ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eπιτήδεια ουδέτερη η Ειρήνη Χ - 60 εκ. οι στάσεις Καρούσου

Τα πάρτι Μαυρογιάννη - Αβέρωφ - Επαναφέρουν υποψηφιότητα Ειρήνης

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

• Η θρυλική ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΑ του Κοινοβουλίου ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ που επιμένει να εξασκεί γοητεία σε σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων, ανάμεσα τους και αρκετοί αριστεροί, δεν πείθεται για να ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙ με την υποψηφιότητα ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, αφού θεωρεί ότι θα μπορούσε να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα από το δασκαλούι που τον Αγρό...  Όσο κι αν της υποσχέθηκαν από το ΑΚΕΛ ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2024, εντούτοις και πάλι δεν τους έχει εμπιστοσύνη και δεν προωθεί τον Μπλακ Τζον. Μέχρι και για εκπρόσωπο τύπου του Μαυρογιάννη σκέφτηκαν κάποιοι να την εισηγηθούν, αλλά στην Εζεκία Παπαϊωάννου ακούστηκε δυνατό βουητό λες και ήταν προμήνυμα σεισμού.

• Ο κόκκινος στρατός δεν συμπαθεί, για να μην προσδιορίσουμε με την ψυχολογική προσέγγιση - ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ – την Ρένα μας, οπόταν και δύσκολα θα γίνει αποδεκτή μια τέτοια εισήγηση, έστω και αν προσδιορίζεται σαν κίνηση απελπισίας από την ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΣΑ υποψηφιότητα ΜπλακΤζον. Βλέπετε για τον ίδιο λόγο τα κοκκινογούλια της Εζεκία, που κατοικοεδρεύουν αναπαυτικά στα γραφεία και μετατράπηκαν οιονεί δημόσιοι υπάλληλοι, απέρριψαν μετά βδελυγμίας και την ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, που προοριζόταν για εκπρόσωπος τύπου, με το σλόγκαν «μας φτάνει μια Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν θα εκκολάψουμε και δεύτερο μπελά».

• ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ Η ΡΕΝΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

• Οπόταν το Αντρικούι και το επιτελείο του ΠΑΠ(ανικολάου) ΠΑΡ(ράς) ΛΕΟ(ντιος) σώπασαν και υπάκουσαν στα κοκκινογούλια. Έστω κι αν προσπάθησε ο ΜπλακΤζον να δελεάσει την Ρένα με γεύματα , δείπνα και υποσχέσεις, εντούτοις δύσκολα θα τον στηρίξει και θα διατηρήσει την ίδια στάση. Όπερ μεθερμηνευόμενο της ΕΠΙΤΗΔΕΙΑΣ ΟΥΔΕΤΕΡΗΣ. Κάτι που βεβαίως-βεβαίως στοιχίζει στην υποψηφιότητα Μαυρογιάννη, αφού είναι τοις πάσι γνωστό ότι η δημοφιλία της, τόσο στην βάση του ΑΚΕΛ όσο και στην ευρύτερη κοινωνία είναι αξιοσημείωτη και δεν μπορεί να παραβλεφθεί από οποιοδήποτε επιτελείο.

• Άσε που ενέσκηψαν και αναρτήσεις στο διαδίκτυο από επικοινωνιολόγους που αναφέρονται στην ανάγκη αλλαγής πλεύσης και σε υποψηφιότητα για τις Προεδρικές της Ειρήνης Χ,, ως της μόνης που μπορεί να αντιμετωπίσει τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «τυχόν υποψηφιότητα της Ειρήνης Χ. θα αποτελούσε το μοναδικό αντίπαλο δέος της υποψηφιότητας ΝιΧρι, ο οποίος μέχρι στιγμής φιγουράρει ως το ακλόνητο φαβορί για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας». Χμ, καλά ξεμπερδέματα ΣτεφΣτεφ και υπόλοιποι της ηγεσίας αν αρχίζει να πλασάρετε η Ρένα μας. Μέχρι και την Βλαχοπούλου θα θυμηθείτε, όταν έλεγε το αμίμητο ως ράφτρα, στην Μήτση Κωνσταντάρα, στην υπέροχη ταινία «Παριζιάνα». «Σούζι τρως. Και ψεύδεσαι και τρως».

• Ο ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

• Αυτός τείνει να γίνει το κλου της Κυβέρνησης Αναστασιάδη. Ο οποίος ΝΙΚΑΡΟΣ, αναπαύεται στας εξοχάς και αφήνει το κράτος στον αυτόματο πιλότο. Μιλάμε τέτοια έμπνευση που είχε όταν υπουργοποιούσε τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟ, που ήταν από τις ελάχιστες στην περίοδο της Προεδρίας του. Και δεν μας φτάνουν τα υπόλοιπα, ο Αγιανναπίτης πρώην Δήμαρχος θέλει να γίνει λέει και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και μετέπειτα και της Δημοκρατίας. Ε, ναι ρε μάγκα και εμείς θα θέλαμε να παριστάνουμε τα μοντέλα σε διαγωνισμούς κομμωτικής, αλλά ο Πλάστης μου, μας μετέτρεψε σε διαφανοκέφαλους.

• Λοιπόν ο τύπος αυτός που μετατρέπεται σε επικίνδυνο γιατί μετατρέπει την ζωή των πολιτών σε κόλαση με τις κάμερες που θα διασπείρει στο Κυπριστάν, εγκαινίασε μας είπε μοντέρνες στάσεις λεωφορείων που θα στοιχίσουν 60 εκατομμύρια Ευρώ! Τι; Πως; Μα θα δώσει σε τέτοιες εποχές που ο Υπουργός Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ πολεμάει με τους βουλευτές και τους χαρακτηρίζει λαϊκιστές, γιατί μέσω κάποιων νομοθετημάτων προσπαθούν να δώσουν ανάσες στους καθημαγμένους πολίτες, τόσα χρήματα για να σκιάζονται οι ξένοι εργάτες και οι οικιακές βοηθοί που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία;

ΤΑ 60 ΕΚ. ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΟΝΩΝ

• Αυτή είναι δηλαδή προτεραιότητα για το κράτος; Με 60 εκ. Ευρώ εκμισθώνεις διάφορους να κάνουν αέρα σε όσους περιμένουν λεωφορείο , ενώ μην παραπέμψουμε ότι με τέτοιο ποσό θα μπορούσες να παράσχεις άλλου είδους στάσεις με εκμίσθωση καλλονών. Ε, ναι ρε το εκχυδαΐζουμε γιατί μας δουλεύουν αυτοί. Ε, πως. Πνιγόμαστε και αυτός λιάζεται. Εκτός κι αν θέλησε να βοηθήσει κάποιο βασανισμένο εκατομμυριούχο. Δεν το ξέρετε ότι βασανίζονται κι αυτοί. Πως θα κάνουν το 20ο εκατομμύριο κάτι πρέπει να σκεφτούν. Και ο Καρούσος υπακούει στις ιδέες του. Από την τσέπη του θα τα βάλει.

• Για να μην φωνάζετε όμως βρήκε την λύση. Να επιβάλει πρόστιμα στους πολίτες με την εγκατάσταση 90 καμερών φωτοεπισήμανσης. Δηλαδή ακόμη λίγο θα βάλει και στις κρεβατοκάμαρες για να κόψει πρόστιμα στους παραβάτες (συνδέεται με τις στάσεις, οπόταν αντιλαμβάνεστε το εύρος σκέψης του ανθρώπου). Κάθε βασανισμένος που ξεχνιέται θα έχει να πληρώσει και πρόστιμα στον Καρούσο. Και μέχρι τώρα περηφανεύεται ότι έκοψε 90 χιλιάδες πρόστιμα. Μπράβο ρε. Συγχαρητήρια και σε σένα και στην ΤΡΟΧΑΙΑ. Καθιερώσατε το νέο είδος βίτσιου στην πολιτική. Της επιβολής προστίμου σε όλους τους πολίτες συνοδευόμενο από στάσεις…

• ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΑΒΕΡΩΦ - ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

• Α, κι επειδή το κουίζ με τον Μαυρογιάννη και την αιτία που δεν κάνει πάρτι γενεθλίων είχε απήχηση, να σας πληροφορήσουμε για την λύση. Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου (Καρκινάκι στο ζώδιο, συναισθηματικός, φιλοσοφικός, καταπιεστικός, ανασφαλής τα χαρακτηριστικά), οπόταν καταλαβαίνετε. Ούτε ένα κέρασμα δεν θα κάνει στους αριστερούς φίλους μας. Ε, μα θα βγεις Πρόεδρος και να μην κάνεις πάρτι για σελέπριτις, όπως άλλους Προέδρους; Όσο για τους νικητές της λύσης του κουίζ, θα τους παράσχουμε κουπόνι - σε εύθετο χρόνο - για να πάρουν πρόγραμμα λογισμικού από αγαπημένη εταιρεία.

• Πω, πω τι είπα και τι θυμήθηκα. Το πάρτι που διοργάνωσε η βουλευτής του ΔΗΣΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ στην πολυτελή της έπαυλη για τα γενέθλια του Προέδρου ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Μέχρι και τραγουδιστές επιστράτευσε για να πουν το happy birthday Αβέρωφ και έγινε πανζουρλισμός. Οι αοιδοί που συνόδευσαν το πάρτι φυσικά προσέφεραν ατμόσφαιρα και όλοι μαζί τραγούδησαν το άσμα του αξεπέραστου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ « για πάντα μαζί/ για πάντα μαζί/ σ’ αυτό το ανηφόρι που λένε ζωή». Μάνα μου ρε γρήγορα τα μαντηλάκια και μάλλον θα κλάψω…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΔΗΠΑτζήδες με Συναγερμικούς χθες στην Βουλή καταβρόχθισαν μπουγάτσες και χαχάνισαν. Δεν ξέρουμε αν χρήζει κι αυτό κάποιας πολιτικής ανάλυσης για την στάση της ΔΗΠΑ στις προεδρικές εκλογές. Η ΞΥΠ διαθέτει και φωτο αλλά δεν θα την δημοσιοποιήσει γιατί οι ιδιωτικές στιγμές είναι ιερές και κυρίως δεν είναι φαντασιόπληκτη για κάθε συνάντηση πολιτικών να προσδίδει μυθικές διαστάσεις. Αυτά είναι μιας άλλης ξεπερασμένης εποχής. Άσε που δεν προσκάλεσαν την ΞΥΠ που είναι λάτρης των μπουγάτσων και κυρίως των συζητήσεων επί παντός επιστητού μετά χαχανίσματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X