ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ: Με Κ. Πετρίδη (ευρωεκλογές) - Τρέμουν στην απώλεια της πρωτιάς

Η Αμμοχωστοποίηση του Ευρωψηφοδελτίου πρόβλημα εν μέσω αναταραχών των Παφιτών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΦΟΥΛΛΙΚΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΑΝΝΙΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΔΗΣΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ

• Η εσωκομματική αναταραχή συνεχίζεται στον ΔΗΣΥ εν μέσω διεργασιών για τις Δημοτικές εκλογές, παραμερίζοντας επί του παρόντος το τεράστιο ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ που είναι το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και σπαταλώντας ενέργεια και φαιά ουσία για να συγκεράσουν τις επιθυμίες των γαλάζιων δελφίνων που προαλείφονται να θυσιαστούν για τις τοπικές κοινωνίες (πάντα με το αζημίωτο…). Παραβλέπουν άπαντες ότι τυχόν απώλεια της πρώτης θέσης στον πίνακα κατάταξης των κομμάτων στις Ευρωεκλογές από το ΑΚΕΛ θα επιφέρει καίριο πλήγμα στην εικόνα του κόμματος και εν γένει θα αναδιαμορφώσει το πολιτικό σκηνικό. Αυτά διακηρύττει καθημερινά η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, η οποία επιμένει ότι την έριξαν άπαντες (καλημέρα σε ΦΟΥΛΛΗ- ΝΙΚΑΡΟ) στην λίμνη με τους κροκόδειλους. Αντί δε να την βοηθήσουν να ξεφύγει από τα αρπακτικά ΘΟΡΥΒΟΥΝ για να την εντοπίσουν οι κροκόδειλοι…

• Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με ανακοινώσεις στελεχών του ΔΗΣΥ επ’ ευκαιρία των διεργασιών για τον Πρόεδρο Επαρχιακού Συμβουλίου Πάφου που πρόσκεινται στο στρατόπεδο του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ένοιωσε ότι ο εσωκομματικός ΠΟΛΕΜΟΣ που δέχεται θα έχει ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ και στα ποσοστά του κόμματος. Όπως διακηρύττει σε κάθε στιγμή η ΑνΔη προ των εκλογών δεν μπορούν να γίνουν ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ και προτιμήσεις συγκεκριμένων στελεχών, όταν μάλιστα όπως προβάλλει εντόνως δεν το έκανε ούτε και η προηγούμενη ηγεσία του ΔΗΣΥ με επικεφαλής τον ΦΟΥΛΛΗ. Οπόταν λένε από το στρατόπεδο της Αννίτας Δ. οι εκ των υστέρων και από καθέδρας εμπνεύσεις πετυχαίνουν μόνο ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και προβλήματα στο γαλάζιο κόμμα. Και είναι προς τούτο ιδιαίτερα έντονη η Αννίτα Δ. Τα χάπια μου τα Τρουλιώτικα ρε.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

• Παρά την ΥΠΕΡΜΕΡΤΗ ενασχόληση της ηγεσίας με τις δημοτικές εκλογές και ιδιαίτερα με τους Πάφιους, εντούτοις στο παρασκήνιο τεκταίνονται αρκετά από τους επίδοξους μνηστήρες μιας εκ των 6 θέσεων στο ψηφοδέλτιο για Ευρωκοινοβούλιο. Με δημοσκοπήσεις και ιδιαίτερες προσεγγίσεις ο προεκλογικός αγώνας συνεχίζεται αδιαλείπτως και ορισμένοι εκ των ενδιαφερομένων έστησαν και τα επιτελεία τους προσδοκώντας να κατακτήσουν μια εκ των 2 εδρών – που κατά πάσα πιθανότητα- θα πάρει ο ΔΗΣΥ.

• Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι θα επιλεγούν από το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ το οποίο εν τη σοφία του θα αφαιρέσει ορισμένους εξ αυτών που θα ενδιαφερθούν, με κύρια κατεύθυνση την κάλυψη γεωγραφικά ολόκληρης της Κύπρου αλλά και την συμμετοχή 2 γυναικών. Ανάμεσα στα προβλήματα που έχει αν αντιμετωπίσει η ηγεσία είναι και η πληθώρα υποψηφίων προερχόμενων από την Αμμόχωστο και φυσιολογικά κάποιοι εξ αυτών δεν θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο.

Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

• Ακόμη ένα εκ των κύριων ερωτημάτων που απασχολούν τον ΔΗΣΥ είναι η κάθοδος του τέως Υπουργού Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ στις Ευρωεκλογές. Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ, ο ΚΩΠΕ θα είναι στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών, καλύπτοντας και την επονομαζόμενη αστική Λευκωσία από την οποία αντλεί σημαντικό αριθμό ψήφων το γαλάζιο κόμμα. Το επιχείρημα των υποστηρικτών Πετρίδη είναι ότι ο τέως Υπ. Οικονομικών ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ και στις 3 τάσεις που επικρατούν στον ΔΗΣΥ, ήτοι των ΑΝΝΙΤΙκών, ΦΟΥΛΛικών και ΝΙΚΑΡιων. Ο πράκτορας της ΞΥΠ επονομαζόμενος και αππωμένο Λευκωσιατούι, επιμένει ότι προ ολίγων ημερών συναντήθηκαν ΝΙΚΑΡΟΣ - ΠΕΤΡΙΔΗΣ και μετά από εκατέρωθεν εξηγήσεις (στο νέο γραφείο του Αναστασιάδη δεν υπάρχουν τασάκια ,παρά μόνο…μολύβια) τα βρήκαν αφήνοντας στο παρελθόν τις όποιες αντιδικίες προέκυψαν στις Προεδρικές εκλογές.

• Ακόμη στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ ενδιαφέρονται για να καταλάβουν θέση ο νυν Ευρωβουλευτής ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ , ο πρώην Υπουργός Υγείας ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑ, ο βουλευτής ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, η Ευρωβουλευτής ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ (υιός της αείμνηστης πρώην Υπ. Παιδείας Κλαίρης). Ακόμη η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα εξασκήσει το δικαίωμα της για να διορίσει κατ’ επιλογή υποψήφια που θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο και θα είναι μια εκ των ΓΙΟΛΑΣ ΜΑΡΚΟΥ (ογκολόγος) - ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Πρόεδρος ΠΟΕΔ).

ΚΩΣΤΑΚΗΣ - ΠΑΖΑΡΟΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΑΙΔΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ

• Όσον αφορά την σημερινή συνεδρία του Π.Γ αναμένεται να αποκρυσταλλωθεί η κατάσταση με τους υποψηφίους περιφερειάρχες Πάφου, μετά και την δήλωση – μετανοίας του ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που δηλώνει πίστη και σεβασμό στο κόμμα. Για τους Πάφιους θα είναι κάτι σαν την ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ να συνυπάρξουν και να αλληλοστηρίζονται το στρατόπεδο Κωστάκη Κ. (μαζί του συνοδοιπόρος και ο βουλευτής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΖΑΡΟΣ) με τον ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ. Η κόντρα τους είναι αδυσώπητη αλλά οι κάλπες τους υπαγορεύουν να παραμερίσουν τα μίση και τα πάθη. Κάποιες διεργασίες για να ψηφιστεί από ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ ο πρώην Υπ. Υγείας ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ, μάλλον περιπλέκουν τα πράγματα…

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΡΕΞΕΙ - ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΑΝΑΚΑ ΑΠΟ ΔΗΣΥ - ΕΞΑΛΛΗ Η ΑΝΝΙΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΥΡΑ

• Εξάλλου, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο ΔΗΣΥ θα διεκδικήσει την Δημαρχία Λάρνακας με κάποιο εκ των τοπικών στελεχών του (λέτε να συνάδει ο υποψήφιος με τον χιονιά και το σχετικό άσμα του μέγιστου ΜΑΡΙΟΥ. ΤΟΚΑ που ερμηνεύει περιπαθώς ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ;), αφού η Πρόεδρος Αννίτα Δ. δεν θα ήθελε να κάνει περίπατο στην πόλη της καταγωγής της, ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ. Ακόμη, σύμφωνα με κατοικοεδρεύοντες στην γαλάζια πολυκατοικία η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είναι κυριολεκτικά ΕΞΑΛΛΗ με τους οικονομικούς παράγοντες της Λάρνακας που στηρίζουν το Αντρικκούι τον Βύρα, οδεύοντας προφανώς στην αυλή του Αρταξέρξη. Η οποία Σκαλιώτικη ΕΛΙΤ, επωφελήθηκε τα ΜΕΓΙΣΤΑ από τον ΔΗΣΥ, αλλά στην κρίσιμη στιγμή προτίμησαν να ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ κάποιο αριστερό στην εξουσία της πόλης, προφανώς γιατί ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ τα συμφέροντα τους. Φαίνεται ότι θεωρούν το Βυρούι του χεριού τους. Μην ξεχνάτε ότι για χατίρι τους ο Δήμαρχος Λάρνακας μέχρι και κασκόλ της ΑΕΚ φόρεσε και επευφημούσε την ομάδα, την ίδια ώρα που τα αντίστοιχα των ομάδων που υποστηρίζει (ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑΣ) τα πέταξε κάπου στην αποθήκη. Μέχρι και τις ομάδες του παραμέρισε για την εξουσία…

ΕΜΕΙΣ ΜΟΕ ΑΥΤΟΙ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ

• Πάμε και σε άλλα θέματα εν τάχει. Εξήγγειλε ΜΟΕ για τους Τ/Κ ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, δίνονται επιδόματα σε μετανάστες και άλλους και φυσικά ότι περισσέψει (κάποια ψίχουλα)… προς τους Ε/Κ. Το ωραίο είναι που οι Τ/Κ τα θεωρούν ελάχιστα και θέλουν περισσότερα. Λες και μάχονται ολημερίς για να διώξουν την Τουρκία από τα κατεχόμενα και δεν προβάλουν την λύση δυο κρατών, όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου ανεξαρτήτως αποχρώσεως. Πότε επιτέλους θα καταλάβει η ηγεσία μας ότι αυτά τα ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ με επαναπροσεγγίσεις – δώρα και άλλες υποχωρήσεις δεν υποβοήθησαν παρά μόνο εδραίωσαν την κατοχή και με την δική μας συνεισφορά; Αν είναι δυνατό δηλαδή να μας λένε ότι θέλουν δυο κράτη και η ηγεσία μας να είναι έτοιμη μέχρι και το φυσικό αέριο να το ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΕΙ μέσω ούτω καλούμενης δικοινοτικής τεχνικής επιτροπής. Τελικά αυτός ο ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΣ μετατράπηκε σε ΕΘΙΣΜΟ για τους ηγέτες μας. Ακόμη και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ακολουθεί την ίδια φόρμα και την ίδια κατεύθυνση.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΘΟΚ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Άλλο ένα δείγμα της κατάπτωσης της κυπριακής κοινωνίας. Όταν οι πεφωτισμένοι ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ του ΘΟΚ, που αρπάζουν δεκάδες εκατομμύρια τον χρόνο για να ψυχαγωγούν τους μακάκες φορολογούμενους που τους επιχορηγούν με το αίμα τους, προβαίνουν σε ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ πράξεις, τότε δεν υπάρχει σωτηρία. Αν είναι δυνατό δηλαδή για να διαφημίσουν το θεατρικό έργο (ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΙΑ της Σάρα Κέιν) να βάζουν στις αφίσες τους δυο ανθρώπους να έχουν τις γλώσσες τους έξω και στο βλέμμα τους να παρουσιάζεται ότι είναι έτοιμοι να προβούν σε κάθε είδους ανωμαλία. Θέλουν να προκαλέσουν την κοινωνία και να εξάψουν την περιέργεια, παραπέμποντας σε σεξουαλικά υπονοούμενα για να ελκύσουν το κοινό; Τι είναι ο ΘΟΚ δηλαδή; Θέατρο που παίζει πορνό; Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ του νέου Προέδρου του Δ.Σ του ΘΟΚ ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΟΥΤΟΥΡΗ και των άλλων ταγών του θεάτρου μας, συνάδει με τέτοιου είδους θεάματα; Αν είναι να ξεγυμνωθείτε όλα τα μέλη του Δ.Σ του ΘΟΚ και να εμφανιστείτε στις αφίσες με φύλλα συκής, να είστε σίγουροι ότι θα προσελκύσετε αρκετούς θεατές.

• ΥΓ: Γατάκι ΑΝΤΡΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ – Δήμαρχε Δερύνειας. Σε υποβοήθησε καταλλήλως ο φίλος σου ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ και μπήκες από το παράθυρο στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ. Τώρα τι; Πάλι ανεξόφλητα τιμολόγια φωνάζει ο Τμηματάρχης υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ. Ας είναι. Το Αντρικκούι θα βγει και Ευρωβουλευτής … (ε, ναι αφού τον ΝΙΑΖΙ θα ποδοπάτήσει ο ΚΟΚΚΙΝΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση