ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεισε το μαγαζί ο αχταρμάς Οικολόγοι - αλλά έμειναν για να εισπράξουν...

Το καλύτερο να ενσωματωθείτε με το ΑΚΕΛ και να γίνεται η ΠΡΑΣΙΝΗ του ουρά

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Έκλεισε το μαγαζί αλλά οι άνθρωποι απλώς μένουν με τις Πρασινάδες τους για να εισπράξουν. Μπορούν να γραφτούν και στο βιβλίο Γκίνες ή καλύτερα στα κατάστιχα της πολιτικής ιστορίας ως το κόμμα που διέσυρε κάθε έννοια ύπαρξης ενός πολιτικού σχηματισμού και διατηρείται ΜΟΝΟ για να έχουν κάποιοι αξιώματα και να εισπράττουν την κρατική χορηγία. Αν είχαν ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, όπως καμώνονται ότι διαθέτουν, σήμερα θα κατέβαζαν την ταμπέλα και θα πήγαιναν στα σπίτια τους. Πάντως δεν θα έκαναν τους ηγέτες ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ, ούτε και τους βουλευτές (ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ- ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ) ενός ανύπαρκτου κατασκευάσματος.

• Προσέξτε τι συνέβηκε την περασμένη Κυπριακή και ανέμενα από τους περισπούδαστους αναλυτές των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης και διαφόρων καφενείων των κοινωνικών δικτύων να το σχολιάσουν. Όμως, έχουν άλλοθι γιατί εξυπηρετούν και αυτοί τις δικές τους σκοπιμότητες, ενδεχομένως όμως και να αντιλήφθηκαν ότι ο καλός κύριος Θεοπέμπτου δεν μπορεί να είναι ηγέτης κόμματος. Μπορεί να είναι εξαιρετικός σε θέματα στρούθων, όρνιθων, του Ακάμα των μονοπατιών της φύσης, των θεωριών για την κλιματική αλλαγή, αλλά για Πρόεδρος κόμματος, προφανώς δεν εμπίπτει στον τομέα των χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων του. Ε, δεν μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα και επειδή κάποιος είναι καλοσυνάτος μπορεί να μετεξελιχθεί και σε ηγέτης.

• Λοιπόν, τι συνέβηκε στους Οικολόγους την περασμένη Κυριακή στο Συνέδριο τους. Αναβλήθηκε λένε γιατί δεν υπήρξε απαρτία. Και ξέρετε πόσοι συγκροτούν απαρτία στους Οικολόγους; 150 άνθρωποι. Προσέξτε παρακαλώ. Θα εξέλεγαν την ηγεσία τους και δεν προσήλθαν 150 άνθρωποι όταν οι υποψήφιοι Πρόεδροι - Αναπληρωτές - Αντιπρόεδροι - Κεντρική Επιτροπή ξεπερνούσαν τους 50. Δηλαδή ούτε δυο - τρεις ο κάθε υποψήφιος δεν κατάφερε να πάρει στο συνέδριο. Αμφιβάλουμε αν πήγαν όλοι οι υποψήφιοι. Τα χάπια μου ρε. Κόμμα είναι αυτό ή απόκομμα;

• Να καλέσω σήμερα για σούβλα φίλους θα μαζευτούν στο άψε - σβήσε 150 άτομα. Και δεν πήγαν για να ψηφίσουν την ηγεσία τους; Κι ακόμη το παίζουν Πρόεδροι και βουλευτές του κινήματος Οικολόγων; Όσο για την βραβευθείσα κυρία ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ νοιώθει υπέροχα που δεν έχει λαϊκή μονιμοποίηση; Και το φαν κλαμπ την θέλει και υποψήφια στις Προεδρικές εκλογές. Ποιος δηλαδή την υποστηρίζει; Κι αφού όλα τα θέλουν δημοκρατικά θα έπρεπε ΟΛΟΙ να παραιτηθούν και το μαγαζί να το κλείσουν. Αυτό επιτάσσουν οι κανόνες της Δημοκρατίας που δήθεν είναι ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ και ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΙ ΚΗΡΥΚΕΣ. Τα υπόλοιπα όπως λένε και στα χωριά – στις ΗΠΑ δεν το λένε για να το ξέρει η προτίμηση τους κ. Ατταλίδου - είναι μουσκουρύθκια, φληναφήματα και κουβέντες ψευτοκουλτουριάρηδων στους καφενέδες και στις συγκεντρώσεις των Ως δαμέ, τζιαί ποτζιεί τζιαί ποδά.

• Το πιο ωραίο είναι που θέλουν να παίξουν και ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ρόλο στις Προεδρικές εκλογές και να κάνουν συμμαχίες με κόμματα ζητώντας και Υπουργεία. Σιγά τα ωά. Ποιους θα μεταφέρουν δηλαδή; Αμφιβάλουμε να ορίζουν τις ψήφους της γυναίκας/άντρα τους ή των συντρόφων τους Πάντως ψηφοφόρους δεν έχουν όπως αποδείχτηκε στο Συνέδριο-φιάσκο. Και θα το παίξουν και σκληροί διαπραγματευτές. Το καλύτερο σας είναι να ενσωματωθείτε με το ΑΚΕΛ και να γίνεται η ΠΡΑΣΙΝΗ του ουρά. Θα ταιριάζετε με το κόκκινο – ροζ χρώμα του κόμματος της αριστεράς.

