΣΗ Γ. ΕΛΕΓΚΤΗ

• Ο οποίος ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ και πάλι έγινε ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΉΣ και δίχασε το Κοινοβούλιο, ενώ στην προκειμένη η έκθεση του περί των διαδικασιών τερματικού υγροποίησης φυσικού αερίου αποτελεί το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ των Κινέζων εργολάβων που ζητούν επιπρόσθετα από το κράτος 200 εκατομμύρια Ευρώ. Και φυσικά αφού έχουν στα χέρια τους τέτοιου είδους ΥΠΕΡΟΠΛΟ προσδοκούν ότι θα αποκομίσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια. Ε, τι θα πουν οι δικαστές όταν τα λέει ανεξάρτητος θεσμός του κράτους; Θα τα ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ; Α, μπα. Καλύτερο ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ κατά του κράτους δεν θα έβρισκαν.

• Δεν μπορεί να καταλάβει ο Γ. Ελεγκτής ότι στην προσπάθεια του να επιδείξει έργο ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ και ο ζήλος του, ενίοτε προκαλεί ζημιές στο κράτος. Και φυσικά συνεπικουρείται από πολιτικούς που θέλουν να βρουν ευκαιρία να βγουν στα κανάλια, υποστηρίζοντας τις όποιες πράξεις του και δημοσιογράφους οι οποίοι για το δήθεν αποκλειστικό τον κουρδίζουν. Θα μπορούσε βεβαίως-βεβαίως να υποβάλει τις εκθέσεις του και να καυτηριάζει τα πάντα, να χτυπάει αλύπητα όσους κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα, αλλά να μην τα μετατρέπει όλα σε σοου. Για να είναι και ΑΡΕΣΤΟΣ και ΩΦΕΛΙΜΟΣ. Τώρα θα νοιώθει καλά αν το κράτος – δηλαδή όλοι εμείς οι μακάκες φορολογούμενοι - πληρώσουμε 200 εκατομμύρια στους Κινέζους;

• Α, και να σημειώσουμε ότι στην Επιτροπή Ελέγχου η συζήτηση θα έχει συνέχεια με καλεσμένους τους πρώην Υπουργούς Εμπορίου ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΚΚΟΤΡΥΠΗ – ΝΑΤΑΣ ΠΗΛΕΙΔΟΥ και τον πρώην Διευθυντή της ΔΕΦΑ ΚΑΣΣΙΑΝΙΔΗ, που η συγχορδία Οδυσσέα- Ειρήνης τους ενοχοποίησε ανυπερθέτως για όσα διαδραματίστηκαν. Βρήκε και ευκαιρία ο Πρόεδρος της Επ. Ελέγχου ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ να υπομνήσει ότι τα δυο μεγάλα κόμματα ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ, προ των εκλογών 2007-2008 με την συμπαράσταση της τότε Γ. Ελεγκτού ΧΡΥΣΤΑΛΛΑΣ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ και των εκθέσεων της ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ την προσπάθεια του αείμνηστου του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για κατασκευή πλωτής μονάδας φυσικού αερίου και έκτοτε το κράτος έχασε πέραν του 1 δισεκατομμυρίου Ευρώ, πληρώνοντας (οι συνήθεις μακάκες) ρύπους για ρεύμα και καύσιμα….

• ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΔΗΚΟΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ξύπνησε και το κονκλάβιο του ΠΡΙΓΚΙΠΑ και ανακάλυψαν ότι κάτι δεν πάει καλά στο ΔΗΚΟ. Έτσι μετά που θα βάλουν τον Σταυρό του ακούσουν την Θεία Λειτουργία της Κυριακής, θα μαζευτούν η Κοινοβουλευτική ομάδα και το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, για να ανασκοπήσουν την κατάσταση του ΔΗΚΟ. Η ΣΥΝΑΞΗ που μάλλον προσομοιάζει με ΓΚΡΟΥΠ ΘΕΡΑΠΙ, θα δώσει την ευχέρεια στους ΔΗΚΟικούς ταγούς να πουν ότι τους βασανίζει και να συζητήσουν περί Κυπριακού-Φυσικού αερίου και όλων των συναφών θεμάτων που απασχολούν το κόμμα, όπως η σχέση ΔΗΚΟ- Κυβέρνησης, οι διορισμοί και άλλα συναφή. Προσπαθεί να μαζέψει ότι μπορεί ο Πρίγκιψ, αλλά μάλλον είναι αργά και η διολίσθηση δύσκολα ανακόπτεται. Αν δε έρθει 4ο κόμμα το ΔΗΚΟ θα τρέξει για κλάμα στο Πριγκιπάτο ντε λα Στρακκέ και στην πάντα πρόθυμη βασιλομήτωρ. Ως ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ δεν χαρακτηρίζουμε τη σύναξη. Μάλλον ξερογύρισμα όπως λένε και οι ασχολούμενοι με αυτοκίνητα.

• ΥΓ: Το ξεκαθάρισε ο Υπουργός Εσωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ. Η μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες και φθηνότερες σε ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ και οι πολίτες θα πληρώνουν περισσότερα αμέσως μετά την εφαρμογή της. Ε, πως θα τακτοποιηθούν όλοι αυτοί που προαλείφονται θέσεων… Θα πρέπει να πληρώνονται Δήμαρχοι-Αντιδήμαρχοι-δημοτικοί σύμβουλοι.

• ΥΓ. Κάναμε ΔΕΗΣΕΙΣ για να βρέξει και φωνάζαμε ότι μας ξέχασε ο Πλάστης Μας. Κι έβρεξε δυο μέρες και ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ οι αγροτοπατέρες ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ - ΧΑΜΠΑΣ - ΓΙΑΠΑΝΗΣ και κουβάλησαν την Υπ. Γεωργίας ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, να λασπώσει τα παπουτσάκια τους, για να ζητήσουν αποζημιώσεις. Καλά δεν θέλαμε βροχές. Μα τι νομίζουν ότι είναι ο Θεός οι αγροτοπατέρες; Εστιάτορας και θα παραγγέλλεις μια μερίδα βροχών και ένα ποτήρι κρασί; Φτάνει πια. Κι εσύ Μαράκι δεν είναι ανάγκη όποιος σου φωνάξει να τρέχεις ξοπίσω του…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση