ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιχειρείται αναβίωση συνασπισμού κεντρώου χώρου (ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ κ. ά) για Προεδρικές

Πικραμένη και εξοργισμένη η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ θέτει τον εαυτό της στην διάθεση της συμμαχίας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ Ή ΥΣΤΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

• Ενδεχομένως να μπορεί κάποιος να τους αποκαλέσει και αιθεροβάμονες που επιχειρούν να ανασυστήσουν μια πονεμένη ιστορία που στο παρελθόν είχε ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ και παταγώδη αποτυχία. Ωστόσο κι επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και στην προκειμένη επιχειρείται ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ , έστω και την ΥΣΤΑΤΗ, του κεντρώου χώρου για να δώσει την μάχη στις Προεδρικές εκλογές.

• Η προσπάθεια για αναβίωση της συμμαχίας ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ και ενδεχομένως Οικολόγων και άλλων ανένταχτων και κατατρεγμένων, προέρχεται κυρίως από στελέχη του Πριγκιπικού κόμματος, τα οποία επιμένουν ότι δεν θα πρέπει να προσκολληθούν από τον πρώτο γύρο σε άλλο υποψήφιο , αλλά να τρέξουν μόνοι τους και ότι ήθελε προκύψει.

ΑΠΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ
• Κυριότεροι εκφραστές της εν λόγω διευθέτησης είναι η Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ και ο βουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ που απογοητεύτηκαν από την αποτυχία στην προσπάθεια σύμπηξης μετώπου με το ΑΚΕΛ και επιχειρούν νέα διέξοδο με κεντρώο προσανατολισμό. Πικραμένοι – θυμωμένοι έως και ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ με την ηγεσία του ΑΚΕΛ, η οποία επέδειξε σημάδια υποτίμησης προς το πρόσωπο κυρίως της ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ οδήγησαν την δεύτερη τη τάξει στο ΔΗΚΟ να θέσει θέμα για κάθοδο στις Προεδρικές εκλογές με συνεργασία που θα προκύψει από κεντρώα κόμματα.

Κατάφεραν στο ΑΚΕΛ ακόμη και τους φίλους τους να τους μετατρέψουν σε κοινούς αντιπάλους που φθάνουν στα όρια της εχθρότητας

• Η κ . Ερωτοκρίτου θεωρεί ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ τον τρόπο που έκαψαν την υποψηφιότητα της οι ΑΚΕΛικοί αφού την μια μέρα διέρρεαν το όνομα της, ως εν δυνάμει υποψήφια ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ και την επομένη δήλωναν ότι δεν ψηφίζουν κανένα ηγετικό στέλεχος. Ωσάν να μην θέλει συνεργασία η ηγεσία του ΑΚΕΛ φωνάζουν οι ΔΗΚΟικοί και επισημαίνουν δηκτικά, γιατί να ψηφίσουν ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ή ΕΡΑΤΩ ΜΑΡΚΟΥΛΗ και πόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες εκλογής τους, απ’ αυτές της Χρ. Ερωτοκρίτου. Κατάφεραν στο ΑΚΕΛ ακόμη και τους φίλους τους να τους μετατρέψουν σε κοινούς αντιπάλους που φθάνουν στα όρια της εχθρότητας.

• Αν και από αρκετούς ΔΗΚΟικούς αντιμετωπίστηκε με ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ η εν λόγω πρόταση την οποία θεωρούν εκ των πραγμάτων ΑΝΕΦΙΚΤΗ, εντούτοις οι θιασώτες της θα την καταθέσουν και στην Γραμματεία του κόμματος, σε συνεδρία αυτής της βδομάδας για να αφουγκραστούν και τις επιθυμίες και τον προσανατολισμό και των άλλων στελεχών. Σημειώνεται ότι οι επαφές και βολιδοσκοπήσεις είναι στην ημερησία διάταξη και υπάρχει παρασκήνιο και ζυμώσεις.

ΘΕΛΕΙ Ο ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

• Όσον αφορά τον εν δυνάμει εταίρο της ΕΔΕΚ φαίνεται ότι είναι έτοιμος ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ να ενταχθεί σε τέτοιου είδους συμμαχία, αρκεί να έχει συλλογικά όργανα για να επικυρώσουν την απόφαση. Στο παρόν στάδιο και λόγω των δικαστικών μέτρων, το κόμμα βρίσκεται στον ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ και μετέωρο, ενώ εναποθέτει ο Σιζό και το κονκλάβιο του όλες τις ελπίδες τους στην τροπολογία του βουλευτή του ΔΗΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που αν ψηφιστεί στις 7 Απριλίου θα ανοίξει τον δρόμο στην ΕΔΕΚ να διεξαγάγει τα συνέδρια της. Διαφορετικά σε καμία συμμαχία και με κανένα δεν μπορεί να συνεργαστεί ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

• Η εν λόγω συγκυρία , δηλαδή η επιχείρηση αναβίωσης του κεντρώου χώρου, ευνοεί τον Πρόεδρο των πυγμάχων, αφού το ΔΗΚΟ αν θέλει συμμαχία θα πρέπει να ψηφίσει την εν λόγω τροπολογία, που προϋποθέτει την προσφυγή στον Έφορο πολιτικών κομμάτων οποιουδήποτε στελέχους διαγνώσει παρατυπίες σε σχέση με την λειτουργία κόμματος, και ο οποίος( έφορος) πρέπει να εκδώσει απόφαση εντός 45 ημερών. Ου σ’ αυτές τις 45 μέρες ο Σιζό δεν θα κάνει μόνο συνέδρια και να εκλέξει νέα συλλογικά όργανα, αλλά μπορεί να ρίξει και το κτήριο της ΕΔΕΚ και να το ξαναχτίσει…

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ

• Όσον αφορά άλλους εν δυνάμει υποψηφίους , όπως τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ δύσκολα φαίνεται ότι θα μπορέσουν να τους εντάξουν στην συμμαχία, αφού οι πράσινοι αποφάσισαν να καταστούν ΟΥΡΑ του ΑΚΕΛ και υποχείριο τους κάτι που θα μεταφέρει και στην απογευματινή συνάντηση ο Πρόεδρος τους ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Αν και οι Οικολόγοι δια μέσω του Παμπίνου, επισήμαναν και δημόσια ότι στο κάδρο των υποψηφίων προβάλουν και την βουλευτή τους ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ. Κάτι ακούγεται ρε παιδιά στο βάθος, τι είναι; Ε, κάποιο ΠΕΡΔΙΚΗ από την απόγνωση του για την επιλογή Παμπίνου επιχειρεί να άδει το άσμα « βρέχει φωτιά στην στράτα μου» του εξαίρετου ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ

• Ακόμη ένα πρόβλημα της ενδεχόμενης συμμαχίας είναι η υποψηφιότητα ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ που ψαρεύει από την ίδια λίμνη ψηφοφόρους, αφού απευθύνονται στο ίδιο κοινό με προμετωπίδα το Κυπριακό και κατά της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Φαίνεται ότι με τις κατάλληλες πιέσεις και αν υπάρχει προοπτική που θα του δίνει ρόλο, ο κ. Κολοκασίδης είναι έτοιμος να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ. Φυσικά σε πρώτο στάδιο θα προβάλει την υποψηφιότητα του που ήδη βρίσκεται στο πάζλ των δελφίνων που διεκδικούν Προεδρία , αν και δύσκολα θα γίνει αποδεκτή από στελέχη ΔΗΚΟ και κυρίως τον Μαρίνο Σιζόπουλο.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Εθίστηκαν τόσο πολύ στην διασπορά του φόβου, αφού ακόμη και τώρα που είναι διασωλημένοι μόνο 3 ασθενείς( αυτοί έλεγαν ότι ο αριθμός τους είναι το μοναδικό κριτήριο για συνέχιση μέτρων) εφευρίσκουν τρόπους να τρομάξουν την κοινωνία. Ο συνδυασμός ΤΣΙΟΥΤΗ με Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, είναι ΑΛΦΑ- ΑΛΦΑ συνταγή( όπως να παρουσιάζεται κάποια μελέτη κάποιων αθκιασερών, περί επικινδυνότητας συνύπαρξης γρίπης- κορωνοιού) για να οδηγηθεί η κοινωνία σε περαιτέρω καταστροφή. Τους 27 ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιφέρονταν χωρίς μάσκες και μέτρα τους είδαν ; Και σ’ αυτούς πρέπει να γίνει παρατήρηση από τον Τσιούτη και τα κοριτσάκια των ΜΜΕ. Τους άτακτους τους ηγέτες τι παραδείγματα δίνουν. Δεν ξέρει ο Τσιούτης και γνωρίζουν αυτοί;

• ΥΓ: Προσέξετε που ακροβατεί ο μαϊντανός τηλεπιστήμονας ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ. Κόλλησε λέει ιό και έχει τρομερό βήχα. Μα ως τριπλο- εμβολιασμένος δεν θα έπρεπε να νοσήσει ήπια όπως διακήρυττε; Εκτός και αν δεν είναι. Τι ; Τριπλο- εμβολιασμένος. Α, και φαίνεται ότι δεν τηρείς τα μέτρα Πετράκη, που για τους υπόλοιπους είσαι αυστηρός και τους κατηγορείς και κουνάς το δακτυλάκι…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση