ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο Πετρίδης με Συναγερμικούς - Χωρίς επιδημιολόγους… αποφασίζουν

Τσακώθηκε με τον συνέταιρο του Κούσιου, Α, Παπαχαραλάμπους και αποχώρησε από κλειστό γκρουπ - Ο μοναδικός επιδημιολόγος δεν μετέχει στην ΣΕΕ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

• Εσωστρέφεια και άγχος που οδηγεί σε εκρήξεις, καθώς και ανασφάλεια που παραπέμπει σε συνεχείς κόντρες και αντιπαραθέσεις. Αυτό είναι εν ολίγοις το εσωκομματικό σκηνικό στον ΔΗΣΥ, αφού η μάχη των Προεδρικών εκλογών δεν βαίνει ομαλώς και προκαλούνται μεμψιμοιρίες και αμφιβολίες που αγγίζουν τους πάντες και σε όλα τα επίπεδα. Παρά την προσπάθεια του υποψηφίου για τις Προεδρικές εκλογές ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ με συναινετική διάθεση ενίοτε και με φωνητικές εκρήξεις εντούτοις η κατάσταση στο γαλάζιο στρατόπεδο τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη και ο κίνδυνος της ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ελλοχεύει καθημερινά.

• Προς τούτο φαίνεται να συντείνει και η στάση του Φουλικού κονκλαβίου, το οποίο λόγω και της κατάστασης, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που δεν του αναλογούν και δεν μπορεί να φέρει εις πέρας. Το νέο επεισόδιο που σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες και προκάλεσε τον επονομαζόμενο τρικούβερτο καβγά, ανάμεσα στον Υπουργό Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΤΡΙΔΗ και το στέλεχος του κόμματος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου , συνέταιρό στην δικηγορική εταιρεία του Υπ. Εργασίας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΟΥΣΙΟΥ, τον δικηγόρο ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, το οποίο και προκάλεσε αίσθηση στους συναγερμικούς κύκλους.

• ΑΝΑΨΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

• Η συζήτηση ξεκίνησε σε διαδικτυακό φόρουμ, στην εφαρμογή whats app, στην οποία έχουν πρόσβαση ΜΟΝΟ στελέχη του Π.Γ του ΔΗΣΥ. Ωστόσο η ΞΥΠ, που διαθέτει και την τεχνογνωσία και τους εκπαιδευμένους πράκτορες, διείσδυσε στην εν λόγω εφαρμογή και παρακολουθεί μέρος των συνομιλιών .Όπερ και εγένετο στην προκειμένη περίπτωση, όπου οι ανταλλαγές πυρών για νομοσχέδια που συζητούνται στην Βουλή και προέρχονται από το Υπ. Οικονομικών, προκάλεσε την ΕΚΡΗΞΗ του Κ. Πετρίδη, ο οποίος και αντέδρασε σε ψηλούς τόνους για την κριτική που δέχτηκε. Στην κουβέντα παρενέβησαν και άλλα στελέχη , αλλά ο καβγάς ήταν εντονότερος με τον συνέταιρο, του συνάδελφου του Πετρίδη στην Κυβέρνηση(Κ. Κούσιο), τον δικηγόρο Παπαχαραλάμπους.

• Η κατάσταση ξέφυγε το κλίμα οξύνθηκε και ο Πετρίδης έξαλλος με όσα διάβαζε από τους Συναγερμικούς , δήλωσε την δυσαρέσκεια του και αποχώρησε από το διαδικτυακό γκρουπ , προκαλώντας επιδείνωση της εσωκομματικής κατάστασης στον ΔΗΣΥ. Προφανώς και υπήρξε ΣΧΙΣΜΑ και διαμοιράστηκαν οι γαλάζιοι ινστρούχτορες σε δυο στρατόπεδα , την ίδια στιγμή που – υποτίθεται- θα έπρεπε να πολεμούν στο ίδιο χαράκωμα για την υποψηφιότητα Φούλη.

• Ο ΦΟΥΛΗΣ ΣΥΓΚΑΛΕΙ Π.Γ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ

• Σημειώνεται ότι και βάσει των όσων καταγράψαμε σε προηγούμενα σημειώματα της στήλης σε επίπεδο Κοινοβουλίου, και δη στην Επ. Οικονομικών , υπάρχει ΑΔΙΟΡΑΤΗ ΚΟΝΤΡΑ μεταξύ του Αναπληρωτή Προέδρου ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ με πρόσφατο παράδειγμα την διαφορετική θέση του ΔΗΣΥ στο νομοσχέδιο για μη έγκριση από την Βουλή των προσλήψεων στο δημόσιο, την ίδια στιγμή που ΟΛΑ τα κόμματα, συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς στήριζαν ανυπερθέτως τις θέσεις του Υπ. Οικονομικών. Μάλιστα την διαφωνία τους τα μέλη του ΔΗΣΥ εξέφραζαν και με δημόσιες δηλώσεις, στην προκειμένη από το μέλος της Επ. Οικονομικών – βουλευτή του ΔΗΣΥ ΟΝΟΥΦΡΙΟ ΚΟΥΛΛΑ.

• Προς τούτο και σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ συγκαλεί συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου έτσι ώστε να επιχειρήσει να αναστρέψει το κλίμα και να μεταφέρει την αισιοδοξία της ηγεσίας για την έκβαση του προεκλογικού αγώνα. Θα γίνει ευρεία ανασκόπηση των δεδομένων , θα δοθούν κατευθυντήριες γραμμές και ότι ήθελε προκύψει…

• ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΣΕΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

• Πάμε και στα αδιανόητα της ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟκυπριακής πραγματικότητας που γίνονται αυτονόητα προτού γίνουν δυσνόητα. Μα για να συμβαίνουν όλα αυτά όπως εκφράζεται και στο συνθετικό της λέξης πρέπει να υπάρχει και νους. Και που είναι αυτός και αγνοείται; Γνωρίζετε ότι η περιβόητη Συμβουλευτική Επιστημονική επιτροπή ( ΣΕΕ), που ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ μετατράπηκαν εδώ και δυόμιση χρόνια ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ των υπάρξεων μας, λειτουργεί ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΥΣ στην σύνθεση της. Μην σοκάρεστε. Στην ΣΕΕ μετέχουν παθολόγοι, ιολόγοι, παιδίατροι( 2), καρδιολόγοι, ψυχολόγοι, αλλεργιολόγος και οδοντίατροι ( 2) , αλλά δεν μετέχει επιδημιολόγος. Δηλαδή αντιμετωπίζουμε την πανδημία – επιδημία χωρίς επιδημιολόγο. Τα χάπια μου γρήγορα.

• Όπως να πονάς τα έντερα σου και αντί σε γαστρεντερολόγο να πας σε οφθαλμίατρο ή την καρδιά σου και να πας σε γυναικολόγο. Κι όμως το διαπιστώσαμε ακόμη μια φορά χθες στους διαδρόμους της Βουλής, όταν ο πάντα ενοχλητικός και για πολλούς απρόσκλητος επισκέπτης , διοικητής της ΞΥΠ, συνάντησε τον μοναδικό επιδημιολόγο του Υπ. Υγείας τον ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΣΥΛΒΕΣΤΡΟ. Οπόταν ως συνήθως και έντονα για να ακούν όλοι οι παρευρισκόμενοι ( συγνώμη αλλά είμαστε που χωρκό εμείς), ο Διοικητής της ΞΥΠ ρώτησε τον κ. Συλβέστρο αν μετέχει στην ΣΕΕ, που θα συνεδριάσουν αύριο για να πάρουν μέτρα, όπως μας απειλούν, γιατί είμαστε ΑΤΑΚΤΟΙ και θέλουμε να ζήσουμε φυσιολογικά και ως άνθρωποι.

• Όχι μας είπε προς ευήκοων ους αρκετών παρευρισκομένων οι οποίοι και σοκαρίστηκαν . Κι όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Και μετά βγαίνουν οι παιδίατροι Κολιού και Πανά να μας θυμώσουν ότι δεν προσέχουμε και κυκλοφορούμε , ο αλλεργιολόγος Βωνιάτης ότι κάμνουμε γάμους και διασκεδάζουμε και τα γνωστά αφοριστικά για μια κοινωνία πληγωμένη , καθημαγμένη ψυχικά, διαλυμένη οικονομικά και αυτοί να ΑΠΕΙΛΟΥΝ , να εκφοβίζουν με συμπαραστάτες τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης. Μέχρι πότε άραγε;

• ΤΕΛΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΚΑΙ Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΠΕΡΔΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

• Α, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τον μάγκα και άφοβο Υφυπουργό Τουρισμού ΣΑΒΒΑ ΠΕΡΔΙΟ. Που προσπαθεί να φέρει τουρίστες, αλλά που θα πρέπει να κυκλοφορούν με μάσκες στα ξενοδοχεία. Και ποιος θα έρθει ρε Σαββούι όταν στην πατρίδα του δεν ασχολούνται με αυτά κι εμάς εδώ η βιομηχανία του κορωνοιού ετοιμάζει αντεπίθεση; Η Ελλάδα πετάει στον τουρισμό. Ανεύθυνοι είναι ο Μαγιορκίνης και ο Τσιόδρας που δεν ζητούν μάσκες και ο Υπ. Υγείας Θανάσης Πλεύρης που λέει ότι δεν κολλάς σε εσωτερικούς χώρους; Όταν θα κάνεις τον απολογισμό λόμως εσύ θα φανείς ελλειμματικός και όχι η Πανά …

• Όσο για τα εμβόλια μην μας τρελαίνετε. Ο Αρμεύτης και ορισμένοι άλλοι θεωρούν απαραίτητη την 4η δόση. Κωστρίκκης και Πέτρου θεωρούν ότι τα εμβόλια δεν προσφέρουν τίποτε γιατί δεν αντιμετωπίζουν τις παραλλαγές. Εμείς οι αδαείς ποιο να πιστέψουμε; Τελικά αν έμειναν στοκ από τις ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΕΣ συμφωνίες της ευρωπαικής ένωσης με τις φαρμακευτικές εταιρείες δεν είναι και ανάγκη να μας τα μπήξετε πάση θυσία. Υπάρχουν και χωματερές και ότι πληρώσαμε ας πάνε του βρόντου…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τι κάνει το χρήμα. Τώρα που επιβλήθηκε η ΠΑΣΥΚΙ και ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΜΑΣ στον ΟΚΥΠΥ και κάνει ότι θέλει, δεν φωνάζει, δεν τσιριλά και είναι μειλίχιος και ήρεμος. Ε, βέβαια, οι κυβερνητικοί ιατροί τα παίρνουν και από το απογευματινό ωράριο των δημοσίων νοσοκομείων μέσω υπερωριών (τώρα δεν θα κουράζονται και δεν θα διαμαρτύρονται ότι εργάζονται 12- 14 ώρες όπως έλεγε ο κόκκινος Κούμας) , αλλά και από τα εφημερεύοντα ιατρεία, αφού εξοστράκισαν τους ιδιώτες ιατρούς. Μπράβο ρε Κούμα. Χρηματιστής θα έπρεπε να γίνεις και όχι αιματολόγος. Στην ίδια μοίρα και οι κραυγάζοντες – απεργούντες νοσηλευτές που απεργούν λόγω έλλειψης προσωπικού αλλά έχουν χρόνο να δουλεούν και αυτοί υπερωρίες για εξτραδάκια. Καλά το κυβερνητικό ωράριο δεν προνοεί βάρδιες; Γιατί να πληρώνονται έξτρα; Τελικά ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ήταν Ευρωττοπουζοκυπραίος και επιχειρηματίας που έκανε και τον ιατρό για να μπορεί να κάνει μπίζνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X