ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εισβολή Αβέρωφ στο επιτελείο Μαυρογιάννη - Παπασταύρου πουλάει τα ασημικά της Ομόνοιας

Ο Πρόεδρος της Ομόνοιας ήρθε για να ψηφίσει Νεοφύτου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Σύμπτωση στρατηγικής που προλειάνει το έδαφος για Β’ Γύρο η «τυχαία» επίσκεψη»

• Πριν αλέκτωρ τραγουδήσει άσματα (ο δικός μας πετεινός είναι εξευγενισμένος και ερμηνεύει Μπιθικώτση-Πάριο, δεν κακαρίζει τρεις φορές), βρήκε τον τρόπο να υλοποιήσει τα προαναγγελθέντα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Σε μια κίνηση ΥΨΗΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη την περασμένη Δευτέρα στο επιτελείο ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Οι συγκυρίες ή ενδεχομένως και οι συμπτώσεις ήταν αρκετές για τον εγκέφαλο του Αβέρωφ, οπόταν μάλλον ήταν κάτι που είχε προγραμματίσει και δεν προέκυψε στην πορεία.

• Σημειολογικό δίχως άλλο και η εισβολή Νεοφύτου στο επιτελείο Μαυρογιάννη αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας να πειστούν οι ΑΚΕΛικοί περί της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ που χρειάζεται να γίνει τον Β’ γύρο των προεδρικών εκλογών, για να καταφέρουν ΔΗΣΑΚΕΛ να εκλέξουν όποιο εκ των δυο θα είναι αντίπαλος του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Πάντως, προτού παραθέσουμε τα γεγονότα όπως τα μετέφεραν σε σχετική έκθεση τους οι πράκτορες της ΞΥΠ, να σας ενημερώσουμε ότι η σύμπτωση της επίσκεψης Αβέρωφ στο επιτελείο ΜπλακΤζον με το δημοσίευμα μας (30.1.2023) ότι την ερχόμενη Δευτέρα ο ΝικΧρι θα επισκεφθεί τον Νεοφύτου και ο Αβέρωφ θα ανέβει τα σκαλιά της Εζεκία Παπαϊωάννου, δεν έχουν σχέση με τις μαντικές ικανότητες της στήλης, αλλά πρόκειται για απλή ανάγνωση των γεγονότων και προφανώς των ημερολογίων των υποψηφίων Προέδρων.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΥΔΥ ΟΡΜΗΣΕ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΠΛΑΚΤΖΟΝ

• Έτσι και σύμφωνα με όσα μετέφεραν πράκτορες της ΞΥΠ, που κρατούν αθάνατες στιγμές οι επονομαζόμενοι απαθανατιστές, μετά την επίσκεψη του στην ΠΑΣΥΔΥ την περασμένη Δευτέρα ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, δια καταδρομικής επιχείρησης και προς έκπληξη των κορούδων που τον συνόδευαν (άλλο ένα προεκλογικό να κάνουν με τον Αβέρωφ και θα γεμίσουν ρυτίδες από το άγχος), λοξοδρόμησε και δεν μπήκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε, αλλά με το γρήγορο βήμα, όπως συνήθιζε όταν περπατούσε αλυπόλητος στην Αργάκα, μπήκε στο παρακείμενο επιτελείο του Μπλακτζον επί της Γρίβα-Διγενή .

ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΡΑΝΕΤΒΟΥ ΤΗΣ 6ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

• Εισχώρησε στα γραφεία, έκανε τις σχετικές χειραψίες και φυσικά τον προσκάλεσαν οι άνθρωποι για καφεδάκι. Η παραμονή του στα άδυτα του επιτελείου του δασκαλουθκιού από τον Αγρό, κράτησε αρκετά λεπτά, ώστε να ειπωθούν τα βασικά και κυρίως να οριστεί το ραντεβού της ερχόμενης Δευτέρας. Εξάλλου, ο Αβέρωφ είναι φιλαράκι με το αμερικανάκι, αρχι- επιτελάρχη ΠΑΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, που εισέφερε και 30 χιλιάδες για τον προεκλογικό αγώνα του ΜπλακΤζον, οπόταν έγινε η σχετική προεργασία. Μην ξεχνάμε, ότι υπάρχει και άλλη στενή σύνδεση του Αβέρωφ με τον Μαυρογιάννη, που είναι ο ΚΟΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ, ο Αγρότης μεγαλοεπιχειρηματίας, που θα παίξει τον δικό του ρόλο σε μια προσπάθεια συνεργασίας…

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΣΙΩΠΗΣΕ

• Πάντως η συνάντηση αν και αιφνιδιαστική (πράκτορας της ΞΥΠ επιμένει ότι ήταν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ), προσέδωσε τα αναγκαία μηνύματα και συνειρμούς , οπόταν ο στόχος επιτεύχθηκε. Να σημειωθεί ότι τα μέλη της επαγρύπνησης (οργάνωση αντίστοιχη με την ΞΥΠ που βρίσκεται σε αποσύνθεση) ενημέρωσαν αμέσως για την συνάντηση την ηγεσία του ΑΚΕΛ με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, να αναφωνεί «ου Παναγία Μου που εμπλέξαμε». Τι να πει άλλο ο άνθρωπος, αφού η ιστορία με την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη μοιάζει με την ρήση της λαϊκής θυμοσοφίας και «δαρμένοι και κλαμένοι». Ε, δεν είδατε τις εισφορές που ανακοίνωσε ο Μαυρογιάννης ότι δέχτηκε για τον προεκλογικό του; Η συντριπτική πλειοψηφία των ποσών προέρχονται από το ΑΚΕΛ ή από συνδεδεμένες εταιρείες του κόμματος. Η δε περιβόητη λίστα των 247 υποστηρικτών που δημοσιοποίησαν, εξ αυτών οι 240 είναι μέλη- στελέχη και ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ και προσέθεσε και 7 ξέμπαργκους ο ΜπλακΤζον.

• Τέλος πάντων ο Αβέρωφ έκανε τα δικά του, αλλά το μοναδικό που δεν μάθαμε και προς τούτο θα γίνει εσωτερική έρευνα στην ΞΥΠ είναι αν κέρασαν και γλυκό καρυδάκι τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ οι σύντροφοι. Εξάλλου, το συνηθίζουν – ιστορικά - να κερνούν το εν λόγω έδεσμα σε – υποτιθέμενους - αντιπάλους.

Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ

• Πάμε τώρα και σε άλλο ένα κοινό φίλο, αμερικανάκι κι αυτός, των Παπανικολάου (αρχι-επιτελάρχης Μαυρογιάννη) και Αβέρωφ, αφού οι τρεις έκαναν παρέα στις ΗΠΑ όταν σπούδαζαν. Τώρα, αν την εποχή των σπουδών τους, το ΑΚΕΛ φώναζαν το σύνθημα «δολοφόνοι των λαών Αμερικάνοι» και τώρα μπορεί να συνεργαστούν με τα κατασκευάσματα τους είναι μια άλλη πονεμένη, κόκκινη ιστορία. Λοιπόν, ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ, που εδώ και δυο μήνες προαναγγείλαμε ότι θα έρθει την περίοδο των εκλογών στο Κυπριστάν, για να κάνει προεκλογικό υπέρ του κολλητού του φίλου ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, και θα προκαλέσει προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με κάποιους φίλους – αθλητικογράφους τότε, να μας αποκαλούν και αντιΑΚΕΛιστές. Α, φίλε μου κόκκινε παραπλανημένε, εμείς λέμε την αλήθεια και δεν επιστρατεύουμε δικολαβισμούς και φληναφήματα και ωραιοποιήσεις. Θεωρούμε ότι εχθροί του ΑΚΕΛ είναι αυτοί που ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ την αλήθεια από τους αγνούς αριστερούς και Ομονοιάτες.

ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΡΦΑΙΟ ΑΣΗΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ

• Ο Παπασταύρου εκτός από ότι ήλθε για να ψηφίσει Αβέρωφ, του έκανε άλλο ένα δώρο, σε μια εποχή που τα πάντα έχουν την δική τους σημασία και η είσοδος στον Β’ Γύρο ενδεχομένως να κριθεί για κάποιες εκατοντάδες ψήφους. Ο δεξιός Ανορθωσιάτης Παπασταύρου, άρχισε να πωλεί τα ΑΣΗΜΙΚΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προκαλώντας την ΟΡΓΗ του πράσινου λαού και ΑΓΧΟΣ στην ηγεσία. Ε, μα να δίνεις τον καλύτερο σου παίκτη, ΜΠΡΟΥΝΟ ΦΕΛΙΠΕ, στους Ρώσους της ΠΑΦΟΥ, ομάδας που στηρίζει ο Αβέρωφ είναι για τους πράσινους οπαδούς, αιτία πολέμου. Ε, καλά τι θέλατε από δεξιό επιχειρηματία που ζει και εργάζεται στην κοιτίδα του καπιταλισμού; Να συμπεριφέρεται συναισθηματικά…Ομονοιάτικα; Ε, ΞΥΠΝΑΤΕ . Σας τα έλεγαν οι δραπέτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ. Τώρα είναι πια αργά που λέει και στο άσμα του ο ΠΑΣΧΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ.

Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΒΓΑΣ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗ - ΧΑΜΠΑ

• Άσε που κατάφεραν να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ακόμη και την ΑΘΑΝΑΤΗ, την ΑΛΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. Πάλι προ καιρού γράφαμε ότι θα την διαλύσουν και το προαναγγείλαμε αλλά οι πάντες στο ΑΚΕΛ κρύβονταν, ιδιαίτερα οι Λαρνακείς προύχοντες του κόμματος , που θέλουν μόνο αξιώματα. Ε, δεν είναι ρε οι ΑΛΚΑίοι που σας ψήφισαν για να εκλεγείτε;

• Εντάξει, καλά παιδιά, σε στιΓμές έξαρσης είπαν καμιά κουβέντα παραπάνω, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗΣ και ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΑΜΠΑΣ αγροτοπατέρας της ΕΚΑ στα γραφεία του κόμματος. Επιμένει αυτός ο κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ ότι οι λόγοι είναι πολιτικοί και έχουν σχέση με τις εσωκομματικές διαφωνίες . Πάντως, τους άκουσε μέχρι ο Πάτερ στον παρακείμενο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα (μεγάλη η χάρη του) και αναφώνησε «Ειρήνη υμίν» …

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θα μπορούν να ψηφίζουν κανονικά και οι φορείς κορωνοιού. Μα δεν είναι για την ίδια ασθένεια που οι πάνσοφοι επιδημιολόγοι, χαρακτήριζαν όσους είχαν προβληθεί και διακινούνταν σαν ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, προκαλώντας άγχος και αμέτρητα ψυχολογικά και κοινωνικά προβλήματα. Τώρα τι έγινε; Απασφαλίστηκαν οι βόμβες και κρύφτηκαν οι Καραγιάννηδες, οι Τσιούτηδες και οι Πάνάδες;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X