ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΑΚΕΛ: Με κοινούς υποψηφίους στις δημοτικές εκλογές στην βάση του υπερβατικού διαλογισμού - παραλογισμού

Βύρα- Κώστα- Φαίδωνος και με άλλους εγκαινιάζουν την νέα εποχή στις σχέσεις τους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΡΙΞΑΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΚΟΓΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! Ως είθισται εγκαινιάζουμε την προεκλογική εκστρατεία για τις Δημοτικές και Ευρωεκλογές, ουσιαστικά συμπεριφερόμενοι σαν αφέτες που ρίχνουν την πιστολιά προς εκκίνηση των αθλητών. Αν και αρκετοί θεωρούν ότι υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι και τον Μάιο του 2024, ωστόσο στην πολιτική, καθότι η πλειοψηφία των ενασχολούμενων κατατάσσονται στην κατηγορία των αθκιασερών, η απόσταση θεωρείται ασήμαντη, αν λάβουμε υπόψη και το παρασκήνιο που βρίσκεται σε εξέλιξη και κυρίως η πολιτική συγκυρία που παραπέμπει σε ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, που προσδιορίζεται από την πρώτη μάχη (σε επίπεδο κομματικών υποψηφίων) που θα δώσουν οι επικεφαλής των δυο μεγαλύτερων κομμάτων. Οπόταν μια σχετική αγωνία την έχουν οι ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, καθότι θα διαφανεί ξεκάθαρα η δύναμη των κομμάτων.

ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΝΝΙΤΑΣ

Η ταυτόχρονη δε διεξαγωγή Ευρωεκλογών – δημοτικών εκλογών προκαλεί και ιδιαίτερο άγχος στους επικεφαλής των κομμάτων , καθότι ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΜΑΧΗ με τις ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΛΠΕΣ να στριμώχνουν τους κομματικούς στρατούς που θα πρέπει να επιλέξουν τους καλύτερους, ώστε να τους προσφέρουν ψήφους και ποσοστά. Η πρώτη κίνηση για τις εκλογικές αναμετρήσεις έγινε από την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, η οποία σε μα καθόλα συμβολική, αλλά και ουσιαστική κίνηση θεώρησε ότι η ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ της πράξη ως αρχηγός του γαλάζιου κόμματος, θα είναι η φιλοφρονητική επίσκεψη στον επικεφαλής του αντίπαλου δέους , τον κόκκινο ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

Οι ανθοδέσμες με τις τουλίπες και τα κόκκινα γαρύφαλλα-τριαντάφυλλα και λοιπά φυτά που προσέφερε ο ΣτεφΣτεφ στην ΑνΔη παραπέμπουν σε ανταπόδοση της καθόλα σημειολογικής πράξης, αφού φαίνεται ότι το φλερτ των κόκκινων – γαλάζιων θα οδηγήσει σε αρραβώνα. Την εν λόγω σύζευξη θα την ονομάσουμε ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ , για πολλούς όμως είναι ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, οπόταν και το σχετικό προσωνύμιο που αποδώσαμε στην νέα μορφή συνεργασίας ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ. Κυρίως η συνύπαρξη για τις δημοτικές εκλογές, ιδιαίτερα στους μεγάλους δήμους, εκεί όπου οι αρχηγοί των δυο μεγάλων κομμάτων θέλουν να διατηρήσουν την κυριαρχία τους. Ειρήσθω εν παρόδω, μην υποτιμάτε την δύναμη των Δημάρχων, αφού βρίσκονται κοντά στους πολίτες και με τα μικρά και μεγάλα ρουσφέτια αποκτούν και την σχετική δύναμη και προκαλούν έρωτες και δεσμούς, όπως τους χαρακτηρίζουν όσοι πολιτεύονται και ονομάζονται ψήφοι…

Η ΝΕΑ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΣΤΕΦΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ ΑΠΟ ΔΗΣΑΚΕΛ

Εξάλλου μέσω της συμμαχίας επονομαζόμενης και ΔΗΣΑΚΕΛ θα κρύψουν αρκετά εσωτερικά προβλήματα , αφού πολλοί είναι οι μνηστήρες που προαλείφονται δημοτικούς θώκους, οι οποίοι ελέω και της μεταρρύθμισης τοπικής αυτοδιοίκησης προσδιορίζονται πλέον και σαν ΒΑΣΙΛΕΙΣ με υπέρμετρες εξουσίες. Οπόταν, η συνεργασία γαλάζιων- κόκκινων θα αναδείξει Δημάρχους που θα ανήκουν στην νέα φυλή των ΣτεφΑν. Τώρα αν θα προκύψει ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ, από την συνένωση γαλάζιων κόκκινων και θα αποτελέσει απαρχή για περαιτέρω ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ των ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ, όπως ισχυρίζονται και από τα δυο στρατόπεδα αρκετά στελέχη είναι μια άλλη πολιτική υπόθεση, για την οποία καλύτερα να ανησυχεί το δίδυμο ΣτεφΑν.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΕΛ

Ιδιαίτερα δε για την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ φαίνεται ότι η επιδίωξη συμμαχίας με το ΑΚΕΛ είναι στα πρώτα κεφάλαια της πολιτικής στρατηγικής της , όπως την χαράσσουν οι ορατοί και αόρατοι (έχει και τέτοιους και μάλιστα ογκώδεις) επικοινωνιολόγοι της. Καθημερινά και μέσω της Βουλής, αλλά και στην πολιτική της συμπεριφορά εν γένει παρουσιάζεται ως ΕΝΘΕΡΜΗ υποστηρικτής των ΑΚΕΛικών και η διαπίστωση ότι ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ προς τέτοιου είδους συνεργασίες είναι πλέον ορατή και στους πλέον καλόπιστους. Ε, δεν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη ευκαιρία και καλύτερο τοπίο δράσης, από τις δημοτικές εκλογές για να εκφράσει την πολιτική της κατεύθυνση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΥΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ

Οπόταν τα πρώτα ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ, με αγάπη και καθ’ υπερβολή αναφερόμαστε σε σεβαστά πρόσωπα , που θα παραχθούν από την σύζευξη του ΔΗΑΚΕΛ των ΣτεφΑν θα είναι οι: ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ Δήμαρχος Λάρνακας. Η δημοφιλία του υποβοηθά την Αννίτα Δ., έτσι ώστε να τον στηρίξει αναίμακτα, αν και αρκετοί γαλάζιοι Λαρνακείς περίμεναν την σειρά τους. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι ο εκ Βατυλής ορμώμενος, σύμφωνα και με έκθεση του Τμηματάρχη Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ, που τυγχάνει και κόκκινος σύντροφος, ο ΑΝΒΥ προ καιρού με χειρουργικές κινήσεις προσέγγισε τους γαλάζιους Λαρνακείς.

Τα επονομαζόμενα και αστικά διαπιστευτήρια του έδωσε με τις συνεχείς φωτογραφήσεις σε κάθε εκδήλωση των εμβληματικών προυχόντων της πόλης, ήτοι της οικογένειας ΛΕΥΚΑΡΙΤΗ και του ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, αλλά και με παρουσία του σε ποδοσφαιρικούς αγώνες της ΑΕΚ, ακόμη και στο εξωτερικό σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μέχρι και την ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΕΝΗ βάση των Αμερικανών (CYCLOPS TRAININIG CENTER) , εγκαινίασε και προωθεί την χρησιμότητα της. Την ίδια στιγμή που οι καθοδηγητές του στα αναμορφωτήρια των Περβολιών (κατασκηνώσεις ΠΕΟ), έπαθαν κατάθλιψη για το πουλαίν τους που αγκαλιάζει με πάθος όλους τους γαλάζιους νεοφιλελεύθερους. Αυτά σε δίδασκαν Αντρικκούι; Να συναγελάζεσαι με το κεφάλαιο και τους Αμερικανούς βροντοφωνάζουν οι ινστρούχτορες. Όσο για την ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ που είναι η ομάδα του ε, μην παραπονιέστε. Το κόκκινο χρώμα είναι ντεμοντέ, ενώ δοκίμασε τα κιτρινοπράσινα της ΑΕΚ και τον προσδιορίζουν πλέον σαν διαφανοκέφαλο μοντέλο. Οπόταν θα το παίξει και σαν μοντέλο στην νέα τάξη πραγμάτων ΔΗΣΑΚΕΛ.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ακόμη στο ΑΚΕΛ ακούγονται έντονες φωνασκίες ότι ο πετυχημένος, αγαπητός, ενδεχομένως και ο πλέον δημοφιλής – αποδεκτός από όλα τα κόμματα, βουλευτής Λεμεσού ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑ, θα μπορούσε να αποτελέσει σπουδαία επιλογή για την εν λόγω συμμαχία για την διεκδίκηση της Δημαρχίας Λεμεσού. Ο ΚωΚω χαίρει της εκτίμησης και της Αννίτας Δ (υπενθυμίζουμε ότι ήταν και οι δυο κοσμήτορες του Κοινοβουλίου, προτού απογειωθεί η ΑνΔη για τα ψηλά δώματα) και των άλλων γαλάζιων βουλευτών, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με άλλους ΑΚΕΛικούς Λεμεσιανούς ταγούς (καλημέρα στους φίλους μου ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ εκ Πολεμιδιών - ΝΕΟΚΛΗ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗ) που εκφράζουν επιφυλάξεις.

Ο ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΑΚΕΛ

Από πλευράς ΔΗΣΥ φαίνεται ότι ο ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ μπορεί να αποτελέσει τέκνο της κυοφορούμενης κοκκινογαλάζιας συνεργασίας, αφού ήταν ο διαπρύσιος κήρυκας της επονομαζόμενης ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ του ΔΗΣΥ και της ψήφου στον Β’ Γύρο των Προεδρικών εκλογών στον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ (τι να κάνει το δασκαλούι από τον Αγρό, κάποιοι τον αναπολούν). Οπόταν, μπορούν να πειστούν οι Πάφιοι ΑΚΕΛικοί, αφού δεν ΤΟΛΜΟΥΝ να κατεβάσουν κόκκινο Δήμαρχο, καθότι θα δεχθούν ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ. Άσε που θα επωφεληθούν και από γαλάζια κόντρα, αφού αντίπαλος του Φαίδωνα θα είναι ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Τώρα όσον αφορά εμβληματικούς Δήμους, όπως Στροβόλου - Λευκωσίας, αν και δύσκολη η συνεργία δεν αποκλείεται, αφού η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ δεν θα ήθελε επανεκλογή του ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ενώ αν δεν διεκδικήσει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ, δεν αποκλείεται το ΔΗΣΑΚΕΛ να στηρίξει τον ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΦΑΚΑ ή άλλο κοινό υποψήφιο. Πάντως στον Δήμο Λευκωσίας προαλείφονται αρκετοί γαλάζιοι δελφίνοι με απροσδιόριστες τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις τους. Και στον Δήμο Αμμοχώστου όπου ο ιατρός ΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ δεν επαναδιεκδικεί, ο εκλεκτός της ηγεσίας ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΖΑΝΕΤΤΟΣ (υιός του πρώην οργανωτικού Βενιζέλου Ζ.) αντιμετωπίζει αντιδράσεις με το ΔΗΣΑΚΕΛ να προτιμά κόκκινο διεθνολόγο που χαίρει εκτίμησης σε όλο το φάσμα της κοινωνίας.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο Έλληνας ΥΠΕΞ ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ αποκαλούσε προ καιρού, Πρόεδρο τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και η φιλία
τους είναι ευρέως γνωστή. Εξ ου και ο ΝικΧρι ερμηνεύει με την συνοδεία του Κόμπου το άσμα με «προδώσαν οι φίλοι μου», το οποίο ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ αποδίδει εξαιρετικά. Βλέπετε ο Δένδιας στην πρώτη επίσκεψη του επιφύλασσε δώρο στον φιλαράκι του ΝικΧρι την ανακοίνωση της τράμπας που έκανε με τους Τουρκαλάδες και τον Τσαβούσογλου για αλληλοϋποστήριξη οι μεν Ερντογανικοί για εκλογή Ελλαδίτη ως μη μόνιμου μέλος στο Συμβούλιο Ασφαλείας, οι δε αδελφοί μας να στηρίξουν τους Τούρκους για την θέση του Γενικού Γραμματέα του παγκόσμιου ναυτιλιακού οργανισμού. ΠΑΝΤΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Έλεος…

ΥΓ: Πληροφορίες που δόθηκαν την 1 η Απριλίου αναφέρουν ότι ο εκλογολόγος ΝΑΣΙΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ θα είναι στους 75 υποστηρικτές του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΙΠΛΑΡΟΥ. Η αλήστου μνήμης αντιπαράθεση στον προεκλογικό…ξεπεράστηκε λένε αυτοί που δίνουν πρωταπριλιάτικες πληροφορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση