ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ: Κατά βούληση (Χριστοδουλίδη) - Ψάχνει Συναγερμικούς ο Μαυρογιάννης να τον στηρίξουν

Παρέμβαση ΝΙΚΑΡΟΥ στο Π.Γ υπέρ ΝικΧρι- Λίστα δεξιών ετοιμάζει ο ΜπλακΤζον

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Επαμφοτερίζουσες στάσεις έναντι των εξελίξεων προκαλούν σύγχυση στο κυβερνών- για ακόμη λίγες μέρες, μέχρι ανανέωσης της σύμβασης εργασίας!!! - κόμμα, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων και τα στελέχη του ηγετικά και περιφερειακά, πρωτοκλασάτα και δευτεροκλασάτα, μουχτάρηδες και αζάδες έγιναν αίφνης τα περιζήτητα μήλα της έριδος. Τώρα ποιας έριδος θα πείτε, αφού η κατάσταση είναι διασαφηνισμένη, απλώς χρειάζεται να καμουφλαριστεί με σχετική χρυσόσκονη ή και ενδεχομένως αλλά πιο ευτελή υλικά.

ΤΡΙΧΟΤΟΜΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΣΥ ΣΤΙΑ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ

Έτσι και στον ΔΗΣΥ που λόγω της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ εισόδου στον Β’ Γύρο οι ψήφοι του είναι περιζήτητοι, υπάρχει μια έντονη κινητικότητα με το κόμμα – ανεξαρτήτως αποφάσεως του Πολιτικού Γραφείου σήμερα το απόγευμα - να ΤΡΙΧΟΤΟΜΕΙΤΑΙ. Κι επειδή η στήλη δεν αποκρύβει οτιδήποτε, αλλά μέσω του δικτύου πρακτόρων της, αποκωδικοποιεί και καταγράφει τις τάσεις και ενημερώνει τους αναγνώστες για να μην εκπλήσσονται, θα σας περιγράψει και πως θα κατανεμηθούν οι ψήφοι του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ κατά τον Β’ γύρο ανεξαρτήτως της απόφασης του Π.Γ.

Οι μεμονωμένες φωνές στελεχών ΛΟΓΩ ΠΙΚΡΑΣ και του αποτελέσματος, οι οποίες καταφέρονται κατά της υποψηφιότητας ΝικΧρι, θα καταλαγιάσουν μέχρι την Κυριακή

ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

Ειρήσθω εν παρόδω το Π.Γ. θα αποφασίσει ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ που παραπέμπει σε επαμφοτερίζουσες και ερμαφρόδιτες καταστάσεις ή αν προτιμάτε για μεγάλα κόμματα σε τρανς ψήφο ή μπορεί να περιγραφεί και με το ολίγο έγκυος. Κόμματα του βεληνεκούς του ΔΗΣΥ, τοποθετούνται καθαρά μπροστά στις επιλογές που έχουν. Αποφάσεις για κατά βούληση παίρνουν τα μικρότερα κόμματα που δεν επιθυμούν εξανέμιση των ψήφων τους και κυρίως μπας και συνηθίσουν οι οπαδοί τους σε άλλες μεγαλύτερες φάρμες και απομακρυνθούν από το φτωχό τσαρδί τους, κατά που λένε στο κλεινόν άστυ.

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΔΗΣΥ - ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Λοιπόν εφόσον αυτή είναι η κυρίαρχη άποψη της πλειοψηφίας της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, τότε αυθαίρετα να προχωρήσουμε περί της τριχοτόμησης, που θα εμφανιστεί ανάγλυφα και στην συνεδρία του Π. Γ. του απογεύματος. Οι ειδικοί δημοσκόποι ( αυτοί δεν έσχησαν πτυχία) , πολιτικοί αναλυτές της ΞΥΠ αναφέρουν μετά από μελέτες ότι ένα μικρό κομμάτι, ενδεχομένως και της τάξης του 4-5 % από το 26.11 % του ΦΟΥΛΛΗ να τηρήσει αποχή ή λευκό- άκυρο. Από εκεί και έπειτα με μάξιμουμ 7-8% να πηγαίνει στον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και το υπόλοιπο θα καταλήξει στον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Οι μεμονωμένες φωνές στελεχών ΛΟΓΩ ΠΙΚΡΑΣ και του αποτελέσματος, οι οποίες καταφέρονται κατά της υποψηφιότητας ΝικΧρι, θα καταλαγιάσουν μέχρι την Κυριακή. Επανειλημμένα σημειώσαμε ότι στον ΔΗΣΥ υπάρχει και ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, αφού οσονούπω - ενδεχομένως τον ερχόμενο Μάιο – θα γίνει εκλογικό συνέδριο, και το 2024 θα διεξαχθούν Ευρωεκλογές και δημοτικές εκλογές, οπόταν οι δελφίνοι που προαλείφονται για αξιώματα θα πρέπει στις τοποθετήσεις τους να ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ και το σημαντικό ποσοστό των Χριστοδουλιδικών ψήφων…

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΣΤΟ Π.Γ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΚΕΛ Η ΝΙΚΧΡΙ

Η ΞΥΠ από το βράδυ της Κυριακής μετέδωσε ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ θέλει Χριστοδουλίδη, όταν άπαντες ήταν σαστισμένοι. Και για να σας περιγράψουμε το επόμενο βήμα του Προέδρου της Δημοκρατίας , οι πληροφορίες από πράκτορες της ΞΥΠ Προεδρικού, επιμένουν ότι θα παραστεί στην συνεδρία του Π.Γ το απόγευμα και θα κάνει την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ υπέρ του ΝΙκΧρι. Παρά τις περί του αντιθέτου αντιδράσεις ο ΝΙΚΑΡΟΣ και με επίκληση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ του κόμματος, καλά θα ήταν να στηρίξουν ΝικΧρι και να πάρουν καθαρή θέση, όπως έπραττε πάντα ο ΔΗΣΥ ανεξαρτήτως κόστους. Θα τους θέσει δε το δίλημμα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Ή ΑΚΕΛ.

ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΤΑΣΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ – ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΥΠΕΡ ΝΙΚΧΡΙ

Φυσικά τον ΝΙΚΑΡΟ θα σιγοντάρουν και άλλα γαλάζια παιδιά του ελπίζοντας ότι θα οδηγήσουν την κατάσταση προς τον ΝικΧρι. Όσον αφορά τα διαδραματισθέντα το βράδυ της Κυριακής στην συνάντηση ΝΙΚΑΡΟΥ - ΦΟΥΛΛΗ και άλλων γαλάζιων προύχοντων, να αναφέρουμε ότι υπήρχαν μερικά τελευταία τασάκια και τα έριξε ο Πρόεδρος, όπως ορίζει και το έθιμο… Οι φωνές του δεν ακούστηκαν μέχρι τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού, αλλά μέχρι το παρακείμενο βενζινάδικο και κάποιος που τροφοδοτούσε το αυτοκίνητο με την μάνικα, πίστεψε ότι άκουγε φωνές από το υπερπέραν… Σημειώνεται ότι τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει μπαράζ ανακοινώσεων από συνδικαλιστικές- εργοδοτικές και άλλες οργανώσεις υπέρ ΝικΧρι που θα επιχειρήσουν να διαμορφώσουν κλίμα νίκης και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΒΑΣΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Όσον αφορά το στρατόπεδο ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ η προσπάθεια χωρίς την παρουσία του ΑΚΕΛ, που παρά το ότι πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσοστό παραμένει ΚΡΥΜΜΕΝΟ πίσω από τα κουίντες, αφού δέχθηκαν να παίξουν ρόλο υποβολέα σ’ αυτές τις εκλογές, ενίοτε και κομπάρσου, συνεχίζεται αδιαλείπτως προς κεντρώους και Συναγερμικούς. Όπως περιγράψαμε και χθες το αποτέλεσμα ήταν ΣΩΤΗΡΙΟ για την ηγεσία του κόμματος και ο σύντροφος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ θα κοιμηθεί ήσυχα την Κυριακή ακόμη και αν χάσει ο Μπλακτζον.

Η προσπάθεια είναι να παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ του Μπλακτζον που να προέρχεται κυρίως από επιφανή Συναγερμικά στελέχη, έστω και αν είναι ο Δήμαρχος Πάφου ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ που δεν θέλουν να τον δουν ζωγραφιστό οι ΑΚΕΛικοί. Μέχρι και αγγελία σκέφτηκε να βάλουν ο αρχι- επιτελάρχης ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ που να επιζητεί γαλάζιους να στηρίζουν ΜπλακΤζον, έστω και αν η σχέση τους με τον ΔΗΣΥ είναι ότι φοράνε γαλάζια εσώρουχα (μερακλήδες…)

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;

Ωστόσο, ως αρχαιολάτρης το δασκαλούι που τον Αγρό γνωρίζει την ρήση «ανάγκα και οι θεοί πείθονται», οπόταν και όποιος γαλάζιος προκύψει θα τον παρουσιάσουν σαν υποστηρικτή τους με στόχο να ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΟΥΝ τον ΔΗΣΥ και να υφαρπάξουν ψήφους. Με την κίνηση δε που θα κάνουν σήμερα της ανακοίνωσης Υπουργού Οικονομικών, που θα προέρχεται από την δεξιά, θα επιχειρήσουν να καθησυχάσουν όσους πιστεύουν ότι με εκλογή Μαυρογιάννη, θα γίνει επανάληψη ή déjà vu, όπως το λένε στον Αγρό( περισσότερο το αναφωνεί ο Αγρότης μεγαλοπειχειρηματίας συγγενής του ΜπλακΤζον) θα πάει η χώρα στα βράχια από οικονομικής πλευράς, όπως επί εποχής διακυβέρνησης ΑΚΕΛ - Χριστόφια. Ο κόκκινος σύντροφος επιμένει ότι ως Υπ. Οικονομικών θα ανακοινώσουν τον ΛΑΖΑΡΟ ΛΑΖΑΡΟΥ, πρώην γενικό λογιστή και τέως μέλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Ε.Ε.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Δ ΛΟΓΩ ΚΑΥΓΑΔΩΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΕ Α.Μ

Όσον αφορά τους μικρούς θα τα πούμε αύριο, αν και δεν είναι και τόσο εύκολο να κλίνουν υπέρ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, όπως διαδίδεται, αφού στους μεν ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ θα πρέπει να ψηφίσουν στην Κεντρική Επιτροπή το 60% υπέρ του εκλεκτού της ΑλΑττα. Στο δε στρατόπεδο του ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ μνημονεύεται ότι το ΑΚΕΛ λεηλάτησε το ποσοστό του, παίρνοντας όλους τους ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες, ενώ και ο καβγάς στην τηλεμαχία δεν παραβλέπεται. Το ΕΛΑΜ μάλλον οδεύει προς κατά βούληση… Α, μην ξεχνούμε ότι τον ΜπλακΤζον στηρίζει και ο ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ. Να μια ψήφος σίγουρη. Για περισσότερες ψάξε αλλού…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Παναγία Μου φοβητσιάρικο το έργο. Φανταστήκατε όλα αυτά που είδαμε επί σκηνής να είναι έργο σε σενάριο - σκηνοθεσία ΝΙΚΑΡΟΥ; Τα χάπια μου γρήγορα, ενέσεις ότι και νάναι…

ΥΓ: Άδανα , Αντίγιαμα, Ντιγιάρμπακιρ που πλήγηκαν από τον σεισμό ήταν περιοχές που το 1974 κρατήθηκαν Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι. Για να προσδιορίσουμε τον χώρο το επισημαίνουμε…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X