ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ: Η διάσπαση αποτυπώθηκε στην Πάφο - Ο Νίκαρος μας κάνει πλάκα

Ο γαλάζιος εμφύλιος σε έξαρση σε όλα τα επίπεδα - Θα διοικεί από τους Καλόγηρους με τηλεχειριστήριο ο Αναστασιάδης

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Οι πληγές που θα αφήσουν οι Προεδρικές εκλογές στον ΔΗΣΥ θα είναι βαθιές και θα χρειαστούν επιδέξιους χειρουργούς για να συρραφτούν και να μην χάνει ο οργανισμός συνεχώς αίμα. Μπορεί σε κάποιους οι ιατρικοί όροι να μην είναι και ιδιαιτέρως ευχάριστοι, αλλά στην προκειμένη αποτυπώνουν την πραγματικότητα, στην βάση του κυβερνώντος κόμματος , όπου τα επεισόδια μεταξύ συναγωνιστών είναι καθημερινά και η ΔΙΑΣΠΑΣΗ του ΔΗΣΥ είναι μια πραγματικότητα της εποχής. Ο γαλάζιος ΕΜΦΥΛΙΟΣ βρίσκεται εντός των πυλών …πλέον.

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΦΟΥΛΛΙΚΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΙΚΑΡΟΣ

• Τώρα αν θα βρεθεί κάποιος χειρουργός τύπου ΝΙΚΑΡΟΣ να επουλώσει τις πληγές και να σταματήσει την αιμορραγία είναι κάτι που θα διαφανεί οσονούπω, αν και όπως εξελίσσεται ο προεκλογικός αγώνας, μάλλον θα είναι δύσκολο να αποφευχθεί η ΚΑΘΕΤΗ διάσπαση του ΔΗΣΥ . Η καθημερινότητα με τις διαμάχες στις τοπικές επιτροπές και τις διαφωνίες συναγωνιστών ενδεχομένως να αφήσουν και τα σημάδια τους και θα επηρεάσουν τους πάντες.

• Όπως έλεγε στον διοικητή της ΞΥΠ και βουλευτής του ΔΗΣΥ, «δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε ούτε γεια με φίλους και συναγωνιστές γιατί θα εκληφθεί ότι βρισκόμαστε στο ΦΟΥΛΛΙΚΟ ή ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟ στρατόπεδο και αναλόγως θα έχουμε επιπτώσεις». Μην ξεχνάμε ότι εκλογικές αναμετρήσεις θα έχουμε αρκετές και στο εγγύς μέλλον και δύσκολα θα ξεχαστεί η στάση του καθενός , ιδιαίτερα με τον διχασμό και την αντιπαλότητα που επικρατεί. Αρκετοί θα χάσουν παραδοσιακούς ψήφους που δύσκολα θα αναπληρώσουν και ενδεχομένως να υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις τόσο σε επίπεδο εσωκομματικών εκλογών, όσο και πολιτειακών αναμετρήσεων.

• ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ

• Εξάλλου αυτό είναι και το παράπονο των δυο υποψηφίων που προέρχονται από τον ΔΗΣΥ , ιδιαίτερα του Προέδρου ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ για την χλιαρή έως και ανύπαρκτη στήριξη βουλευτών και άλλων αξιωματούχων που κυριολεκτικά …ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. Βλέπετε δεν θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους υποστηρικτές του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ που εν δυνάμει θα είναι ψηφοφόροι τους και σε εσωκομματικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν μετά τις Προεδρικές, αλλά και σε επικείμενες πολιτειακές αναμετρήσεις , όπως Ευρωεκλογές, Δημοτικές αλλά και στο βάθος …βουλευτικές.

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΠΟ ΔΗΣΥ ΕΜΠΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

• Για να ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ η κατάσταση στον ΔΗΣΥ, θα αναφερθούμε σε συμβάν του Σαββατοκύριακου, από την γενέτειρα των δυο υποψηφίων που προέρχονται από το κόμμα. Η Πάφος είναι και ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ για όσα αναμένεται να συμβούν σε όλη την γαλάζια επικράτεια, αφού οι συγχωριανοί ανταλλάσσουν ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ. Αυτό που συνέβηκε στην ΕΜΠΑ της Πάφου είναι κάτι που πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τους γαλάζιους ηγέτες γιατί κάποια στιγμή όταν γυρίσουν πίσω θα αντικρύσουν αρκετούς πληγωμένους στις μάχες…

• Λοιπόν στην περιοδεία του στην Πάφο ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ επισκέφθηκε και την Έμπα , όπου και σε προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του ΔΗΣΥ Έμπας, συναντήθηκε με συμπολίτες του και κοντοχωριανούς του, ( Γεροσκηπιώτης γαρ) . Προφανώς και ενοχλήθηκαν οι τοπικοί παράγοντες του ΔΗΣΥ, αφού το κόμμα στηρίζει τον Πρόεδρο του και δεν θα ήθελαν να τους χρεωθεί η σύμπλευση με ΝικΧρι.

• Οπόταν την επομένη ανυψωτικό μηχάνημα που καθοδηγείτο από στελέχη του επαρχιακού μηχανισμού του ΔΗΣΥ, προσέτρεξαν στο μέρος και επιχείρησαν να κατεβάσουν την ταμπέλα του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΜΠΑΣ. Η επιχείρηση διακόπηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων , αλλά η αποκαθήλωση της ταμπέλας μάλλον θα γίνει τις προσεχείς μέρες και σίγουρα ο εν λόγω χώρος θα πάψει να είναι το οίκημα του ΔΗΣΥ Έμπας.

ΧΑΛΑΣΑΝ ΦΙΛΙΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ

• Ενδεχομένως για κάποιους να χαρακτηρισθεί ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ και περιστασιακό το επεισόδιο, αλλά είναι η ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και καθημερινότητα των Συναγερμικών σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους χώρους. Η καχυποψία για τον υποψήφιο που στηρίζουν, ΧΑΛΑΣΕ ΦΙΛΙΕΣ- ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ και φανέρωσε ότι τα κόμματα είναι ιδιαιτέρως ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ και κυρίως ΦΙΛΑΣΘΕΝΟΙ. Φανταστείτε δε την επόμενη μέρα των προεδρικών εκλογών τι θα συμβεί με επίρριψη ευθυνών εκατέρωθεν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αφού ένας εκ των δυο θα υποστεί ήττα , ενδεχομένως και ΟΔΥΝΗΡΗ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΔΗΣΥ- ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ;

• Τελικά το ερώτημα παραμένει και ο ευρών αμειφθήσεται από τον Διοικητή της ΞΥΠ, με αποκάλυψη φακέλων της αρεσκείας του( ε δεν έχουμε χρηματικά ποσά για να θέσουμε. Άσε που οι φάκελοι εμπεριέχουν κρυφά χρήματα, κάτι σαν ΞΙΟΥΡΕΙΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ) . Ο ΔΗΣΥ θα είναι ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ή ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ σε περίπτωση εκλογής Χριστοδουλίδη. Ακόμη στο ενδεχόμενο εκλογής ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, οι Χριστοδουλιδικοί θα επιστρέψουν στο μαντρί ή θα προχωρήσουν σε άλλα μέρη, ενδεχομένως και σε νέο κόμμα …Χριστιανοδημοκρατικό.

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΚΥΝΙΚΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ…ΜΕΝΟΝΤΑΣ

• Και μέσα σ’ όλα αυτά ο ΝΙΚΑΡΟΣ έχει και όρεξη για πλάκα. Μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ όλους και ιδιαίτερα τους αντιπολιτευόμενους του ΑΚΕΛ. Εμπνεύστηκε και από το περιβάλλον και τους διοργανωτές( χοροεσπερίδα Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ) και μας επισήμανε ΚΥΝΙΚΑ και ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ τα εξής : « Ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος, δεδομένου ότι όπως διαφαίνεται θα είναι ένας εκ των 3 συνεργατών μου , θα έχω την ΕΠΙΡΡΟΗ έτσι ώστε αυτή αγάπη στο ίδρυμα να μεταλαμπαδευτεί και να συνεχίσει η στήριξη». Του άρεσε αυτό που του γράψαμε πρόσφατα επ’ ευκαιρία του προϋπολογισμού ότι ΦΕΥΓΟΥΝ… ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΙΚΑΡΟΣ- ΠΕΤΡΙΔΗΣ

• Α, χα, χα . ΩΜΟΣ ο ΝΙΚΑΡΟΣ Μαυρολαώνεστε όλοι σας ρε Ευρωττοπουζοκυπραίοι, με κατηγορείτε για διάφορα, αλλά τελικά ΚΑΤΑΦΕΡΑ ( κατόρθωμα που πρέπει να καταγραφεί στους δέλτους της ιστορίας και να διδάσκεται σε πανεπιστήμια στο μάθημα πολιτικής ιστορίας) να ΚΥΒΕΡΝΩ από τους Καλόγηρους, όπου είναι και η έπαυλη μου με ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ. Δεν σας θυμίζει ηγέτες τύπου ΝΕΡΩΝΑ ο ΝΙΚΑΡΟΣ;

• Όσο για το ΑΚΕΛ θα έπρεπε να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο που ο ΝΙΚΑΡΟΣ χαχανίζει για τις επιλογές του , αν και για το συγκεκριμένο , δηλαδή την συνεχή στήριξη του Μελάθρου Αγωνιστών, δεν θα χρειαζόταν και πολλή προσπάθεια για να συνεχίσει την πολιτική ΝΙΚΑΡΟΥ, ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ. Βλέπετε ο πατέρας του ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ είναι αγωνιστής της ΕΟΚΑ. Ναι, αυτούς που χαρακτήριζαν βαρελότους αυτοί που τον στηρίζουν. Και μετά φταίει ο ΝΙΚΑΡΟΣ που σας κάνει πλάκα, καλαμπουρίζει με τις επιλογές σας και σας κοροϊδεύει.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η Γρίβα - Διγενή στην Λευκωσία στεγάζει τρία επιτελεία. ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ- ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και τα γραφεία του ΔΗΚΟ. Σε μια κάθετη οδό (Δημοσθένη Σεβέρη) της λεωφόρου και το επιτελείο ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Ε, αυτά σας είπε ο ΝΙΚΑΡΟΣ Και οι τρεις τιμούν τον Αρχηγό της ΕΟΚΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση