ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

EΔΕΚ: Διώχνουν Κ. Ευσταθίου- Γ. Βαρνάβα - Σε σαλέ διακοπεύουν Συναγερμικοί εν μέσω της μάχης

Σε περιδίνηση και πάλι οι σοσιαλιστές – Επιστολές για παραπτώματα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ- ΒΑΡΝΑΒΑ

*Πρωτοχρονιάτικο μποναμά θέλει να δώσει ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ στους διαφωνούντες με την πολιτική του πρακτική που τυγχάνουν και επιφανή στελέχη του κόμματος, τους ΚΩΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΝΑΒΑ. Δείχνοντας ουσιαστικά την ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ, με απόφαση που λήφθηκε χθες από την γραμματεία του κόμματος πριν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΕΔΕΚ , η ηγεσία των σοσιαλιστών ανοίγει νέο κύκλο εσωστρέφειας που θα αφήσει τα σημάδια της και στην μάχη των Προεδρικών εκλογών, αφού να σημειώσουμε ότι ΕΔΕΚ- Γ. Βαρνάβας και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ , ΣΥΣΤΟΙΧΙΖΟΝΤΑΙ με υποψηφιότητα ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ.

Οι εσωκομματικές διαμάχες στην ΕΔΕΚ δεν σταμάτησαν ποτέ και όπως σας πληροφορούσαμε κατά διαστήματα μέσω πράκτορα της ΞΥΠ , επονομαζόμενου και πρασινοφρουρού, ήταν ζήτημα χρόνου να γίνει η σχετική έκρηξη και να προκαλέσει θύματα. Έτσι σε συνεδρία της γραμματείας της ΕΔΕΚ αποφασίστηκε να σταλούν επιστολές με τις οποίες καλούν τον βουλευτή του κόμματος Κ. Ευσταθίου και τον πρώην βουλευτή Γ. Βαρνάβα να ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ με το καταστατικό του κόμματος και να μην προβαίνουν σε ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ενέργειες που ζημιώνουν το κόμμα.

ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΡΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ- ΔΕΝ ΠΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Προφανώς οι επιστολές σε ΚΩΕ- ΓΙΒΑΡ, αποτελούν προπομπό για την ΔΙΑΓΡΑΦΗ τους από την ΕΔΕΚ με όποιο κόστος προκληθεί για το κόμμα των πυγμάχων ( γροθιά το έμβλημα τους και πιστεύουν ότι είναι ΜΑΙΚ ΤΑΙΣΟΝ όλοιτους), αφού δεν υπάρχει περίπτωση να ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ στις υποδείξεις του Μαρίνου Σιζόπουλου, τα δυο στελέχη. Σύμφωνα με το ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ, ο Κωστής Ευσταθίου, προβαίνει σε αντικομματικές ενέργειες όπως η παρακίνηση οπαδών- στελεχών της ΕΔΕΚ να ψηφίσουν ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ, σε αντίθεση με την απόφαση του κόμματος. Ακόμη κατηγορείται ότι δεν παρίσταται σε συνεδρίες των συλλογικών οργάνων και γενικώς αντιστρατεύεται το καταστατικό.

ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ

Όσον αφορά τον Γιώργο Βαρνάβα η ηγεσία της ΕΔΕΚ θεωρεί ότι κάποιες ΓΚΡΙΖΕΣ αναφορές περί της επαγγελματικής του δράσης , όπως περιγράφονται και στο βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη, θα προκαλέσουν στο άμεσο μέλλον προβλήματα στο κόμμα. Έτσι με την επιστολή καλείται ο κ. Βαρνάβα να δώσει εξηγήσεις και να καθησυχάσει το κόμμα ότι δεν θα ξεσπάσει κάποια μπόρα με αποκαλύψεις που θα στοιχίσουν στην ΕΔΕΚ και την έξωθεν καλή μαρτυρία της.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΤΟΝ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι θα έχουμε αρκετά επεισόδια στο νέο σίριαλ συντροφικά μαχαιρώματα στην ΕΔΕΚ , αν ληφθεί υπόψη ότι ο έτερος αποβληθείς ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ότι θα συστήσει κεντροαριστερό κόμμα με μαγιά τους διαφωνούντες με τον Σιζόπουλο. Η κατάσταση στην ΕΔΕΚ επιδεινώθηκε στις 27.12.2022 όταν παρουσιάστηκε δημοσίευμα στην εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ , υπό τον τίτλο «Έκαναν γαργάρα το σκάνδαλο με τις επιταγές στην ΕΔΕΚ» όπου ενέπλεκαν τον ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, καθώς και την Αστυνομία για συγκάλυψη των καταγγελιών περί έκδοσης επιταγών από τον τέως Οικονομικό διευθυντή ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΥΤΤΟΥΚΗ. Ο κ. Κουττούκης στενός συνεργάτης του Σιζόπουλου, κατηγορείται ότι εξέδωσε επιταγές από το λογαριασμό της ΕΔΕΚ για επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Μάλιστα στο δημοσίευμα περιπλεκόταν και η επονομαζόμενη κοινοπραξία που στηρίζει ΝικΧρι και έδρασε για να ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ η υπόθεση.

Τότε είναι που ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕ ο Σιζόπουλος που επηρεασμένος και από την θέση του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας, ΚΗΡΥΞΕ και πάλι τον πόλεμο έστω και εν μέσω εορτών. Μάλιστα η ππάλα που κρατούσε για να κόψει την πίτα του κόμματος ήταν ακονισμένη και έτοιμη για τα περαιτέρω. Πάντως να επισημάνουμε ότι οι δυο που βλέπουν την πόρτα εξόδου ήταν προετοιμασμένοι για τις κινήσεις Σιζόπουλου και όπως λένε θα απαντήσουν καταλλήλως…

Ο ΑΒΕΡΩΦ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΣΑΛΕ

Πάμε και στους Συναγερμικούς, που για μια ακόμη φορά μια κάστα εξ αυτών αποδεικνύει ότι ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ το κόμμα για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και δίνουν τις μάχες για το θεαθήναι Ε, βεβαίως θα εκραγεί ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και θα το ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΕΙ,όταν κορυφαία στελέχη που θα έπρεπε να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τις Προεδρικές εκλογές επέλεξαν ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ σε σαλέ για χιονοδρομίες και σε επαύλεις- μπουζούκια στην Ελλάδα.

Η απουσία τους ήταν ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ και ο Φούλης εμφανίζεται ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ, γιατί αρκετά στελέχη που συνωστίζονταν το προηγούμενο διάστημα για να εμφανιστούν στις τηλεοράσεις, εγκατέλειψαν τον πόλεμο στις πιο κρίσιμες στιγμές για να διασκεδάσουν. Όπως προαναφέραμε αρκετές φορές και σε ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ, στον ΔΗΣΥ, διεξάγεται ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ που θα καταγραφεί στα κατάστιχα της ιστορίας, αφού για την κορυφαία πολιτική πράξη των κομμάτων, που είναι η διεκδίκηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ, επιδίδονται σε δυο παράλληλες προεκλογικές εκστρατείες. Για τον ΦΟΥΛΛΗ , αλλά και για την επόμενη μέρα στον ΔΗΣΥ και τα αξιώματα που θα διεκδικήσουν στο συνέδριο. Αν θα ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ το κόμμα τους ή αν θα χάσει τις εκλογές ο Πρόεδρος τους, α, μπα περιθωριακό…

Ο ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΤΛΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ

Ανέβηκε στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην Ελλάδα, που φημίζεται για την ποιότητα των δραστηριοτήτων του φιλοξενώντας επιφανείς καλλιτέχνες, το παιδικό θεατρικό έργο του ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ « ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ». Εκεί δεν ένοιωσαν την ανάγκη ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ, ο ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΥ, η ΝΙΚΗ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΗ, ούτε ο σκηνοθέτης, να αλλοιώσουν το έργο και να μεταφέρουν μηνύματα για διαφορετικότητα και να και άλλα που προκύπτουν από τις αναζητήσεις ηθοποιών και σκηνοθετών στο ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ, όπως αν μπορούν να αγαπηθούν αγόρια και κορίτσια μεταξύ τους. Το έργο πραγματεύεται άλλου είδους μηνύματα και μεταφέρονται στα παιδιά σύμφωνα με
τις εμπνεύσεις του Ντίκενς. Βλέπετε δεν ήθελαν ο Πιατάς, ο Εσκενάζη να προκαλέσουν την κοινωνία , αλλά δεν είχαν και την συμπαράσταση των ψευτοκουλτουριάρηδων, αππωμένων κυριών των θεατρικών οργανισμών, Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης και λοιπών αθκιασερών που θέλουν να μας πείσουν ότι στο Κυπριστάν μπορούν να ΒΙΑΖΟΥΝ τα έργα ΠΑΓΚΌΣΜΙΩΝ συγγραφέων για να περάσουν μηνύματα που αυτοί επιθυμούν. 

Η ΑΠΟΚΑΜΩΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Γιατί διαμαρτύρονται στον ΠΟΛΙΤΗ ότι δεν συνεδριάζει η Επιτροπή Δημοσιογραφικής δεοντολογίας για 7 μήνες; Αφού έχουν δικό τους άνθρωπο στο Δ.Σ που είναι ο Οικονομικός τους διευθυντής, γιατί δεν τον ρωτούν; Παρεμπιπτόντως οι ευαισθητούληδες της δεοντολογίας, Κοτζαμάνη- Γεωργιάδης- Κατερίνα Νικολάου- Νικολαίδης, Παρούτης και οι άλλοι, δεν ένοιωσαν μέσα τους την ανάγκη να συνέλθουν και να εξετάσουν τα περί πλαστών εγγράφων που δημοσίευσε ο ΠΟΛΙΤΗΣ , όπως καταγγέλλουν κόμματα, υποψήφιοι Πρόεδροι. Ε, τα παιδιά έχουν εκλεπτυσμένο γούστο και αναστατώνονται αναλόγως…φιλίας.

Εμείς που ασκήσαμε σκληρή έως και ισοπεδωτική κριτική στον αείμνη στο ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, δεν μπορεί παρά να του αναγνωρίσουμε ότι ήταν μεγαλόκαρδος και μεγαλόψυχος άνθρωπος. Δεν εξετάζουμε την πολιτική του ιστορία, μπορεί και να φάνηκε άτυχος ή να παρασύρθηκε από τους συμβούλου του , αλλά οδός προς τιμή του, είναι επιβεβλημένη πράξη και σωστά έπραξαν στο Γέρι. Τα υπόλοιπα είναι καφρίλα…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Φωνάζουν ότι το βαθύ κράτος και το κατεστημένο καταβρόχθισαν την ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ και την ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ . Ωστόσο και το βαθύ κράτος της Αριστοτέλους( υιός προέδρου παγκύπριου δικηγορικού συλλόγου και πρόεδρος του συνδέσμου φυλακισμένων Α. ΚΛΗΡΙΔΗΣ, ΜΜΕ ) στοχοποίησαν κάποιο δεσμοφύλακα γιατί είπε κάτι εναντίον τους. Ε, μην κάνουμε ότι καταγγέλλουμε... Ήρεμα και γαλήνια κορίτσια και αν έχετε δίκαιο θα διαφανεί και τότε να επαναστατήσετε. Φτάνει αυτό το μίσος και η αντιπαράθεση. Μόλυναν επικίνδυνα την ατμόσφαιρα.

ΥΓ. ΆΣΧΕΤΟ. Πήγατε στον ΠΑΝΑΜΑ καμιά φορά; Εξωτική χώρα , με καλές τράπεζες και χαμηλό φορολογικό συντελεστή και κυρίως δεν ελέγχεται από Ευρωπαϊκή Ένωση Πάντως αξιωματούχοι του κράτους μας την θεωρούν πανέμορφη χώρα. Εκεί συναντούσαν- τυχαία- την ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ. Μοίραζε και μήλα…

ΥΓ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Υγεία εύχομαι και είθε το 2023 να φέρει στην πατρίδα μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και επιτέλους οι ταγοί μας να κοιτάξουν με συμπόνια και κατανόηση την βασανισμένη κοινωνία…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X