ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ: Της Λεμεσού το κάγκελο - Δικηγόροι στο εδώλιο

Αναστασιαδικοί VS Αβερωφικοί και όποιος αντέξει - Η Γιουροβίζιον και οι τραγουδιστές Κουκκίδου - Παπαθεοδώρου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΝΙΚΑΡΟΣ – ΦΟΥΛΗΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΟΥΝ ΔΗΣΥ

Οι σεισμοί για τους οποίους μιλούσαν στον ΔΗΣΥ στο γνωστό και μη εξαιρετέο σύνθημα τους ταρακουνούν τους γαλάζιους της Λεμεσού, προκαλώντας αρκετές ζημιές, αλλά με μοναδικό θύμα το κόμμα που –δήθεν- όλοι υποστηρίζουν. Οι ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΙ της διάσπασης του ΔΗΣΥ έγιναν αισθητοί όλο το προηγούμενο διάστημα, αφού οι ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ (επονομαζόμενος στην γαλάζια γεωλογία - ΝΙΚΑΡΟΣ- ΦΟΥΛΗΣ - δεν σταμάτησαν να κινούνται… Κι όλα αυτά για τον Δήμαρχο, που θα στηριχθεί από το κόμμα, ωσάν και μιλάμε για τον γιατρό που θα γλιτώσει τον ΔΗΣΥ από ανίατες ασθένειες που πάσχει και θα του δώσει ανθηρή ζωή να παλεύει για την πρωτιά.

ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ. ΕΔΕΚίτη Ή ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΑΚΕΛικό

Ωστόσο, ο μουκτάρης της Λεμεσού αποτελεί και λάφυρο για τους γαλάζιους ταγούς, αφού πιστεύουν ότι στην μάχη επικράτησης πρέπει να βγουν νικητές…Για να περιφέρουν τον Δήμαρχο στους ώμους… Ξέρετε δε ποιο είναι το πλέον συγκλονιστικό που καταδεικνύει τα ελατήρια των γαλάζιων της Λεμεσού; Ότι στην προκειμένη, δεν μάχονται υπέρ γαλάζιων βωμών και εστιών, αλλά για κάποιο συγκεκαλυμμένο αριστερό που παρουσιάζεται και σαν ΔΗΚΟικός (υπέρ Αρμεύτη οι Αναστασιαδικοί) και τον έτερο, πρώην βουλευτή ΕΔΕΚίτη – σοσιαλιστή, που υπηρέτησε ως Υπουργός Συγκοινωνιών και στην Κυβέρνηση Χριστόφια - ΑΚΕΛ. Όπερ μεθερμηνευόμενο, ο καβγάς είναι για ξένο αχυρώνα, ενώ το δικό τους μαντρί δεν τους ενοχλεί που αποψιλώνεται καθημερινά.

Τέλος πάντων αυτός είναι ο σημερινός ΔΗΣΥ, που έχασε πλέον τον βηματισμό του. Για να μην καθυστερήσουμε άλλο με τις εγωπάθειες των Λεμεσιανών, να σας πληροφορήσουμε ότι η τοπική του ΔΗΣΥ επιμένει στον ΕΔΕΚίτη ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, όχι κυρίως για λόγους ικανοτήτων, τον οποίο κάποιοι γαλάζιοι αποκαλούν κορυφαίο Δήμαρχο (τον συγκρίνουν και με τον δικό τους ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ), αλλά προς επικράτηση της τάσης που εκπροσωπούν και περιγράφεται από το ΦΟΥΛΛΙΚΟ στρατόπεδο. Εξ ου και η παραίτηση του επικεφαλής της δημοτικής ομάδας ΔΗΣΥ Λεμεσού ΧΑΡΗ ΤΡΙΚΚΗ, που δημοσιοποίησε το Σ/Κ μέσω μάλιστα καναλιών που δεν ανήκουν στον ΔΗΣΥ.

ΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΜΕΥΤΗ ΑΛΛΆ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Από την άλλη το στρατόπεδο ΝΙΚΑΡΟΥ, που για την τιμή των όπλων δεν θα αφήσει την πόλη τους σε άλλα χέρια, έριξαν στο τραπέζι το όνομα του Προέδρου του ΚΟΑ ΑΝΤΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ. Χμ, καλός ο μυστακοφόρος – χαμογελαστός Αντρίκκος, αλλά και η ΝΙΚάΡΙΟΣ μέθοδος…παμπάλαια. Ρίχνει τον Μιχαηλίδη που βεβαίως - βεβαίως αν υποδειχθεί από τον ΔΗΣΥ θα χάσει πανηγυρικά, αφού οι γαλάζιοι ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ της Λεμεσού θα ψηφίσουν Νικολαίδη. Παράλληλα θα εμφανιστεί ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΑΡΜΕΥΤΗΣ με την στήριξη του ΑΚΕΛ και θα κάνει περίπατο επί των ερειπίων. Ο Αρμεύτης που ενδεχομένως να πάρει και τις ψήφους του ΔΗΚΟ , έχει φυσικά την στήριξη του ΝΙΚΑΡΟΥ, αφού ως σπουδαίος αρχιτέκτονας ο Γιαννής που ΑΡΜΕΓΕΙ (γενικώς), συνεργάζεται με αρκετούς γαλάζιους επιφανείς της πόλης, όπως ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΑΜΠΟΥΛΑΣ, Πρόεδρος ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ενώ διατηρεί ΑΓΑΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, κάποιοι λένε και επαγγελματικές, με τους γαμπρούς του ΝΙΚΑΡΟΥ, με κοινό στόχο να ψηλώσουν κι άλλο την συμπρωτεύουσα (με τόσους πύργους θα ζαλιστείτε ρε αγάπες μου στα ψηλά αναφώνησε και ο ΝΙΚΑΡΟΣ) . Τα χάπια μου τα Αναστασιαδικά. Ρε μεγάλε ΝΙΚΑΡΕ πάλι έβαλες το χέρι σου; Ε, μα θα άφηνε τους μιτσχούς να κάμνουν ότι θέλουν στην πόλη του; Πως λένε την παροιμία στην λαϊκή θυμοσοφία; «Ο κάτος τζιαί αν εγέρασε, τα νύσχια, πούσχει, έσχει.» Ουου οι θυγατέρες του ΝΙΚΑΡΟΥ και λοιπές Λεμεσιανές των πύργων, πυραμίδων και λοιπών χλιδάτων πάρτι, θα υποστούν αλλεπάλληλα ανατριχιαστικά σοκ από το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΩΡΚΑΘΚΙΟ που περιγράψαμε και δεν τις εκφράζει ποσώς...

Αυτά. Κατά τ’ άλλα η ηγεσία του ΔΗΣΥ έχει να διαχειριστεί μια δύσκολη περιπέτεια και ενδεχομένως στις πρώτες τις εκλογικές αναμετρήσεις να υποστεί και τραύματα ανεπούλωτα, συναντάται αυτή την βδομάδα προς ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ και επικύρωση των συνεργασιών σε κάποιους εκ των Δήμων με τους Προέδρους ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και της ΔΗΠΑ ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ. Εκεί θα διαφανούν οι προθέσεις και σε περίπτωση ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ και λοιποί θα προχωρήσουν με το ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ που έχουν καταρτίσει σε ασκήσεις επί χάρτου.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΒΟΡΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Το πρώτο τεστ θα δώσει σε άλλη έπαλξη και το νέο Δ.Σ του Παγκύπριου δικηγορικού συλλόγου υπό τον ΜΙΧΑΛΗ ΒΟΡΚΑ. Ο οποίος ΒΟρκάς γνωρίζει ως ΦΑΝΑΤΙΚΌΣ κυνηγός ότι στην πρώτη εξόρμηση του δεν πρέπει να επιστρέψει παπαγάλος. Εξάλλου καραδοκεί και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με τα συντονιστικά όργανα που θέλει να θεσπίσει , παρακάμπτοντας εμμέσως τις δικαιοδοσίες των δικηγόρων που προβάλλουν σε όλους τους τόνους την ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΣΗ. Οπόταν και στην περίπτωση με τους δικηγόρους - μέλη τους που εκμεταλλευόμενοι το πόνο αθώων ανθρώπων, στην προκειμένη των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, τους απομυζούν και τους καθοδηγούν προς επικίνδυνες ατραπούς , ενίοτε σε βάρος και του Κυπριστάν.

ΟΙ πληροφορίες της ΘΕΜΙΔΑΣ, πράκτορας της ΞΥΠ που περιφέρεται στα δικαστήρια και σε όλους τους χώρους που συχνάζουν οι υπηρέτες της συνονόματης της, επιμένει ότι ο δικηγορικός σύλλογος ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για δικηγόρους που μέσω ενός κυκλώματος κερδίζουν εκατομμύρια Ευρώ από μετανάστες, μετερχόμενοι παράνομες πράξεις. Αναφορά για τους δικηγόρους - βιαστές της Θέμιδος έκανε και ο Υπουργός Εσωτερικών ΚΩΣΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ σε μια στιγμή απελπισίας, αλλά τα στοιχεία του στενομάκρουλου Υπουργού, ωχριούν μπροστά στις πληροφορίες - έγγραφα - στοιχεία του ΠΔΣ. Για να δούμε αν ο Βορκάς και οι συνεργάτες του βάλουν στην βούρκα τους επίορκους. Περιμένουμε τη δίκη.

Όταν ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΔΗΣΥ επέμενε σε τηλεοπτική συνάντηση με τον ΓΕΑΔΗ ΓΕΑΔΗ του ΕΛΑΜ ότι ήταν λάθος που συνεργάστηκαν τα δυο κόμματα - προφανώς στην εκλογή της Προέδρου της Βουλής- αποτυπώνει την δυσαρέσκεια του κατά Αννίτας Δ; Παρεμπιπτόντως, το πλαίσιο για τους συμβούλους του Προέδρου και των Υπουργών, καταχωνιάστηκε κάπου Μήτσο Μήτσου ή το ξέχασες και δεν το επαναφέρεις προς συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών; Η υπόσχεση σου ότι θα ψηφιστεί πριν ανάψουν τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια …δεν θα εκπληρωθεί.

ΚΟΥΙΖ: Πληρώνονται τα κορίτσια και αντί να πηγαίνουν δουλειά περιφέρονται στις νυχούδες, κομμώτριες, δικηγόρους και επιδίδονται σε κουτσομπολιά και δολοπλοκίες. Ο ευρών αμειφθήσεται με περιήγηση στο Προεδρικό.

Οι δυο τεχνοκράτες που συνοδεύουν τον ΥΠΕΞ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΜΠΟ στις διαπραγματεύσεις για τον περιβόητο- περιλάλητο ανθρωπιστικό διάδρομο θα ήθελαν να κατέχουν την θέση του… Ο πρέσβης στο Ισραήλ ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ και η πρέσβης ΜΕΛΙΝΑ ΣΙΑΜΠΟΥ θα ήθελαν να λύσουν αυτοί τον πολύπλοκο κόμπο με τον διάδρομο, να ταΐσουν την Αμάλθεια και φυσικά να είναι ΥΠΕΞ αντί ΚωΚο. Εξάλλου τα ονόματα τους ήταν σε περίοπτη θέση στο μαύρο μπλοκάκι του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Ωστόσο, κατά την μετακόμιση στο Προεδρικό- εντελώς τυχαία και κατά λάθος- έσκισε την εν λόγω σελίδα από το σημειωματάριο που ανέγραφε τα ονόματα των Κορνηλίου - Σιάμπου. Τα πήρε ότι αναφέρονταν σε κορνίζες και σαμπουάν, με τα οποία δεν ασχολείται ο πάτερ Νικόλαος. Έτσι δεν έγιναν Υπουργοί ΚορΚορ ΜελΣια.

Η Γιουροβίζιον και οι τραγουδιστές Κουκκίδου - Παπαθεοδώρου

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν φωνάζαμε με την απόφαση της Υπουργού Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας με την οποία επικαλούνταν λόγους ασφαλείας και δεν επιτρεπόταν η διεξαγωγή του τελικού κυπέλου Ελλάδας στην Κύπρο, ΟΛΟΙ ΣΩΠΑΣΑΝ, συμπεριλαμβανομένων των τουριστικών εταίρων και λοιπών Σκαλιωτών. Πέραν του ότι τέτοιου είδους και φύσης θέματα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ του Προέδρου της Δημοκρατίας (χαλόου μίστερ πρέσιτεντ θα πάτε ταξιδάκι κι αυτή την βδομάδα, ε;) θα θέλαμε να μας πληροφορήσει το δίδυμο της ανασφάλειας (Κουτσχή και Στυλλής του Παπαθεωρή), οι Ισραηλινοί τουρίστες που κατακλύζουν το νησί και ο Υφυπουργός Τουρισμού ΤΡΟΜΑΖΕΙ μην τους χάσουμε, δεν είναι εν δυνάμει επικίνδυνοι; Όλοι αυτοί οι Σύροι είναι από κατηχητικά που προέκυψαν; Δηλαδή, μας λέτε ότι η χώρα μας είναι απομονωμένη, δεν μπορεί να ΕΓΓΥΗΘΕΙ την ασφάλεια πολιτών και κατά λάθος δεν συμβαίνουν τρομοκρατικές ενέργειες. Ε, τότε πως θα διοργανώσουμε το Ευρωπαϊκό τουρνουά καλαθοσφαίρισης U18; Γιατί ζητάμε να γίνουν τελικοί Ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών αγώνων στην χώρα μας; Συνέδρια με χιλιάδες συμμετέχοντες από όλες τις χώρες της κόσμου, γιατί διαφημίζουμε ότι αναλαμβάνει το Κυπριστάν; Αν κερδίσουμε την ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ θα πούμε ότι δεν μπορούμε; Τελικά Υπ. Δικαιοσύνης και Αρχηγός Αστυνομίας θα ήθελαν να ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ το Κυπριστάν σε άλλο μέρος του πλανήτη για να μην είμαστε σε επικίνδυνη περιοχή - ζώνη. Να τους χαίρεστε Χριστοδουλίδη μου. Τα χάπια μου ρε τα Προεδρικά…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση