ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΠΑ προς Χριστοδουλίδη - Πανζουρλισμός για διορισμό στην ΕΕΥ

Επιμένουν για επιλογή Αβέρωφ ΔΗΠΑτζήδες - Ο Χαμπιαούρης μένει στα βουνά

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΠΑτζήδες ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ

Εσωκομματικό αναβρασμό έως και αναταραχή προκαλεί η επικείμενη απόφαση της Δημοκρατικής Παράταξης (ΔΗ.ΠΑ), αν και το κόμμα οδεύει τάχιστα προς την στήριξη του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Με ΔΗΚΟικό γενετικό υλικό οι ΔΗΠΑτζήδες κατέδειξαν ότι και λόγω διαρροών σε ΜΜΕ κατάφεραν να προκαλέσουν περισσότερη ανακατωσούρα, παρά να υποβοηθήσουν τον Πρόεδρο τους ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ να ετοιμάσει πρόταση προς τα συλλογικά όργανα για απόφαση και ενώ ο χρόνος παρέρχεται επικίνδυνα και το τρένο ενδέχεται να φύγει και να μείνουν στο σταθμό τα κοπέλια να περιμένουν το επόμενο… Και χωρίς ταξίδια με το τρένο της εξουσίας οι ΔΗΠΑτζήδες θα πάθουν ψυχικά τραλαλά και θα τρέχουν να μπουν στα βαγόνια άλλων μεταφορικών μέσων που βρίσκονται εν κινήσει.

ΟΙ ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ ΔΗΠΑτζήδες ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ

Όπως μας πληροφορεί λοιπόν ο πράκτορας της ΞΥΠ, ονόματι και ανεμογάμης, που ασχολείται με ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ, την ερχόμενη βδομάδα σε συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής θα αποφασιστεί η στήριξη προς τον ΝικΧρι, έτσι ώστε να επέλθει σχετική ομαλότητα στο κόμμα. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετές εσωκομματικές κόντρες αφού ορισμένα εκ των στελεχών του κόμματος, όπως οι Κλεάνθους, Τσίγκης, Ιωάννου, Γιάννος Λακκοτρύπης υποστήριζαν ότι η ΔΗΠΑ θα πρέπει να οδεύσει προς τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ τον οποίο θεωρούσαν και καταλληλότερο για την Προεδρία της Δημοκρατίας. ΟΙ ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ ΔΗΠΑτζήδες οργανώθηκαν και με έντεχνους πολιτικούς τρόπους προσπαθούσαν να περάσουν την αναγκαιότητα για στήριξη του Προέδρου του ΔΗΣΥ, αφήνοντας στο παρελθόν την διαμάχη τους με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και την πολεμική που δέχτηκαν. Εξάλλου στην πολιτική πρέπει πάνω απ’ όλα να βλέπεις το συμφέρον της παράταξης και του εαυτού σου. Αυτό είναι το ΔΟΓΜΑ με το οποίο γαλουχήθηκαν στο ΔΗΚΟ από όπου και προέρχονται…

Οι τοποθετήσεις των εν λόγω στελεχών προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στο κόμμα και σε ορισμένες στιγμές διαφάνηκε ότι επίκειται και διάσπαση. Ωστόσο, ο ισορροπιστής και πάντα ψύχραιμος Αρμένιος πολιτικός, φαίνεται ότι επιχειρεί να ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙ το πάζλ και να οδηγήσει το κόμμα στην αγκαλιά του ΝικΧρι εκεί όπου θα συναντήσει και τον κουμπάρο του ΑΓΓΕΛΟ ΒΟΤΣΗ που πήρε ήδη ΣΤΑΣΙΔΙ στην εξουσία. Ο Κάρογιαν γνωρίζει ευκρινώς και με σαφήνεια τις εσωκομματικές ισορροπίες και αντιπαρέρχεται ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ, περί αποκλεισμών στελεχών από μελλοντικούς διορισμούς και οδηγεί την ΔΗΠΑ προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όλοι οι ΔΗΠΑτζήδες γνωρίζουν ότι μπορεί χωρίς κόμμα να μείνουν αλλά δίχως να έχουν μερίδιο στην εξουσία ούτε στιγμή…

ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕΥ- ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ

Διορισμών συνέχεια για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη που μόλις τελειώσουν οι βόλτες του με το Προεδρικό αεροπλάνο, τσουπ τρέχει στο Προεδρικό να διορίσει ημέτερους. Και μέχρι να μας αποχαιρετήσει τον ερχόμενο Μάρτιο θα μπουν σε ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ όλοι οι ημέτεροι και λοιποί γαλάζιοι ώστε να εδραιωθεί το κράτος ΝΙΚΑΡΟ – ΝΙΚΑΡΟ (ευρωπαϊκό με αφρικάνικη συμπεριφορά και Ευρωττοπουζοκυπραίους κατοίκους), αφού είναι δεδομένο ότι το δακτυλίδι του Προέδρου θα το παραδώσει σε κάποιο δικό του παιδί. Αυτή την φορά θα παραθέσουμε τι πληροφορίες περί των διορισμών στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (ΕΕΥ) που περισυνέλεξε ο πράκτορας της ΞΥΠ με την κωδική ονομασία «δάσκαλε που δίδασκες»…

Λοιπόν θα κενωθούν δυο θέσεις με την αποχώρηση - σύμπτωση μεγάλη - δυο πρώην ΔΗΚΟικών και νυν ΔΗΠΑτζήδων του ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΥΡΑΤΟΥ και της ΑΘΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ. Οπόταν ένας εκ των αντικαταστατών θα έπρεπε να προέρχεται από το δημιούργημα του ΝΙΚΑΡΟΥ, την ΔΗΠΑ. Είπαμε και πιο πάνω. ΔΗΠΑτζής γεννιέσαι δεν γίνεσαι… Λοιπόν την θέση φαίνεται να κατακτά ένας δάσκαλος που κατοικοεδρεύει στο Προεδρικό ο ΣΩΤΟΣ ΣΙΑΛΑΡΟΣ. Ε, μα να βρίσκεται δίπλα από τον Πρόεδρο και να μην διοριστεί. Ε, δεν γίνονται αυτά. Που να ψάχνει αλλού ο ΝΙΚΑΡΟΣ. Από την αυλή σου θα κόψεις λουλούδια και αν μαράθηκαν τότε θα πας στο ανθοπωλείο (σχολεία- Υπ. Παιδείας).

ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΗ - ΧΑΑΛΑΝΤ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Όσον αφορά την δεύτερη θέση βρίσκεται σε εξέλιξη σκληρή μάχη με αρκετούς τραυματίες. Τελικά φαίνεται την θέση να κερδίζει η γαλάζια Συναγερμική ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΥΡΗ που υπερισχύει στα σημεία του λυκειάρχη ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΛΙΑΔΩΡΟΥ, ο οποίος δέχθηκε κάποιες πισώπλατες μαχαιριές από το κονκλάβιο – συγκοινωνούντα δοχεία Προεδρικό - ΔΗΣΥ. Όμως το κλου της υπόθεσης ήταν η ιστορία που εκτυλίχθηκε στο παρασκήνιο και ο πράκτορας της ΞΥΠ, «δάσκαλε που δίδασκες», περιγράφει με τον τέως Υπουργό Παιδείας και νυν Επίτροπο Ορεινών περιοχών ΚΩΣΤΑ ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΗ να προβάλει σαν φαβορί.

Ωστόσο, η έντονη αντίδραση των δασκάλων - καθηγητών που διεμήνυσαν ότι τυχόν διορισμός του θα αποτελεί casus belli - αιτία πολέμου, οδήγησαν τον ΝΙΚΑΡΟ σε δεύτερες σκέψεις και τον Χαμπιαούρη να μένει στα βουνά και να αναπνέει καθαρό αέρα. Ε, κι εσύ κύριε μου. Πόσους διορισμούς σε μια διακυβέρνηση να πάρεις. Ποιος είσαι; Ο ΧΑΑΛΑΝΤ της Μάντσεστερ Σίτι που πετυχαίνει συνεχώς χατ- τρικ. Κατά τ’ άλλα θα επαναδιοριστούν στις 6 Νοεμβρίου οι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ- Πρόεδρος (πρόσκειται στον ΔΗΣΥ αλλά με ανοικτούς ορίζοντες που επέφερε στην ΕΕΥ ισορροπία και ισονομία, λειτουργικότητα) και οι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ(ΔΗΣΥ) και ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΚΕΛ).

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΘΑ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ

Α, μην ξεχάσατε σύντροφοι απόψε είναι η μέρα του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Όσοι δεν παραστείτε στην συγκέντρωση της Πλατείας Ελευθερίας, θα έχετε επιπτώσεις, αφού ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ θα θεωρήσει ότι ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΤΕ. Πέστε μου δεν θα είναι συγκινητικό (μου έρχεται να βάλω τα κλάματα) να βλέπεις το δασκαλούι που τον Αγρό να μιλάει στο πλήθος με τις κόκκινες σημαίες ΝΑ ΑΝΕΜΊΖΟΥΝ και τα ΕΔΟΝόπουλα να φωνάζουν συνθήματα κι ενώ αυτός γαλουχήθηκε με τα νάματα της εθνικοφροσύνης και του αγωνιστή της ΕΟΚΑ - πατέρα του; Πάντως τα πλήθη θα εκστασιασθούν από τον παλμό και δυναμισμό του ΜπλακΤζον. Όσοι πάτε θα τρελαθείτε θα παρακολουθήσετε παράσταση ισάξια με αντίστοιχες σε θέατρα του Παρισιού… Το παρουσιολόγιο πάντως θα κρατηθεί και θα δούμε πόσοι θα επικαλεστούν τον κορωνοιό.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όσον αφορά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του ΣΙΓΜΑ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και σας προϊδεάσαμε από την χθεσινή έκδοση. Ο εκλογολόγος ΝΑΣΙΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ με σαφήνεια επισήμανε τα χαρακτηριστικά της δημοσκόπησης τα οποία είναι: Προβάδισμα ΝΙκΧρι - σκληρή ψήφος προς τους 3 υποψηφίους που σημαίνει ότι δύσκολα μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα - πανωλεθρία Β’ γύρου για Φούλη - Μαυρογιάννη και αυτό που επισημάναμε αρκετές φορές εδώ και αρκετό καιρό. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ) που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο εκλογικός χάρτης την επομένη των Προεδρικών θα αλλάξει και ιδιαίτερα ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ θα έχουν ν’ ανέβουν βουνό. Κι αν στον ΔΗΣΥ θα μπορούν να βοηθηθούν στο ανέβασμα, αφού το τελεφερίκ θα το οδηγεί κάποιος δικός τους, δεν ξέρουμε το ΑΚΕΛ που ο ΜπλακΤζον θα πάρει τον φίλο του ΠΑΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και θα πάνε ταξιδάκια στην Νίκαια της Γαλλίας να χαλαρώσουν μετά το κόκκινο project, τι θα κάνει.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X