ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΔΕΚ: Κόμμα είναι αυτό; Καταχρήσεις, ίντριγκες, δολοπλοκίες

Ο Σιζόπουλος θα βρει απέναντι του τον Γιαννάκη Ομήρου, του Δημήτρη Παπαδάκη, των θεωρητικών - παλαιοκομματικών, του Δώρου Θεοδώρο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Προσομοιάζουν τα κόμματα με τα κύτταρα της κοινωνίας. Ε, αφού τα κύτταρα παρουσιάζουν τέτοιου είδους σοβαρές ασθένειες τότε και η κοινωνία θα είναι άρρωστη. Και όταν εξομολογείται η αρρώστια από τους ίδιους τους ασθενείς, τότε είναι που χρειάζεται αμέσως ταχεία επέμβαση για αποσόβηση της ζωής. Τι λέμε τώρα δηλαδή; Ε, μα αφού η ΕΔΕΚ σύμφωνα και με τον υποψήφιο για την Προεδρία του κόμματος ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΝΑΒΑ παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το σοβαρότερο όμως είναι η καταγγελία του κ. Βαρνάβα ότι ο Οικονομικός Διευθυντής του κόμματος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΤΟΥΚΗΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ χρήματα του κόμματος προς ίδιον όφελος. Αμάν τα χάπια μου. Καλά αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα; Και πως το λέει έτσι τσακ μπαμ, ένας εκ των σημαινόντων στελεχών της ΕΔΕΚ, χωρίς να ιδρώσει τ’ αυτί κανενός; Φανταστήκατε δηλαδή να γινόταν τέτοια καταγγελία στην Γερμανία, στην Ελβετία, στην Γαλλία; Για να μην πούμε και στην Ελλάδα. Πολιτικός σεισμός με παρενέργειες και άμεση επέμβαση του Εισαγγελέα. Σ’ εμάς δεν κουνάει φύλο. Προφανώς στην Μαδαγασκάρη και την νήσο Άου- Άου θα επιβραβευόταν ο καταχραστής Φαίνεται το τείχος της ανοσίας κατά του ιού που χτίζει με επιτυχία ο Υπουργός Υγείας ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑΣ καλύπτει και θέματα… πολιτικής.

Κουράστηκε ψυχικά η κοινωνία από τους καθημερινούς βομβαρδισμούς με φόβο και τρομολαγνεία και προσπερνάει τα πάντα επιδερμικά. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα περάσουν το ίδιο και από τους πυγμάχους, που βρίσκονται σε ετοιμότητα και ανταλλάσσουν γροθιές ανελέητα. Ο Βαρνάβα έριξε αρκετά ντιρέκτ στον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ και τους συνοδοιπόρους του, κυρίως τον Κουττούκη, και περιμένουμε την αντίδραση του Προέδρου της ΕΔΕΚ, που αν και προσφάτως εγχειρισμένος, έχει την δυνατότητα να αντεπεξέλθει.

Αλλά θα παραμείνει η απορία. Αφού τα πυρά στρέφονταν κατά Κουττούκη και βάσει των αποκαλύψεων στις εφημερίδες, αλλά και της σύστασης σχετικής ερευνητικής επιτροπής, γιατί δεν τον απομάκρυνε ο Σιζόπουλος; Τώρα θα τρέχει να απαντάει για τις κατηγορίες κατά του εξ απορρήτων του που είναι και ιδιαιτέρως βαρύτατες. Αν θα επηρεαστούν οι σοσιαλιστές στο εκλογικό συνέδριο του Οκτωβρίου, όπου θα εκλεγεί η νέα ηγεσία του κόμματος ο χρόνος θα καταδείξει και οι πυγμάχοι θα αποφασίσουν.

Υπό άλλες συγκυρίες και προϋποθέσεις ο Σιζόπουλος θα ήταν αδιαμφισβήτητο φαβορί, αφού είναι ακόμη εσωκομματικός κυρίαρχος, αλλά σ΄αυτή τη δεδομένη στιγμή στοιχήθηκαν σε κοινό μέτωπο αρκετά σημαίνοντα στελέχη που μπορεί να επηρεάσουν καταστάσεις. Θα βρει απέναντι του όσους ανήκουν στο στρατόπεδο του Γιαννάκη Ομήρου, του Δημήτρη Παπαδάκη, των θεωρητικών - παλαιοκομματικών, του Δώρου Θεοδώρου και αρκετών πικραμένων από την έκβαση του αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών. Οπόταν θα δεχθεί αρκετές επιθέσεις από διάφορα μέτωπα.

Προφανώς και ο ίδιος ετοιμάζει την δική του αντεπίθεση και λαμβάνοντας υπόψη ότι διατηρεί αρκετούς υποστηρικτές που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα θα δώσει την δύσκολη μάχη με πάθος και δύναμη. Το κρίσιμο στην συγκεκριμένη είναι ποιος διαθέτει μεγαλύτερο έρεισμα και περισσότερους ψηφοφόρους στα μητρώα μελών που έκλεισαν και φυλάσσονται από σχετική Επιτροπή. Αυτός θα έχει και το προβάδισμα.

Πάντως θα ακουστούν πολλά τις επόμενες μέρες. Ίντριγκες, δολοπλοκίες στα παρασκήνια του κόμματος, συντροφικά μαχαιρώματα, διακινήσεις χρημάτων και άλλα πολλά. Ευτυχισμένος ο ΒΑΣΣΟΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ που πέταξε για τον πραγματικό κόσμο και δεν θα ακούσει τι εκστομίζουν οι επίγονοι του και με τις προσομοιάζει το κόμμα του με όσα ακούγονται από τα ίδια του τα στελέχη…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θυμόμαστε ότι οι επιδημιολόγοι μας έλεγαν ότι με εμβολιασμένο το 80 % του πληθυσμού θα υπάρξει χαλάρωση γιατί θα χτιστεί ανοσία στην αγέλη . Ελπίζω να μην νομίζουν ότι η αγέλη αποτελείται μόνο από προβατάκια και να αλλάξουν κι αυτή την σειρά το μότο τους…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X