ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

EΔΕΚ: Αρχίζουν διαγραφές διαφωνούντων - ΟΧΙ σε Μαυρογιάννη

Πρώτοι στην γκιλοτίνα Σιζόπουλου Επ. Γραμματάς και Επ. Οργανωτικός Λάρνακας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ

  • Τι είσαι εσύ δικέ μου; ΣΑΜΟΥΡΑΙ; Ανεμίζει το γιαταγάνι και όποιον πάρει ο κομματικός χάρος. Μην τραυματιστείς όμως από την ανεξέλεγκτη χρήση αιχμηρών αντικειμένων. Σε νέα δράματα και αλληλοσπαραγμούς και πάλι στην ΕΔΕΚ, με τον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ και το κονκλάβιο του να παραπέμπουν στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ δυο στελέχη του κόμματος που συμμετείχαν στην γνωστή συγκέντρωση διαφωνούντων.
  • Με την διαγραφή των πρώτων δυο, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και πλέον αυτοί θα θεωρούνται ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ και για όσους εκ των στελεχών συμπράξουν με τους διαφωνούντες ή όπως τους αποκαλούν οι Σιζοπουλικοί, ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ και ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. Όπως δε μας πληροφόρησε και πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και πυγμάχος, πλέον είναι αποφασισμένοι στην ΕΔΕΚ να ΔΙΩΞΟΥΝ όσους προβαίνουν σε αντικαταστατικές κομματικές ενέργειες.

ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

  • Τα πρώτα δυο θύματα του ΠΟΓΚΡΟΜ που ξεκινάει ο Σιζόπουλος, προς γνώση και συμμόρφωση, είναι ο Επαρχιακός Γραμματέας Λάρνακας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ και η Επαρχιακή Οργανωτική Γραμματέας στην πόλη του Ζήνωνα, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑΡΑΜΑΝΘΟΥΣ. Τα δυο εν λόγω στελέχη συμμετείχαν στην συγκέντρωση των διαφωνούντων και προκάλεσαν την μήνη και οργή του Σιζόπουλου, αν και γνώριζε εκ των προτέρων ότι ήταν εσωκομματικοί του αντίπαλοι και έκλειναν προς τον παραλίγο υποψήφιο για την Προεδρία της ΕΔΕΚ και πρώην βουλευτή ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΝΑΒΑ.
  • Η διαδικασία ξεκίνησε από την ίδια μέρα της παρουσίας τους στο συνέδριο των διασπαστών, όπως καταγράφεται και στο κατηγορητήριο, όταν η Γραμματεία και το Πολιτικό Γραφείο με απόφαση τους ζήτησαν από Ευαγγελίδη και Παπαδαμαράνθους, να αναφέρουν γραπτώς μέχρι τις 2.6. 2022 αν στηρίζουν τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ και συμπορεύονται με την ηγεσία ή αν επιμένουν να συμπαρατάσσονται με τους διαφωνούντες - αποστάτες. Όπως τους επισημαίνεται στην απόφαση του Π.Γ της ΕΔΕΚ, αν επιθυμούν να ακολουθήσουν την δεύτερη οδό της ούτω καλούμενης ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, να υποβάλουν παραίτηση από τα κομματικά πόστα τους.
  • Πάντως όπως μας ενημέρωσε ο πράκτορας της ΞΥΠ μέχρι στιγμής δεν έφθασε στα γραφεία της ΕΔΕΚ καμία επιστολή και στην αποψινή συνεδρία της Γραμματείας και του Πολιτικού Γραφείου αναμένεται να ληφθεί απόφαση για να παραπεμφθούν οι δυο πρώτοι αντιφρονούντες στο πειθαρχικό του κόμματος. Προφανώς εκεί θα κριθούν οι ενέργειες τους ως αντικαταστατικές και θα προχωρήσουν στην ΔΙΑΓΡΑΦΗ τους από το κόμμα.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ

  • Κατά τ’ άλλα στην συνεδρία του Π.Γ της ΕΔΕΚ, θα γίνει ενημέρωση από τον Πρόεδρο Σιζόπουλο και για τις συναντήσεις του με υποψηφίους Προέδρους της Δημοκρατίας και τις παρασκηνιακές διεργασίες τις οποίες βεβαίως - βεβαίως χειρίζεται ο ίδιος ως ο απόλυτος ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ. Στην ενημέρωση του Π.Γ θα κυριαρχήσει η ανάλυση της απόφασης Σιζό, να μην ΣΤΗΡΙΞΕΙ το κόμμα τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.
  • Πάντως η απόφαση Σιζόπουλου δεν ήταν και ιδιαίτερα εύκολη, αν και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ θεωρείται σκληροτράχηλος και δύσκολα εκδηλώνει τα όποια συναισθήματα του. Ιδιαίτερα στην περίπτωση Μαυρογιάννη, όπως μας πληροφόρησε ο πυγμάχος - πράκτορας της ΞΥΠ, ήταν ιδιαίτερα ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ για την απόρριψη της στήριξης, αφού με τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ και πρώην διπλωμάτη, τον συνδέουν στενοί δεσμοί φιλίας από την περίοδο που ήταν συμφοιτητές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο Σιζόπουλος σπούδαζε ιατρική και ο Μπλακτζον νομική (κι εμείς που πιστεύαμε ότι ήταν απόφοιτος παιδαγωγικής, σαν καλό δασκαλούι που τον Αγρό), αλλά ήταν φίλοι και συμμέτοχοι στις φοιτητικές τρέλες.

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΙΚΚΟΥΙ

  • Μάλιστα το οξύμωρο είναι ότι ο Σιζόπουλος σε κάποιες εκ των παρασκηνιακών διαβουλεύσεων είχε προτείνει τον Μαυρογιάννη ως κοινό υποψήφιο αντιπολιτευόμενων δυνάμεων, αλλά απορρίφθηκε από άλλους. Προς τούτο δε ο Σιζόπουλος ξεκαθάρισε στον Μαυρογιάννη ότι δεν μπορεί να ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙ με το ΑΚΕΛ, το οποίο θεωρεί και ως μια εκ των πηγών του κακού στο κόμμα του και αποδίδει στο κόμμα της αριστεράς, υποκίνηση στο παρασκήνιο αρκετών εκ των στελεχών της ΕΔΕΚ, που τον αμφισβητούν ή όπως είπε και ο ίδιος τον πολεμούν. Κάνεις κακές παρέες Αντρικκούι (όπως τον έλεγε όταν ήταν φοιτητές) ιδιαίτερα κόκκινες… Οπόταν η συνάντηση έκλεισε με εναγκαλισμούς και ο Σιζό αναμένει στο ακουστικό και την απόφαση του Πρίγκιπα για να συμπορευτούν (τα λέμε προσεχώς για όλα αυτά…).

ΤΑΚ – ΤΑΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ

  • Ας προχωρήσουμε και με την μέθοδο τακ - τακ να τελειώνουμε (όσοι δεν ξέρουν από πού προέρχεται αυτή η ρήση καλά είναι να ρωτήσουν και θα εκπλαγούν από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ Κυπριστάν)
  • Λένε ή άλλοι πανηγυρίζουν και ορισμένοι διαμαρτύρονται, ότι ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας ΣΑΒΒΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ γνωμάτευσε ότι μόνο χαλούμι με προδιαγραφές ΠΟΠ μπορεί να παράγεται. Καλά τι θα έλεγε ο Εισαγγελέας; Το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ που στον τόπο μας είναι ενίοτε ή και πάντοτε ΔΥΣΝΟΗΤΟ. Η υπακοή στους νόμους και στις αποφάσεις της Κοιμισιόν Περιμένατε να πει ότι μπορεί ο καθένας να παράγει ότι γουστάρει;

ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟ ΠΑΜΠΟΥΙ - ΥΠΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΤ ΝΤΗΠΑΡΝΤΜΕΝΤ

  • Είδατε ρε το Παμπούι που την Αγλαντζιά; Από τις σπηλιές του Σκαλί και από Δήμαρχος Αγλαντζιάς, έγινε ο πρώτος Ελληνοκύπριος Υπουργός Άμυνας που επισκέφθηκε Στέιτ Ντηπάρντμεντ. Ουάου. Ποιος σου το παραλάλησε που λένε και στην Αγλαντζιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΠΕΤΡΙΔΗ.
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Επιμένουν ΚΟΑ και Παγκύπριος ιατρικός σύλλογος ότι για το μπριτζ και το σκάκι χρειάζεται δελτίο υγείας κάποιος να συμμετάσχει σε αγώνες. Τότε γιατί να μην χρειάζεται και για την πιλότα, το πόκερ, το ποκεριζέ και το κυνήγι; Ιδέες τους βάζουμε για να βγάζουν λεφτά. Ο εκβιασμός- ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ δια φόβου για την υγεία είναι κυρίαρχη τάση των βιομηχάνων της ιατρικής του Κυππριστάν…
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X