ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμφύλιος συγκυβερνώντων - Τραβολογούν την Πική στην Ελέγχου για σέρβερ

ΟΧΙ Γιωργάλλα στην ΕΔΕΚ για Ευρωψηφοδέλτιο - Ο Παπαπέτρου χαρακτηρίζει κατασκευαστή ειδήσεων τον Μιχάλη Ιγνατίου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΠΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Τα ΑΠΟΝΕΡΑ του ανασχηματισμού πνίγουν το Προεδρικό, αφού αρκετοί έμειναν παραπονούμενοι και άλλοι νοιώθουν θιγμένοι, ιδιαίτερα οι ΔΗΠΑτζήδες με κάποιους εξ αυτών να φωνάζουν ότι το κόμμα πρέπει να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ από την Κυβέρνηση. Ακόμη και από πλευράς ΔΗΚΟ, δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, προφανώς σε επίπεδο στελεχών αφού ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ήταν εκ των ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΤΩΝ του ανασχηματισμού και της επιλογής των προσώπων που κατέλαβαν θώκους. Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ μεταξύ των συγκυβερνώντων θα έχει αρκετά επεισόδια το επόμενο διάστημα και σε καμία των περιπτώσεων, δεν πρόκειται να καταλαγιάσει, αντίθετα θα ενταθεί με χτυπήματα κατά της Κυβέρνησης σε επίπεδο Κοινοβουλίου. Εξάλλου, το αποσαφήνισε ευκρινώς και με δηκτικό τρόπο, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, που βροντοφώναξε σε συνέντευξη του ότι δεν είναι χειροκροτητές και κλακαδόροι της Κυβέρνησης, επιμένοντας ότι ο ΔΗΣΥ έχει περισσότερα μέλη στο Υπουργικό Συμβούλιο, παρά το κόμμα του, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το θεωρεί και του συμπεριφέρεται ΜΟΝΟ σαν ΨΗΦΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗ και το παιδί για όλες τις δουλειές.

Αμάν τα χάπια μου τα ΤΡυφωνιδικά. Το πρώτο σαμποτάζ κατά της Κυβέρνησης έρχεται οσονούπω, αφού μετά από θέμα που ενέγραψε στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής ο βουλευτής της ΔΗΠΑ ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ και προσυπέγραψε και ο Πρόεδρος της Επιτροπής – βουλευτής ΔΗΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί το πόρισμα με τους ΒΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΕΡΒΕΡ και τα παρεπόμενα Ε, και θα πει οποιοσδήποτε μπα μήπως είναι η πρώτη ατασθαλία - ΒΛΑΚΕΙΑ - ΑΠΡΟΝΟΗΣΙΑ κυβερνητικών μανδαρίνων που συμβαίνει στο Κυπριστάν και θα διαταραχθεί η ησυχία οποιουδήποτε; Αμ, δε. Η όλη περιπέτεια προκύπτει λόγω και της εμπλοκής της Υφυπουργού παρά τω Προέδρω (Πρωθυπουργού κατά πολλούς, λόγω της παράλληλης διοίκησης – ελέγχου των Υπουργείων, μέσω των μηχανισμών που στήθηκαν στο Προεδρικό και τάχθηκε επικεφαλής) ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΙΚΗ, την περίοδο που η κυρία, ήταν επικεφαλής της στρατηγικής του Υπ. Οικονομικών.

ΑΠΟ ΧΑΤΖΗΖΑΧΑΡΙΑ ΕΩΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΣΕΡΒΕΡ

Στην συνεδρία της Επ. Ελέγχου, κλήθηκαν να παραστούν ο νυν και τέως Υφυπουργοί Καινοτομίας, ο Γενικός Ελεγκτής, ο Γενικός Εισαγγελέας, ο διαμορφωτής του πορίσματος, Γενικός Διευθυντής του Υφ. Τουρισμού ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και άλλοι εμπλεκόμενοι, αφού το πόρισμα παραπέμπει σε πειθαρχικές ευθύνες, ενδεχομένως και ποινικές, αφού το κράτος από την ΑΜΕΛΕΙΑ ορισμένων ξόδεψε αρκετές χιλιάδες Ευρώ, ενώ αφέθηκε και έρμαιο κυβερνοεπιθέσεων από χάκερ, που υπέκλεψαν ζωτικές κρατικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα χιλιάδων ανυποψίαστων πολιτών. Το δε πόρισμα σκιαγραφεί ΕΥΘΥΝΕΣ κατά αρκετών κυβερνητικών μανδαρίνων - ανάμεσα τους και η Ρένα Πική - που προκαλούν ΣΟΚ. Η περιβόητη αναφορά ότι μάζευαν το νερό από τους σέρβερ - που σε ανθρώπινο επίπεδο προσμοιάζει με τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ - με τα σινιά, προκαλεί θυμηδία αλλά και ΟΡΓΗ. Πάντως ούτε στο Μάλι, το Τζιμπουτί, την νήσο Άου- άου αφήνουν εκτεθειμένο τον εγκέφαλο του κράτους. Ε, μα τι να πει κάποιος. Φαίνεται ότι υπέστη ΑΝΟΙΑ το κράτος μας .

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΦΑΝΟΚΕΦΑΛΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ;

Κι επειδή η ΞΥΠ διερευνά το παρασκήνιο, επισημαίνεται ότι η Πρωθυπουργός Πική και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ΘΕΩΡΗΣΑΝ ως ΥΠΑΙΤΙΟ της διαρροής του πορίσματος στον τύπο, τον τέως Υφ. Καινοτομίας ΦΙΛΙΠΠΟ ΧΑΤΖΗΖΑΧΑΡΙΑ, εξ ου και ο διαφανοκέφαλος ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΕ. Όπερ μεθερμηνευόμενο ΠΙΚκάρΙσμα στο Πικκάρισμα. Άστε που οι ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΙΣ μετέφεραν στους λιβανιζόμενους - παπαγαλάκια δημοσιογράφους τους, ότι προοριζόταν η Πική για Υπουργός Οικονομικών. Οπόταν, ενεργοποιήθηκαν και όσοι θεωρούν ότι η Πική ως το δεξί χέρι του Προέδρου Χριστοδουλίδη έπαιξε ρόλο στον ανασχηματισμό, αλλά και γενικότερα στην ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΗ τους, θέλησαν να την ΚΑΤΣΟΥΝ στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΚΑΜΝΙ. Αν δε περιπλεχθεί στις δαγκάνες των ΚΟΥΛΙΑ - ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ που θα συνεπικουρούνται από τους κόκκινους ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ - ΚΑΥΚΑΛΙΑ και την παντός καιρού και χρώματος ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, τότε η Πική θα αντιληφθεί τι σημαίνει να βρίσκεσαι μεταξύ συμπληγάδων, της Σκύλλας και της Χάρυβδης ή σφύρας και άκμονος. Οι δοκιμασίες στο SURVIVOR, μοιάζουν καλοκαιρινός περίπατος.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑ - ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Πάμε και στην περιρρέουσα ή αν προτιμάτε τον ΑΣΤΙΚΟ ΜΥΘΟ που θα καταγραφεί πλέον στην ιστορία της πολιτικής ζωής στο Κυπριστάν, εκ των μυστηριωδών απομακρύνσεων Υπουργών. Αποτελούν θέμα συζήτησης στα καφενεία και παντός είδους συναναστροφές, οι λόγοι που ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑΣ ανασχηματίσθηκε. Τι ακούει ο άνθρωπος είναι κάτι φοβερό, αφού ο καθένας έχει την άποψη του και μάλιστα επικαλείται και πληροφορίες εκ των έσω. Να σημειώσουμε ότι ο τέως Υπουργός Άμυνας, παρά την ΠΙΚΡΙΑ του επέδειξε υψηλό αίσθημα ευθύνης και δεν δημιούργησε ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ που θα επέφερε και ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ στην Εθνική Φρουρά. Ε, βλέπετε μέσα στον Μάρτιο γίνονται οι επονομαζόμενες ΚΡΙΣΕΙΣ αξιωματικών – στην καθομιλουμένη προαγωγές - αποστρατεύσεις - οπόταν και επηρεάζονται αρκετά στελέχη της Ε.Φ. Ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και μονιμάς, ενημέρωσε ότι οι αξιωματικοί ανησυχούν ότι θα ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΟΥΝ οι διαδικασίες Γιωργάλλα και θα μπουν άλλες παράμετροι, για να διευκολύνουν τα συγκυβερνώντα κόμματα στον λόγο ύπαρξης τους, την αγαπημένη τους ενασχόληση, το επονομαζόμενο ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Λέτε να έβαλαν τον ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΛΜΑ για να κάνουν ευκολότερα το ρουσφέτι. Αααα σας έδωσα και τροφή προς συζήτηση ιδιαίτερα στα ΚΨΜ και λοιπούς στρατιωτικούς χώρους.

Εμείς μεταφέραμε από την πρώτη στιγμή τις πληροφορίες πρακτόρων της ΞΥΠ μας ότι ο ΜΙΧΑΗΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑΣ αντικαταστάθηκε και λόγω της επιμονής του για αναβίωση του ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, της ενίσχυσης της Ε.Φ και εν γένει η παρουσία του προσέφερε – μέσω και των ομιλιών του στο στράτευμα - ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ. Όπως μετέφεραν και στον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ οι Ελλαδίτες ταγοί που πάντα ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟ και λόγο στο ΣΥΝΟΛΟ των αποφάσεων επί ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ (θέλουν να το παίζουν καλή μητέρα πατρίδα ενίοτε και κατά περίσταση) με χαρακτηριστικό τρόπο «αυτός θα κάνει πόλεμο». Τέλος πάντων δεν βόλευε ο Γιωργάλλας την κατάσταση με τις ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ με την Τουρκία, οπόταν και εκδιώχθηκε από τον ΝικΧρι, που το παίζει ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ αλλά υπό κηδεμονία Μητσοτάκη. Α, και το έσχατο. Αυτά που έλεγαν περί αγοράς οπλικών συστημάτων όπως το εξελιγμένο σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ εδώ και καιρό και δεν είχε ανάμειξη ο Γιωργάλλας.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΚ Ο ΓΙΩΡΓΑΛΛΑΣ

Για να δοθεί ωστόσο σασπένς στις αφηγήσεις στους καφενέδες και ο καθένας να δικαιολογήσει ότι είναι γνώστης παρασκηνίου ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ το φληνάφημα που για κάποιους ΚΑΤΕΣΤΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ότι στον ανασχηματισμό Γιωργάλλα ΣΥΝΕΤΕΙΝΕ και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, που θα ήθελε να έχει τον τέως ΥΠΕΜ στο Ευρωψηφοδέλτιο του. Ε, με κουράσετε με τις φαντασιώσεις σας. Αν έχετε αντίστοιχες και στο σεξ, θα οραματίζεστε την ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ή τον ΜΠΡΑΝΤ ΠΗΤ καθημερινώς σε ακατάλληλες στιγμές . Λοιπόν ο Διοικητής της ΞΥΠ ανέλαβε να διαλευκάνει το θέμα και σας πληροφορεί ότι παρά το ότι θα ήθελαν τον Γιωργάλλα στην ΕΔΕΚ, αυτός δεν θα ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Μάλιστα παρέπεμψαν τον Διοικητή της ΞΥΠ σε σχετικό απόσπασμα από πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του ΜιχΓιω, όπου αναφερόταν ότι «η ΕΔΕΚ έχει αρκετούς άξιους για να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της και δεν έχει ανάγκη εμένα να έρθω σαν από μηχανής Θεός που εργάστηκαν και εργάζονται για το κόμμα. Είχα την ευκαιρία και προτάσεις να ενταχθώ σε ψηφοδέλτια από τις βουλευτικές εκλογές και δεν το έπραξα.» Κι επειδή η ΞΥΠ γνωρίζει τα πάντα να σας επισημάνουμε ότι πρόταση στο Γιωργάλλα για τις βουλευτικές εκλογές έκαναν ΔΗΣΥ - ΕΔΕΚ – ΕΛΑΜ , αλλά προτίμησε να παραμείνει στο κόμμα του ΕΥΡΩΚΟ, παρόλο που γνώριζε ότι δεν είχε πιθανότητες επανεκλογής, για να δώσει την μάχη.

Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΣΑΝ ΦΤΗΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΕ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο Αρχιερέας του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ εκδήλωσε ενώπιον ενός εκ των πρωθιερέων της θρησκείας της «όποιας λύσης» ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΡΟΥΤΗ, το μένος του κατά των Ελληνοκυπρίων, την ίδια στιγμή που ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ τον ΟΗΕ, γιατί κρατάει ίσες αποστάσεις. Ακόμη και για τον Άγιο Δομέτιο ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΥΘΥΝΕΣ για τους Ε/Κ και με πάθος – εμείς διακρίναμε και μίσος- επιρρίπτει το σύνολο των ευθυνών για μη επίλυση του Κυπριακού στους Ε/Κ. Μάλιστα, με την ευγενή χορηγία και συνδρομή του Παρούτη ο Παπαπέτρου (ο ακραιφνής αριστερός που υπηρέτησε την δεξιά Κυβέρνηση Κληρίδη και η απορία γιατί δεν το έλυσε το Κυπριακό και ο μάστρος του και αυτός όταν κρατούσαν εξουσία;) ΕΒΡΙΣΕ και ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον δημοσιογράφο του ΟΜΕΓΑ (καλά ο Παρούτης δεν έχει ευαισθησίες να στηρίξει τον συνάδελφο του) λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι αποκαλύψεις του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ στον ΦΙΛΕΥΘΕΡΟ για τα πρακτικά των συνομιλιών στο Κρας Μοντανά ήταν ΦΤΗΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ. Καλό κι αυτό. Όπερ μεθερμηνευόμενο μας λένε από το ΟΜΕΓΑ ότι οι κορυφαίοι τους δημοσιογράφοι όπως ο Ιγνατίου είναι πλαστογράφοι. Να καλημερίσουμε τον ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΣΙΚΟ, τον ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΥΛΙΔΗ, τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ και τους άλλους γιατί ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ και τους χρησιμοποιούν ασυστόλως.

ΥΓ: Φιλοτέχνησαν υπέροχα την φωτογραφία για τον νέο Γενικό Διευθυντή του ΘΟΚ. Ε, μα ποια σχέση μπορεί να έχει κάποιος ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ με τα θεατρικά δρώμενα; Αίφνης προστέθηκε στην προκήρυξη για νέο Γ.Δ ότι στα απαραίτητα προσόντα (πανεπιστημιακό δίπλωμα Καλών Τεχνών - Φιλολογία - Ιστορία) με το διαζευκτικό ή μια β κατηγορία που επιτρέπει να διεκδικήσουν την θέση όσοι είναι μέλη οποιουδήποτε σώματος ελεγκτών. Πόσο ωραία φωτογραφία. Μην το ρισκάρετε κι αυτό γιατί εκτός από το ότι θα σας ΚΡΑΞΟΥΝ, θα αντικατασταθεί το λήμμα ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ με την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη. Όχι πλέον τόσο φανερά . ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση