ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΠΑ προς Χριστοδουλίδη – Οικολόγοι θέλουν Μαυρογιάννη αλλά...

Η κόκκινη Φωτούλα της Λακατάμειας και η μαύρη τρύπα του μεταναστευτικού στον προεκλογικό Μαυρογιάννη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΥΛΗ

Η δυναμική που ανέπτυξε η υποψηφιότητα ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ φαίνεται να ΣΠΡΩΧΝΕΙ και την ΔΗΠΑ προς στήριξη του έστω και αν στο κόμμα υπήρχαν και φωνές που επέμεναν προς ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Ωστόσο η πλάστιγγα φαίνεται να έγειρε προς τον τέως ΥΠΕΞ και είναι πλέον θέμα χρόνου να αποφασίσουν και τα συλλογικά όργανα του κόμματος. Όσον αφορά τις συναντήσεις με τους άλλους υποψηφίους που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ και οι επιτελείς του, προσέφεραν ποικίλες γεύσεις και καταγράφηκαν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία.

ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΠΑ Ο ΦΟΥΛΗΣ

Τις περισσότερες εντυπώσεις κέρδισε ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ που παρουσιάστηκε συγκροτημένος στην συνάντηση με την ΔΗΠΑ και ξεδίπλωσε τις προτάσεις του με σαφήνεια, ενώ υποσχέθηκε και ευρύτατη συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα. Ακόμη θετική εντύπωση αποκόμισαν οι ΔΗΠΑτζήδες, όπως μας πληροφόρησε ο πράκτορας της ΞΥΠ που έχει στο χαρτοφυλάκιο του ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ, επονομαζόμενος και ανεμογάμης (για να προσομοιάζει με την δράση των κομμάτων ) από τον Φούλη για την απολογητική του στάση σε σχέση με τις κόντρες του παρελθόντος. Όπως είναι γνωστό ο Φούλης για αρκετό διάστημα και ελέω φιλίας και συνεργασίας με Πρίγκιπα και ΔΗΚΟ, πολεμούσε την ΔΗΠΑ, προκαλώντας τραύματα και ψυχολογικές αναταραχές στους ΔΗΠΑτζήδες.

Όπως μας πληροφορεί όμως ο ανεμογάμης - πράκτορας της ΞΥΠ δεν υπάρχουν τάσεις ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΥ στην ΔΗΠΑ κατά Φούλη, απλώς διαβλέπουν ότι με τον ΝικΧρι θα έχουν καλύτερη επικοινωνία και θα καταφέρουν να διαφυλάξουν την ενότητα του κόμματος. Όσο για την συμμετοχή στην Κυβέρνηση και σε άλλα πολιτειακά αξιώματα, αν και υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για το εύρος και την ποσότητα εντούτοις προσδοκούν ότι θα έχουν το δικό τους μερίδιο στην εξουσία. Προφανώς και δεν θα έχουν το βάθος της συμμετοχής με ΝΙΚΑΡΟ, αφού άλλοι οι καιροί και οι συνθήκες και οι προθέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας που ήθελε πάση θυσία να δημιουργήσει το ΑΝΤΙΒΑΡΟ του ΔΗΚΟ.

Όσον αφορά κάποιες ασκήσεις επί χάρτου που πραγματοποιούνται από ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ της πολιτικής που κατοικοεδρεύουν στην ΔΗΠΑ και θεωρούν ότι με την συμμετοχή στην διακυβέρνηση ΝικΧρι θα απορροφηθούν από το ΔΗΚΟ, μάλλον είναι μεσαίας στάθμης αναλύσεις και κρύβουν αλλότρια κίνητρα και προσωπικές ατζέντες. Ε, δεν μπορεί κάποιος πλέον, μας λέει και ο ανεμογάμης, να ξεγελάσει τον έμπειρο περί τούτου, Μάριο Κάρογιαν.

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΡΥΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ

Περνάμε και στην ατραξιόν της πολιτικής ή καλύτερα τον ορισμό του συνονθυλεύματος σε ένα πολιτικό σχήμα όλων των αποχρώσεων και κατευθύνσεων πολιτικών προσώπων. Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ βρίσκονται και αυτοί σε μια δίνη και εσωκομματική αναταραχή σε σχέση με την προτίμηση τους στις επικείμενες Προεδρικές εκλογές. Αν και η ηγεσία του κόμματος και ειδικότερα ο Πρόεδρος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ, συνεπικουρούμενος από την βουλευτή ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και άλλα στελέχη συμπεριλαμβανομένου και του πρώην βουλευτή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΔΙΚΗ, προκρίνουν στήριξη ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, εντούτοις δεν φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη τους σημαντικό μέρος στελεχών και της βάσης των Πρασίνων. Εξάλλου για να υπερψηφίσει το κόμμα κάποιον υποψήφιο θα πρέπει να συγκεντρώνει το 60 % των στελεχών της Κεντρικής Επιτροπής.

ΤΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εξ ου και διαβλέποντας ότι τέτοιο στόχο δεν πρόκειται να πάρουν οι ηγέτες των Οικολόγων προχώρησαν στο εφεύρημα της εσωτερικής δημοσκόπησης προσδοκώντας ότι με την κατάλληλη προπαγάνδα θα πετύχουν τον στόχο τους για να γίνουν η ουρά του ΑΚΕΛ. Εξάλλου αρκετοί στην ηγεσία των Οικολόγων νοιώθουν σαν ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του κόμματος της αριστεράς και απλώς ανοίγουν το μαγαζί για να προσφέρουν και άλλου είδους προϊόντα που δεν έχει το κεντρικό στην Εζεκία Παπαϊωάννου. Έτσι και η στήριξη ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ είναι γι‘αυτούς ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, έστω και αν παραβιάζουν τα κομματικά θέσμια που επιβάλουν συγκεκριμένο τρόπο επιλογής του υποψηφίου που στηρίζει το κόμμα στην μείζονα πολιτειακή αναμέτρηση.

Όμως το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ (βάση των Οικολόγων) ασθενεί. Έτσι κατέφυγαν στην αλχημεία της εσωκομματικής δημοσκόπησης κάτι που προφανώς αποτελεί παγκόσμια πατέντα (πλην κομμάτων πράσινων στο Μάλι - Μαδαγασκάρη όπου οι πράσινοι λόγω ζούγκλας κυριαρχούν…) να επιλέγουν τους υποψηφίους με άλλου είδους τρόπους, αντί με της καθιερωμένης συνόδου Κεντρικής Επιτροπής ή Παγκυπρίου συνεδρίου, που θα ακουστούν οι απόψεις όλων των μελών και στελεχών και με ψηφοφορία να καταλήξουν στον εκλεκτό. Σημειώνεται ότι ο Μπλακτζον στις διαπραγματεύσεις παραχώρησε μέχρι και ΤΡΙΑ Υπουργεία, όπως μας πληροφόρησε ο επονομαζόμενος κατσινιόρος - πράκτορας της ΞΥΠ, που ασχολείται με τους Οικολόγους, έτσι ώστε να τους δελεάσει. Φυσικά ο ΜπλακΤζον και το τρίο του επιτελείου του Παπ-Παρ-Λεο γνωρίζουν ότι και να τους στηρίξει η ηγεσία των Οικολόγων θα πρέπει να υπολογίζουν μόνο το ένα τρίτο της δύναμης του κόμματος, αφού οι υπόλοιποι θα οδεύσουν προς άλλους προορισμούς.

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΩΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΒΑΣΑΝΟ ΤΟΥ ΜΠΛΑΚΤΖΟΝ

Ε, τι γίνεται. Μα μέχρι και η κόκκινη Δήμαρχος Λακατάμειας ΦΩΤΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ καταφέρεται κατά της δράσης των ξένων στην επικράτεια της και ζητεί να τους απομακρύνουν από την περιοχή; Α, πα, πα. Μα γίνεται η Δήμαρχος του ΑΚΕΛ να μην θέλει τους μετανάστες που προσέρχονται στα γραφεία του Τμήματος Ευημερίας για να πάρουν τα επιδόματα τους και να καταγγέλλει για παρανομίες; Να το προσέξει το ΑΚΕΛ και ο Μαυρογιάννης γιατί μου φαίνεται ότι το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ θα αποτελέσει την ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ του προεκλογικού τους. Θα ισορροπούν ανάμεσα σ’ αυτά που κατηγορούν τους άλλους σαν ρατσιστές και σε εκείνα που υπαγορεύουν οι ομοϊδεάτες τους περί εύνοιας στους μετανάστες όσοι κι αν είναι όπως και αν συμπεριφέρονται…

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο κορωνοιός έβγαλε ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ στην κάθε χώρα για όλα τα ζητήματα. Σύστημα υγείας, πολιτική επάρκεια, κοινωνική αλληλεγγύη και βεβαίως - βεβαίως ανέδειξε γεράκια που έχτισαν την βιομηχανία και αποκόμισαν εκατομμύρια. Το Χρηματιστήριο, το κούρεμα καταθέσεων υπό μορφή ιού.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X