ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ειρήνη Χαραλαμπίδου - Νιαζί Κ. εγκαταλείπουν το ΑΚΕΛ, τα ελεφαντάκια του ΔΗΣΥ

Οι Προεδρικές γεννούν συμμαχίες Ευρωεκλογών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΟΥΝ

Πρωθύστερο θα αναφωνήσει κάποιος. Α, μπα. Για αρκετούς οι Προεδρικές εκλογές δεν είναι παρά το μεταβατικό στάδιο που θα τους οδηγήσει στα επόμενα πολιτικά τους βήματα . Για αρκετούς έδωσαν ΦΩΝΗ οι Προεδρικές εκλογές και τους έμπασαν στον γλυκύτατο κόσμο της πολιτικής και κυρίως της υπέρμετρης προβολής, που δύσκολα μπορεί κάποιος να την αποχωριστεί αν την έχει γευτεί και συνηθίσει μαζί της. Κάπως έτσι και αρκετοί που περιφέρονται στις Προεδρικές εκλογές ως υποψήφιοι και τελικά θα καταλήξουν σαν υποψήφιοι Ευρωβουλευτές. Ε, μα καλά δεν ξέρετε, ότι αν έχεις λυμένο το οικονομικό, παρουσιάζεσαι και σαν έτοιμος να προσφέρεις στην πατρίδα και να την σώσεις από όποιο μετερίζι σε τάξει η κοινωνία; Όπως λέμε σχηματικά οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ.

Λοιπόν ΚΥΟΦΟΡΟΥΝ οι Προεδρικές και θα γεννηθούν αρκετά μωρά μετά τις 12 Φεβρουαρίου , κάποια ενδεχομένως να μοιάζουν με τέρατα, μπορεί και να παραχθεί το μωρό της Ρόζμαρι , αλλά σίγουρα οι γεννήσεις θα αυξηθούν. Αν ήταν οι αντίστοιχες σε αριθμό και με ανθρώπους, τότε θα λύναμε το δημογραφικό που αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για το Κυπριστάν. Και που κανείς δεν θέτει στους υποψήφιους Προέδρους της Δημοκρατίας, αφού σ΄αυτές τις εκλογές η προσοχή όλων, με την συμβολή και των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, δεν είναι στις θέσεις των υποψηφίων και στις ικανότητες τους να μας λύσουν τα προβλήματα, αλλά εστιάζεται στην παραπολιτική…

ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙΣΤΑΝ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΧΙΛΛΕΑ - ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ

Τέλος πάντων να επισημάνουμε ότι περίπου συμφωνήθηκε το πλάνο για τα δυο σχήματα που θα διεκδικήσουν τις Ευρωεκλογές και αν τα θέλετε και σχηματικά να αναφέρουμε ότι θα αναμετρηθούν το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ με το ΟΧΙΣΤΑΝ. Αυτοί είναι οι μόνοι σίγουροι που θα περιστοιχίσουν τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ. Ήδη οι σχεδιασμοί βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι Προεδρικές είναι απλά το τεστ που θα προσδιορίσει το εύρος των δυνάμεων τους για να κινηθούν αναλόγως.

Και συμπτωματικά αφού τους προσδιορίζουμε από την στάση τους στο δημοψήφισμα του 2004 να επισημάνουμε ότι έχουν όλοι τους σαν οδηγό καιμπούσουλα, το αντίστοιχο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ εγχείρημα που έγινε την εποχή εκείνη από τον πρώην Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΤΣΗ και άλλους Συναγερμικούς( κίνηση για την Ευρώπη) και οι οποίοι κατάφεραν να εκλέξουν στις Ευρωεκλογές του 2004 και ένα Ευρωβουλευτή( Γ. Μάτσης). Προσέξτε την σημειολογία. Ο Υπουργός Παιδείας ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ήταν ένας εξ αυτών που συμμετείχαν στο εν λόγω σχήμα και τώρα δηλώνει πίστη και σεβασμό στο κόμμα... Σταθερός στις απόψεις του ο ΠροΠρο. Αχ ρε αυτή η καρέκλα και πόσο δίκαιο έχεις ρε Φιλελεύθερε ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ για τον ΥΠΠΑΝ…

ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Λοιπόν τον Αχιλλέα Δ. θα πλαισιώνει στο σχήμα του και ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ , ο οποίος και ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ το κόμμα της αριστεράς για να συμπορευτεί με Αχιλλή. Ήδη, προ καιρού ο Τ/Κ πολιτικός δεν έχει επαφές και σχέσεις με το ΑΚΕΛ και το διαζύγιο με το κόμμα που τον ανέδειξε και έκανε πλούσιο ( 14 χιλιάδες Ευρώ μηνιαίως ο μισθός ) είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί , αφού το θεωρεί τροχοπέδη στην υλοποίηση των σχεδιασμών του. Όπως, λέει και ο κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ, ο Νιαζί δεν δίνει ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ στο κόμμα , όπως πράττουν όλοι οι υπόλοιποι εκλελεγμένοι αξιωματούχοι του ΑΚΕΛ ( ενδεχομένως να μην τους δίνει ούτε Ευρώ,τον τελευταίο καιρό και η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ), κάτι που προκαλεί εκνευρισμό στην ηγεσία και στα υπόλοιπα στελέχη που υπομένουν να τους εκμεταλλεύονται οι περαστικοί τυχοδιώκτες και αυτοί να τρώνε ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ…

Ο ΝΙΑΖΙ ΚΑΙ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ ΜΕ ΑΧΙΛΛΕΑ Δ.

Σημειώσαμε και χθες ότι στενό συγγενικό πρόσωπο του Νιαζί υπέγραψε σαν υποστηρικτής της υποψηφιότητας Αχιλλέα , οπόταν και καταλαβαίνετε τον δρόμο που θα ακολουθήσει . Μαζί με τον Αχιλλέα στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών θα βρίσκονται και στελέχη από την Αμμόχωστο για την Κύπρο, αλλά και εμβληματικές φυσιογνωμίες του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ , όπως η βουλευτής των Οικολόγων ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ( ενδεχομένως, αναλόγως του ανέμου, να βρίσκεται και σε ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ) η πρώην ΥΠΕΞ ΕΡΑΤΩ ΜΑΡΚΟΥΛΗ, η ηθοποιός ΠΟΠΗ ΑΒΡΑΑΜ και άλλοι της εν λόγω κοινότητας.

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΕΔΕΚΙΤΕΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ

Για δε το ΟΧΙΣΤΑΝ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ, θα συμπορευτεί μαζί του και ως υποψήφιος ο διαγραμμένος πλέον από την ΕΔΕΚ ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, καθώς και άλλοι αντιφρονούντες ΕΔΕΚίτες. Δύσκολα θα βρίσκεται μαζί τους ο Ευρωβουλευτής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, αφού διαφωνεί σε αρκετά μαζί τους και δεν αποκλείεται να κάνει κάποια συμμαχία και να βρίσκεται σε άλλο ψηφοδέλτιο.

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Μετεγγραφή ετοιμάζει και η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ η οποία και θέλει να είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές, αλλά μάλλον σε καμία περίπτωση με το ΑΚΕΛ. Κι επειδή στο μεταγραφικό παζάρι το κασέ της Ρένας βρίσκεται στα ύψη θα το διαπραγματευτεί αναλόγως και θα πάρει το ανάλογο τίμημα. Μπορεί και να επιστρέψει στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ της ΚΟΙΤΙΔΑ, το ΔΗΚΟ , χωρίς να αποκλείεται να κάνει και την έκπληξη …δεξιότερα.

Σημειώνεται ότι η Ειρήνη Χ. ΑΠΕΧΕΙ από την προεκλογική εκστρατεία του ΑΚΕΛ για Μαυρογιάννη και σε καμία των περιπτώσεων ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ. Εξάλλου, αν μη τι άλλο, είναι συνεπής στις διακηρύξεις της, αφού δεν ψηφίζει κάποιο που είναι συνεχιστής του ΝΙΚΑΡΟΥ, όπως έπραξε και με την υποψηφιότητα ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ που έκαψε, προτού …κοκκινίσει. Όσοι δε γνωρίζουν τα εσωκομματικά της Εζεκίας Παπαιωάννου, θεωρούν ότι η ΕΙΡΗΝΗ Χ. αποτελεί ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ για το ΑΚΕΛ.

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟ 15ΘΗΜΕΡΟΥ

Το μανιφέστο πίστης και σεβασμού προς τον ΔΗΣΥ που υπέγραψαν βουλευτές- Ευρωβουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος, ήταν έτοιμο προ δεκαπενθημέρου, όπως σας ενημέρωσε εγκαίρως η στήλη και διανεμήθηκε σε όλους σε συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, από τον κλητήρα του Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ , τον Υπουργό Μεταφορών ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟ( που καταντήσατε ρε να σας διοικεί ο Τζόν Κάρ που του είπαν να πάει στην Πινδάρου και πάρκαρε στο Καιμακλί) . Τα όσα ακολούθησαν, ήταν απλά μέρος των σχεδιασμών και παρουσιάστηκε την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΉ στο προεκλογικό σκηνικό, σαν μέρος της προσπάθειας για να ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ οι Συναγερμικοί. Αν θα αποδώσει, θα διαφανεί οσονούπω και αποτελεί και αυτό μέρος ενός βασανιστικού για τους Συναγερμικούς προεκλογικού, που θα αφήσει πίκρες και μάλλον ΔΙΧΑΣΜΟ ανεπούλωτο.

Πάντως πέραν της σημειολογικής και ουσιαστικής σημασίας του όρκου για πίστη στον ΦΟΥΛΛΗ, να επισημάνουμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Αν μετά απ΄όλα αυτά και πάλι ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ οι ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ, δεν τίθεται θέμα για όλους τους ηγέτες του κόμματος; Για να δούμε. Αλλά πόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όμως έχει η πολιτική Αρκετοί εξ αυτών που υπέγραψαν, έχουν άλλους σχεδιασμούς και στο παρασκήνιο λένε διαφορετικά αφηγήματα, ενώ στον προεκλογικό συμμετέχουν…υποκριτικά. Τελικά τα ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙΑ( μάλλον ακρίδες μοιάζουν) Αβέρωφ μου μπορεί και να ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΝ το σπίτι όταν θα θέλουν τροφή…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Περιμέναμε από την ΤΟΤΑΛ να μας πει ότι θα ξεκινήσει εξόρυξη φυσικού αερίου και αυτοί μας ανακοίνωσαν ότι θα ασχοληθούν με τα φωτοβολταικά. Μα απ’ αυτά βάζει και ο Γιαννής που το Παλαιχώρι, δεν σας χρειαζόμαστε . Και η ΠΗΛΕΙΔΟΥ χαμογελά και πανηγυρίζει. Τα χάπια μου γρήγορα που προκαλούν …αέρια.

ΥΓ: Η ιδέα για επανασύσταση του Συνεργατισμού για την οποία πανηγυρίζει το ΑΚΕΛ και η ΧΑΡΑΥΓΗ ότι είναι ιδέα ΜπλακΤζον το ξέρουν ότι προωθήθηκε από τον Κουλία και τον Συλλούρη;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X