ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ: Στέλλα Κυριακίδου - Μύρια Β (Πρ. ΠΟΕΔ) στο Ευρωψηφοδέλτιο - Σιζοπούλειες περιπέτειες

Καίει η αστική Λευκωσία την ηγεσία και ψάχνει λύσεις - ΟΧΙ εισπράττει ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΗΓΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

• Μπορεί η προσοχή των κομμάτων να είναι στραμμένη στην ικανοποίηση των εγωπαθειών, ναρκισσισμών και λοιπών αππωμάτων, κάμποσων τύπων που θέλησαν αίφνης να σώσουν τις τοπικές κοινωνίες με διεκδίκηση Δημαρχιών, Αντιδημαρχιών θέσεων περιφερειαρχών, δημοτικών συμβούλων, αλλά το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ είναι οι Ευρωεκλογές. Εκεί όπου και θα διαφανεί το ποσοστό των κομμάτων και εν πολλοίς θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα και ενδεχομένως και οι καριέρες αρκετών… Προφανώς, οι ηγεσίες αναγιγνώσκοντας τις δημοσκοπήσεις που έχουν κρυμμένες στα κομματικά συρτάρια, ΤΡΕΜΟΥΝ ακόμη και να απασχοληθούν με το Ευρωψηφοδέλτιο, αφού οι πρώτες μετρήσεις είναι για πολλούς ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕΣ. Αν και δεν το ομολογούν και μέσω συμμαχιών για τις δημοτικές εκλογές ,προσπαθούν να κρύψουν τον πόνο τους, εντούτοις η μοναδική τους έγνοια είναι οι Ευρωεκλογές, εκεί και όπου θα βρεθούν ενώπιος… ενωπίω με τους ψηφιοφόρους και όχι συγκεκαλυμμένα, ελέω κοινών υποψηφίων.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

• Στα πλαίσια αυτά και διαβάζοντας επιμελώς τις δημοσκοπήσεις και μετά από τις αναλύσεις επικοινωνιολόγων - φανερών και κρυφών - τα κόμματα άρχισαν τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, χωρίς τον ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΟΡΥΒΟ με τις δημοτικές και προς καταρτισμό των ψηφοδελτίων για Ευρωεκλογές. Στην γαλάζια πολυκατοικία, διαπίστωσαν μέσω των δημοσκοπήσεων που διενήργησαν ότι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ στην ούτω καλούμενη αστική Λευκωσία, η οποία δεν διαθέτει εκπρόσωπο της και ως εκ τούτου ενδεχομένως να μην ενδιαφερθούν οι αππωμένοι και μη αστοί, κάτι που στον ΔΗΣΥ θα στοιχίσει ανυπερθέτως. Βλέπετε, χωρίς τους ψήφους των Λευκωσιατών που είναι και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ του κόμματος, δεν μπορεί ο ΔΗΣΥ να συγκεντρώσει ψηλά ποσοστά. Ως εκ τούτου οι προσπάθειες επικεντρώνονται προς την ανεύρεση ενός ΗΧΗΡΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ που θα αποτελέσει μαγνήτη και θα καταστήσει ελκυστικό προορισμό το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΗ ΕΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΕΣΙΝΓΚ

• Αν και επιμελώς η ηγεσία του ΔΗΣΥ (καλημέρα σε Αννίτα Δ. – Ευθύμιο Δ.) προσπάθησε να κρύψει από την ΞΥΠ τις παρασκηνιακές διεργασίες, εντούτοις ήταν θέμα τιμής να αποκαλύψουμε τα ονόματα που επιχειρεί να εντάξει στο ψηφοδέλτιο η γαλάζια ηγεσία. Ως εκ τούτου ενεργοποιήθηκε και ο Διοικητής της ΞΥΠ (ε, δεν θα γίνουμε Μοσάντ να μας πιάσουν στον ύπνο) και σας ενημερώνουμε ότι κρούσεις - πιέσεις δέχτηκε η Κοινοτική επίτροπος Υγείας ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ. Με υποψηφιότητα Στέλλας Κ., που ανήκει στα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΖΑΚΙΑ της Λευκωσίας (οικογένεια Τριανταφυλλίδηδων), η ηγεσία του ΔΗΣΥ θα κάλυπτε το κενό και θα κοιμόταν ήσυχη, αφού σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις - βουλευτικές- Ευρωεκλογές - η Επίτροπος της Ε.Ε, ΣΑΡΩΣΕ κυριολεκτικά.

• Ωστόσο, όπως πληροφορείται η ΞΥΠ, η ΣτεΚυρ, απάντησε ΑΡΝΗΤΙΚΑ στα κελεύσματα της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, τα οποία όμως επιμένουν και χρησιμοποιούν φίλους και γνωστούς, ανάμεσα τους και τον αδελφό της, που είναι και Πρόεδρος του νομικού συμβουλίου του ΔΗΣΥ και στενός συνεργάτη της Προέδρου Αννίτας Δ, νομικό ΧΡΗΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, για να την μεταπείσουν. Το αδιάλειπτο πρέσινγκ των γαλάζιων, κατά αλληγορικό και συνάμα αντίστροφης κατεύθυνσης τρόπο, προσομοιάζει με την περίφημη σκηνή ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΑ - ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, στην ταινία του Ιάκωβου Καμπανέλλη «η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια», όπου η περίφημη φράση που αναφώνησε ο μέγιστος Φούντας «Στέλλα φύγε, κρατάω μαχαίρι» ακόμη χρησιμοποιείται. Προφανώς θα είναι μαχαιριά για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αν συνεχίσει να αρνείται η Στέλλα Κυριακίδου, της οποίας η θητεία ως Επίτροπος λήγει τον Δεκέμβριο του 2024.

• Ως εκ τούτου η ηγεσία του ΔΗΣΥ σε παράλληλη διαδικασία - δεν αποκλείεται να μπουν και οι δυο αν αποδεχτούν - προσέγγισε την Πρόεδρο της ΠΟΕΔ ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, για να της δώσει θέση αριστίνδην στο Ευρωψηφοδέλτιο. Η δίμετρη Πρόεδρος της οργάνωσης των δασκάλων, ζήτησε χρόνο για να κάνει την σχετική ενδοσκόπηση και να βάλει σε τάξη – όπως κάνει κάθε σωστή δασκάλα - τις επιθυμίες, προσανατολισμούς και φιλοδοξίες. Αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, φαίνεται να ζητάει λίγο χρόνο ακόμη για να απαντήσει στην ηγεσία του ΔΗΣΥ.

ΟΙ ΒΑΡΩΣΙΩΤΕΣ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ

• Κατά τ’ άλλα οι δελφίνοι που προαλείφονται για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, συνεχίζουν τις παρασκηνιακές διεργασίες και τον προεκλογικό τους αγώνα. Κι επειδή βρίθει Βαρωσιωτών δελφίνων ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΈΝΩΝ ο κατάλογος των υποψηφίων, η ηγεσία προβληματίζεται, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές, αφού η Πρόεδρος Αννίτα Δ . θα εξαντλήσει το καταστατικό της δικαίωμα, για να επιλέξει κατ’ επιλογήν υποψήφιο που θα μπει στο ψηφοδέλτιο και θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. Όπως μαθαίνει ο Κοτσινοχωρκάτης πράκτορας της ΞΥΠ, ο βουλευτής ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ο οποίος παρουσιάζεται ως ένας εκ των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές, το τελευταίο διάστημα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ έντονα, κατά πόσον θα διεκδικήσει έδρα στον πολιτικό παράδεισο των Βρυξελλών. Ο Κάκος νοιώθει ότι δέχεται ΠΟΛΕΜΙΚΗ από τα ανώτατα δώματα της γαλάζιας πολυκατοικίας, η οποία τον κατηγορεί ότι είναι αθεράπευτος Φουλλικός. Ο ίδιος ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τέτοιο ενδεχόμενο και θεωρεί ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ τις φήμες, αλλά τον πληγώνουν και τον προβληματίζουν, αν θα μπει στην μάχη δεχόμενιος συναγωνιστικά μαχαιρώματα…

• Όσον αφορά τους υπόλοιπους πέραν από τους νυν Ευρωβουλευτές ΛΟΥΚΑ ΦΟΥΡΛΑ (Λεμεσός- Πεντάγυια) - ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ (Παραλιμνίτισσα) θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο θα διεκδικήσουν ο πρώην Υπουργός Υγείας ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑΣ, Αμμοχωστιανός, οι πρώτες μετρήσεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές), ο ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ, Λευκωσιάτης, τέως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ (Αμμοχωτιανός, υιός π. Υπ. Παιδείας Κλαίρης Αγγελίδου) και η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΞΕΝΦΩΝΤΟΣ (κοινοβουλευτική συνεργάτιδα βουλευτή Δημήτρη Δημητρίου). Να σημειώσουμε κάτι που ενδεχομένως να παραβλέπεται απ’ όλους ψηφοφόρους και υποψηφίους. Οι εκλογές δεν είναι τοπικού χαρακτήρα αλλά Παγκύπριες, οπόταν και οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προσβάσεις και πυρήνες σε όλες τις επαρχίες…

• ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ Η ΕΔΕΚ ΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΣΙΖΟ ΓΙΑ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σε ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ και πάλι η ΕΔΕΚ αφού οι εσωκομματικές μάχες και οι ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ του Προέδρου του κόμματος ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ συνεχίζονται αδιαλείπτως. Στην προκειμένη ο Διοικητής της ΞΥΠ, ενημέρωσε προ ημερών τον Σιζό, ότι θα δεχόταν ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, αλλά αυτός δεν αντέδρασε, καθότι η δική του Μοσάντ δεν είχε τέτοιου είδους πληροφορίες, οπόταν υπέστη την δική του 7η Οκτωβρίου... Τα δημοσιεύματα σε ΣΟΥΗΔΙΚΕΣ εφημερίδες για την δράση του Προέδρου της ΕΔΕΚ με χρυσά διαβατήρια και άλλες συναλλαγές, όσο κι αν ο ίδιος τα ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ και τα θεωρεί εκτός τόπου και χρόνου, καθοδηγούμενα και προβοκατόρικα με στόχο να τον πλήξουν γιατί έκοψε από κάποιους το ΦΑΓΟΠΟΤΙ, όπως το χαρακτηρίζει, εντούτοις προκαλούν αναταραχή στους σοσιαλιστές. Και φυσικά επηρεάζουν και τις προσπάθειες για καταρτισμό των Ευρωψηφοδελτίων εκεί όπου το κόμμα θα επιχειρήσει να διατηρήσει την έδρα του που με τα υφιστάμενα δεδομένα φαντάζει ουτοπία.

• Στις πρώτες επαφές με ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ δικηγόρο της πρωτεύουσας που κατέχει υψηλό αξίωμα, αλλά και παρουσιάστρια ειδήσεων εισέπραξε ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ, ενώ διστακτικά έως αρνητικά για να συμπεριληφθούν στο Ευρωψηφοδέλτιο παρουσιάζονται και στελέχη του κόμματος όπως ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ – Δήμαρχος Πολεμιδιών. Δεν αποκλείεται δε, ο πυγμάχος Σιζόπουλος να τους θέσει ΟΛΟΥΣ προ των ευθυνών και να ενεργοποιήσει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, που αναφέρει ότι όσοι κατέχουν ηγετικά πόστα (μέλη ηγεσίας - γραμματείας Πολιτικού Γραφείου - Κεντρικής Επιτροπής, προφανώς όλη η ΕΔΕΚ με τους γάτους και τα σκυλιά της) θα πρέπει να καταθέσουν τις υποψηφιότητες τους στην διάθεση του Προέδρου του κόμματος. Αρκετοί ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, αλλά ο Σιζό θα τους ανακαλύψει. Τα χάπια μου τα Σιζοπουλικά.

• ΥΓ: Δυσλειτουργικοί στερούμενοι ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ, ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΙ είναι η περιγραφή των θεσμών του Κυπριστάν και όσων τους αντιπροσωπεύουν. Για το θέμα των εγγράφων και κατηγοριών κάποιας ομάδας δημοσιογράφων (έψαξαν οι αρχές ποιοι είναι δηλαδή αυτοί οι κύριοι, έχουν όνομα – διεύθυνση , τα ελατήρια τους…) άφησαν να ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ κατηγορίες κατά της χώρας μας κι ενώ έκαναν περισσότερα από εκείνα που διενεργούν άλλες χώρες της Ε.Ε. Ο ωχαδερφισμός και σιώπα κουμπάρε να πιάσουμε την μισθάρα κι ας φακκούν ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ. Καλά ότι η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ της Κυβέρνησης, των θεσμών και του κράτους βρίσκεται ακόμη στην εποχή των σπηλαίων είναι πασίγνωστο και εδραιωμένο. Ο περίφημος συντονισμός από το Προεδρικό παρασύρθηκε από την δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία των στελεχών που καλούνται να τον εξυπηρετήσουν. Τώρα που θα δει τον ΠΑΠΑ ο Πρόεδρος Νκολής Χριστοδουλίδης ας ζητήσει από τον Ποντίφικα να προσευχηθεί και για εμάς.

• ΥΓ: Οι ευαισθητούληδες πολιτικοποιημένοι παντογνώστες και πάσχ τρομεροί δημοκράτες, δημοσιογράφοι του Κυπριστάν έβγαλαν ΒΛΑΚΕΣ και κατακεραύνωσαν 14.4 εκατομμύρια Αργεντινούς που ψήφισαν τον ΧΑΒΙΕ ΜΙΛΕΙ ως τον νέο τους Πρόεδρο του κράτους. Ε, ναι ρε δεν ξέρουν οι Ευρωττοπουζοκυπραίοι από τα καταφύγια τους ποιοι είναι οι άξιοι και γνωρίζουν οι κάτοικοι των χωρών; Η αποθέωση όμως είναι όπως περιγράφεται από κάποιο δημοσιογράφο, στον ΠΟΛΙΤΗ που κατηγόρησε ως άσχετους τους ψηφοφόρους της Βραζιλίας - Πολωνίας - Ρωσίας - Ουγγαρίας - Ιταλίας για τις επιλογές τους, αφού δεν τον ρώτησαν να τους καθοδηγήσει…. Έλεος. Τα χάπια μου τα πολίτικα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση