ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

ΔΗΣΥ - ΝΙΚΑΡΟΣ 1-0: H αυθόρμητη δήλωση Φούλη και η συνάντηση με ΥΠΕΞ

Μηνύματα Προέδρου ΔΗΣΥ ότι δεν θα περάσουν οι κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Πήγε ο άνθρωπος στην Αθήνα να ησυχάσει καμιά βδομάδα και του αρχίσατε άλλοι τις μπηχτές, όπως αυτές του Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του ΔΗΣΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ που καταφερόταν κατά των χειρισμών του Νίκαρου περί της πανδημίας και άλλοι, όπως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ ψηφίσατε εναντίον της αναπομπής του νόμου για την μείωση του ΦΠΑ στο ηλεκτρικό ρεύμα       συντασσόμενοι με την αντιπολίτευση. Ε, πόσες φορές να φωνάξει στο Προεδρικό «και συ τέκνο Βρούτε» ο Νίκαρος. Θα νομίζουμε ότι προετοιμάζεται μετά την φυγή του από το Προεδρικό αξίωμα να ασχοληθεί με την αρχαία ελληνική γραμματεία. Φυσικά η ρήση που τον τρελαίνει και ανέθεσε στην Άντρη να την κάνει ταμπέλα είναι το «φοβού τους υπό σου ευεργετηθέντες».

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιθυμεί να ξεκαθαρίσουν τα πάντα και να τρέξει ΜΟΝΟΣ στην κούρσα των Προεδρικών εκλογών.

Ο Τριανταφυλλίδης είναι εκ των στελεχών του ΔΗΣΥ και αδελφός της Επιτρόπου Υγείας στην Ε.Ε ΣΤΕΛΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ, οπόταν κάτι θα ξέρει περισσότερο, αλλά καθαρόαιμος ΦΟΥΛΙΚΟΣ. Δέστε λοιπόν τι έγραψε στο τουίτ του: «Δέστε που καταντήσατε τους πολίτες με τις λανθασμένες/ καθυστερημένες αποφάσεις σας (τα συμφέροντα και οι ψήφοι μετρούν περισσότερο από την υγεία) – ενώ κάποιοι διασκεδάζετε στην Αθήνα, σήμερα ο πολίτης άκουσε για 3500 κρούσματα και ανακουφίστηκε. Είμαστε κρίμα». Αμάν ο Κρις επίθεση κατά Νίκαρου. Πρόσεξε δικηγόρε μου γιατί τα τασάκια μπορεί και να σε βρουν έστω και αν βρίσκεσαι κλεισμένος στην πολυτελή σου κατοικία.

Όμως αυτό που συνέβη με τον ΔΗΣΥ, μπορεί να χαρακτηρισθεί από βεβιασμένο έως άσκοπο, ενώ εμπεριείχε και αρκετά πολιτικά στοιχεία που φαίνεται ότι ήταν απότοκο του θυμού του Προέδρου του κόμματος ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ο οποίος επιθυμεί να ξεκαθαρίσουν τα πάντα και να τρέξει ΜΟΝΟΣ στην κούρσα των Προεδρικών εκλογών. Έστω και αν ο ΝΙΚΑΡΟΣ τον διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τον στηρίξει, δεν πείθεται και η ανασφάλεια είναι κυρίαρχη, καθότι ο Υπουργός Εξωτερικών ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του.

Προ βδομάδας δεν έμεινε κουβέντα που δεν είπαν όλοι τους, Προεδρικό - ΔΗΣΥ, για την ΔΗΠΑ και τον ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ που συμπαρατάχθηκε με την αντιπολίτευση και ψήφισε να απολυθούν οι 4 συνεργάτιδες του Νίκαρου. Αχάριστο είπαν τον Κάρογιαν, τα πήρε όλα και ψηφίζει εναντίον, κάποιοι δε στον ΔΗΣΥ φώναζαν ότι σας τα λέγαμε για την ΔΗΠΑ και άλλα συναφή. Μόνο εγκληματίες δεν τους ονόμασαν τους ΔΗΠΑτζήδες. Και λίγες μέρες αργότερα για δικούς τους λόγους, έκαναν τα ίδια και χειρότερα, αφήνοντας ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ, ΤΣΑΛΑΠΑΤΩΝΤΑΣ την Κυβέρνηση και χαρακτηρίζοντας ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥΣ τον Νίκαρο αλλά και τον Υπουργό Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΤΡΙΔΗ που εκπροσωπούσε την Κυβέρνηση στην Βουλή.

Για να επεξηγήσουμε πως έγινε να σας πληροφορήσουμε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα ψήφιζε κατά της αναπομπής και προφανώς υπέρ της θέσης της κυβέρνησης. Ωστόσο, προηγήθηκε η συνάντηση Νίκαρου - ΥΠΕΞ η οποία δεν έφερε το πολυπόθητο αποτέλεσμα για τον Φούλη, αφού ο Χριστοδουλίδης δεν έδειξε να κάμπτεται και να διεκδικήσει μέσω του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ το χρίσμα του υποψηφίου του κόμματος για τις Προεδρικές εκλογές. Ο Νίκαρος ενημέρωσε τον Φούλη και άναψαν τα αίματα, και αμέσως πέρασε στο πλαν Β. Σύμφωνα και με τον γαλάζιο πράκτορα της ΞΥΠ ο Φούλης μονολογούσε. Να δείτε και την άλλη μεριά του Παφίτη που την Αρκάκα.

Έτσι ο Φούλης θέλησε να περάσει τα μηνύματα του αμέσως. Προέβηκε σε ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ δήλωση στα Μέσα μαζικής Εξημέρωσης που τον περίμεναν στην Βουλή. Οι γνωρίζοντες από δημοσιογραφία και κοινοβουλευτική πρακτική ξέρουν ότι είναι σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού υπάρχει η αίθουσα τύπου της Βουλής με στημένες τις κάμερες και όποιος επιθυμεί πάει για να κάνει δηλώσεις επί παντός επιστητού. Εντάξει έχει και ο Φούλης ημέτερους δημοσιογράφους που τον αγαπούν, ε και μια αυθόρμητη δήλωση θα την έπαιρναν για χατίρι του…

Εκεί ουσιαστικά έριξε το γάντι στον συμπολίτη του Χριστοδουλίδη λέγοντας του να κατέβει μέσω των συλλογικών οργάνων αν θέλει να είναι υποψήφιος του ΔΗΣΥ για την Προεδρία. Χιλιοειπωμένα και αχρείαστα, αλλά τέλος πάντων τα μηνύματα πάνε με πολλούς τρόπους. Ενίοτε και με περιστέρια.

Ακολούθησε η συζήτηση στην Βουλή, όπου οι μισοί βουλευτές του ΔΗΣΥ απουσίαζαν, καθότι ήταν κρούσματα, αν και ο επιστημονικός σύμβουλος της ΞΥΠ χαρακτήρισε σαν ψευτοιό αυτόν που προσβλήθηκαν ή όπως λέγεται στην πολιτική ορολογία, κομψός τρόπος για να μην τοποθετηθείς επί συγκεκριμένου θέματος. Έτσι και στην Ολομέλεια ο ΔΗΣΥ δια του Αναπληρωτή Προέδρου ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ χαρακτήρισε ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ την αναπομπή και θεσμική ακαταστασία την αναπομπή της νομοθεσίας.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης, προφανέστατα με την σύμφωνο γνώμη και του Φούλη, επισήμανε ότι δεν είναι αντισυνταγματικός ο νόμος που ψήφισε η Βουλή και έψεξε την θεσμική εκτροπή, χαρακτηρίζοντας εμμέσως αλλά σαφέστατα τον Νίκαρο και τον Υπ. Οικονομικών, ως μη γνωρίζοντες τα θέσμια, αφού όπως τους υπέδειξε, θα μπορούσαν να αυξήσουν με διάταγμα τον ΦΠΑ στο ρεύμα και να μην χρειαστεί η αναταραχή μέσω αναπομπής.

Ιδού και το άλλο μήνυμα Φούλη στον Νίκαρο. Τέτοια θα αντιμετωπίζεται αν δεν πείσετε τον ΥΠΕΞ να συμπαραταχθεί στο στρατόπεδο του Φούλη. Πως είπατε από το Προεδρικό; Μεταρρυθμίσεις στην Τοπική αυτοδιοίκηση, δικαιοσύνη και άλλα σημαντικά νομοθετήματα; Α, μπα. Γυρευτείτε αλλού. Όπως λένε και στα γήπεδα σε σύνθημα που τραγουδούν οι οπαδοί. «Εδώ κερδίζει ένας. Ο Φούλης ή κανένας». Και έρχεται καπάκι και ο Στέφανος του ΑΚΕΛ να πει ειρωνικά ότι «ο Αβέρωφ αναγκάζεται να υποδυθεί την αντιπολίτευση». Καλό ΣτεφΣτεφ.

Και μετά απ’ αυτά λέτε στον Νίκαρο να προσέχει την υγεία του και να πάρει θέση. Αν δεν βαριέται ο Νίκαρος γνωρίζει άριστα την στρατηγική για να επιβάλει το παιχνίδι του. Θέλει όμως ή είναι δεσμευμένος σε κάτι ή υπάρχει εμπόδιο που του προβάλλεται;

Πάντως το κλιμάκιο ΞΥΠ Προεδρικού, μας πληροφόρησε ότι μετά που πληροφορήθηκε τα συμβάντα στην Βουλή, θεάθηκε κάποιος κύριος να ανεβαίνει με κιβώτια τα σκαλιά του Προεδρικού και να κατευθύνεται στο γραφείο του Νίκαρου. Όλοι τον γνωρίζουν τον συμπαθέστατο κύριο, γιατί είναι ο προμηθευτής ΤΑΣΑΚΙΩΝ. Μόλις δε κλείσει την πόρτα του γραφείου αρχίζει ο πολυβολισμός με τα τασάκια. Και όλοι στον λόφο κρύβονται στα καταφύγια μέχρι να περάσει η πυρηνική έκρηξη. Ε, μα αφού το φωτεινό ταμπλό έγραψε ΔΗΣΥ - ΝΙΚΑΡΟΣ: 1-0 με ανάποδο ψαλίδι από τον Φούλη. Απ’ αυτά που έκανε στα νιάτα του όταν έπαιζε στον ΕΥΑΓΟΡΑ Πάφου.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο καλός συνάδελφος και ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο ΜΑΡΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ μεταφέροντας την κραυγή αγωνίας των κατοίκων της Χλώρακας, ανέφερε ότι θα θρηνήσουμε θύματα από την δράση των κακόμοιρων Σύρων μεταναστών. Ε, μάλλον δεν μπορείτε να αποκαλέστε και τον Ιγνατίου ρατσιστή και υπερβολικό καθότι ήταν υποψήφιος του ΑΚΕΛ στις βουλευτικές εκλογές του 2016. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Διαφορετικά όταν γίνει το κακό δεν θα συμμαζεύονται τα πράγματα.

ΥΓ1: Ξέρετε την ιστορία με τον τύπο που γέλασε μετά από μια βδομάδα για ανέκδοτο που του είπε φίλος του; Κάπως μοιάζουν και οι αντιγραφές των δημοσιευμάτων μας, όπως αυτού με την καραμπόλα διορισμών στον ΔΗΣΥ, που το πήραν πρέφα μετά από μια βδομάδα και το κατέγραψαν. Μπροστά στην αιωνιότητα τι είναι η μια βδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση