ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεγχόμενη πτώχευση – Ε/Κ μεσάζοντες πίσω από ξεπούλημα κατεχόμενων περιουσιών

Συμπράττουν με ξένους και αγοράζουν φτηνά περιουσίες στα κατεχόμενα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ: ΤΑΙΡΙΑΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΕΝΑ

• Ζαλισμένοι κι εμείς από τον παραλογισμό και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ αναμειγνύουμε τα θέματα που εν πρώτοις φαίνονται ανόμοια και εντελώς αταίριαστα, εντούτοις έχουν σαν κοινούς παρανομαστές. Την ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ , αχαπαροσύνη και αρκετά άλλα που προκύπτουν, αλλά δεν μπορούμε να επισυνάψουμε λόγω αβρότητας, αλλά που διαφαίνονται ξεκάθαρα. Αναφερόμαστε αφενός στην ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ - ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗ ακρίβεια και την πίεση των νοικοκυριών, την οποία η στήλη ονομάζει σαν ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, αλλά και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ περιουσιών στα κατεχόμενα που αναφύεται και λόγω οικονομικών δυσκολιών.

• Αίφνης σαν κλαψουρίζουσες μωρές παρθένες διαπίστωσαν ότι ΑΛΛΑΞΕ ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ και σε περίπτωση λύσης τα πράγματα δυσκολεύουν στην διαπραγμάτευση. Καλά ρε τόσα χρόνια που κυβερνούσατε ΟΛΟΙ σας τι κάνετε για να αποτρέψετε το ξεπούλημα των περιουσιών; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Απλώς ρίχνατε συνθήματα κενά περιεχόμενου, ενώ παρουσιαζόζασταν και με στόμφο να μας πουλάτε ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ. Την ίδια στιγμή γνωρίζατε – αρκετοί από εσάς- κάποιους ΠΡΟΔΟΤΕΣ- ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ που αποτελούσαν και συνεχίζουν το έργο τους να είναι οι ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ στην πώληση των Ε/Κ περιουσιών στα κατεχόμενα. Και μην μου λέτε ότι δεν ξέρετε γιατί είστε ΨΕΥΤΕΣ και κυρίως δεν επιτελείτε την αποστολή σας ως εκπρόσωποι και προστάτες του λαού, που σας ψήφισε…

ΠΕΡΙΩΝΥΜΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

• Για να μην σας κοροϊδεύουν και να καμώνονται τους δήθεν ανήσυχους και απογοητευμένους, να τα πούμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Αγοράζονται καθημερινά μέσω ιδιωτικών πράξεων από ξένες εταιρείες , στις οποίες ΜΕΤΟΧΟΙ και ενίοτε ΚΡΥΦΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ είναι ΠΕΡΙΩΝΥΜΟΙ πολίτες του κράτους, χιλιάδες στρέμματα γης στα κατεχόμενα. Αρκετοί εξ αυτών εμφανίζονται να κομπάζουν στους δέκτες σας για την προσφορά τους στην κοινωνία , ενώ ορισμένοι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ βλέπουν τους κατεχόμενους τόπους σαν ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. Αναπτύσσουν ακίνητα που αγοράζονται έναντι πινακίου φακής ή αν προτιμάτε ορισμένων κολλύβων από βασανισμένους πρόσφυγες. Η απρονοησία και η ΑΙΣΧΡΗ αντιμετώπιση από όσους μας κυβέρνησαν φτάνει στα όρια της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, για να μην χρησιμοποιήσουμε και βαρύτερες εκφράσεις και τους υποχρεώνουν με ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ να ξεπουλήσουν την περιουσία τους.

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΘΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

• Ταλαιπωρούνταν τα πλάσματα για 49 χρόνια και δεν προνόησαν να περιλαμβάνουν στον προϋπολογισμό συγκεκριμένο ποσό για ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ περιουσίας. Υπάρχουν όμως ακόμη και τώρα αν επιθυμούν και οι τρόποι και οι μέθοδοι για να μην ΑΔΙΚΗΘΕΙ κανείς. Αν χρησιμοποιείτο το ΜΗΤΡΩΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ που συνέταξε ο Φορέας ισότιμης Κατανομής Βαρών , υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση ενός ακάματου εργάτη της προσφυγιάς, του Προέδρου του Δ.Σ, ιατρού ΑΚΗ ΠΟΥΡΟΥ, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Τι αναγράφεται στο μητρώο που συντάχθηκε μετά από μεθοδευμένη εργασία πολλών ετών ; Σε μια στήλη η περιουσία του πρόσφυγα στα κατεχόμενα. Στην δεύτερη στήλη η βοήθεια που πήρε μέχρις σήμερα από το κράτος και αν ευεργετήθηκε με παραχώρηση Τ/Κ γης και υποστατικών μεγάλη αξίας. Οπόταν με την ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ θα μπορούσε να διαμοιραζόταν καλύτερα συγκεκριμένο ποσό που θα καθόριζε το κράτος, για να αμβλυνθεί – απαίσιο ρήμα που είναι υβριστικό για την οδύνη της απώλειας και ας με συγχωρέσουν οι πρόσφυγες- το βάρος της εισβολής. Κάποιες φορές από ΔΥΣΠΡΑΓΟΥΝΤΕΣ πρόσφυγες, το κράτος να αγόραζε το μερίδιο και να μπει ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ μέχρι την επίλυση του Κυπριακού. Όμως καμώνονται πως δεν ξέρουν, δεν μπορούν. ΣΚΑΝΔΑΛΑ – ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ και τα ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΑ. Για τις τράπεζες βρήκαν τα δισεκατομμύρια, για τους πρόσφυγες και τους ταλαίπωρους…ΣΚΑΖΟΥΝ.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

• Μην παρασύρεστε φορώντας ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ. Κυβέρνησαν - συγκυβέρνησαν όλοι ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΊ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΊ, αλλά μοναδική έγνοια ήταν οι καρέκλες και τα σόου και όσα πιο πολλά αρπάξουν. Τώρα μάλλον είναι αργά και η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Προφανώς, αν υπάρχει κάποιος ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ μπορεί να προσπαθήσει να διορθώσει κάτι έστω, αλλά δύσκολα, πάλι, βαρεθήκαμε να περιμένουμε. Εκτός κι αν ισχύσει , αυτό που μας είπε προ κάποιων δεκαετιών όταν μπαίναμε στο επάγγελμα Ελλαδίτης πολιτικός. «Δεν θέλω να σας κοροϊδεύω, αλλά το Κυπριακό λύθηκε το 1974…» . Τότε επαναστατήσαμε και τον βρίσαμ, αφού ακόμη δεν είχαμε την αναγκαία τριβή να αντιληφθούμε ότι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ που ξεκίνησε το 1960 με τις συμφωνίες Ζυρίχης- Λονδίνου και επεκτάθηκε το 1974, συνεχίζεται καθημερινά.

Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ- ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ

• Τέλος πάντων οδυνηρές καταστάσεις που πληγώνουν. Αλλά και αυτά που συμβαίνουν με την ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ της κοινωνίας δεν είναι ενός είδους ΠΡΟΔΟΣΙΑ; Αφήνονται 5- 10 έμποροι να λυμαίνονται το χρήμα του τόπου και οδηγούν χιλιάδες συμπατριώτες μας στην φτώχεια και την μιζέρια. Πως δικαιολογούνται όλες αυτές οι αυξήσεις; Σου ρίχνουν μια ατάκα που εμείς οι αδαείς – Ευρωττοπουζοκυπραίοι δεν αντιλαμβανόμαστε και καθαρίζουν. ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ η μαγική λεξούλα και μετά ακολουθεί ο πόλεμος στην Ουκρανία. Και σου αρχίζουν αρλούμπες, οι περισπούδαστοι οικονομολόγοι που θυμίζουν κάτι από τηλεπιδημιολόγους, που μας φοβέριζαν ότι θα ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ όλοι με την γρίπη του κορωνοιού, παίζοντας πάντα με το μοναδικό τους όπλο. Την ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ. Οπόταν και όλοι υπακούνε και χρησιμοποιούν άπαντες σαν φτηνά εργατικά χέρια.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ - 11 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΠΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΕΜΠΟΡΩΝ

• Ποιος μηδενικός ΦΠΑ σε βασικά αγαθά θα μας σώσει; ΕΥΓΕΝΗΣ η πράξη της Κυβέρνησης αλλά χρειάζεται έλεγχος. Για να μην πάρουν σαν δωράκι τα ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ τα 11 εκατομμύρια που θα απωλέσει το κράτος από τον μειωμένο ΦΠΑ. Να σας μεταφέρουμε και κάτι το οποίο συμβαίνει στην Ελλάδα και πράκτορας της ΞΥΠ μας μετέφερε μετ’ επιτάσεως. Παρουσιάζονται ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ στο ράφι και άλλα σε ΧΡΕΩΝΟΥΝ στο ταμείο. Ποιος θα το ψάξει ; Ε, καλά . Περιμένουμε από τους εκατομμυριούχους που απαρτίζουν την Υπηρεσία προστασίας καταναλωτή να ρίξουν πρόστιμα ή να ελέγξουν τυχόν παραβάσεις; Αφού μοναδική τους έγνοια είναι πότε θα εμφανιστούν στις τηλεοράσεις για να δικαιολογήσουν τις αυξήσεις στα προϊόντα. Και τους ανεχόμαστε.

Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ – ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

• Εκτός κι αν νομίζετε ότι θα δράσει ο νέος Υπουργός Εμπορίου ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που θα του προσδώσουμε το προσωνύμιο ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ. Μέχρι και σε εκδήλωση για τον Γρηγόρη Αυξεντίου πήρε το μικρόφωνο εκτός προγράμματος και πρωτοκόλλου και περιέγραψε προσωπικές του στιγμές προκαλώντας συγκίνηση στα πλήθη, αναφέροντας ότι παίρνει το ποδήλατο του και πηγαίνει στο κρησφύγετο του Μαχαιρά για να τιμήσει τον Υπαρχηγό της ΕΟΚΑ. Ναι για αλλαγή από την ΠΟΡΣΕ που οδηγεί σε ιδιωτικές στιγμές, όπως περιέγραψε ο εκατομμυριούχος Υπ. Εμπορίου στο πόθεν έσχες του. Να συμμετάσχεις και στον ποδηλατικό γύρο ΕΤΑΠ της Γαλλίας Τζιόρτζ Πάπα. Τελικά η ΜΕΘΗ της εξουσίας συνεπήρε συνολικά την Κυβέρνηση και τους Υπουργούς της. Αν τους έκαναν αλκοτέστ θα τους έβρισκαν ότι ξεπέρασαν το όριο και είναι επικίνδυνοι να προκαλέσουν ατυχήματα οδηγώντας το φορτηγό της εξουσίας. Κάποιοι δε ξεπέρασαν και τον τρομερό ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ στην ερμηνεία του στην ασπρόμαυρη ελληνική ταινία « ο μεθύστακας».

• Τέλος πάντων η ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ συνεχίζεται αδιάλειπτα και η οι ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΑΛΕΡΑΣ για νέους κυρίως, θα είναι οι μόνες προσφερόμενες. Αλλά μου φαίνεται ότι δεν θα γλιτώσουν την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Προφανώς στο Κυπριστάν θα αργήσει λόγω αντανακλαστικών , αλλά κάποια στιγμή θα γίνει. Τελικά είναι διαπιστωμένο. Η μακρόχρονη χρήση κόκκινων πρώην ΕΣΣΔ χαπιών έχει παρενέργειες.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αυτός δεν είναι ο ορισμός του κοινωνικού απόπατου; Να αναφέρεσαι για φρουρούς – κάγκελα δυο μέτρα – κάμερες – περιοχές ψηλού κινδύνου- συμμορίες- κουκούλες- εξαρτησιογόνες ουσίες και να νομίζεις ότι παραπέμπεις σε φυλακές υψίστης ασφαλείας , αλλά να πρόκειται για σχολεία. Και όλοι εμπλεκόμενοι , δάσκαλοι, πολιτεία και κυρίως ΓΟΝΕΙΣ να τα αντιμετωπίζουν ωσάν και να μιλάμε για τα σχολεία της Μαδαγασκάρης και όχι του Κυπριστάν…ΕΛΕΟΣ . Ποιος θα βοηθήσει στην ανάκτηση των κοινωνικών αξιών;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση