ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΚΤΡΩΜΑ : Δυόμιση χιλιάδες σε Μουχτάρηδες, 6 χιλ. σε Δήμαρχους - 9 ψηφοδέλτια - 3 εκλογικοί κατάλογοι

ΔΗΚΟ: Άθως Α. (Πριγκιπάτο) VS Γ. Σολωμού - Φιάσκο ολκής η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΚΚΟΛΑΨΑΝ ΤΕΡΑΣ

ΕΛΕΟΣ - ΕΛΕΟΣ. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα κόμματα, οι κυβερνήσεις και γενικότερα οι πολιτικοί μας ταγοί δεν μπορούν να προχωρήσουν σε καμία μεταρρύθμιση, ούτε και δύνανται να επιφέρουν τομές που θα υποβοηθήσουν τους πολίτες, καθότι είναι ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ στο κομματικό και προσωπικό τους όφελος, με μοναδική έγνοια την εκλογή τους, με τα συνεπαγόμενα ωφελήματα. Προσπαθούν να σας πλασάρουν σαν επιτυχία την επονομαζόμενη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά να σας επισημάνουμε ότι κατασκεύασαν ένα ΤΕΡΑΣ, που θα καταβροχθίζει το χρήμα των μακάκων φορολογουμένων και τελικά θα εκπνεύσει καθότι θα το πυροβολήσουν οι ίδιοι…

Πόσο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ όμως είναι οι άνθρωποι, αλλά και όσοι επωφελούνταν από μια τέτοια εξέλιξη, όπως οι αλλαγές στους Δήμους. Συναίνεσαν όλοι τους, Δήμαρχοι, κοινοτάρχες και όσοι εμπλέκονται, γιατί τους ΕΤΑΞΑΝ χρήμα και ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ μισθούς για να υπηρετούν το χωριό και την πόλη τους. Θα αναδείξουν άλλους τόσους προνομιούχους και το χρήμα θα δίνεται ΑΦΕΙΔΩΛΕΥΤΑ από το κράτος. Δεν χρειάζεται ούτε μάντης κακών να είσαι αλλά ούτε και καθηγητής οικονομικών. Σημειώστε το όμως παρακαλώ για να το ανασύρετε όταν θα έρθει η στιγμή και να μην λέτε ότι κανείς δεν σας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ. Το ΓΕΣΥ και η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ την οικονομία και τον τόπο. Το επόμενο μνημόνιο δεν είναι και αρκετά μακριά…

5700 ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΕΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Τώρα που αναδεικνύονται οι λεπτομέρειες που κρατούσαν επιμελώς κρυμμένες πραγματικά το πλάσμα φρίττει και διερωτάται αν η επίκληση μόνο των χαπιών του αρκούν. Ούτε και σε καταστολή ( μη κακό) δεν σώζεσαι μ’ αυτούς. Ο νόμος που ψήφισαν περιλαμβάνει μεταξύ άλλων να καρπούνται οι κοινοτάρχες το 50% του μισθού των Δημάρχων. Και πόσα έδωσαν οι περισπούδαστοι βουλευτές μας
στους Δημάρχους για να συναινέσουν ; Μισθό 5700 Ευρώ τον μήνα!!!!. Δηλαδή, όσα παίρνει κάποιος Υπουργός. Για όνομα του Θεού δηλαδή. Τι θα κάνουν οι άνθρωποι για να αμείβονται τόσα πολλά. Μα αυτοί οι βουλευτές δεν έχουν αίσθηση των δυνατοτήτων του κράτους; Αλλά και η ένωση Δήμων που καυχώνται ότι ενδιαφέρονται για τους δημότες και την κοινωνία και ιμίσχι μου για την μεταρρύθμιση ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ, γιατί προσδοκούν να παίρνουν χρήμα, πολύ ππαρά. Εσείς πληρώνετε ρε μακάκες και μην αντιδράτε. Λέτε τους επειδή σας μαζεύουν τα σκουπίδια και σας φτιάχνουν κάτι στην γειτονιά ότι είναι οι κορυφαίοι, οι καλύτεροι. ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ρεεεε.

ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΟΥΚΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Προσέξτε όμως το σπουδαιότερο. Επειδή οι μουχτάρηδες, οι τεράστιοι αυτοί υπηρέτες βρήκαν πάλι τρόπο για να τους καθησυχάσουν και αν συναινέσουν. Τους υποσχέθηκαν ότι θα παίρνουν το 50% των μισθών των Δημάρχων. Όπερ μεθερμηνευόμενο, δυόμιση χιλιάδες Ευρώ τον μήνα. Δηλαδή, ο κοινοτάρχης ενός χωριού με 35 - 100 - 200 κατοίκους θα παίρνει μισθό που με τα σημερινά δεδομένα στην αγορά εργασίας θεωρείται από τους ψηλότερους, και αμφιβάλουμε αν παίρνουν τόσα το 10 % των εργαζομένων. Τώρα που συνειδητοποίησαν την ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ που περιέπεσαν και ότι η δαπάνη θα ξεφύγει είπαν να το περιορίσουν κάπως με περικοπές και μισθούς αναλόγως των κατοίκων. Και πάλι όμως ο μουκτάρης ενός μικρού χωριού στην Πάφο, με καμιά 40 ηλικιωμένους κατοίκους, θα παίρνει μισθό 900 Ευρώ. Ουφ τι να πεις πλέον. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια. Και ξέρετε το πιο ωραίο; Στην χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Εσωτερικών της Βουλής, που εξέταζε κάποιες τροποποιήσεις της νομοθεσίας όταν ο ΥΠΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, το ανακοίνωσε ,ο Πρόεδρος της ένωσης Κοινοτήτων ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΙΤΡΟΜΗΛΙΔΗΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ και επιφυλάχθηκε, αφού δεν απέκλεισε και την λήψη μέτρων. Α, τα χάπια μου τα μουχταρίσιμα.

ΜΕ 9 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ;

Όπως δε έλεγε και βουλευτής σε στιγμή αυτοκριτικής. Μα αφού τους τάξαμε για να συναινέσουν, τώρα τι λέμε άλλα… ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ και τώρα ψάχνουν να μάθουν το τέρας που ανέθρεψαν να ζει λιτά και να μην καταβροχθίζει πολλά. Προχωράμε και στο κερασάκι στην τούρτα. Ακούστε άλλη εξυπνάδα που μιλάμε ότι θα πρέπει να τους δώσουμε το βραβείο κορυφαίου πολιτικού στον πλανήτη, να τους ανακηρύξουμε καθηγητές πολιτικής και να διδάσκουν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Όταν θα πάτε στις 9 Ιουνίου του 2024 για να ψηφίσετε, θα πάρετε μίνιμουμ 9 ψηφοδέλτια. Μην γελάτε. Θα γίνουν ταυτόχρονα 8 διαφορετικές εκλογές που αφορούν τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ και μαζί θα σας δώσουν και το ψηφοδέλτιο των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ . Να προσθέσουμε δε ότι θα δημιουργηθούν 3 διαφορετικοί εκλογικοί κατάλογοι που προφανώς θα ανατρέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι για να σημειώνουν εκείνους που θα ψηφίζουν.

Φανταστήκατε πλάκα που θα έχει η ιστορία; Να πάει μια ηλικιωμένη γιαγιά ή οποιοσδήποτε πολίτης και να του δώσουν 9 ψηφοδέλτια να πάει πίσω από το παραβάν για να ψηφίσει. Μα δεν είναι ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ εγκέφαλοι; Θα πάς για να ψηφίσεις στις 9 και θα τελειώνεις στις 11, αν δεν βαρεθείς να στέκεις στις ατελείωτες ουρές που θα σχηματιστούν. Η ΑΠΟΧΗ θα είναι τεράστια και σίγουρα η όλη υπόθεση μετεξελίσσεται στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΑΤΑ της σύγχρονης ιστορίας του τόπου. Κατασκεύασαν ΕΚΤΡΩΜΑ που θα ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ το δημόσιο χρήμα , πεταμένα εκατομμύρια για να ΒΟΛΕΨΟΥΝ τα κόμματα τους δικούς τους και να πάρουν ψήφους. Θα έπρεπε όλοι τους να λογοδοτήσουν στην κοινωνία αφού θα προωθήσουν κροκόδειλο που θα παγιδεύσει την κοινωνία και θα οδηγήσει τον τόπο σε περιπέτειες.

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΑΝΘΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟΥ ΤΟΝ ΑΘΩ Α.

Τώρα μετά απ’ αυτά τι να πεις για τα εσωκομματικά του ΔΗΚΟ. Στο Πριγκιπάτο επικρατεί ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ και διεργασία που οδηγεί σε ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ, η οποία αφήνει πληγές. Και αναφερόμαστε στην αναμέτρηση για την θέση του Γενικού Γραμματέα, που θα διεξαχθεί στο Παγκύπριο εκλογικό συνέδριο του Ιουλίου, στην οποία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δυο επιφανή στελέχη του κονκλαβίου του Πριγκιπάτου. Ο ένας εξ αυτών, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ αποβλήθηκε από το κονκλάβιο λόγω του ότι ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ διέκρινε ότι δεν επιδεικνύει την ανάλογη ΠΙΣΤΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ στο στέμμα. Σημειώνεται, ότι ο ΣΟΛΩ ήταν μέχρι πρότινος ο εξ απορρήτων του ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,
αφού διετέλεσε Κοινοβουλευτικός του συνεργάτης από αρχαιοτάτων χρόνων (από τον καιρό που ο άλλος Σολωμού, ο Διονύσιος έγραφε τον Ύμνο εις την Ελευθερία), διευθυντής του Π.Γ. και δημοσκόπος του. Αν και ο ανεμογάμης πράκτορας της ΞΥΠ επιμένει ότι αιτία των προστριβών των πρώην φίλων και αδελφών, ΠΡΙΓΚΙΠΑ - ΣΟΛΩΜΟΥ είναι η προσχώρηση του ΣΟΛΩ στο στρατόπεδο της ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ, εντούτοις ο Διοικητής της ΞΥΠ διατηρεί τις επιφυλάξεις για τα αίτια.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Π.

Τέλος πάντων ο Πρίγκιπας είναι τσαντισμένος και θα στηρίξει ως ανθυποψήφιο τον νυν Γ.Γ ΑΘΩ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ο οποίος δήλωνε ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει την θέση. Όμως δεν μπορεί να παραβεί τις εντολές του Πριγκιπάτου ντε λα Στρακκέ, οπόταν και ετοιμάζεται να παλέψει με τον Σολωμού. Κατά τ’ άλλα για τις υπόλοιπες θέσεις της ηγεσίας, μάλλον δεν θα γίνουν εκλογές, αφού οι υποψήφιοι θα καταλάβουν ΑΜΑΧΗΤΙ τις θέσεις τους. Για τα περαιτέρω του ΔΗΚΟ και κάτι που ψήνεται θα τα πούμε οσονούπω αφού ο ανεμογάμης της ΞΥΠ ψάχνεται. Πάντως η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ, μάλλον ντιρεκτίβα - διαταγή πρέπει να αποκληθεί του Πρίγκιπα προς όλους τους ΔΗΚΟικούς είναι ότι ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ με όλες μας τις δυνάμεις και ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη. Να καταλάβουν όλοι ότι το ΔΗΚΟ είναι ο ΗΓΕΤΗΣ και το κατεξοχήν ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν το εκφραστικό όργανα ενός κόμματος χρησιμοποιείται σαν ΣΚΕΥΟΣ για να διοχετευτεί ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ σε βάρος στελεχών του, που προσέφεραν τα μέγιστα για την ενδυνάμωση του, λόγω των διαφορετικών τους επιλογών στις Προεδρικές εκλογές, τότε ο ΔΗΣΥ δεν βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Διολίσθησε στο ΒΑΡΑΘΡΟ της μιζέριας, της αντιδημοκρατικότητας, των φαύλων , της ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ και τα τραύματα που θα υποστεί είναι ΑΣΥΜΒΑΤΑ με την επιβίωση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X