ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκθειάζει ακροδεξιούς το ΑΚΕΛ για μαγκιά - Μαυρογιαννούθκια ελάτε... please

Καλεί σε παραδειγματισμό από τους εθνικιστές Μελόνι - Όρμπαν και τον σοσιαλιστή Σάντσεθ για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών.

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΑΚΕΛ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ

• Μοιάζει κάτι σαν την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση η στάση του ΑΚΕΛ. Από την μια οδεύει προς την επιστροφή στο παρελθόν και σε σκληρή γραμμή και μετά επιστρέφει - όπως το φαγητό στην συγκεκριμένη ασθένεια- στην λάιτ έκδοση, βάσει της οποίας το κόμμα θα πρέπει να είναι ανοικτό σε προτάσεις – σκέψεις ακόμη και από τους δηλωμένους εχθρούς και αντιπάλους, όπως θεωρούν εθνικιστές και ακροδεξιούς. Ωστόσο και παρά ταύτα, εμείς δεν είμαστε γαστρεντερολόγοι και δεν έχουμε παρά να χειροκροτήσουμε όρθιοι και παρατεταμένα το κόμμα της αριστεράς, ιδιαίτερα δε το εκφραστικό του όργανο την ΧΑΡΑΥΓΗ, που σε μια κίνηση υψηλής πολιτικής προέτρεψε την Κυβέρνηση των δεξιών του Χριστοδουλίδη, να ακολουθήσει το παράδειγμα των ανθρώπων - πολιτικών ηγετών που βρίσκονται ένα κλικ δεξιότερα τους.

• Α, μην αρχίσετε να χαχανίζετε ότι εφηύρε πάλι η ΞΥΠ τρικ για να κάνει πλακίτσα καλοκαιριάτικα στους παραθερίζοντες στον Πρωταρά (εντυπωσιακές οι βουτιές σου Γενικέ Οργανωτικέ ΧΑΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΕ την ώρα που καιγόταν η Λεμεσός κι εσύ αναρτούσες φωτο με ξέγνοιαστες στιγμές), σε ελληνικά νησιά και σε εξωτικούς προορισμούς, ΑΚΕΛικούς συντρόφους. Όσοι θα υποστείτε κάποιο σοκ από το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ΧΑΡΑΥΓΗΣ που αναδημοσίευσε και ο dialogos.com.cy, εκεί όπου οι δημοσιογράφοι φορούν και φανέλες με το σφυροδρέπανο και την αλήστου μνήμης CCCP (Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών), να το εκλάβετε σαν στροφή του ΑΚΕΛ στην πραγματικότητα.

ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΤΗΝ ΜΕΛΟΝΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΜΠΑΝ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

• Βεβαίως και θα πρέπει να αρχίσει και εσωτερική έρευνα στο ΕΛΑΜ ο Πρόεδρος του ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ, γιατί το κόμμα του δεν ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ τους Ευρωπαίους ομοϊδεάτες του, ομόσταβλους του, για την οικονομική τους πολιτική και αφήνει να το πράττουν οι αντίπαλοι τους και ιδιαίτερα το ΑΚΕΛ. Οι αναστολές ότι αν το ΕΛΑΜ τους εκθείαζε θα τους χαρακτήριζαν φασίστες-ακροδεξιούς, δεν έχει καμία σχέση, αφού το ΑΚΕΛ άνοιξε τον δρόμο. Μην θέλουν και συναντήσεις με ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ και ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και το οικονομικό του επιτελείο ΧΑΡΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ και ΠΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ για να δώσουν και προσωπικά τα συγχαρητήρια τους, ΑΦΟΎ ΤΑΥΤΊΖΟΝΤΑΙ και με βούλα οι οικονομικές πολιτικές τους..

ΦΟΡΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΠΩΣ ΙΤΑΛΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ Η ΧΑΡΑΥΓΗ

• Λοιπόν, η Χαραυγή με τίτλο «Ευρωπαϊκές χώρες δείχνουν τον δρόμο για ΜμΕ και φορολόγηση τραπεζών» και υπότιτλο «μετά τις Ουγγαρία, Ισπανία και η Ιταλία φορολογεί το 40% τα υπερκέρδη τραπεζών λόγω επιτοκίων». Ουάου... Τα χάπια μου ρε τα χάπια μου τα Σοβιετικά. Θεωρούν πλέον και με ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ότι οι ακροδεξιοί - εθνικιστές Ιταλοί της Τζιόρτζιας Μελόνι και του Αντιπροέδρου της ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ (ναι αυτού που άκουγαν στο ΑΚΕΛ και φώναζαν ότι η άνοδος του θα προκαλέσει κοινωνικά προβλήματα, ΑΝΑΤΑΡΑΧΉ και αντιπαραθέσεις στην ΕΕ), του Ούγγρου ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ (ναι εκείνου που σε κάθε στιγμή επιμένουν σύσσωμοι οι ΑΚΕΛικοί ότι θα πρέπει να αποβληθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όταν ήρθε στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Βουλής τους η Πελενδρίτισσα βουλευτής του ΑΚΕΛ ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, τους κατηγόρησε για έλλειψη δημοκρατίας στην χώρα τους) και ο σοσιαλιστής Πρωθυπουργός της Ισπανίας ΒΙΚΤΟΡ ΣΑΝΤΣΕΘ, δεν είναι και τόσο ΤΕΡΑΤΑ όπως τους παρουσιάζετε στους κόκκινους οπαδούς σας.

• Μην μου πείτε όμως. Πρόοδος τεράστια. Επί του προκειμένου όμως δεν είδαμε καμία αντίδραση από όλους αυτούς τους δημοκρατικούς που συναγελάζεστε και διακηρύττουν ότι προστατεύουν τα συμφέροντα των Ευρωπαίων πολιτών. Βρέθηκαν ορισμένοι απορριπτέοι από εσάς να τραβήξουν κουπί και να τα βάλουν με την ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ και το επιτελείο της στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που αυξάνουν συνεχώς τα επιτόκια για ψευδοοικονομικές προφάσεις και με στόχο να κάνουν δούλους (φτηνά εργατικά χέρια) τους Ευρωπαίους, χωρίς σπίτια και να ΕΞΑΥΛΩΣΟΥΝ το χρήμα. Αυτά δεν τα λέει η Χαραυγή, αλλά συμπαρατασσόμαστε μαζί της , όπως και οι φωνακλάδες Μελόνι, Όρμπαν, Σάντσεθ.

Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Η «ΦΙΛΙΑ» ΣΤΕΦΣΤΕΦ-ΧΡΗΣΤΟΥ

• Α, και κάτι τελευταίο. Η φασίστας όπως την αποκάλεσε το κρατικό ΡΙΚ, μετά την ανακήρυξη της (ακόμη να ξηλώσει ο Χριστοδουλίδης το κουβαραστράδικο) ΜΕΛΟΝΙ, όταν οι τράπεζες επαναστάτησαν και έβαλαν την κοινή κασέτα ( αυτή που ακούμε και στο Κυπριστάν) ότι θα επηρεαστεί η οικονομία, θα κινδυνεύσουν οι τράπεζες και άλλες κινδυνολογίες, τους αντέταξε ότι θα πάρουμε από τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ που σας προσφέρουν αφειδώλευτα οι κροκόδειλοι της ΕΚΤ και ενώ τα καταθετικά επιτόκια δεν τα αυξάνετε. Ποιος από όλους αυτούς τους ηγέτες της Ε.Ε θα έλεγε κάτι αντίστοιχο; Προφανώς πλέον το ΑΚΕΛ και οι άλλοι ευαισθητούληδες δημοκρατικοί θα πρέπει να δίνουν και κάποια πίστωση στους ανθρώπους που αναλαμβάνουν εξουσία και δεν είναι στην δική τους παράταξη, ότι ενδεχομένως και αυτοί να επιδιώκουν το καλό της κοινωνίας. Μην τους κολλούν ετικέτες περί φασιστών και άλλων τέτοιων.

• Πάντως ομολογούμε ότι η ΧΑΡΑΥΓΗ δικαιολόγησε το προσωνύμιο της, γιατί θα ανατείλει μια νέα εποχή στο ΑΚΕΛ. Ε, δεν είπαμε ότι θα γίνουν κολλητοί ο ΣτεφΣτεφ με τον Χρήστου του ΕΛΑΜ , αλλά η επιθετικότητα και οι χαρακτηρισμοί, μάλλον δεν προσφέρουν σε κανένα. Τα αρνιά έγιναν ελευθέρας βοσκής και δεν μπαίνουν πλέον εύκολα στο κόκκινο κομματικό μαντρί με την επίκληση του φόβου ότι κυκλοφορεί ο κακός μαύρος λύκος…

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΝΙΑΖΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΟ ΑΚΕΛ - ΕΛΑΤΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ

• Κατά τ’ άλλα τις επόμενες βδομάδες στο ΑΚΕΛ θα μπουν σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο με αρκετά προβλήματα προς επίλυση. Οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές και οι απαιτήσεις περισσότερες. Ως πρώτιστο είναι ο καταρτισμός του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών και φυσικά οι συμμαχίες για τις δημοτικές εκλογές. Για τις Ευρωεκλογές αναμένεται ότι μετά την εορτή του Δεκαπενταύγουστου και αφού ανάψει τις σχετικές λαμπάδες ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, θα συναντηθεί με τον ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ για να ξεκαθαρίσει η εικόνα περί της καθόδου του στο ψηφοδέλτιο. Στην κόκκινη πολυκατοικία υπάρχουν ΑΝΤΙΡΡΟΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, αφού αρκετοί θεωρούν ότι η αντικομματική στάση του Τ/Κ πολιτικού, αφού δεν κατέβαλε ως η συμφωνία με το ΑΚΕΛ την αντιμισθία στο ταμείο του κόμματος δεν αφήνει περιθώρια συνεργασίας. Υπάρχουν και άλλοι, τους ονομάζουν και αιθεροβάμονες που ευελπιστούν ότι η στάση του ΑΚΕΛ με την πρόσκληση του ψευδοδημάρχου Αμμοχώστου στην αντικατοχική θα του φέρει Τ/Κ ψήφους και ο Νιαζί είναι ο ιδανικός να τις μαζέψει… Το ψηφοδέλτιο θα συμπληρώνουν ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που υπό χωρίς την παρουσία Νιαζί θα κάνουν ΠΕΡΙΠΑΤΟ , αν φυσικά το ΑΚΕΛ πάρει δυο έδρες, και οι υπόλοιποι του ψηφοδελτίου είναι όπως λένε στον Γερόλακκο το χωριό του ΣτεφΣτεφ, για γεμωσ(χ)ιά…

• Όσον αφορά τα ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ (εφεύρεση της στήλης που την ακολουθούν και άλλοι χωρίς να αναφέρονται στον εμπνευστή, αλλά εμείς επιδεικνύουμε μεγαλοθυμία) δεν φαίνεται φως συνεργασίας, αν και αποφασίστηκε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια για να βρεθούν τρόποι για ένωση τους… Η εντολή από την Κεντρική Επιτροπή είναι σαφής ότι θα πρέπει να επιδιωχθεί συνεργασία και με ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, να επιχειρήσουν επαναπροσέγγιση. Ο ΣΤΕΦΣΤΕΦ που διαχειρίζεται το θέμα ετοίμασε και το σλόγκαν. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΑ …please. Κάτι από τον στίχο του λαϊκού άσματος που άδει περιπαθώς η αξεπέραστη ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ «σώσε με / δως μου να πιω το δηλητήριο / θα’ναι η ζωή μου ένα μαρτύριο». Ακούστε παρακαλώ το άσμα και αποτυπώνει την κατάσταση του Στεφ με τα Μαυρογιαννούθκια.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Δεν φαντάζομαι η πρόεδρος του ΔΗΣΥ να λέει ότι δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία της Δημοκρατίας μπας και τον λυπηθούν και την εκλέξουν…Χμ. Γρίφος; Από διαφανοκέφαλο – κκέλη και που μιτσί μαθαίνεις την αλήθεια

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση