ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΔΕΚ: 300 καυτές ηχογραφήσεις, ίντριγκες, χρήμα, έρωτες, ο άγνωστος διαρρεύσας

Αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο - Προσεχώς και άλλες αποκαλύψεις μέσω ηχογραφημένων συνομιλιών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ NETFLIX ΣΤΗΝ ΕΔΕΚ

• Μπορεί να μην διαπρέπουν ως κόμμα αρχών, ηθικής και κοινωνικής αποδοχής, αλλά είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ και δολοπλοκίες που τους αναδεικνύει και ως κορυφαία πολιτική δύναμη που μπορεί να διαπρέψει και στο παγκόσμιο πολιτικό σύστημα. Αυτή είναι η ΕΔΕΚ που πλέον μετά και την αποκάλυψη των ηχογραφημένων συνομιλιών δυο κορυφαίων στελεχών του κόμματος, ήτοι του Προέδρου ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ και του εν δυνάμει -την εποχή εκείνη- Νο 2 στο κόμμα, του Ευρωβουλευτή ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, με μοναδικό θέμα τον ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ευρωπαϊκών ΧΡΗΜΑΤΩΝ, δεν βρίσκεται σε περιδίνηση, αλλά διολίσθησε στο βάραθρο… θα μπορούσε δε η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ που εξυφαινόταν στην ΕΔΕΚ, να αποτελέσει και σενάριο ταινίας, την οποία το NETFLIX θα πρόβαλε ευχαρίστως…

• Προφανώς και σαν ΞΥΠ όσα διαδραματίστηκαν στην ΕΔΕΚ, εμπίπτουν στον τομέα των δραστηριοτήτων μας (μετά την αποκαθήλωση και της Μοσάντ μείναμε μόνοι στον πλανήτη), οπόταν και οι πράκτορες μας, ιδιαίτερα οι πρασινοφρουροί, έριξαν τα μαλλιά τους πίσω και έβαλαν το πρόσωπο ανάποδα (αυτός ο ανατριχιαστικός θόρυβος που ακούγεται τι είναι ρε παιδιά; Προφανώς ΤΡΙΖΟΥΝ τα κόκαλα του ΔΩΡΟΥ ΛΟΙΖΟΥ και του ΒΑΣΣΟΥ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ…) περισυλλέγοντας τις πληροφορίες γύρω από το παρασκήνιο και τα δεδομένα σε σχέση με τις αποκαλύψεις των ηχογραφημένων συνομιλιών Σιζό-Παπα.

• Να επισημάνουμε ότι οι παροικούντες στην πράσινη πολυκατοικία της Λεωφόρου Βύρωνος, δεν εξεπλάγησαν, καθότι τα περί των παρασκηνίων και λοιπών συγκρούσεων βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Πρόκειται για την καθημερινότητα των σοσιαλιστών της ΕΔΕΚ, που η στήλη ονόμασε και πυγμάχους λόγω εμβλήματος, η ανταλλαγή γρονθοκοπημάτων και λοιπών συγκρούσεων είναι το αγαπημένο τους σπόρ. Αρχίζουμε λοιπόν ξετυλίγοντας το κουβάρι της πολιτικής πλεκτάνης.

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑΡΡΕΥΣΑΣ- ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΣΙΖΟ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Οπόταν, ο διαρρεύσας την επίμαχη ηχογράφηση είναι ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που ήταν αναμειγμένο στο πρόσφατο παρελθόν στα εσωκομματικά της ΕΔΕΚ και κατείχε ηχογραφημένες συνομιλίες

• Εν πρώτοις να διευκρινίσουμε ότι ο ΔΙΑΡΡΕΥΣΑΣ τις συνομιλίες στον ελλαδικό ιστότοπο ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, ούτε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. Κανένα εκ των δυο, δεν συμφέρει αυτή την περίοδο που βρίσκονται σε έξαρση οι διεργασίες εν όψει των διπλών εκλογών, να ρίξει τέτοιου είδους βόμβα και να προκαλέσει προβλήματα, αφενός στην ΕΔΕΚ στην σύμπηξη συμμαχιών και τον καταρτισμό δυνατών ψηφοδελτίων και αφετέρου στον Παπαδάκη, που επιχειρεί να διαμορφώσει το υπό εκκόλαψη κόμμα του και να αποφασίσει με τους συναγωνιστές του αν θα κατέλθουν σε Ευρωεκλογές και δημοτικές… Οπόταν, ο διαρρεύσας την επίμαχη ηχογράφηση είναι ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που ήταν αναμειγμένο στο πρόσφατο παρελθόν στα εσωκομματικά της ΕΔΕΚ και κατείχε ηχογραφημένες συνομιλίες.

300 ΚΑΥΤΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΘΗ - ΕΡΩΤΕΣ- ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ - ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

• Ακόμη να επισημάνουμε το ΦΟΒΕΡΟ και συγκλονιστικό, ότι οι ηχογραφημένες συνομιλίες ξεπερνούν τις 300 και όλες εμπεριέχονται σε στικάκι, usb το λένε στο χωριό μας (δηλαδή αυτό το μικρό αντικείμενο που αποθηκεύει πληροφορίες - κείμενα - φωτογραφίες) και βρίσκεται - προσέξτε παρακαλώ - ΚΑΙ στα χέρια της Αστυνομίας. Δόθηκε την εποχή της διαμάχης και των καταγγελιών για διάρρηξη γραφείων, οικονομικών ατασθαλιών και διάφορων άλλων συναλλαγών που διεξάγονταν στα γραφεία της ΕΔΕΚ, αλλά και σε συναντήσεις στελεχών του κόμματος. Το εύρος των συνομιλιών είναι συγκλονιστικό και οι αστυνομικοί ανακριτές που διεξήλθαν - άκουσαν την εποχή εκείνη τις ηχογραφημένες συνομιλίες έμειναν κυριολεκτικά ΑΦΩΝΟΙ. Όπως πληροφορείται πράκτορας της ΞΥΠ ο επονομαζόμενος και μπάτσος - ωτακουστής, στις συνομιλίες περιέχονται στιγμές εντάσεων, καβγάδων, ΕΡΩΤΕΣ, ΠΑΘΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί οποιοσδήποτε. Μέχρι και τις στιγμές που απέβαλαν τα υγρά και εντερικά τους απόβλητα… ακούγονται. Τα χάπια μου τα ΕΔΕΚίτικα τα σοσιαλιστικά.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΟΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΒΑΝ;

• Οπόταν, οι ηχογραφήσεις γίνονταν συστηματικά και φυσικά χρησιμοποιήθηκαν κοριοί ή ενδεχομένως και εταιρείες παρακολουθήσεων (καλημέρα στο μαύρο βαν, την PREDATOR, τους αδελφούς Ισραηλίτες…) που παρέδιδαν το ηχογραφημένο υλικό σε κάποιους εκ των πελατών τους. Πάντως, να σημειωθεί ότι υπονοούμενα έως και ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ότι τα γραφεία της ΕΔΕΚ ήταν ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ με κοριούς και ότι το κόμμα συμβλήθηκε και υπέγραψε συμφωνία με την διαχειρίστρια εταιρεία με το μαύρο βαν παρακολουθήσεων, ακούγονται ΕΝΤΟΝΑ στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ και παρασκήνια, με τον Ευρωβουλευτή ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, να τονίζει εμμέσως πλην σαφώς, τόσο σε διασκέψεις τύπου, όσο και δηλώσεις του ότι ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ήταν από τους καλύτερους πελάτες των Ισραηλινών, σε σημείο που να παίρνει σαν μπόνους, 1+1 παρακολουθήσεις και οι κοριοί έγιναν… μέλη της ΕΔΕΚ. Πάντως, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ επανειλημμένα δηλώνει ότι όλα αυτά είναι στην ΣΦΑΙΡΑ της φαντασίας και των εμμονών του Παπαδάκη και των συνοδοιπόρων του, λόγω του ότι τους έκοψε το φαγοπότι με το χρήμα και η σχετική συνομιλία έγινε με ηχογράφηση από το κινητό του ΔηΠαπα.

ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΜΕ ΤΟΥΑ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ…

• Φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, αφού στον συρφετό των παρακολουθήσεων, εμπλέκονται και ΑΘΩΟΙ σοσιαλιστές, με τις προσωπικές τους στιγμές και τα κρυμμένα τους μυστικά για τους έρωτες τους, τα πάθη τους, τις εμμονές και τις ψυχολογικές τους αναστατώσεις να είναι καταγεγραμμένες και ενίοτε προς δημόσια ακρόαση. Αυτά έχει η πολιτική και οι πλεκτάνες της. Όπως δε πληροφορείται πράκτορας της ΞΥΠ, οσονούπω θα ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ και δημοσιοποίηση και άλλων ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ, που θα προκαλέσουν ΠΑΤΑΓΟ και ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ και ενδεχομένως να αλλάξουν τον ρουν της ιστορίας και να προκύψουν ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ- ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.

• Ακόμη από το ηχητικό ντοκουμέντο προκύπτει και ο τρόπος σκέψης των πολιτικών που η έγνοια τους είναι ο διαμοιρασμός των χρημάτων και πόσα θα αρπάξει ο καθένας, ενώ επιβεβαιώνεται και το ρηθέν από την στήλη ότι η Ευρωβουλή, τα όργανα της ευρωπαϊκής ένωσης και εν γένει οι επονομαζόμενες Βρυξέλες είναι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, λόγω και του αφειδώλευτου χρήματος που ρέει και περισυλλέγουν όσοι απασχολούνται στην ΕΕ και προσφέρουμε όλοι οι μακάκες Ευρωττόππουζοι (καλά οι Κυπραίοι είναι ανεκτικοί, οι Γάλλοι - Βέλγοι - Γερμανοί γιατί δεν επαναστατούν για το βαθύ σπάταλο κράτος των Βρυξελλών και τους κεντικελένηδες που το απαρτίζουν;), ενώ παίρνουν και αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον των 27 λαών. Εκτός από τις 14 χιλιάδες Ευρωπουλάκια τον μήνα, αρπάζουν και 23 χιλιάδες τον μήνα για γραμματείς (μπορείς με κολπάκια να αρπάξεις άλλες 10), δικαιούσαι να φιλοξενείς χιλιάδες πελάτες- ψηφοφόρους στις Βρυξέλλες και χρηματοδοτείσαι για εκδηλώσεις (χμ άλλο χρήμα…).

• Μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε ότι από την ηχογραφημένη συνομιλία αποκαλύπτεται ότι τα έπαιρναν και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ από την ΕΔΕΚ - ΠΑΠΑΔΑΚΗ ως μέρος της συμφωνίας για την στήριξη του Ευρωβουλευτή. Τι νομίζετε ρε ότι δεν ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ για εσάς τα κόμματα και οι επικεφαλής τους; Όλη μέρα σας σκέφτονται και προσπαθούν για το καλό σας. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. Τα χάπια μου ρε τα Ευρωπαϊκά με την ηχογραφημένη συνταγή.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ότι η Υπουργός Δικαιοσύνης ΑΝΝΑ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ θα ΚΡΥΒΕΤΑΙ μέχρις ότου μετακινηθεί στο υπό εκκόλαψη Υφυπουργείο Ευρωπαϊκών υποθέσεων είναι αδιαμφισβήτητο και δεδομένο. Όπως και η απουσία της από την Επιτροπή Θεσμών της Βουλής και την κάλυψη που της προσέφερε, ο κατά τα άλλα αυστηρός, Πρόεδρος της ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Έτσι και οι ατάκες του βουλευτή ΑΝΤΡΕΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, που διαμαρτυρόταν για παραγνώριση του Κοινοβουλίου με τις συνεχείς απουσίες της Άννας του Κουτσχή, με την επίκληση ότι θα πρέπει ο Δημητρίου να την καλέσει σε σουβλάκια, απέκτησαν περιεχόμενο και έχουν παρελθόν. Να τον πληροφορήσουμε ότι Κουκκίδου - Μήτσος Μήτσου, είναι φιλαράκια και τρώνε σουβλάκια στον Μαυρομάτη Αγίου Παύλου, υπό την σκέπη της επιγραφής «ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ» που ακόμη την διατηρούν. Όσο δε για την προτροπή Θεμιστοκλέους ότι καλά είναι να στέλνετε κατάλογο 4-5 υποψηφίων για την θέση του Αρχηγού αστυνομίας και να αποφασίζει η Φιλίππα δεν είναι και άσχημη ιδέα. Δεν θα υπήρχε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ στις αποφάσεις και τακ - τακ η Φιλίππα θα διόριζε, ενώ ο σύζυγος Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, χρησιμοποιεί πάντα την ζυγαριά ή όπως την λένε στην Γεροσκήπου την πιλάντζα…. ενίοτε και εκνευριστικά αργοπορημένα

• ΥΓ: Αν δούμε αυτή την σκηνή ως ΞΥΠ και ο υποφαινόμενος, θα κλείσουμε ως υπηρεσία πληροφοριών και κοινοβουλευτικός συντάκτης. Η νέα χωροταξία στην Ολομέλεια της Βουλής προτάσσει και η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (να ευχηθούμε στην Πρόεδρο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τα γενέθλια της χθες, όπως και αντίστοιχα ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΕΠ’ ΑΓΑΘΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ στον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ που εορτάζει σήμερα τα γενέθλια του), θα το πράξει η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ να καθίσει δίπλα από τον ΑΝΤΡΕΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ (φρόνιμα Παχνιώτη σεβάσου το κορίτσι), έχοντας εξ αριστερών τους βουλευτές του ΕΛΑΜ και μπροστά της τους βουλευτές του ΔΗΚΟ ΠΑΥΛΟ ΜΥΛΩΝΑ – ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ. Ποια χάπια. Γρήγορα διασωλήνωση…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση