ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ: Δημοσκοπικός πανικός για Αρχηγό με Αβέρωφ και Αννίτα

Η μάχη στο παρασκήνιο για την άγνωστη επόμενη μέρα…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Η γαλάζια φράξια που επιδιώκει να προκαλέσει προβλήματα στον ΔΗΣΥ, επέκτεινε την δραστηριότητα της και στην επόμενη μέρα του κόμματος. Αν και ο προεκλογικός αγώνας βρίσκεται στο απόγειο του και όλων η προσοχή θα έπρεπε να είναι επικεντρωμένη στην προσπάθεια του Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ να κερδίσει το ντέρμπι των ημιτελικών με τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και να παίξει αντίπαλος του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ στον τελικό του Μουντιάλ , εντούτοις, περί άλλων τυρβάζουν. Και σίγουρα θα γραφτεί στην πολιτική ιστορία, θα μπορούσε να διδάσκεται και σε σεμινάρια ή και σε Πανεπιστήμιο, η στάση μεγάλης μερίδας Συναγερμικών αξιωματούχων και στελεχών, που η έγνοια τους είναι η επόμενη μέρα, παρά η μάχη για τις Προεδρικές.

ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΦΟΥΛΛΗ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ

• Αρκετοί απ’ αυτούς μάλιστα επιδίδονται και σε ψυχολογικά ανεβοκατεβάσματα, αφού παρίστανται υποχρεωτικά σε προεκλογικές συνάξεις του ΑβΝε (κάτι σαν Ισραηλινό μου βγήκε), αλλά στο παρασκήνιο ψιθυρίζουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν. Εξάλλου, όπως εμπιστεύτηκε σε πράκτορα της ΞΥΠ, που κατοικοεδρεύει στην Πινδάρου και φέρει το προσωνύμιο αππωμένο Λευκωσιατούι, σημαίνων στέλεχος του ΔΗΣΥ, «να μην ξεχνούμε ότι βάση των δημοσκοπήσεων, το 30 συν % των Συναγερμικών ψηφίζει ΝικΧρι, οπόταν η τοποθέτηση τους σε επερχόμενες εκλογές( Ευρωεκλογές- δημοτικές- βουλευτικές- εσωκομματικές) , θα είναι σημαντική. Αν δε κινηθούν συντεταγμένα οι Χριστοδουλιδικοί στις εσωκομματικές εκλογές, τότε θα επηρεάσουν έως και καθορίσουν αποτέλεσμα. Προφανώς, όλα βρίσκονται υπό την αίρεση της έκβασης των Προεδρικών εκλογών, ενώ στην εξίσωση δεν πρέπει να παραλείπεται, η ΣΑΦΗΣ δήλωση του Προέδρου του ΔΗΣΥ, ότι θα είναι στον γαλάζιο θρόνο της Πινδάρου, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος.

• ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΕ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΣΥ

• Σ’ αυτόν όλο τον κυκεώνα, προέκυψε και εύρημα σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε πρόσφατα και αφορούσε την δημοφιλία Συναγερμικών στελεχών, σε σχέση με την Προεδρία του ΔΗΣΥ. Το εν λόγω εύρημα κρατήθηκε μυστικό και κρυμμένο στα συρτάρια δημοσκόπων και Πινδάρου , αφού θα προκαλούσε αναταραχή και προστριβές. Οι ενδιαφερόμενοι που το πληροφορήθηκαν αναστατώθηκαν και για αρκετές μέρες ήταν στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος τους.

• Η ΑΝΝΙΤΑ ΜΕ ΑΒΕΡΩΦ ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟYΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

• Όπως καταγράφεται λοιπόν στην δημοσκόπηση, φαίνεται ότι η Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ προηγείται στο ερώτημα, «ποιος θέλετε να καταλάβει την Προεδρία του ΔΗΣΥ», έστω και αν αντίπαλος της ενδεχομένως να είναι ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Φυσικά προκλήθηκε αναταραχή και πανζουρλισμός, ελέω και της πρόθεσης – επιθυμίας αρκετών πρωτοκλασάτων στελεχών να καταλάβουν την Προεδρία του ΔΗΣΥ. Προφανώς η Αννίτα Δ. δεν θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει τον ΑβΝε σε κάλπη για τον ανώτατο θώκο του κυβερνώντος κόμματος, αλλά στην πολιτική όλα είναι πιθανά, αναλόγως και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας.

ΠΟΙΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΣΥ

• Ακόμη, στο εν λόγω εύρημα πέραν από ΦΟΥΛΛΗ- ΑΝΝΙΤΑ καταγράφονταν και οι επιδόσεις άλλων δελφίνων που προαλείφονται για την Προεδρία του ΔΗΣΥ, όπως του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, του ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ και του ΝΙΚΟΥ ΝΟΥΡΗ. Παρέλειψαν να εντάξουν στο ερωτηματολόγιο και άλλους δελφίνους που ενδιαφέρονται, όπως ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ, που αναλόγως συγκυριών θα διεκδικήσουν το αξίωμα του βασιλιά της Πινδάρου. Πάντως δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι στο συνέδριο του ΔΗΣΥ τον ερχόμενο Μάιο, θα γίνουν και μεγάλες μάχες για τις άλλες ηγετικές θέσεις- Αναπληρωτή Προέδρου, 3 Αντιπροέδρων, με αρκετούς από τους προύχοντες του κόμματος να εποφθαλμιούν τα αξιώματα. Μην ξεχνάμε ότι και κάποιοι εκ των Υπουργών από την 1Η Μαρτίου θα βρεθούν χωρίς δουλειά και πολιτικό αντικείμενο απασχόλησης

ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΙΩΝΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

• Για να ολοκληρώσουμε το πάζλ να επαναφέρουμε το σενάριο για ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, θέση για την οποία αρκετοί στον ΔΗΣΥ θεωρούν ότι μπορεί να καταλάβει ο ΙΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Επιχείρημα όσων προβάλουν μια τέτοια άποψη είναι η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, αν το κόμμα θα είναι αντιπολίτευση ή συμπολίτευση σε περίπτωση εκλογής ΝικΧρι. Οπόταν και με Ιωνά μεταβατικό θα οδηγηθεί το κόμμα σε μια νέα εποχή για να επέλθει ενότητα, πάντα με την προϋπόθεση ότι ο ΦΟΥΛΛΗΣ θα θελήσει να ακολουθήσει άλλο δρόμο.

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ

• Μέσα σ’ όλα αυτά συνεχίζεται και ο προεκλογικός αγώνας, με συνεχείς επαφές και επισκέψεις, ενώ όπως σας ενημερώσαμε από βδομάδας μπαίνουν στην μάχη και οι Υπουργοί της Κυβέρνησης Αναστασιάδη. Θα οργώσουν όλη την επικράτεια οι Υπουργοί για να μεταφέρουν το μήνυμα στήριξης στον ΑβΝε , αν και ορισμένοι εξ αυτών θα το κάνουν με βαριά καρδιά , ενώ και κάποιοι άλλοι , όπως ο Υπ. Γεωργίας ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΔΗΣ…καθόλου. Στο Φουλλικό επιτελείο ευελπιστούν ότι η παρουσία ενός ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗ, ΝΙΚΟΥ ΝΟΥΡΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ θα προσθέσει πόντους στον Φούλλη, για να δώσει την μάχη για είσοδο στον Β’ Γύρο των προεδρικών εκλογών. Μετά, βλέποντας και κάνοντας. Εξάλλου το αποτέλεσμα του Α’ γύρου είναι συνυφασμένο με όσα περιγράφαμε πιο πάνω σε σχέση με την Προεδρία του ΔΗΣΥ.

• ΑΤΑΚΤΩΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΕΠ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

• Υπαναχώρησε ατάκτως η Επίτροπος Προστασίας δικαιωμάτων του παιδιού ΔΕΣΠΩ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ και σε δηλώσεις της στο ΡΙΚ, επισήμανε ότι καλώς το Υπουργείο Παιδείας παρενέβη για να αποκαταστήσει την τάξη στο θεατρικό έργο « ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες», όπου ο σκηνοθέτης θέλησε να κάνει δημοσκόπηση ποια αγόρια αγαπούν αγόρια και ποια κορίτσια άλλα ομόφυλα τους. Λοιπόν, κάνοντας στροφή 180ο και φανερώνοντας για μια ακόμη φορά ότι μιλάει χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση, η πρώην δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου ΕΠΕΦΕΡΕ ΚΑΙΡΙΟ ΠΛΗΓΜΑ στον θεσμό που υπηρετεί και σε κάποιο βαθμό και στον προηγούμενο που μετείχε με το ψηλότερο δυνατό αξίωμα που της εμπιστεύτηκε το κράτος. Αναγνώρισε ότι καλώς έπραξε το Υπουργείο Παιδείας ενώ σε ανακοίνωση λίγες 24 ωρα προηγουμένως ωρυόταν περί λογοκρισίας. Σταθερή και βράχος στις απόψεις της η βολεμένη εθνοσωτήρας ΔΕΜΙ. Αλλά και επιβεβαιώνει την ρήση της στήλης, «ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ δεν κούτσ(χ)ησε ούτε ένα διορισμό». Το σύνδρομο του αυτοκράτορα τον παρότρυνε να διορίζει- πλην φυσικά φωτεινών εξαιρέσεων- ανθρώπους που να ΜΗΝ κατέχουν το αντικείμενο, αλλά υπάκουους , κατώτερους του που να σκύβουν το κεφάλι στις οργίλες του αντιδράσεις και να βλέπουν τους θώκους ως μέσο περισυλλογής χρημάτων- δόξας.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Το μετέφερε κόκκινος σύντροφος προς απάντηση των υπαινιγμών της στήλης, περί ανάμειξης εκ νέου σε σκάνδαλα αριστερών, σοσιαλιστών και λοιπών προοδευτικών. «Εμείς την Καιλή δεν την ψηφίσαμε για την ηθική της ακεραιότητα, την πολιτική της επάρκεια, τους αγώνες της για δικαιοσύνη και ισότητα , τις μάχες για τον σοσιαλισμό και την αριστερά, αλλά την ψηφίσαμε γιατί ήταν ωραία γυναίκα έως και θεά (κάπως άλλως το γράφει αλλά δεν μεταφέρεται).Αν θέλαμε όλα τα παραπάνω που δεν είχε η Καιλή, θα ψηφίζαμε ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ (Γ.Γ ΚΚΕ). Έστω ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.» Καλό σύντροφε. Έγραψε…

• ΥΓ: Πομπηία μετατράπηκε το κουβαραστράδικο που ονομάζεται και ΡΙΚ. Σκηνές απείρου κάλλους, που παραπέμπουν σε Ντονέτσκ διαδραματίζονται στην δημόσια ραδιοτηλεόραση , καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι χωρίς γνώση του αντικειμένου οι αψιμαχίες και οι συγκρούσεις των πάντων είναι αναπόφευκτες . Και μετά περιμένουν οι μακάκες φορολογούμενοι ποιότητα από τους ΡΙΚάδες. Μπράβο ΝΙΚΑΡΕ έσκισες πάλι με τους διορισμούς σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X