ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιτελάρχες στον προεκλογικό Αβέρωφ μερίδα Υπουργών

Το παραμύθι με την ενεργειακή κρίση και η κλοπή που θα φέρει κοινωνική επανάσταση

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Σε όλα τα μέτωπα και με όλους τους δυνατούς τρόπους θα συνεισφέρουν στον προεκλογικό αγώνα του υποψηφίου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, μερίδα Υπουργών που είναι διατεθειμένοι ακόμη και να εγκαθιδρύσουν στα Υπουργεία τους επιτελεία που να εργάζονται υπέρ του Φούλη. Ήδη κάποιοι εξ αυτών αυτοβούλως έτρεξαν να δηλώσουν ΠΙΣΤΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ στον Αβέρωφ Νεοφύτου προσδοκώντας ότι σε περίπτωση εκλογής του θα αξιοποιηθούν.

Κάποιοι δε εξ αυτών με προεξάρχοντα τον Υπουργό Συγκοινωνιών ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟ, αποδεικνύονται Συναγερμικότεροι των Συναγερμικών και επιδεικνύουν τέτοια σπουδή να συμπαραταχθούν ψυχή τε και σώματι στον Φούλη, που προβληματίζει τους πάντες στην Πινδάρου. Προφανώς και όπως σας αποκάλυψε ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και χώρκατος, ο οποίος είναι επιφορτισμένος να παρακολουθεί συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά , ο κ. Καρούσος που ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ από την εξουσία, δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί την επόμενη μέρα χωρίς πόστα και αξιώματα, οδηγούς και προσφωνήσεις και θα περιοριστεί στους καφενέδες της Αγίας Νάπας, οπόταν και βλέπει ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ, όπως να καθίσει στο γαλάζιο θρόνο του ΔΗΣΥ. Άτε ρε κουμπάρε πήγαινε να παίξεις κανένα ροκ άσμα με την κιθάρα σου και άσε τις αππωμάρες και τις ψευδαισθήσεις. Θα σε φάνε με τα πάμπερς οι κροκόδειλοι της Πινδάρου και σιγά μην σ’ αφήσουν να γίνεις και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟ ΕΡΓΩΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΦΟΥΛΗΣ

Επανερχόμενοι στο προεκλογικό πλάνο του Αβέρωφ Νεοφύτου που θα ΞΕΔΙΠΛΩΘΕΙ το επόμενο διάστημα περιλαμβάνει σε περίοπτη θέση την άμεση αλλά και ουσιαστική έμμεση εμπλοκή Υπουργών στην μάχη των Προεδρικών. Όπως ενημερώσαμε και παλαιότερα ΖΗΤΉΘΗΚΕ από τους Υπουργούς να ετοιμάσουν σχετικό φάκελο με τα έργα που πραγματοποιήθηκαν αλλά και τον προγραμματισμό των Υπουργείων τους ώστε να παρουσιασθούν από τον Φούλη σαν επιτυχίες της Κυβέρνησης που στηρίζει. Ενδεχομένως η παρουσίαση των επιτυχιών να γίνει και σε κοινές διασκέψεις τύπου , προφανώς υπό την αίρεση της σύμφωνου γνώμης του ΝΙΚΑΡΟΥ.

Φυσικά οι Υπουργοί θα δράσουν και σε άλλους τομείς με τις εξυπηρετήσεις που θα γίνουν σε κοινωνικές ομάδες, με εξαγγελίες έργων και την ταυτόχρονη ΤΥΧΑΙΑ παρουσία του Φούλη στους σχετικούς χώρους, καθώς και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους πολίτες και θα βρουν ως δια μαγείας, λύσεις. Έστω κι έτσι, κάτι θα επωφεληθούν οι πολίτες και συνάμα θα κάνει και την δουλειά του ο Φούλης. Εξάλλου σε προεκλογικό αγώνα βρισκόμαστε οπόταν οι θαθάκηδες βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο και κυριαρχούν.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Θα δούμε πως θα υλοποιηθεί το προεκλογικό πλάνο που κατάστρωσε το κονκλάβιο του Φούλη στην Πινδάρου, αν και όταν κάποιος απολαμβάνει τα αγαθά της διακυβέρνησης θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχθεί και τα επίχειρα της και όσα λάθη διέπραξε ή όσες αμέλειες ταλαιπώρησαν τους πολίτες. Οπόταν όλα μπαίνουν στην ζυγαριά και ότι ήθελε προκύψει. Εξάλλου, εσείς οι παλιότεροι (χμ, εμείς τα είδαμε σε ταινίες) θυμάστε πως έκλεβαν οι μπακάληδες στο ζύγισμα. Με ταχυδακτυλουργικό τρόπο, έβαζαν τις οκάδες από την μια και το προϊόν στο άλλο δοχείο και έβγαζαν το λογαριασμό, ο οποίος ήταν πάντα υπέρ τους. Ταλέντο κι αυτό…

ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ας προχωρήσουμε και σε ποιο ουσιώδη. Όπως το παραμύθι που μας πουλούν ότι λόγω της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ αυξάνονται τα προϊόντα. Στην αχαπαροσύνη των πολιτικών μας, προέκυψε κατά λάθος και το θετικό, ότι δεν εξαρτόμαστε από το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ που οι τιμές του πήγαν στα ύψη. Τα καύσιμα μας είναι πετρελαιοειδή η τιμή του οποίου (πετρελαίου) ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ καθημερινά και έφθασε κάτω από 80 δολάρια το βαρέλι. Τώρα, αν το ΚΑΡΤΕΛ εταιρειών πετρελαιοειδών και Κυβέρνησης θέλουν να κερδίζουν αφού οι ΑΔΑΕΙΣ πολίτες σιωπούν και τα κόμματα τα παίρνουν μέσω εισφορών, τι να πούμε άλλο εμείς. Πόσες φορές να σας πούμε ότι σας ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Και μάλιστα επικαλούνται ψέματα.

Η μεν Κυβέρνηση μαζεύει χρήμα μέσω του ΦΠΑ στα καύσιμα, στα τρόφιμα, στον ηλεκτρισμό και θα παρουσιάσει οσονούπω ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ που θα τα αποδώσει στην δημοσιονομική της ορθότητα. Θα δώσει και κάποια ψίχουλα στους βασανισμένους πολίτες και μέχρις εκεί. Οπόταν και κριτήριο για την επιλογή στις Προεδρικές εκλογές θα πρέπει να είναι και η τοποθέτηση των υποψηφίων περί της ενεργειακής κρίσης και πως θα σταματήσουν τον ΟΛΕΘΡΟ από τις αδικαιολόγητες αυξήσεις.

ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Για να μην νομίζουμε ότι είμαστε μόνοι στον πλανήτη να σας επισημάνουμε ότι ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ανακοίνωσε ότι στους πρώτους 7 μήνες το δημόσιο ταμείο είχε υπερκέρδη 5 δισεκατομμύρια Ευρώ. Οπόταν ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θα κάνει τις εξαγγελίες στη ΔΕΘεσσαλονίκης, θα μοιράσει χρήμα,θα επανεκλεγεί και άσε τον Αλέξη και τον Ανδρουλάκη με τον φίλο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ να φωνάζουν για παρακολουθήσεις. Ο καθένας πλέον βλέπει την τσέπη του.

Αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά. Στην Γερμανία αποδοκιμάζουν τον Καγκελάριο ΟΛΑΦ ΣΟΛΤΣ που παραπέμπει τους περήφανους Γερμανούς σε εξευτελιστικές μεθόδους για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Ε, βλέπετε οι πάνσοφοι Ευρωπαίοι δεν μέτρησαν καλά τα δεδομένα και ξέχασαν την ΕΞΑΡΤΗΣΗ τους από την Ρωσία σε φυσικό αέριο, και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Χαχανίζει ο Πούτιν και αυτοί υποφέρουν. Όλοι φοβούνται ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των εξαθλιωμένων, αλλά μάλλον με τους χειρισμούς τους σε πανδημία, πόλεμο σε Ουκρανία και δήθεν ενεργειακή κρίση, θα ψάχνουν τρύπες να κρυφτούν.

Είπαμε πανδημία και πληροφορηθήκαμε ότι ο μπουλούκος φαρμακοποιός ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥ, επανήλθε να μιλήσει για τα νέα εμβόλια. Και που ξέρεις εσύ άνθρωπε μου τα συστατικά, την εμβέλεια και τις παρενέργειες τους, ένα φαρμακοπουοιούι του Κυπριστάν. Συμμετείχες στην παραγωγή τους; Αυτά που είπες τα διαβάζουμε όλοι στο διαδίκτυο δεν σε χρειαζόμαστε μεταφραστή και να μας το παίζεις και περισπούδαστος τηλεπιστήμονας. Αλλά και τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, κατέστησαν τόσο πρόθυμα και κυρίως αχάπαρα που ότι τους ρίξουν το τρώνε αμάσητο. Εξ ου και ο ΕΛΙΟΝ ΜΑΣΚ τους έκανε πλάκα και αυτοί μετέδωσαν ότι θα αγοράσει την ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ. Ε, μα αφού τα ΜΜΕ κατάντησαν φερέφωνα και αντιγραφείς. Κολαούζοι του κάθε νάρκισσου.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορτάζουν και κάθε επιτυχία αφού διαθέτουν όλα τα εχέγγυα. Η Εκκλησία μας σήμερα ΤΙΜΑ την Μνήμη του Αγίου ΦΛΩΡΟΥ. Οπόταν θα έχουμε πολλούς εορτάζοντες. Άντε βρε μπαγάσες περιμένουμε κέρασμα. Φλώροι ε, Φλώροι…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X