• Μπορεί συγκυριακά ενδεχομένως και να υπάρχει παρασκήνιο. Πάντως το δεδομένο είναι ότι μετά την αποχώρηση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΔΙΚΗ το κόμμα ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ και οδηγείται προς την ανυποληψία. Μπορεί να ήταν το πλήρωμα του χρόνου και να το αντιλήφθηκε ο Περδίκης και να πετάχτηκε κάτω από το καράβι, ίσως και η νέα ηγεσία περί άλλων τυρβάζει, αλλά τα δεδομένα ΒΟΟΥΝ.

• Το πολιτικό ωστόσο συμπέρασμα που καλά είναι οι κομματάρχες και λοιποί πολιτικοί να το λαμβάνουν υπόψη είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ. Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ όπως ονομάσαμε τους Οικολόγους προ των βουλευτικών εκλογών (αρκετοί αντέδρασαν και μας επισύναψαν πολλά επίθετα) οδηγεί στην καταστροφή. Χωρίς ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα και κατεύθυνση, οι πολίτες δεν συμπλέουν. Μην νομίζετε ότι τα προβλήματα της κοινωνίας, τους αποπροσανατολίζουν και δεν παρακολουθούν.

• Έστω, και με την άκρη του ματιού που λέμε, γνωρίζουν και τιμωρούν ή επιβραβεύουν. ΟΙ ΖΟΓΚΛΕΡ των πολιτικών θέσεων δεν έχουν θέση στην πολιτική σκηνή. Ε, ναι ρε Παμπίνε μου δεν μπορείς να βάζεις στο ίδιο κόμμα και να εκλέγεις βουλευτές που ο ένας κοιτάζει αριστερά, ο άλλος δεξιά και ο Πρόεδρος να μένει μόνο προς τα αριστερά. Θα πάθετε ψύξη και δεν συμμαζεύετε. Να έχεις από αντιμοσπονδιακούς έως και οπαδούς της όποιας λύσης και να μας λες ότι είστε φιλελέυθερο κόμμα και όλες οι απόψεις ακούγονται. Καφενές ναι, κόμμα όμως , α, μπα.

• Να ψηφίζουν π.χ Ατταλίδου και ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ υπέρ του προϋπολογισμού του ΧΑΚ και ο Θεοπέμπτου να τηρεί αποχή. Να υπερθεματίζει η Ατταλίδου την τροπολογία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ για περικοπή των κονδυλίων για ανέγερση μνημείου του Γρίβα και της ΕΟΚΑ στην Χλώρακα και ο Παπαδούρης να τάσσεται εναντίον. Αχταρμάς που οδηγεί στην γελοιότητα. Τέλος πάντων ανεξαρτητοποιηθείτε ο κάθε βουλευτής και ο καθένας στο δρόμο του.

• Πάμε και στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ που επιμένει να είναι υποψήφιος για τις Προεδρικές εκλογές. Ανάρτησε μάλιστα και τουίτ που λέει ότι έκανε βόλτα στην Μακαρίου και την Πλατεία Ελευθερίας με την μαγείρισσα – σύζυγο (μαγειρική εκπομπή «χρυσές συνταγές» στο ΡΙΚ) του ΓΑΛΑΤΕΙΑ και σε συνδυασμό με την ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ, ενθουσιάστηκε γιατί η Λευκωσία αλλάζει. Μάλιστα απένειμε και μπράβο στον Δήμαρχο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ και στην πρώην Δήμαρχο ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δυο σε ένα ο Παμπό. ΔΗΚΟ (αν εκεί κατατάσσεται ο Γιωρκάτζης) και ΑΚΕΛ. Τα κόμματα που επιθυμεί να τον στηρίξουν στις Προεδρικές εκλογές. Ίδωμεν.

• Α, Γιώρκατσε μου και κάποια έκπληξη ετοιμάζουν κάποιοι με αντίστοιχο σου. Οσονούπω η ΞΥΠ θα αποκαλύψει, γιατί οι πράκτορες βρίσκονται στο στάδιο συλλογής πληροφοριών. Ήδη η πράκτορας ΣΤΑΡ (Σούπερ για την ακρίβεια) κάτι ανακάλυψε, αλλά περιμένουμε και τον Τμηματάρχη Υψηλής πολιτικής για τις δικές του πληροφορίες.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Το πάθος του ΝΙΚΑΡΟΥ για επιβολή σκληρότερων μέτρων κατά ανεμβολίαστων και άλλων, καλά είναι να το επεξηγήσει στους πολίτες και να μην αφήνει άλλους να τους ρίχνουν πέτρες. Παρεμπιπτόντως το περιβόητο τείχος ανοσίας που μας έλεγες Νίκαρε πότε θα χτιστεί; Με την 4η , την 5η ή την 10η δόση; Αχ, αυτό το ξεστοκάρισμα των παραγγελιών θα πάει σε μάκρος…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X